Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!

μα με τι ωραια μερα πεταω για γιαννενα??????????και ειχα ενα αγχος να μην εχει κρυο αλλα μια χαρα θα παμε!

γιασεμι δικια μου εισαι και εσυ:D.μολις ακουω για ρυζαλευρα και κρεμες παθαινω εγω αλλεργικο....και εγω οπως τα λες,πρωτα φρουτακι(αυτο δεν λεει και ο ΠΟΥ?)αλλα οι περισσοτεροι παιδιατροι με ρυζαλευρα ξεκινανε.να δω τι θα μου πει και η δικια μου οταν ερθει η ωρα.

εγω απο πανες οποια ειναι σε προσφορα αγοραζω(εκτος απο pampers),προχτες ειχε ο βασιλοπουλος -40 τις babylino και πηρα 2 πακετα.και τις 2 που εχω χρησιμοποιησει παραλληλα(libero-babylino) δεν εχω δει αλλαγη.επισης δεν ξερω για εσας αλλα εγω κρεμα συγκαματος σε καθε αλλαγη πανας δεν βαζω,μονο το βραδυ επειδη μενει πολλες ωρες με την πανα και αυτο αν το θυμηθω.βεβαια εχω και κολλημα με την αλλαγη πανας,καθε 2-3 ωρες την αλλαζω.ναι ξερω ειμαι παλαβη αλλα εχω και εγω τα κολληματα μου:mrgreen:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα τι κανετε??εμεις χτες ημασταν μεστην γκρινια ολη μερα δεν κοιμηθηκε καθολου το φαντασμακι..αλλα με δικαιωσε την νυχτα απο τις 12,30με7,30...και8με11,30..και εγω κουπονια λιμπερο για οποια θελει...κοριτσια αν σας στελνουν για παμπερς και δεν τα θελετε θα τα ηθελα παρακαλω..

:-D

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Αν και έχω γίνει νονά 2 φορές, δεν μπορώ να θυμηθώ αν με ρώτησαν ή αν υπέγραψα κάπου ότι δεν έχω παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Όσες έχετε γίνει, θυμάστε εάν ερωτηθήκατε?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Αν και έχω γίνει νονά 2 φορές, δεν μπορώ να θυμηθώ αν με ρώτησαν ή αν υπέγραψα κάπου ότι δεν έχω παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Όσες έχετε γίνει, θυμάστε εάν ερωτηθήκατε?

εγω δεν ρωτηθηκα....:|

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλή πολλή αγάπη σε όλα τα μπεμπάκια με τα μηνογενέθλια!!!!!!!!

Χθες βράδυ ζύγισα τον βαρελο-χοντρο-σαλλιαρο-μυξο-κομποστο-πόρδα μου κι έχει πάρει βάρος παρόλο που τρώει λιγότερο... Ε μήπως πρέπει να τον ταραάξω στα φιλιά και στα ζουλήγματα γι αυτό του το κατόρθωμα?!?!?!?! (Λες και χρειάζεται αφορμή...)

Επίσης χθες απόγευμα πήγα για καφέ με 2 φίλες μου στο Χαλάνδρι και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!

doraki η φαμουλα οταν βαζετε το μωρο στο mei tai με το μωρο να κοιταει εσας τα ποδαρακια πως τα βαζετε???σαν βατραχακι???

Σοφάκι ναι, σαν βατραχάκι...κι επίσης η κοιλιά μου είναι μεγάλη...

τι κανει δηλαδη?? Δειχνει να ποναει η απλα να μην πειναει??

Ενώ πεινάει και ξεκινάει και τρώει λαίμαργα σταματάει και κοπανιέται, σαν να μην του αρέσει.... Και με πολλή πίεση και πολλά διαλείμματα τρώει όσο τρώει... Τί λες Αλεκάκι?????

μιας και λετε για τις τρελες της εφηβειας....εγω στην εφηβεια εγινα μαμα..

Εσύ Άννια μας έβαλες όλες κάτω!!!!!

φαμ μου καμια βδομαδα εμας κρατησε οχι οτι επανηλθαμε τελειως κραταμε εξαωρο τωρα υπνου σερι χωρις φαγητο....αλλα εσενα τι σου κανει??μηπως ειναι δοντακια?

β λυκειου (σχολ ετος 96-97 ) ειχαμδ τοτε της μεγαλη απεργια των καθηγητων που κρατησε ολο το δευτερο τριμηνο (θυμαστε>????) λοιπον δε παταγα σχολειο μονο ενας καθηγητς εκανε σε εμας δυο ωρες τη βδομαδα...στη μανα μου βεβαια ελεγα οτι παω κανονικα....

Αχ πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες Γιασεμάκι μου, γιατί νόμιζα ότι αυτά τα άλματα κρατάνε 2-3 ημέρες και λέω, πάει κάτι άλλο έχει το μωρό μου...

Όσο για την απεργία του 96 ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ γιατί τελείωσα το Λύκειο το 1994!!!!!!!!!!!!!!!!:?:?:?

