Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας γιατι αν την πω εγω καλη για μενα θα πω ψεμματα...δραμματικους υπνους κανω κ οταν ξυπναω βλεπω κ τον μικρο μεσα στις γραντζουνιες ελεος δηλ.θα βαλω τις φωνες...νευρικος κ φυσικα πολλους νυχτερινους θηλασμους....μεσα στα νευρα ειμαι κ γω...

κατι λεγατε για κρεμες συμφωνω ειμαι κ γω της αποψης οχι ριζαλευρα ζαχαρες κτλ...ο γιατρος μου δεν προκειται να μου πει αλλα επειδη σαν ομοιοπαθητικος το χει λιγο περισσοτερο το θεμα με το θηλασμο...αλλα κ να μου πει δεν προκειται να ακουσω..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον 2 φορες εχω ακουσει να μου λενε μην κανω χοντρο το παιδι:confused::confused::confused:

μια θεια του συζυγου κ μια φιλη τωρα...μου λεει χθες καλε τι το ταιζεις

ειναι πολυ χοντρο...:confused::confused:καλα που δεν νευριαζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλέ γιατί χοντρό το παιδί σου, κουκλακι είναι! έγώ δεν το σκεφτηκα οτι οι κρεμες κ τα ρυζαλευρα εχουν ζαχαρες κλπ αλλά αυτό που λέτε σπιτικές φρουτόκρεμες κ γιαουρτακια μου φαινεται καλύτερο, η δική μας γενικά είναι της ομοιοπαθητικής αλλά δεν συζητήσαμε το θεμα με τις στερεες τροφες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελίνα να μην ακούς κανέναν,έρχεται η κάθε θείτσα και σου λέει το μακρύ και το κοντό της και αγχώνεσαι.Έτσι δε μου είχαν κάνει κ μένα με την κοιλιά όταν ήμουν έγκυος και αμφέβαλα για το φύλο του μωρού μέχρι την ώρα που γεννήθηκε???

Πάντως κι εμένα η μαμά μου λέει θα ξεκινήσουμε με φρούτα σε κάνα 2-2,5 μήνες.

oCxsp2.png

καλέ γιατί χοντρό το παιδί σου, κουκλακι είναι! έγώ δεν το σκεφτηκα οτι οι κρεμες κ τα ρυζαλευρα εχουν ζαχαρες κλπ αλλά αυτό που λέτε σπιτικές φρουτόκρεμες κ γιαουρτακια μου φαινεται καλύτερο, η δική μας γενικά είναι της ομοιοπαθητικής αλλά δεν συζητήσαμε το θεμα με τις στερεες τροφες!

ναι δηλαδη επειδη ειναι λιγο μεγαλοσωμος τους φαινεται κ χοντρος...εγω δε μασαω μια χαρα ειναι κ ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ενα φυσιολογικο μεγαλοσωμο μωρο.στα κιλα ειναι οπως σε ολες μας στο περιπου εδω (7260 τωρα)ειναι φυσικοτατο γιατι ειμαστε ψηλοι κ οι 2.γελαω με αυτα αλλα πιο πολυ θα γελασω οταν μπουνε οι στερεες...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα να μην ακούς κανέναν,έρχεται η κάθε θείτσα και σου λέει το μακρύ και το κοντό της και αγχώνεσαι.Έτσι δε μου είχαν κάνει κ μένα με την κοιλιά όταν ήμουν έγκυος και αμφέβαλα για το φύλο του μωρού μέχρι την ώρα που γεννήθηκε???

Πάντως κι εμένα η μαμά μου λέει θα ξεκινήσουμε με φρούτα σε κάνα 2-2,5 μήνες.

ναι καλα η θειτσα ειπε μια χαζομαρα κ της ειπε κ ο αντρας μου τι λες καλε μωρο ειναι γαλα πινει το παιδι...

