Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

annia εκανα το quiz με την πεθερά¨αποτελεσμα:

ΔΕ ΣΕ ΧΟΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

ΚΡΙΜΑ..ΔΕΝ ΣΕ ΧΟΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.

φυσικά δεν το δημοσιευσα μην έχουμε ενδοοικογενειακό πόλεμο!!! :tongue::D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το παιδί μου δεν πάει καθόλου καλά....

Μετά από τόσες ώρες ύπνο το βράδυ,τώρα κοιμάται πάλι...

Την έβαλα στο καθισματάκι για να πάω να απλώσω τα ρούχα και με το που βγήκαμε στο μπαλκόνι γύρισε το προσωπάκι από την άλλη μεριά και ξεράθηκε...Αυτό στις 11:30...και ακόμα κοιμάται και κάνει κάτι γκριμάτσες που λιώνω...

Επίσης πνιγόμαστε κι εμείς με τις μπουνιές μας!!Α και δεν πιπιλάει τον αντίχειρα αλλά το δείκτη!!!

oCxsp2.png

Καλημερα κοριτσακια...λιγα που διαβασα εχω να πω...

αχ....πανε οι δοξες μου που εκανα τα υπεροχα φαγητακια μου(θυμαστε οτι εχω λοξα με τη μαγειρικη)τωρα με ολα οσα εχω κοψει...

επισης εχω να δηλωσω οτι κοιμαμαι αθλια με τον μικρο ολο το βραδυ να προσαπαθω να του κραταω τα χερια μακρια απο το προσωπο γιατι λογω της αλλεργιας του κοκκινιζει...εχει γινει τρομερα ζορικος στον υπνο,εννοειται οτι ξυπναω ανα μια ωρα στην καλυτερη γιατι στριφογυριζει και καθομαι και τραβαω τα χερια του αν και φοραει κ φορμακια με γαντακι.αν δεν φοραει γινεται μεσα στις γραντζουνιες...οσπου να τον κοιμησω φυσικα ξυπναει 3-4 φορες την ωρα που τον αφηνω...αυτα τα ειχε κοψει μεχρι πριν 10 μερες τωρα τα ξαναρχισε...οποτε λοιπον βρω ευκαιρια κανω ταυτοχρονα ολες τις δουλειες πολλες φορες με το ποδι κουναω το καροτσι κ με τα χερια καθαριζω πατατες η φτιαχνω το φαι για να το βαλω στο φουρνο κ ταυτοχρονα του τραγουδαω.αν κοιμηθει κανα μισαωρο παλι τρεχω για πλυντηρια καθαρισμα κτλ...απο τις 7 κ μετα ειναι σε φοβερη υπερδιεγερση κ θελει συνεχεια αγκαλια μου δεν καθεται εκεινες τις ωρες ΠΟΥΘΕΝΑ οποτε εγω οταν φτανει το βραδυ ειμαι εξαντλημενη κ ποναω παντου αφου σηκωνω τοσα κιλα παιδι μονιμως στην πλατη κ κοβω βολτες...απο σημερα επειδη με εχουν πιασει τα νευρα μου με τις τροφικες αλλεργιες,κοβω και την γλουτενη και σιγα σιγα ευελπιστω να δοκιμαζω τροφες που δεν ειμαι σιγουρη εαν ειχε ποτε προβλημα απλα τις εκοψα προληπτικα ωστε να μπορω να τρωω κ κατι...δεν με νοιαζει που δεν τρωω τοσο αλλα αρκει να δω τι τον πειραζει πια κ να ηρεμησει κι αυτος εντελως γιατι οταν δεν τον ενοχλει κατι ειναι ενα πολυ γλυκο γελαστο κ ησυχο μωρο...οταν ομως τον ενοχλει ειναι μεσα στο παραπονο...αυτα τα νεα....

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια...λιγα που διαβασα εχω να πω...

αχ....πανε οι δοξες μου που εκανα τα υπεροχα φαγητακια μου(θυμαστε οτι εχω λοξα με τη μαγειρικη)τωρα με ολα οσα εχω κοψει...

