Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστουμε βρε κοριτσακια που μας θυμηθηκατε!!!! Γυρισαμε απο παιδιατρο...σφυζουμε απο υγεια...ειμαστε 7030 και 67 ποντους!!! κεφαλα 42! καναμε και εμβολιακι και τωρα πεσαμε τεζα ξεροι!!

κι εμεις Πεμπτη παμε Καλαματα οδικως με 2 μωρα...800 χλμ!! θα λαλησουμε!!!!!!!!!!!!!!!Ινακι θα πας Φιλιατρα? με την Αλεκα συνενοηθηκαμε.

ναι κοριτσακι...ευχαριστουμε! Να ειναι όλα τους γερα!

μια χαρα πηρε . Τωρα αν δεις τις κμπυλες 500, 600 γραμμαρια τομηνα ειναι η αναπτυξη.

Και εμεις μολις γυρισαμε...εμβολιακι...ειμαστε 7400, 69 πόντους 42.5 κεφαλακι. Καλα τον βρηκε δοξα τον θεο

χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!!! καλέ εσείς έχετε θηρία!!! φτου φτου να σας ζήσουν και να είναι ευτυχισμένα!!! και τώρα αρχιζει η υστερία μου....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το παιδί μου είναι ζουμπάαααας και κοντορεβυθούληηηηηης, ο μεγαλύτερος μου φόβος! δεν είμαστε και εμεις τα υψη τα θεόρατα, αλλά μην πάρει και από τον πεθερό μου 1.5 μέτρο με παπουτσια!!! :cry::cry::cry: τέλος το αποφάσισα μόλις περπατήσει θα τον γράψω στο μπάσκετ και θα του πάρω μονόζυγο!!!

ναι εγω αυτες χρησιμοποιω,μια χαρα ειναι.μην τυχον και τα πεταξεις αν δεν τα θελεις,σε σκοτωσα:D:D:D:D,στειλτα σε εμενα......

θα δοκιμάσω ένα πακέτο και αν δεν μου αρέσουν θα σου τα στείλω!, εγώ παιρνω πάμπερς και έχει συνέχεια διαροές αλλά δεν τα άλλαζα γιατί μου άρεσαν τα χρώματα και τα σχέδια :-D:-D:-D:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σήμερα πήγα για καφέ και βόλτα στα μαγαζιά, πήρα δαχτυλομπογιές και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα αποτυπώματα του στο λευκωμα..... μάχη ολόκληρη έγινε και τελικά βγήκαν 2 μουντζούρες!!!

caterinaki δεν μπορω να πω εχεις σοβαρο λογο που δεν αλλαζεις τις pampers:D:D:D:D.καλε ειναι πανακριβες και με εκνειριζει που στην αγγλια το ιδιο πακετο εχει μιση τιμη.και μου διαφημιζουνε κιολας το 5 ευρω εκπτωση που εχουνε τρομαρα τους.....εγω ειχα ενα μισο πακετο που μου εδωσε μια κοπελα που της περισσεψαν και αλλο ενα που μου εδωσαν δειγμα στο νοσοκομειο.απο τοτε μονο libero αλλα και babylino.παντως και τα libero εχουν πολυ ωραιο σχεδιο βρε,μην μου στενοχωριεσαι:tongue::tongue::tongue:.

Ευχαριστουμε βρε κοριτσακια που μας θυμηθηκατε!!!! Γυρισαμε απο παιδιατρο...σφυζουμε απο υγεια...ειμαστε 7030 και 67 ποντους!!! κεφαλα 42! καναμε και εμβολιακι και τωρα πεσαμε τεζα ξεροι!!

κι εμεις Πεμπτη παμε Καλαματα οδικως με 2 μωρα...800 χλμ!! θα λαλησουμε!!!!!!!!!!!!!!!Ινακι θα πας Φιλιατρα? με την Αλεκα συνενοηθηκαμε.

να και ο παιδαρος!!!! Ο δικος μου 3 μηνων ηταν 6800 αν θυμαμαι καλα...

Καλαματιτσα εμεις θα κατεβουμε Μεγαλη πεμπτη μαλλον.... Τι καλα που θα ατα πουμε και απο κοντα!;) Φαε κατι μαρη να μη φαινομαι βουβαλα...

χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!!! καλέ εσείς έχετε θηρία!!! φτου φτου να σας ζήσουν και να είναι ευτυχισμένα!!! και τώρα αρχιζει η υστερία μου....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το παιδί μου είναι ζουμπάαααας και κοντορεβυθούληηηηηης, ο μεγαλύτερος μου φόβος! δεν είμαστε και εμεις τα υψη τα θεόρατα, αλλά μην πάρει και από τον πεθερό μου 1.5 μέτρο με παπουτσια!!! :cry::cry::cry: τέλος το αποφάσισα μόλις περπατήσει θα τον γράψω στο μπάσκετ και θα του πάρω μονόζυγο!!!

καλε μη λες τετοια....δεν εχει σημασια ποσο ειναι τωρα...μετα τα δυο φαινεται...ποσο εισαι εσυ και ο αντρας σου??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι εγινε ρε κοριτσια η μερα των παιδιατρων και των εμβολιων η σημερινη ???

εμεις λοιπον ειμαστε 6075 και 63 υψος μια χαρα δηλ.....πηρε 650 γμ σε ουτε μηνα ....χαλαλι το αλμα που περασε....στο εμβολιο παραδοξως εκλαψε παρα πολυ λιγο.....

την ψιλοτσεκαρα την παιδιατρο για να δω τι θα μου πει γενικα...αρχισε εεε κατα το 5ο μηνα 5μιση εκει να αρχισουμε και στερεες...απο τωρα της λεω???να μη περιμενουμε τον 6ο???καλε λιγο λεει σιγα σιγα φρουτοκρεμα λιγο μηλο μετα λιγο αχλαδι τετοια...(αντε λεω καλα το παμε ως στιγμης....) οχι της λεω γιατι εαν μου ελεγες για ρυζαλευρα δε παιζει της λεω...καλε τι ρυζαλευρο μου λεει και αηδιες.....φρουτακια .....οκ της λεω γιατι δε θελω να δωσω του εμποριου κρεμες...μουλεει δε χρειαζεται να δωσεις του εμποριου γιατι αν και προσπαθουνε να πανε με τα στανταρ της Ε.Ε. και να κοψουν τη πολυ ζαχαρη εε...δε το εχουν πολυκαταφερει ακομηα....της λεω γιαουρτι ποτε δινουμε ?λεει στον 8ο ...ως τοτε τηςλεω τη να δινω .???μου λεει φρουτοκρμα πρωι απογευμα εαν θες ή καμια κρεμα εαν θες εσυ ...μπα λεω να αποφυγω τη ζαχαρη ...εχει μου λεει στα βιολογικα πολλες καλες χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα μεσα οποτε θα βαζεις εσυ οτι γαλα θες (οκ λεω τοτε το εχει το θεμα ).....παντως καλυτερα μου λεει φρουτοκρεμα και γιαουρτι...(οκ λεω δικια μου ειναι αυτη,....) για να δουμε τωρα οταν ερθει η ωρα τα ιδια θα μου πει ??(χαχααχχαχα)

λουσι εμενα δυστυχως προσκοληση σε εμενα...δε δεχετε τιποτα αλλο περα απο βολτα και παιχνιδι με το μπαμπα.....τι να πω...και προσπαθει ο καημενος αλλα του κανει τρελες κογξες....

sofou ετσι ημασταν και εμεις πριν καμια βδομαδα...δεν εμπαινες και δεν ειδες που συνεχεια γκρινιαζα που ξυπανγε και το βραδυ ανα 3 ωρες ενω ειχα συνηθισει 8ωρα...τωρα ψιλοστρωσαμε παλι.....:-D

χαρουμενα μηνογενθλια κορες....

εγω παιδια παμπρες πηρα μονο στην αρχη ...μετα λιμπερο (αλλα πολυ σκληρες ρε παιδι μου) babylino kai tora pira tou DIA 54 tmx 9 ? ε...και μια χαρφα σχεδιακα εχει σαν των παμπερς και ψιλες ειναι και μια χαρα διαρροες δεν εχω...(τωρα τα κακα δε ξερω γιατι καμια πανα δε τα κραταει τοσο που κανει 2 φορες τη βδομαδα) ακου εκει 9 ευρω τα 54 οταν οι αλλες εχουν λιγοτερα με την ιδια τιμη....