δε τους πιανεις πουθενα παντως,πριν γεννησω φοβοντουσαν μην το βγαλω μικρο κ δεν τρωει,τωρα που τρωει κ ειναι μεγαλος σου λενε μη γινει χοντρος....

εμεις παντως λογω της αλλεργιας θα τα παμε πολυ αργα τα φρουτα κ μαλλον ενα ενα για να δουμε πως τα δεχεται...το ιδιο κ το φαι..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι,έτσι κι αλλιώς τα φρούτα ένα ένα μπαίνουν αλλά δε θυμάμαι με ποια σειρά!

Αχ μακάρι να της αρέσουν...Γιατί ο μπαμπάς της τρώει μήλο-μπανάνα το χειμώνα και το καλοκαίρι όλα εκτός από κεράσια και σταφύλια.Και απ'ό,τι έχει δείξει,ο οργανισμός της λειτουργεί σαν του μπαμπά μας...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

παλια ρε παιδι μου τι μας ταιζαν απιστευτο...λοιπον εγω που ημουν κ χοντρη μπεμπα με ταιζε φρουτοκρεμα η μανα μου η οποια ειχε μεσα 25 μπισκοτα μιραντα,1αχλαδι,1 μηλο,1 μπανανα,φραουλες πορτοκαλι,ακτινιδιο.:confused::confused::confused:και ετρωγα λεει ενα βαθυ πιατο σε χρονο μηδεν κ εκλαιγα γιατι ηθελα κι αλλο...απιστευτη η μανα μου:mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χαρούμενα μηνογεννεθλια κ σε εσας!!! εμένα όλα αυτα που λες, ντετολ,φισαν, μωρομάντιλα κλπ. μου τα εδωσαν στο μαιευτηριο σε βαλιτσάκι και ήταν από τα παμπερς, είχε μέσα και μια σαλιαρα και ενα μπιμπερο καμυλωτο της κικο!

Ευχαριστώ πολύ! Βαλιτσάκι παμπερσ πήρα και εγώ στο μαιευτήριο, αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο από το δικό σου (δεν περιείχε ούτε σαλιάρα, ούτε μπιμπερό). Αυτό που μου ήρθε τώρα σίγουρα δεν είναι της παμπερς. Σε ένα από τα φυλλάδια που έχει μέσα, αναφέρει μια ιστοσελίδα... Θα μπω να δω... Μήπως έχω βάλει κάπου τα στοιχεία μου και δεν το θυμάμαι???

ναι καλα η θειτσα ειπε μια χαζομαρα κ της ειπε κ ο αντρας μου τι λες καλε μωρο ειναι γαλα πινει το παιδι...

δε τους πιανεις πουθενα παντως,πριν γεννησω φοβοντουσαν μην το βγαλω μικρο κ δεν τρωει,τωρα που τρωει κ ειναι μεγαλος σου λενε μη γινει χοντρος....

εμεις παντως λογω της αλλεργιας θα τα παμε πολυ αργα τα φρουτα κ μαλλον ενα ενα για να δουμε πως τα δεχεται...το ιδιο κ το φαι..

Ε, δεν το ξέρεις??? Πάντα πρέπει να κινδυνολογούν για κάτι...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

παλια ρε παιδι μου τι μας ταιζαν απιστευτο...λοιπον εγω που ημουν κ χοντρη μπεμπα με ταιζε φρουτοκρεμα η μανα μου η οποια ειχε μεσα 25 μπισκοτα μιραντα,1αχλαδι,1 μηλο,1 μπανανα,φραουλες πορτοκαλι,ακτινιδιο.:confused::confused::confused:και ετρωγα λεει ενα βαθυ πιατο σε χρονο μηδεν κ εκλαιγα γιατι ηθελα κι αλλο...απιστευτη η μανα μου:mrgreen::mrgreen:

ναι αλλά τωρα είσαι κουκλαρα!!!! καλά όμως τα φρούτα αλλά κ 25 μπισκότα!!! μήπως ταεφτιαχνε για να τρωει κ εκεινη κ τωρα λεει οτι το ετρωγες εσυ όλο?? :tongue::tongue: εγώ ετσι θα κάνω επειδη κ ε΄γω κ ο αντρας μου τρωμε κ τωρα τετοιες κρεμουλς με φρουτα κ μπισκοτα θα σταματήσω το μαγειρεμα κ θα κάνω μια κατσαρόλα κρεμα :tongue::tongue::tongue::-D:-D:-D

Το κορίτσι μου έχει κατεβάσει ρόλα...κυριολεκτικά...

