Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Βλέπω λέτε περί εφηβείας... Λοιπόν, δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο να αναφέρω... Ήσυχα παιδικά χρόνια, ήσυχη εφηβεία χωρίς τίποτα το extreme...

δευτερομανες μια ερωτηξη....τα μεγαλα με τα μικρα πως πανε??εμεις εχουμε ξεκινξησει το sister bonding (ετσι το λεω εγω )....τα μεσημερια ξαπλωνουμε και οι 3 μαζι στο κρεββατι κανω πως κοιμαμαι και αυτες ''παιζουν'' και τις ''μαλωνω''' οχ σουσουραδες για υπνο τωρα εχετε κανει κομμα και οι δυο και κατι τετοια...εχει πλακα και τη βλεπω τη μεγαλη πιο θερμη...επισης αρχισα να ''μαλωνω ''και η μικρη ...του στυλ ''βγαλε τη κουβερτα απο το στομα θα στη παρω....μια δυο τρεις παιρνω τη κουβερτα ....τιμωρια λοιπον...'η και καλα υπνο και εσυ μαργαριτα τωρα....με λιγα λογια να βλεπει και η μεγαλη οτι δε φωναζουμε μονο σε αυτη ή τη βαζουμε τιμωρια....:-D

Ειμάστε μια χαρά. Η εκπαίδευση είχε αρχίσει πριν γεννήσω. "Μαλώναμε" την μπέμπα και καλά στην κοιλιά μου γιατί με κλωτσούσε και πονούσα. Της λέγαμε να κάτσει ήσυχα! Η μεγάλη αγαπάει πολύ την αδερφούλα της, της μιλάει ωραία, την χαιδεύει/φιλάει, την παρηγορεί, θέλει να παίξουν μαζί, της κάνει δώρα κτλ... Σίγουρα περνάει μια φάση (μην ξεχνάμε ότι η "μεγάλη" είναι μόνο δυόμισυ χρονών) και κάποιες στιγμές μου λέει ότι είναι μπέμπα και μετά το μετανιώνει και μου λέει ότι είναι "παιδί" ή "μεγάλη κοπέλα":p:p Κάποιες στιγμές μαλώνω και καλά την μπέμπα, αλλά θα μαλώσω και την μεγάλη αν πάει να κάνει κάτι επικίνδυνο (πχ να της κόψει τα νύχια ή να την χτενίσει!:rolleyes:)με ωραίο τρόπο όμως. Της εξηγώ δηλαδή ότι η μπέμπα είναι πολύ μικρή και μπορεί να πονέσει εύκολα, κτλ... Απλώς η μεγάλη έχει γίνει λίγο πιο παραπονιάρα, αλλά δείχνουμε ανοχή γιατί και εκείνη μωράκι είναι ακόμα. Παίζει ρόλο και η ηλικία των 2 αδερφών για το πως πρέπει να φερθείς...

Επίσης λέω συνέχεια πόσο αγαπάω και τις 2, ότι είναι τα κοριτσάκια μου κτλ και δεν αφήνω τους γύρω μου να λένε αηδίες του τύπου "δεν αγαπάω την μπέμπα, εσένα αγαπάω" (το έχω ακούσει και αυτό και καλά για να μην ζηλέψει η μεγάλη...) ή να κάνουν συγκρίσεις.

Α, κατά καιρούς δίνω και διάφορα δωράκια στη μεγάλη και της λέω ότι είναι από την μπέμπα και εκείνη κάνει χαρές και τρέχει αν την ευχαριστήσει με φιλάκια και αγαπούλες.:tongue:

η παιδιατρος μου ειπε μολις γινει 3 μηνων η μπεμπα να σταματησω την αποστειρωση. τι να πω? ακουω διαφορα αλλα επειδη την εμπιστευομαι ειπα να ακολουθησω τις οδηγιες της.

Εμείς τώρα στους 3 μήνες θα σταματήσουμε την αποστείρωση με βράσιμο και θα συνεχίσουμε με αποστειρωτή για άλλους 3 μήνες. Οι κουβερτούλες, σεντονάκια κτλ είναι πάντα πλυμένες με βρεφικό απορρυπαντικό και αποστειρώνω ότι βάζει στο στόμα (πιπίλες, κρίκους οδοντοφυίας κτλ). Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν την αφήνω να τα βάζει στο στόμα.

τι κανει δηλαδη?? Δειχνει να ποναει η απλα να μην πειναει??

