Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου γλυκά δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο η πρακτική κάθε γιατρού κι από εκεί και πέρα η καθεμία κάνει ο, τι θεωρεί καλύτερο για την ίδια. Προσωπικά δεν θα ήθελα γιατρό να με κράζει αν κάνω 9η ημέρα χοριακη καθώς θα έσκαγα. .

Γούστα είναι αυτά😂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

.δεν ξερω γιατι αλλα ενω βαζω αποσμητικο μυριζω.αλλαξα μεχρι και αποσμητικο αλλα τιποτα,παλι μυριζω.παντα ιδρωνα παρα πολυ αλλα δεν μυριζα ποτε.της εγκυμοσυνης να ειναι ?τυχαιο?ενδοκρινολογικο????.

αν σου πω ότι όλο το καλοκαίρι ένιωθα την ίδια αηδια για την μυρωδιά μου... έκανα πεντακοσια μπανια λογω καλοκαιριου αλλά τίποτα. Ο άντραςου έλεγε ότι δεν καταλάβαινε τιποτα. Εδώ και δύο μήνες ομως είμαι ΟΚ. Οπότε μάλλον τη εγκυμοσυνης είναι και αυτό Σοφούλα μου!!!

γιατι βρε Αλέκα να μην κάνεις καλό ποδαρικο??? αφου ειμαστε γουρλιδικο παρεακι!!! όλα καλά θα πανε;)!
αμήν!
Αλέκα πλέον μπορείς να μετράς και ώρες!!!

40 ώρες λοιπόν!!!!

Κορίτσια είναι 3.120 το αντράκι εντός μου!!!! Εβδομάδα 36η και 3ημερών!!! )

Μπράβο φαμούλα μου... με το καλο ο παιδαρος!!!

Εγώ να ρωτήσω κάτι σε όσες γνωρίζουν? Ο αφαλός μου είναι ακόμα λίγο προς τα μέσα. Δεν πετάχτηκε καθολου. Δεν πιστεύω να υπάρχει θεμα, ε? Νόμιζα ότι γίνεται σε όλες τις εγκύους, αλλά απ' ότι βλέπω και στο δρόμο (λες και πέφτουμε η μία πάνω στην άλλη βρε παιδί μου...) είναι και άλλες με μεγάλη κοιλιά χωρίς πεταχτό αφαλό.

Την Τετάρτη θα πάμε να δούμε τον "μικρό" μας!!! Τα προγνωστικά μου λένε ότι θα έχει φτάσει τα 3800!!! (400γρ σε 4 εβδομάδες δεν είναι καλά?) Αλεκάκι, μου φαίνεται θα σε αρεάσω σε βάρος (Αλλά μόνο επειδή θα γεννήσεις νωρίτερα :))

!

Μη φοβάσαι Μελίνα μου για τον αφαλούλη σου. Η κάθε μία με τη χάρη της!!:D. Για το βάρος εγώ δεν πολυεμπιστευομαι τους υπερηχους... Στην 32 εβδομάδα ο δικός μου ήταν θεωρητικα 2500, άρα στην 37 θα πρεπει να ειναι 3900... ενστικτωδώς όμως λέω ότι θα ειναι περίπου 3500-3600. Για να δούμε πόσο μέσα ή έξω θα πέσω! Πάντως να ξερετε ότι όσο και να γεννηθούν είπαμε ότι δεν έχει σημασία για το πόσο μεγαλόσωμα τελικά θα γινουν. Αυτό φαινεται γυρω στα 2 χρόνια και επιβεβαιώεται στα 4. Επίσης τον πρωτο καιρό παίρνουν πολύ. ο Αγγελος πήρα σε 2 μήνες 2.5 κιλά και 15 πόντους!!!

Καλά να ειναι μόνο... τίποτα άλλο! Όλα τους!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο ΦΑΜ!!!! στην κατηγορια φανταρων κ εσυ!!!!! αντε με το καλο!!!

melsas μονο τα τελευταια 2 βραδια σηκωνεσαι για τουαλετα:shock::shock::shock:???? γιατι εγω δεν θυμαμαι ποσος καιρος είναι που εχω να κοιμηθω σερι... τον τελευταιο δε καιρο σηκωνομαι 4-5 φορες! Με το καλο να δειτε τον μπομπιρα!!!

γενναει κ η dora την τεταρτη??? νομιζα ποιο αργα...

baJfp2.png

και εγώ δενξερω για τη Ντόρα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πω πω γεννατε κοριτσια!!!!!!!!προσπαθω να νιωσω το πως νιωθετε.....ειστε βεβαια και δευτερομανες,εχετε μια ιδεα,πετε με εναν αερα εμπειριας:D αλλα και παλι.....ειναι γεννα!ειναι αλλο ενα παιδακι!!!!ολα καλα να σας πανε aleca και dora!!!!!

Σοφακι για αυτο ήθελα να περάσει καιρός πριν μεινω έγκυος στοδευτερο... ήθελα να νιώσω ακριβώς όπως την πρωτη φορά. Πρωτόγνωρα συναισθήματα! Και πραγματικά... είναι σα να πηγαινω πρωτη φορά... έχω την ίδια άγνοια, την ίδια συγκίνηση, τον ίδιο φόβο και την ίδια ανυπομονησία...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μελσας θα τις φας που δεν σηκώνεσαι τη νύχτα...φαντάσου το καλοκαίρι ήταν ξεκούραστο γιατί σηκωνόμουν 1 φορά, άντε 2...τώρα δεν το συζητώ...αν σηκωθώ μόνο 2 κάνω πάρτυ!!!!!!!!!! Το σύνηθες είναι 3-4!!!! Και μην επαναπάυεσαι που είσαι Θεσσαλονίκη, γιατί εκεί μένει η κουμπαρούλα μου και μπορέι ξαφνικά να βρεθώ μπροστά σου!!! Χιχιχιχιχι!!!!