επισης εχω να δηλωσω οτι κοιμαμαι αθλια με τον μικρο ολο το βραδυ να προσαπαθω να του κραταω τα χερια μακρια απο το προσωπο γιατι λογω της αλλεργιας του κοκκινιζει...εχει γινει τρομερα ζορικος στον υπνο,εννοειται οτι ξυπναω ανα μια ωρα στην καλυτερη γιατι στριφογυριζει και καθομαι και τραβαω τα χερια του αν και φοραει κ φορμακια με γαντακι.αν δεν φοραει γινεται μεσα στις γραντζουνιες...οσπου να τον κοιμησω φυσικα ξυπναει 3-4 φορες την ωρα που τον αφηνω...αυτα τα ειχε κοψει μεχρι πριν 10 μερες τωρα τα ξαναρχισε...οποτε λοιπον βρω ευκαιρια κανω ταυτοχρονα ολες τις δουλειες πολλες φορες με το ποδι κουναω το καροτσι κ με τα χερια καθαριζω πατατες η φτιαχνω το φαι για να το βαλω στο φουρνο κ ταυτοχρονα του τραγουδαω.αν κοιμηθει κανα μισαωρο παλι τρεχω για πλυντηρια καθαρισμα κτλ...απο τις 7 κ μετα ειναι σε φοβερη υπερδιεγερση κ θελει συνεχεια αγκαλια μου δεν καθεται εκεινες τις ωρες ΠΟΥΘΕΝΑ οποτε εγω οταν φτανει το βραδυ ειμαι εξαντλημενη κ ποναω παντου αφου σηκωνω τοσα κιλα παιδι μονιμως στην πλατη κ κοβω βολτες...απο σημερα επειδη με εχουν πιασει τα νευρα μου με τις τροφικες αλλεργιες,κοβω και την γλουτενη και σιγα σιγα ευελπιστω να δοκιμαζω τροφες που δεν ειμαι σιγουρη εαν ειχε ποτε προβλημα απλα τις εκοψα προληπτικα ωστε να μπορω να τρωω κ κατι...δεν με νοιαζει που δεν τρωω τοσο αλλα αρκει να δω τι τον πειραζει πια κ να ηρεμησει κι αυτος εντελως γιατι οταν δεν τον ενοχλει κατι ειναι ενα πολυ γλυκο γελαστο κ ησυχο μωρο...οταν ομως τον ενοχλει ειναι μεσα στο παραπονο...αυτα τα νεα....

Ελινάκι αν δοκιμάσεις να του τυλίξεις τα χεράκια με μια πάνα το δεχεται?

εμένα ο μικρός για να κοιμη΄θεί θέλει να είναι τυλιγμένος, σαν φάσκιωμα αλλά πολύ χαλαρά ισα ισα να μην μπορει να τα βάλει τα χερια στο μουτρακι

Ελινάκι αν δοκιμάσεις να του τυλίξεις τα χεράκια με μια πάνα το δεχεται?

εμένα ο μικρός για να κοιμη΄θεί θέλει να είναι τυλιγμένος, σαν φάσκιωμα αλλά πολύ χαλαρά ισα ισα να μην μπορει να τα βάλει τα χερια στο μουτρακι

καλέ τωρα τα ειδα τα μην. αρχίσατε κιολας τα δοντάκια? μπραβο εμεις δεν βλέπουμε φως στο τουνελ!

Διαφημίσεις

Ελίνα μου επειδή τα κάνει και η δικιά μου αυτά τα κουλά μερικές φορές,της πιάνω απαλά τα χεράκια ή τα πόδια (ανάλογα τι κουνάει) και ή που θα ηρεμήσει ή τελικά θα την αλλάξω πλευρό...