Και εμένα είναι λίγες μέρες που δεν κάθεται α θηλάσει ήσυχα, αλλά χτυπιέται σαν να την ενοχλεί κάτι. Αφού φοβήθηκα μην τυχόν και εν είχα γάλα, αλλά έχω... Δεν ξέρω γιατί κάνει έτσι. Εκεί που είναι πεινασμένη, ξαφνικά φέρεται σαν να μην θέλει να πιει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης λέω συνέχεια πόσο αγαπάω και τις 2, ότι είναι τα κοριτσάκια μου κτλ και δεν αφήνω τους γύρω μου να λένε αηδίες του τύπου "δεν αγαπάω την μπέμπα, εσένα αγαπάω" (το έχω ακούσει και αυτό και καλά για να μην ζηλέψει η μεγάλη...) ή να κάνουν συγκρίσεις.

Και εμένα είναι λίγες μέρες που δεν κάθεται α θηλάσει ήσυχα, αλλά χτυπιέται σαν να την ενοχλεί κάτι. Αφού φοβήθηκα μην τυχόν και εν είχα γάλα, αλλά έχω... Δεν ξέρω γιατί κάνει έτσι. Εκεί που είναι πεινασμένη, ξαφνικά φέρεται σαν να μην θέλει να πιει...

καιε γω καπως ετσι...

Γυρω στο τριμηνο και εμενα ειχε περασει δυο εβδομαδες περιπου που ειχε μειωθει πολυ πόσο γαλα επινε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καιε γω καπως ετσι...

Γυρω στο τριμηνο και εμενα ειχε περασει δυο εβδομαδες περιπου που ειχε μειωθει πολυ πόσο γαλα επινε

Αυτή τη στιγμή η δικιά μου κοιμάται και τελευταία φορά έφαγε στις 11:30!

Χθες είχε φάει στις 3 το μεσημέρι, κατά τις 6 προσπάθησα να τη θηλάσω και δεν ήθελε, μετά κοιμήθηκε και τελικά την ξύπνησα στις 9 για να την ταίσω...

μωρε και εμας η εκπαιδευση αρχισα απο το πρωτο μηνα εγκυμοσυνης ( αφου ετρεχε σα τρελη καθε 5 λεπτα στη τουλαετα για εμετο ) ,,,,,οκ ειχε καποιες αντιδρασεις οταν ηρθε η μπεμπα (τη ''πιασαμε''τη πρωτη νυχτα να μας κρυφακουει τι λεμε χιχιχιιχ) αλλα οκ....απλα τωρα που ακομη πιο πολυ τις βαζω μαζι εχει ελθει ακομη πιο κοντα .....οταν της εκανα την ερωτηση να γυριζουμε τη μπεμπα πισω??(κατι τετοιο ειμαι ατιμη το ξερω) ...ΟΧΙ ΜΑΜΑ Και εγω μετα δεν θα εχω αδεφλουλα???απαππαπαπαπα)...(χαρα εγω η ατιμη μανα) ....επειδη ομως ειχαμε και εχουμε σαν εσενα λουσι διαι ηλικια σχεδον αρκετο πηγαινε ελα (ειμαι μωρο ειμαι μεγαλη ) τωρα οποτε κανει κατι η μεγαλη (πχ τρωει εστω και μιαμπανανα ) λεω στη μικρη κοιτα μαργαριτα να δεις\ (ειδικα οταν κανει κανα αγκου ) εσυ δε μπορρεις ακομη..μονο τα μεγαλα παιδακια μπορουνε...εσυ εισαι ακομη μωρο καταλαβες???? και ακτι τετοια....(η αλλη με το ματι χαρα που ειναι μεγαλο μωρο....και ψιλοκοβουμε αντιδρασεις...

βασικη ερωτηση: με τον πατερα τους πως ειναι???εμενα εχει κολλησει δυστυχως πανω μου πολυ...μαμα εσυ να ερθεις μαζι μου για τσισα,,,η μαμα να μου βαλει να φαω και τετοια....με τιποτα τον πατερα της...μονο για παιχνιδι τωρα τελευταια τον δεχεται...πριν ουτε καν....(μουτραααααααα ο αντρας μου μεχρι κατω.δε με θελει το παιδι αχααχχαχαχαα)