η μαρινα που χαθηκε??τι εγινε με το μικρο που ειχε πυρετο??

α και λουσι...τι ειναι ο αναπτυξιολογος καλε???σε ειδα που το εγραφες απο εκει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

χαρουμενα μηνογεννέθλια στα μπεμπάκια σας!

κι εμείς μάλλον αλμα ανάπτυξης περνάμε...στα καλα καθούμενα κλαίει και δεν μπορούμε να την ηρεμίσουμε με τίποτα...για 2-3 μέρες έτρωγε ελάχιστα και γενικα ειναι κάπως!! εγω νομιζα οτι ειναι απο το εμβόλιο αλλα αφού το περνάτε όλες...

Mamageor δεν ξέρω ακόμα αν θα κατέβω Φιλιατρά...στειλε μου το κινητό σου όμως αν κατέβω θα σας πάρω τηλέφωνο!

να και ο παιδαρος!!!! Ο δικος μου 3 μηνων ηταν 6800 αν θυμαμαι καλα...

Καλαματιτσα εμεις θα κατεβουμε Μεγαλη πεμπτη μαλλον.... Τι καλα που θα ατα πουμε και απο κοντα!;) Φαε κατι μαρη να μη φαινομαι βουβαλα...

Ελα....εχω μαθει οτι εχασες και σου φαινεται.....και χανεις, και οτι θα εξακολουθεις να χανεις!! Εχεις παρει τον κατηφορο λεμεεεεεεεεεεεεε

αντε καλα θα ειναι να μπορεσει και το Ινακι.

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα!Βλέπω λέγατε για πάνες χθές.Εμείς μόνο pampers χρησημοποιούμε(όχι για τα σχέδια;))αλλά γιατί δεν είχαμε ποτέ διαρροές.Δεν ήξερα οτι δεν τα χρησιμοποιείτε για αυτό και είχα γράψει προχθές για το -30%:oops:Έχω 3 κουπόνια babylino που λήγουν 31/3 και κάτι άλλα που δεν λήγουν.Όποια ενδιαφέρεται ευχαρίστως να τα στείλω:PΣτο δια ταύτα τώρα:Ο μικρός έχει απίστευτη γκρίνια κάθε απόγευμα(γι'αυτό και δεν μπαίνω)Ήταν η πρώτη φορά χθές που παρότι τον πήγαμε βόλτα δεν ηρεμούσε.Με το που σταμάταγε το αμάξι στο φανάρι γινόταν πόλεμος!!!!Τι να έπαθε και σταμάτησε να είναι ήσυχος?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΙΝΑΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

κορίτσια άσχετο αλλά μου ήρθαν 2 φάκελοι από τις πάνες λιμπερο, μάλλον θα έδωσε τα στοιχεία μου το μαιευτηριο, έχει κουπόνια για πάνες και για λοσιον και αφρόλουτρα που μου αρεσουν, πάνες όμως δεν πήρα ποτέ από αυτες τις έχει δοκιμάσει καμία να μου πει?

Εμένα προχθές μου φέρανε ένα πακετο (δεν ξέρω από που) με διάφορα δείγματα (Fissan, Proderm, Ορούς, Dettol κτλ...). Δεν ξέρω από που είναι.Μου χτύπησαν το κουδούνι, αλλά τους είπα ό,τι είναι να το αφήσουν αν θέλουν απέξω, οπότε δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Το κουτί δεν έγραφε προέλευση, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό μου... Σας έχει έρθει κανα τέτοιο???

λουσι εμενα δυστυχως προσκοληση σε εμενα...δε δεχετε τιποτα αλλο περα απο βολτα και παιχνιδι με το μπαμπα.....τι να πω...και προσπαθει ο καημενος αλλα του κανει τρελες κογξες....