Πάντως σήμερα το πρωί μετά τις 7 κι ενώ κοιμόταν,σήκωνε το ένα χέρι και το άφηνε να πέφτει επάνω μου,το έκανε γύρω στις 20 φορές αυτό,οπότε έβαλα το δάχτυλό μου μέσα στην μπουνιά της και ηρέμησε και κοιμήθηκα κι εγώ!!

oCxsp2.png

ελινα.....συνηθως τον πιανει βραδακι κλπ???λεω μηπως δεν ειναι μονο το φαγητο αλλα και κατι αλλο οπως και η μεγαλη μου.....πχ το προδερμ οσο της επλενα τα ρουχα την ενοχλουσε....την ενοχλουσανε τα αφρολουτρα..την ενοχλουσανε τα λαδακια (τζονσον πχ)....την ενοχλουσε οτιδηποτε μη βαμβακερο (ακομη το κανει) πανω σου οταν το κρατας το παιδι να εχεις παντα κατι δικο του μηπως τον ενοχλει το ρουχο σου....ειναι πολλα αλλα εκτος απο το φαγητο...επισης εαν εχεο τοσο ανησυχο υπνο και ειναι σε εξαρση μηπως πρεπει να κοψεις τα ομοιοπαθητικο σκευασματα και να του δωσεις αντισταμινικο να ερθει λιγο ο οργανισμος να ισιωσει.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ελινα.....συνηθως τον πιανει βραδακι κλπ???λεω μηπως δεν ειναι μονο το φαγητο αλλα και κατι αλλο οπως και η μεγαλη μου.....πχ το προδερμ οσο της επλενα τα ρουχα την ενοχλουσε....την ενοχλουσανε τα αφρολουτρα..την ενοχλουσανε τα λαδακια (τζονσον πχ)....την ενοχλουσε οτιδηποτε μη βαμβακερο (ακομη το κανει) πανω σου οταν το κρατας το παιδι να εχεις παντα κατι δικο του μηπως τον ενοχλει το ρουχο σου....ειναι πολλα αλλα εκτος απο το φαγητο...επισης εαν εχεο τοσο ανησυχο υπνο και ειναι σε εξαρση μηπως πρεπει να κοψεις τα ομοιοπαθητικο σκευασματα και να του δωσεις αντισταμινικο να ερθει λιγο ο οργανισμος να ισιωσει.....

εχουμε τελειωσει τη θεραπεια κ περιμενουμε...εχει καλυτερευσει σε γενικες γραμμες κ οταν το βραδυ βαζει τα χερια του δεν ειναι κοκκινος απλα τον βλεπω να το κανει σαν νευρικο μαλλον γιατι ειναι οι ωρες που ζοριζεται με τα κακα του...καποιες μερες ειναι καθαροςστο προσωπο καποιες μερες ψιλοκοκκινιζει δεν ξερω πια τι τον ενοχλει...τι να πω να ναι το προδερμ...

τωρα θα κοψω κ τη γλουτενη κ θα δω τι θα γινει.μου χουν σπασει λιγακι τα νευρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγω ειμαι μεσα στα νευερα κι αυτος με κοιταει κ γελαει...τον εβαλα στην κουνια με τιςμμπαταριες κοιταει τα ζωακια και μιλαει ...αχ θα τον φαω αλλα ειμαι σε τρομερη τσαντιλα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Θα αποφασίσει ο τρελόκαιρος τί εποχή έχουμε??????

για ενα μηνα 680 !! για δυο 1280 .. και παει λεγοντας ! πολλα λεφτα ρε γ@%#$

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν το περίμενα ΤΟΟΟΟΣΟ ακριβό...

οοοολοι γαστρεντεριτιδα κολησαν απο το νοσοκμειο μεχρι και ο μπαμπας μπυ και τον κρατανε τωρα για αυτο το λογο,η μαμα μου ο αδερφος μου ολοι μα ολοι εκτος απο εμας ευτυχς.

λοιπον δν θα το πιστεψετε αλλα ο Μανωλακος μου εβγαλε το πρωτο του δοντακι:shock::shock::shock:

Περαστικούλι και καλορίζικο το δοντάκιιιιιιιιι!!!!!!!!