ελινα τελικα μη γελασεις κατεληξα μετα απο δοκιμες σε ενα αριελ σκονη και ενα συγκεκριμενο σουπλιν μαλακτικο τα μονα που δεχετε...εαν βαλω κατι αλλο χαιρετισματα νατην παλι η ξηροδερμια...αφου στην αρχη επειδη μικρα τα ρουχαλακια της μπεμπας λεω αντε να τα πλυνω μαζι της μικρης και της μεγαλης εβαλα προδερμ να σου η μεγαλη με ατοππικη παλι εντονη...ε κοψαμε προδερμ και τα βαζω ολα με αριελ....(ναι και του μωρου ) δε τα πιανεις πουθενα....τωρα μπορει να περναει και αλμα αναπτυξης...ειναι και η ηλικια

φαμ μου καμια βδομαδα εμας κρατησε οχι οτι επανηλθαμε τελειως κραταμε εξαωρο τωρα υπνου σερι χωρις φαγητο....αλλα εσενα τι σου κανει??μηπως ειναι δοντακια?

αννια η ''καλυτερη τρελα'' χχαχαχαχαχαα

εγω θυμαμαι ειχα κανει το εξης:

β λυκειου (σχολ ετος 96-97 ) ειχαμδ τοτε της μεγαλη απεργια των καθηγητων που κρατησε ολο το δευτερο τριμηνο (θυμαστε>????) λοιπον δε παταγα σχολειο μονο ενας καθηγητς εκανε σε εμας δυο ωρες τη βδομαδα...στη μανα μου βεβαια ελεγα οτι παω κανονικα....και βρισκομουνα βεβαια με τον τοτε γκομενο νυν αντρα μου....παιρνουνε μια μερα τηλ σπιτι απο το σχολειο ευτυχως δε το ακουσανε (ητανε και ο πατριος μου εκεινη τη μερα δε δουλευε)...μαθαινω απο τις κολλητες μου οτι εχω πολλες απουσιες (δε μετρησανε τελικα ποτε βεβαια) και θα μεινω....τι θα κανω τωρα η ερμη??παω στη γειτονισσα μανα φιλης μου και τη ψηνω και παρουσιαζετε αυτη σαν θεια μου...σκαει ενα παραμυθι του τυπου η μανα της δουλευει κλπ λκπ και μου τις δικαιολογει....τελικα η αμνα μου το εμαθε αργοτερα και εβαλε τα γελια γιατι η συγκεκριμενη γειτονισα δεν ητανε και πολυ σοι γενικα στα μαλλια της και λεει αυτη βρηκες να βαλεις???(ναι δεν ειναι εξτριμ το ξερω αλλα γενικα με αφηνανε να βγαινω δεν εκανα πολλες ταρζανιες....παω παιδιατρο τα λεμε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πολλές φορές λέω στην μπέμπα (για να ακούει η μεγάλη) "μπέμπα εσύ δεν μπορείς να φας πχ μακαρόνια, γιατί δεν έχεις δόντια", "εσύ δεν μπορείς ακόμη να μιλήσεις/περπατήσεις κτλ" και κορδώνεται η άλλη και μου λέει "εγώ μαμά μιλάω" :-) Ναι, της λέω και θα μάθουμε και την μπέμπα να μιλάει... Και μετά τρέχει η μεγάλη και παρηγορεί την μπέμπα που δεν μπορεί ακομα να μιλήσει/περπατήσει/φάει κτλ... :-)

Με τον πατέρα της μια χαρά. Μάλιστα έχουμε διαχωρίσει και ρόλους-αρμοδιοτητες. Δηλαδή, θέλει ο μπαμπά της να της λέει παραμύθι για να κοιμηθεί, αλλά εγώ να της δίνω το γάλα της και διάφορα τέτοια. Δεν δείχνει δηλαδή ιδιαίτερη προσκόλληση στον έναν ή στον άλλον...

Γεια σας!!!

Αλήθεια, κοριτσούδια εσείς που είχατε άλματα ανάπτυξης...Πόσες ημέρες κράτησε η αναστάτωση?????