εγω παιδια παμπρες πηρα μονο στην αρχη ...μετα λιμπερο (αλλα πολυ σκληρες ρε παιδι μου) babylino kai tora pira tou DIA 54 tmx 9 ? ε...και μια χαρφα σχεδιακα εχει σαν των παμπερς και ψιλες ειναι και μια χαρα διαρροες δεν εχω...(τωρα τα κακα δε ξερω γιατι καμια πανα δε τα κραταει τοσο που κανει 2 φορες τη βδομαδα) ακου εκει 9 ευρω τα 54 οταν οι αλλες εχουν λιγοτερα με την ιδια τιμη....

α και λουσι...τι ειναι ο αναπτυξιολογος καλε???σε ειδα που το εγραφες απο εκει....

Δεν θυμάμαι να έγραψα τίποτα για αναπτυξιολόγο...:confused::confused::confused: Όπως και να'χει, αναπτυξιολόγος είναι ο ειδικός που μελετάει την ανάπτυξη του παιδιού. Αν υστερεί σε κάποιον τομέα, αν χρειάζεται κάποιου είδους βοήθεια κτλ...

Από πάνες, χρησιμοποιούμε πάντα pampers. Έχετε υπόψη σας ότι αν αλλάξετε ξαφνικά πάνα στο παιδί, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει αλλεργίες... Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και από νούμερο σε νούμερο, γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικό υλικό (μου το'χει πει παιδίατρος).

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα μητερούλες από την ''τσιριδοχώρα''...τυχερή Γιασεμί με την Φραουλοχώρα σου...

Το παιδί μου μεταλλάχτηκε...έχει ξυπνήσει από τις 5, την θήλασα και δεν ξανακοιμήθηκε...τσιρίζει συνεχώς...ηρεμεί μόνο με αγκαλιά ''περιπατιτική''.....μέχρι και τα δόντια μου τα έπλυνα με την μπεμπού αγκαλιά....είχα καλομάθει....κανένα ξενύχτι ποτέ...και καμάρωνα....καλά να πάθω...

Λούσυ έχετε τα τρίτα μηνογενέθλια σήμερα !!!

Αλεκάκι και mamageor τι παίδαροι είναι αυτοί !!! φτού φτού.

Κατερινάκι εγώ τα αποτυπώματα χεριών-ποδιών τα έκανα με ταμπόν για σφραγίδες και βγήκαν τέλεια.

Φεύγω κοριτσάκια πάω μαγαζί... έχω ένα σωρό δουλειές για σήμερα...πιστεύω η μπεμπού να ηρεμίσει στο καρότσι....θα τα πούμε το απόγευμα που θα γυρίσω.

Τι υπέροχη λιακαδο-μέρα η σημερινή !!!!!

Καλημέρααααα !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα! επιτελους ηρθε η παρασκευη να δω κι εγω λιγο το περισσοτερο το παιδακι μου το σ/κ.

σχετικα με τις πανες εγω χρησιμοποιω pampers. τα libero δεν τα εχω δοκιμασει αλλα εκανα βλακεια και πεταξα τα κουπονια που μου στειλανε.

σχετικα με τις κρεμες εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι θα ξεκινησουμε με κρεμουλα μολις γινει 5 μηνων δηλαδη σε 1 1/2 μηνα και σιγα σιγα θα προχωρησουμε σε φρουτοκρεμα. τι ωραια. θα παρουμε κουταλακια, πιατακια (παλι καινουρια πραματακια!!!)

3n5zp0xyentx8z7n.png

Καλημέρααααα!!!

Τι ωραία μέρα,τι ωραία Παρασκευή!!!

Η μπεμπούλα μου ξύπνησε μια φορά στις 3 και μετά για λίγο στις 6 και σηκωθήκαμε στις 9,τη θήλασα,την άλλαξα,έκανε κακά,την έπλυνα και μόλις την ακούμπησα στην κούνια,κλαψούρισε 4' και τώρα κοιμάται!!!

Οπότε πάω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά,μη μας βρει το ΣΚ βρωμερούς...

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μωράκια που έγιναν 3 ή 4 χτες και σήμερα!!

Σχετικά με τις πάνες,κι εγώ pampers χρησιμοποιώ,είναι πιο μαλακές σε σχέση με τα Libero που δοκίμασα.Όταν όμως μεγαλώσει λίγο ακόμα,θα παίρνω τις πιο οικονομικές,δε νομίζω να πάθει τίποτα ο πισινούλης!

oCxsp2.png

καλημερα...