Γεια σας και από μένα μητερούλες.

Λοιπόν...ένα θεματάκι με γκρίνια-φαγητό-ύπνο το έχουμε κι εμείς...είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για άλμα....μου κακοφαίνετε όμως γιατί ενώ πρώτα κοιμόταν συνεχόμενα 10-7 τώρα ξυπνάει στις 3.30 και ξανακοιμάτε μετά από θήλασμα και ρέψιμο, δηλ. 1 ώρα μετά...

Συμπεθερούλα μήπως να τα λέγαμε ΠΗΔΗΜΑΤΑ ανάπτυξης για να είναι πιο περιγραφικός ο τίτλος?!?!?!?!?!?!?!?!

πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο,ειναι 5390 και 59 εκατοστα.640 γραμμαρια και 2 εκατοστα σε ενα μηνα.παλι καλα που πηρε και τοσο με γευματα 50 και 70 ml.

εχω ξεπατωθει εν τω μεταξυ να μαζευω για το αυριανο ταξιδι.πολυ τρεξιμο....αλλα ας μην παραπονιεμαι κιολας........

Γυρισαμε απο παιδιατρο...σφυζουμε απο υγεια...ειμαστε 7030 και 67 ποντους!!! κεφαλα 42! καναμε και εμβολιακι και τωρα πεσαμε τεζα ξεροι!!

κι εμεις Πεμπτη παμε Καλαματα οδικως με 2 μωρα...800 χλμ!!

Φτου σας και καλό ταξίδι σας!!! Θα έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ ή θα σας χάσουμε????

Και εμεις μολις γυρισαμε...εμβολιακι...ειμαστε 7400, 69 πόντους 42.5 κεφαλακι. Καλα τον βρηκε δοξα τον θεο

ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!

Εμένα προχθές μου φέρανε ένα πακετο (δεν ξέρω από που) με διάφορα δείγματα (Fissan, Proderm, Ορούς, Dettol κτλ...). Δεν ξέρω από που είναι.Μου χτύπησαν το κουδούνι, αλλά τους είπα ό,τι είναι να το αφήσουν αν θέλουν απέξω, οπότε δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Το κουτί δεν έγραφε προέλευση, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό μου... Σας έχει έρθει κανα τέτοιο???

Όχι αλλά πολύ θα μου άρεσε!!!

Τι υπέροχη λιακαδο-μέρα η σημερινή !!!!!

Καλημέρααααα !!!!!!!!!!

Αχ ναι ... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Εμένα δεν με ρώτησαν αλλά ο συγκεκριμένος παπάς είχε το νου του πόσα θα πάρει μόνο...αφού δεχόταν να βαφτίσει το μωράκι χωρίς να κάνει απαραίτητα και θρησκευτικό γάμο (είχε παντρευτεί με πολιτικό το ζευγάρι...)

Άσχετο, κάποια με ρώτησε για δοντάκια...ναι πιστεύω πως έχουμε δοντάκια...Ειδικά σήμερα...εδώ και 40 λεπτά κλαίει και σταμάτει μόλις του βάζω ένα μασητικό (κρύο κιόλας) στο στόμα και το δαγκώνει...

καλημερα!!!!

χθες δεν καταφερα να μπω σχεδον καθολου.... ειχα την γυναικα σπιτι , μετα ειχαμε γαμο.... γυρισαμε αργαμιση!!! ειχα αφησει τις μικρες με τις γιαγιαδες τους κ μολις ηρθαμε ξεσηκωθηκανε!!! καλες 2.30 κοιμηθηκανε!!! ευτυχως η μια ξυπνησε στις 10 και.... η αλλη ακομα κοιμαται:shock::shock::shock:!

εχω τσαντιλες.... τελευταια παρατηρω οτι η πεθερα μου ξεχωριζει τα παιδια κ τα παιρνω:evil:!!!!

Αλεκα τι να πω με τον παιδαρο που εβγαλες?????? φτου του!!!!

για πανες εγω χρησιμοποιω ή παμπερς ή λιμπερο... οτι κατσει!!!! μια φορα μου εφεραν κατι nanny's κ τα εφαγε ο καδος! πολυ σκληρες μου φανηκανε....

κ εννοειται οτι τα κουπονια ευπροσδεκτα:P!

ουτε εγω ρωτηθηκα , αλλα ημουν μικρη, ισως για αυτο...

ρε κοριτσια με την μεση πως πατε???? θα διορθωθει αυτο το κακο που δενμπορω να σηκωθω απο το κρεβατι???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έτσι νομίζω, ότι δεν ρωτάει κανείς εκτός και αν βρεθεί κανένας κολλημένος παπάς... Ελπίζω να μην έχουμε θέμα. Το ζευγάρι των νονών είναι παντρεμένοι με πολιτικό...