Κοιμάται από τις 10,εγώ έχω φέρει άνω κάτω όλο το σπίτι,έβαλα σκούπα,έπλυνα ταψιά,δεν έχει καταλάβει τίποτα...Μόνο μια στιγμή που φτερνίστηκα άνοιξε τα μάτια της και συνέχισε...

Τώρα όμως θα την σηκώσω να πιει το γάλα της,μη μου γίνει και πέτρα το β@ζί!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλά τωρα είσαι κουκλαρα!!!! καλά όμως τα φρούτα αλλά κ 25 μπισκότα!!! μήπως ταεφτιαχνε για να τρωει κ εκεινη κ τωρα λεει οτι το ετρωγες εσυ όλο?? :tongue::tongue: εγώ ετσι θα κάνω επειδη κ ε΄γω κ ο αντρας μου τρωμε κ τωρα τετοιες κρεμουλς με φρουτα κ μπισκοτα θα σταματήσω το μαγειρεμα κ θα κάνω μια κατσαρόλα κρεμα :tongue::tongue::tongue::-D:-D:-D

οχι παιδι μου το θυμαμαι ετρωγα παρα πολυ ειδικα αυτη τη φρουτοκρεμα πολλα χρονια...εως μεγαλη προσπαθησα να κανω την ιδια ποσοτητα και ρε παιδια δεν γινοτανε!!!πως το ετρωγα τοσο μικρο μωρο?απορω με μενα...:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

η πλακα ειναι που μου λεει τωρα "ε κανα μπισκοτακι θα του βαζεις μεσα στα φρουτα":tongue::tongue:της λεω αραξε εσυ και δεν θα βαλω τιποτα...ευτυχως την εκπαιδευσα με το θεμα του θηλασμου διαβασε κ το βιβλιο της Πατσουρου και τωρα συμφωνει για τις ζαχαρες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ευχαριστώ πολύ! Βαλιτσάκι παμπερσ πήρα και εγώ στο μαιευτήριο, αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο από το δικό σου (δεν περιείχε ούτε σαλιάρα, ούτε μπιμπερό). Αυτό που μου ήρθε τώρα σίγουρα δεν είναι της παμπερς. Σε ένα από τα φυλλάδια που έχει μέσα, αναφέρει μια ιστοσελίδα... Θα μπω να δω... Μήπως έχω βάλει κάπου τα στοιχεία μου και δεν το θυμάμαι???

Ε, δεν το ξέρεις??? Πάντα πρέπει να κινδυνολογούν για κάτι...

ασε και ακουσα ολα τα χαζα στην εγκυμοσυνη μου...απο τα κιλα μεχρι και για θανατους...:confused::confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ασε και ακουσα ολα τα χαζα στην εγκυμοσυνη μου...απο τα κιλα μεχρι και για θανατους...:confused::confused:

Και εγώ έχω ακούσει ένα σωρό και στις 2 εγκυμοσύνες, αλλά έχω μαθει να απαντάω καταλλήλως...!!:twisted: Δεν αφήνω τίποτα να περάσει...:twisted::twisted::twisted::twisted:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Και εγώ έχω ακούσει ένα σωρό και στις 2 εγκυμοσύνες, αλλά έχω μαθει να απαντάω καταλλήλως...!!:twisted: Δεν αφήνω τίποτα να περάσει...:twisted::twisted::twisted::twisted:

καλα εκανες κι εγω απο ενα σημειο κ μετα αρχισα να απανταω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...