Ινάκι έχεις το τηλ μου κι έχω κι εγώ το δικο σου, αλλά πρέπει να έχω κι άλλα, οπότε θα ειδοποιήσω κι εγώ, αν τύχει κάτι νωρίτερα... Πώς πάει το ποδαράκι??????

Παιδιά που το είδατε ότι γεννάει η Dora την Τετάρτη??? Είναι σίγουρο????

Σοφακι για αυτο ήθελα να περάσει καιρός πριν μεινω έγκυος στοδευτερο... ήθελα να νιώσω ακριβώς όπως την πρωτη φορά. Πρωτόγνωρα συναισθήματα! Και πραγματικά... είναι σα να πηγαινω πρωτη φορά... έχω την ίδια άγνοια, την ίδια συγκίνηση, τον ίδιο φόβο και την ίδια ανυπομονησία...

Αχ πόσο ωραία τα λες...οι περισσότερες από εμάς τα βιώνουμε για πρώτη φορά, αλλά πρόκειται για τα ίδια ακριβώς συναισθήματα που αναφέρεις!!!

Αλεκάκι μου την Τετάρτη θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για εσένα και τον γιόκα Νο.2!!!

Ινάκι μήπως μπορείςνα βρεις και γιατί έχουν καθυστερήσει το ίντερνετ στο Ντοράκι????????

Επίσης, πριν από 10 χρόνια έχασα ένα υπέροχο δαχτυλίδι από χρυσό με ακατέργαστα μαργαριτάρια με απίστευτο δέσιμο που μου το είχε κάνει δώρο μια ηλικιωμένη φίλη των γονιών μου και ήθελα να το φορέσω στον γάμο μου...

Αν μου το βρεις θα με υποχρεώσεις!!!! Και θα το βάλω στη βάφτιση του γιόκα μου πρώτα ο Θεός!!!!!

Διαφημίσεις

Ινάκι μήπως μπορείςνα βρεις και γιατί έχουν καθυστερήσει το ίντερνετ στο Ντοράκι????????

Επίσης, πριν από 10 χρόνια έχασα ένα υπέροχο δαχτυλίδι από χρυσό με ακατέργαστα μαργαριτάρια με απίστευτο δέσιμο που μου το είχε κάνει δώρο μια ηλικιωμένη φίλη των γονιών μου και ήθελα να το φορέσω στον γάμο μου...

Αν μου το βρεις θα με υποχρεώσεις!!!! Και θα το βάλω στη βάφτιση του γιόκα μου πρώτα ο Θεός!!!!!

:D :D :D:p:tongue:

πόσα δίνεις;;;;

Να' μαι και εγώ πάλι!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις έκανα μια κολοκυθοτυρόπιττα και περιμένω να ψηθεί για να την καταβροχθίσω.

Αλεκάκι χαίρομαι που μπήκες και είχαμε νέα σου. Και εγώ προσπαθώ να φανταστώ πώς αισθάνεσαι που θα γεννήσεις σε λιγότερο από 2 μέρες. Δεν ξέρω όμως τελικά τί είναι καλό, να το ξέρεις από πριν ή να έρθει απρόοπτα; Εγώ μάλλον το δεύτερο θα προτιμούσα γιατί θα με είχε φάει η αγωνία. Όσο για το θέμα με τον αντρούλη μου, δυστυχώς όχι μόνο μου μιλάει κρύα αλλά έχει και μια μούρη ως το πάτωμα. Ήρθε λίγο το μεσημέρι έφαγε και έφυγε κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει τίποτα. Η αλήθεια είναι πώς φταίω και εγώ με τόσες υποχωρήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν, τώρα σίγουρα θα με νομίζει και κακιά που μίλησα. Άτιμο σόι!!!!!!!!! Το καλό είναι ότι ηρέμησα και ας φροντίσει να ηρεμήσει και εκείνος, διαφορετικά ΞΥΔΙ!!!!!!!!!!!!

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου για την Dora πραγματικά τα καλύτερα, να πάνε όλα καλά και να κρατήσει με μεγάλη ευτυχία το μωράκι της στην αγκαλιά της!!!!!!!!!!!!!

Κανά νέο είχαμε για την Δη+Χρ; Είναι ακόμα στο νοσοκομείο;

ΦΑΜ πόσο μεγάλωσε ο μπέμπης σου!!!!!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια, γράψτε λάθος!!! Είδα στη λίστα ότι η dora γεννάει ίδια ημ/νία με την Αλέκα και μπερδεύτηκα, αλλά είναι η παλιά ημ/νία της Αλέκας.

Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΜούλα, σε περιμένω!!!!

Να μας ζήσει το πρώτο μωρό της ομαδούλας μας!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Αλεκάκι μου την Τετάρτη θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για εσένα και τον γιόκα Νο.2!!!

είσαι πολύ γλυκειά!

Επίσης, πριν από 10 χρόνια έχασα ένα υπέροχο δαχτυλίδι από χρυσό με ακατέργαστα μαργαριτάρια με απίστευτο δέσιμο που μου το είχε κάνει δώρο μια ηλικιωμένη φίλη των γονιών μου και ήθελα να το φορέσω στον γάμο μου...!
:P:p

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

Αμ καλά είχα ένα προάισθημα ότι δεν θα είμαι η πρώτη!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...