Από την Κυριακή (5η μέρα δηλ. σήμερα) ο Κομποστοπόρδας τρώει λιγότερο και κάνει σαν μουρλό την ώρα του φαγητού.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

και μενα τα ιδια ακριβως ... κ ειχα αρχισει να ανησυχω αλλα φαινεται ολα τα ιδια περνανε

και μενα τα ιδια ακριβως ... κ ειχα αρχισει να ανησυχω αλλα φαινεται ολα τα ιδια περνανε

και εμεις τα ίδια, ενω πεινάει δεν τρωει και γκρινιάζει, σήμερα ετρωγε 60 ml ανα 2-3 ώρες κ αυτο με το ζόρι, υπέθεσα οτι θα είναι από το εμβόλιο, να'ναι από τα άλματα ανάπτυξης?:confused::confused::confused:

κορίτσια άσχετο αλλά μου ήρθαν 2 φάκελοι από τις πάνες λιμπερο, μάλλον θα έδωσε τα στοιχεία μου το μαιευτηριο, έχει κουπόνια για πάνες και για λοσιον και αφρόλουτρα που μου αρεσουν, πάνες όμως δεν πήρα ποτέ από αυτες τις έχει δοκιμάσει καμία να μου πει?

Γεια σας και από μένα μητερούλες.

Σήμερα άργησα στο μαγαζί (προετοιμασίες για το Πάσχα)είμασταν εκεί από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και έχω κουραστεί αρκετά.....και ακόμη έχω να φτάξω και τις τελευταίες λαμπάδες...και βαριέμαι......

Λοιπόν...ένα θεματάκι με γκρίνια-φαγητό-ύπνο το έχουμε κι εμείς...είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για άλμα....μου κακοφαίνετε όμως γιατί ενώ πρώτα κοιμόταν συνεχόμενα 10-7 τώρα ξυπνάει στις 3.30 και ξανακοιμάτε μετά από θήλασμα και ρέψιμο, δηλ. 1 ώρα μετά...

Τώρα για τις πάνες, Κατερινάκι τις Λίμπερο χρησιμοποιώ από την αρχή (αυτές έχουν στο Ιασώ) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μία φορά δοκίμασα Πάμπερς και είχαμε διαροές.

Αλεκάκι 4 μηνών σήμερα ο πριγκηπάκος σου και εσείς Mamageor 3μηνών !!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια άσχετο αλλά μου ήρθαν 2 φάκελοι από τις πάνες λιμπερο, μάλλον θα έδωσε τα στοιχεία μου το μαιευτηριο, έχει κουπόνια για πάνες και για λοσιον και αφρόλουτρα που μου αρεσουν, πάνες όμως δεν πήρα ποτέ από αυτες τις έχει δοκιμάσει καμία να μου πει?

ναι εγω αυτες χρησιμοποιω,μια χαρα ειναι.μην τυχον και τα πεταξεις αν δεν τα θελεις,σε σκοτωσα:D:D:D:D,στειλτα σε εμενα......

αα εχουμε μηνογενεθλια σημερα!!!!!!!!εμεις εχουμε το σαββατο.

πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο,ειναι 5390 και 59 εκατοστα.640 γραμμαρια και 2 εκατοστα σε ενα μηνα.παλι καλα που πηρε και τοσο με γευματα 50 και 70 ml.

εχω ξεπατωθει εν τω μεταξυ να μαζευω για το αυριανο ταξιδι.πολυ τρεξιμο....αλλα ας μην παραπονιεμαι κιολας........

Ευχαριστουμε βρε κοριτσακια που μας θυμηθηκατε!!!! Γυρισαμε απο παιδιατρο...σφυζουμε απο υγεια...ειμαστε 7030 και 67 ποντους!!! κεφαλα 42! καναμε και εμβολιακι και τωρα πεσαμε τεζα ξεροι!!

κι εμεις Πεμπτη παμε Καλαματα οδικως με 2 μωρα...800 χλμ!! θα λαλησουμε!!!!!!!!!!!!!!!Ινακι θα πας Φιλιατρα? με την Αλεκα συνενοηθηκαμε.

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αλεκάκι 4 μηνών σήμερα ο πριγκηπάκος σου και εσείς Mamageor 3μηνών !!!!!!

ναι κοριτσακι...ευχαριστουμε! Να ειναι όλα τους γερα!

πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο,ειναι 5390 και 59 εκατοστα.640 γραμμαρια και 2 εκατοστα σε ενα μηνα.παλι καλα που πηρε και τοσο με γευματα 50 και 70 ml.

......

μια χαρα πηρε . Τωρα αν δεις τις κμπυλες 500, 600 γραμμαρια τομηνα ειναι η αναπτυξη.

Και εμεις μολις γυρισαμε...εμβολιακι...ειμαστε 7400, 69 πόντους 42.5 κεφαλακι. Καλα τον βρηκε δοξα τον θεο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...