λουσι στο θεα της παντανα νομιζα οτι το εγραψες εσυ αλλ μπορει να ητανε και η σοφι07...:D:D:D

οσο για τις πανες....τελικα καμια αλλεργια δε μου παρουσιαζει η μικρη (γιατι χρησιμοποιω οποια πετυχω εκτος παμπερς που πια θεωρω οτι μας κοροϊδεουν με τοσα που ζητανε)και αυτες του ντια αν κε φθηνες περασανε και το τεστ της νυχτας (σερι ωρες υπνου χωρις αλλαγμα....να δω και το τελευταιο τεστ...τα κακα....αντε να δουμε...βασικα ολες τα ιδια υλικα χρησιμοποιουνε....πανω κατω....:-D

ωχ ηρθε το ταλιμπαν τα λεμεεεεεεεεεεεεεε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερουυδιααα.......

Παρασκευουλα σημερα!!!!

εμεις λοιπον ειμαστε 6075 και 63 υψος μια χαρα δηλ.....πηρε 650 γμ σε ουτε μηνα ....χαλαλι το αλμα που περασε....στο εμβολιο παραδοξως εκλαψε παρα πολυ λιγο.....

την ψιλοτσεκαρα την παιδιατρο για να δω τι θα μου πει γενικα...αρχισε εεε κατα το 5ο μηνα 5μιση εκει να αρχισουμε και στερεες...απο τωρα της λεω???να μη περιμενουμε τον 6ο???καλε λιγο λεει σιγα σιγα φρουτοκρεμα λιγο μηλο μετα λιγο αχλαδι τετοια...(αντε λεω καλα το παμε ως στιγμης....) οχι της λεω γιατι εαν μου ελεγες για ρυζαλευρα δε παιζει της λεω...καλε τι ρυζαλευρο μου λεει και αηδιες.....φρουτακια .....οκ της λεω γιατι δε θελω να δωσω του εμποριου κρεμες...μουλεει δε χρειαζεται να δωσεις του εμποριου γιατι αν και προσπαθουνε να πανε με τα στανταρ της Ε.Ε. και να κοψουν τη πολυ ζαχαρη εε...δε το εχουν πολυκαταφερει ακομηα....της λεω γιαουρτι ποτε δινουμε ?λεει στον 8ο ...ως τοτε τηςλεω τη να δινω .???μου λεει φρουτοκρμα πρωι απογευμα εαν θες ή καμια κρεμα εαν θες εσυ ...μπα λεω να αποφυγω τη ζαχαρη ...εχει μου λεει στα βιολογικα πολλες καλες χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα μεσα οποτε θα βαζεις εσυ οτι γαλα θες (οκ λεω τοτε το εχει το θεμα ).....παντως καλυτερα μου λεει φρουτοκρεμα και γιαουρτι...(οκ λεω δικια μου ειναι αυτη,....) για να δουμε τωρα οταν ερθει η ωρα τα ιδια θα μου πει ??(χαχααχχαχα)

μια χαρουλα η δεσποινις!!!! Εμενα ο Αγγελος παιζει πολυ με τον πατερα του...Μεχρι που ημουν εγκυος ήταν πιο προσκολλημενος σε εμενα. Μετα του εξηγησα ότι δε μπορω να παιζω πολυ γιατι εχω μωρακι στην κοιλια, και δεθηκε πολυ αυτο το διαστημα με το μπαμπα του...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΙΝΑΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

.

με το καλο να φτασετε και 100 χρονων!!;)

Καλημέρα μητερούλες από την ''τσιριδοχώρα''...τυχερή Γιασεμί με την Φραουλοχώρα σου...

Το παιδί μου μεταλλάχτηκε...έχει ξυπνήσει από τις 5, την θήλασα και δεν ξανακοιμήθηκε...τσιρίζει συνεχώς...ηρεμεί μόνο με αγκαλιά ''περιπατιτική''.....μέχρι και τα δόντια μου τα έπλυνα με την μπεμπού αγκαλιά....είχα καλομάθει....κανένα ξενύχτι ποτέ...και καμάρωνα....καλά να πάθω...

υπομονη κοριτσακι μου...θα ερθουν παλι οι καλοι καιροι....συντομα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...