...χτες που αφησα τα μικρα στη πεθερα να παω στο γυναικολογο..ηρθε μια αδερφη της(μενουνε ολες στην ιδια πολυκατοικια)και ειχε γαστρεντεριτιδα το σαββατο που μας περασε..

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!

Κοριτσάκια μου γειά σας, Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε μετά την ίωση, ευτυχώς δεν κόλλησε η μικρούλα μου!!!!!!!!

Γεια σου Νατασούλα!!! Τη γλύτωσε το μαναράκι!!!

καλημερες +νυσταζω+ πειναω+ ποναει η κεφαλα!!!!

Κοιμήθηκες? Έφαγες? πέρασε η κεφάλα?????

εγω ειμαι μεσα στα νευερα κι αυτος με κοιταει κ γελαει...τον εβαλα στην κουνια με τιςμμπαταριες κοιταει τα ζωακια και μιλαει ...αχ θα τον φαω αλλα ειμαι σε τρομερη τσαντιλα...

Στιγμές τρέλας που όλες βιώνουμε...αλλά εσύ μεγάλο ζόρι βρε παιδί μου με τις βρωμοαλλεργίες....

Αλήθεια, κοριτσούδια εσείς που είχατε άλματα ανάπτυξης...Πόσες ημέρες κράτησε η αναστάτωση?????

Από την Κυριακή (5η μέρα δηλ. σήμερα) ο Κομποστοπόρδας τρώει λιγότερο και κάνει σαν μουρλό την ώρα του φαγητού.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

doraki η φαμουλα οταν βαζετε το μωρο στο mei tai με το μωρο να κοιταει εσας τα ποδαρακια πως τα βαζετε???σαν βατραχακι???ειναι οκ ετσι?νιωθω οτι πεφτει πολυ βαρος οταν καθεται ετσι και αν της βαλω τα παδαρακια εξω δεν ειναι ακομα βολικο,δεν ειναι αρκετα μακρια ακομα τα ποδαρακια της.βασικα δεν ειναι μονο τα ποδαρακια της κοντα ειναι και η κοιλια μου αυτοκινητοδρομος:mrgreen::mrgreen:.

ελινα κανε υπομονη και πιστευω καποια στιγμη θα δεις τι τον πειραζει....

sofaki εγώ της τα βάζω σαν βατραχάκι και μια χαρά κάθεται,δεν παραπονιέται ποτέ!για να βάλεις τα ποδαράκια έξω θα πρέπει να είναι μακριά και ακόμα της δικιάς μου δε φτάνουν!οπότε αναγκαστικά βατραχάκι!!

oCxsp2.png

Γεια σας!!!

Θα αποφασίσει ο τρελόκαιρος τί εποχή έχουμε??????

Δεν το περίμενα ΤΟΟΟΟΣΟ ακριβό...

Περαστικούλι και καλορίζικο το δοντάκιιιιιιιιι!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!

Γεια σου Νατασούλα!!! Τη γλύτωσε το μαναράκι!!!

Κοιμήθηκες? Έφαγες? πέρασε η κεφάλα?????

Στιγμές τρέλας που όλες βιώνουμε...αλλά εσύ μεγάλο ζόρι βρε παιδί μου με τις βρωμοαλλεργίες....

Αλήθεια, κοριτσούδια εσείς που είχατε άλματα ανάπτυξης...Πόσες ημέρες κράτησε η αναστάτωση?????

Από την Κυριακή (5η μέρα δηλ. σήμερα) ο Κομποστοπόρδας τρώει λιγότερο και κάνει σαν μουρλό την ώρα του φαγητού.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

αν περναει κ ο δικος μου αλμα αναπτυξης αυτη τη στιγμη γιατι ετσι κανει κ μενα την ωρα του φαγητου παλευουμε,τι να πω εχει καπου τοσες μερες κ λιγο παραπανω που εχει τρελαθει...ευχομαι να ναι αυτο κ οχι η αλλεργια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

τι κανει δηλαδη?? Δειχνει να ποναει η απλα να μην πειναει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...