Η μέση με ενοχλούσε πάρα πολύ μετά την πρώτη γέννα. Για αρκετούς μήνες, αλλά αυτή τη φορά μάλλον συνήθισε το σώμα μου... Με πιάνει όμως που και που...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Χθες βράδυ ζύγισα τον βαρελο-χοντρο-σαλλιαρο-μυξο-κομποστο-πόρδα μου κι έχει πάρει βάρος παρόλο που τρώει λιγότερο... Ε μήπως πρέπει να τον ταραάξω στα φιλιά και στα ζουλήγματα γι αυτό του το κατόρθωμα?!?!?!?! (Λες και χρειάζεται αφορμή...)

Ενώ πεινάει και ξεκινάει και τρώει λαίμαργα σταματάει και κοπανιέται, σαν να μην του αρέσει.... Και με πολλή πίεση και πολλά διαλείμματα τρώει όσο τρώει... Τί λες Αλεκάκι?????

!!!!

δεν εχει τιποτα βρε...αφου παιρνει βαρος μη σε νοιαζει...ή δοντακια ή νευρακια :P

εχω τσαντιλες.... τελευταια παρατηρω οτι η πεθερα μου ξεχωριζει τα παιδια κ τα παιρνω:evil:!!!!

ρε κοριτσια με την μεση πως πατε???? θα διορθωθει αυτο το κακο που δενμπορω να σηκωθω απο το κρεβατι???

η μεση θα διορθωθει ναι...η πεθερα όχι...Εμενα η πεθερα μου ξεχωριζει τον αλλο εγγονο και η μανα μου :evil:, τον Αγγελο απο τον μπεμπη...οι μουλαρες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να και ο παιδαρος!!!! Ο δικος μου 3 μηνων ηταν 6800 αν θυμαμαι καλα...

Καλαματιτσα εμεις θα κατεβουμε Μεγαλη πεμπτη μαλλον.... Τι καλα που θα ατα πουμε και απο κοντα!;) Φαε κατι μαρη να μη φαινομαι βουβαλα...

καλε μη λες τετοια....δεν εχει σημασια ποσο ειναι τωρα...μετα τα δυο φαινεται...ποσο εισαι εσυ και ο αντρας σου??

καλά και εμάς δεν μας λες ψηλούς το αντιθετο, εγω 1.65 κ ο αντρας μου 1.70, αλλά ήλπιζα μπας το παιδί πάρει από τον πατερα μου κ τα αδερφια μου που είναι ψηλοί, εχω ελπίδες δηλαδή μεχρι τα 2 χρονια ε? κατι ειναι κ αυτο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΙΝΑΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Εμένα προχθές μου φέρανε ένα πακετο (δεν ξέρω από που) με διάφορα δείγματα (Fissan, Proderm, Ορούς, Dettol κτλ...). Δεν ξέρω από που είναι.Μου χτύπησαν το κουδούνι, αλλά τους είπα ό,τι είναι να το αφήσουν αν θέλουν απέξω, οπότε δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Το κουτί δεν έγραφε προέλευση, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό μου... Σας έχει έρθει κανα τέτοιο???

Δεν θυμάμαι να έγραψα τίποτα για αναπτυξιολόγο...:confused::confused::confused: Όπως και να'χει, αναπτυξιολόγος είναι ο ειδικός που μελετάει την ανάπτυξη του παιδιού. Αν υστερεί σε κάποιον τομέα, αν χρειάζεται κάποιου είδους βοήθεια κτλ...

Από πάνες, χρησιμοποιούμε πάντα pampers. Έχετε υπόψη σας ότι αν αλλάξετε ξαφνικά πάνα στο παιδί, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει αλλεργίες... Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και από νούμερο σε νούμερο, γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικό υλικό (μου το'χει πει παιδίατρος).

χαρούμενα μηνογεννεθλια κ σε εσας!!! εμένα όλα αυτα που λες, ντετολ,φισαν, μωρομάντιλα κλπ. μου τα εδωσαν στο μαιευτηριο σε βαλιτσάκι και ήταν από τα παμπερς, είχε μέσα και μια σαλιαρα και ενα μπιμπερο καμυλωτο της κικο!

καλημερα σε ολες σας γιατι αν την πω εγω καλη για μενα θα πω ψεμματα...δραμματικους υπνους κανω κ οταν ξυπναω βλεπω κ τον μικρο μεσα στις γραντζουνιες ελεος δηλ.θα βαλω τις φωνες...νευρικος κ φυσικα πολλους νυχτερινους θηλασμους....μεσα στα νευρα ειμαι κ γω...

κατι λεγατε για κρεμες συμφωνω ειμαι κ γω της αποψης οχι ριζαλευρα ζαχαρες κτλ...ο γιατρος μου δεν προκειται να μου πει αλλα επειδη σαν ομοιοπαθητικος το χει λιγο περισσοτερο το θεμα με το θηλασμο...αλλα κ να μου πει δεν προκειται να ακουσω..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον 2 φορες εχω ακουσει να μου λενε μην κανω χοντρο το παιδι:confused::confused::confused:

μια θεια του συζυγου κ μια φιλη τωρα...μου λεει χθες καλε τι το ταιζεις

ειναι πολυ χοντρο...:confused::confused:καλα που δεν νευριαζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...