Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera σεόλα τα κοριτσακια...Και εγω Μπαρμπι μια απο τα ιδια...Ξυπναω στις 07.00, ταιζω, ξεσκατιζω, πλενω μπιμπερο,αποστειρωνω, και μετα ξαναταιζω τον Αγγελο, ντυνω, μαζευω δυο τρια πραγματακια. κατα τις οχτω ντυνομαι βαφομαι και 8.30 που ερχεται η νταντα φευγω....

Εχθες όμως δεν κοιμηθηκα καλα γιατι με ξυπναγαν συνεχεια και αναγκαστηκα το πρωι και σηκωθηκα κατα τις 6.30 κλαψ....

πως σε καταλαβαινω... εγω πρεπει να σηκωνομαι απο τις 0600 γιατι θελω 45 λεπτα με τα αυτοκινητο για να παω γραφειο. φαντασου να ειχα 2 παιδια... δεν θα κοιμονουνα!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

barbie νωρις δεν σταματησες την αποστειρωση??? θελω κ εγω!!!! ποσο την βαριεμαι δεν λεγεται!!!

Αλεκα κ εγω μια απο τα ιδια.... αυτες κοιμουνται αλλα η καθε μια την δικια της ωρα! η μια στις 12 η αλλη στις 2! ξυπνησανε 6 κ 8 αντιστοιχα... τι να το κανω το 6ωρο αν δεν ειναι ταυτοχρονο???????????

παω για τσιγαρο:tongue:

baJfp2.png

barbie νωρις δεν σταματησες την αποστειρωση??? θελω κ εγω!!!! ποσο την βαριεμαι δεν λεγεται!!!

η παιδιατρος μου ειπε μολις γινει 3 μηνων η μπεμπα να σταματησω την αποστειρωση. τι να πω? ακουω διαφορα αλλα επειδη την εμπιστευομαι ειπα να ακολουθησω τις οδηγιες της.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Καλημέρα κι από μας!

Έχω να αναγγείλω ότι κοιμηθήκαμε σερί 11-6!!!Για την ακρίβεια,5:53!!!!

Μα τι χαρά ανείπωτη!Λέτε να το καθιερώσει ή τζάμπα χαίρομαι???

Μετά της έβαλα και λίγο ορό στη μυτούλα και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10 παρά...

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Τώρα γκρινιάζει λίγο αλλά θα τη βγάλω στο μπαλκόνι να απλώσουμε κάνα ρούχο...

oCxsp2.png

δευτερομανες μια ερωτηξη....τα μεγαλα με τα μικρα πως πανε??εμεις εχουμε ξεκινξησει το sister bonding (ετσι το λεω εγω )....τα μεσημερια ξαπλωνουμε και οι 3 μαζι στο κρεββατι κανω πως κοιμαμαι και αυτες ''παιζουν'' και τις ''μαλωνω''' οχ σουσουραδες για υπνο τωρα εχετε κανει κομμα και οι δυο και κατι τετοια...εχει πλακα και τη βλεπω τη μεγαλη πιο θερμη...επισης αρχισα να ''μαλωνω ''και η μικρη ...του στυλ ''βγαλε τη κουβερτα απο το στομα θα στη παρω....μια δυο τρεις παιρνω τη κουβερτα ....τιμωρια λοιπον...'η και καλα υπνο και εσυ μαργαριτα τωρα....με λιγα λογια να βλεπει και η μεγαλη οτι δε φωναζουμε μονο σε αυτη ή τη βαζουμε τιμωρια....:-D

ξαναπαω στη φραουλοχωρα τωρα...εχω τοσα πολλα να σας πω αλλα χαιρετισματα τα ξεχασα ηδη....απλα χτες βολταραμε πηγαμε παιδοτοπο (εκει που δουλευα προ μικρης ) και μετα αντι να παρουμε σουβλακια η μεγαλη ηθελε να παμε ''ταβερνα''...και ''μπαμπα και μαμα εχουμε τοσο καιρο να παμε σε ταβερνα (ποτε δεν εχουμε παει ασχετο ) ...και κατσαμε στο σουβλατζιδικο να της κανουμε το χατηρι (ειναι σα ταβερνουλα...ωραια) και μετα οταν φυγαμε...σαρεσε αγαπη μου???ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!!

α για τα παιδικα μου χρονια αφηστε το...ημουνα ησυχο παιδι...οταν μπηκα εφηβεια αρχισα τις χαζομαρες...ισως φταιε οτι ημουνα μοναχοπαιδι μικρη....αδερφια απεκτησα στην εφηβεια....:cry:

εμενα εξαρχης ο Αγγελος το πηρε πολυ ζεστα...αλλα απο την αρχη εκανα όλα αυτα που εγραψες παραπανω...Τους μιλαγα και καλα σαν να εχουν κομμα τα δυο τους και να με παιδευουν :P...Ο μικρος τωρα ξετρελαινεται με τον μεγαλο...Θελει όλη την ωρα να τον εχω στο καροτσι και να τρεχουμε πισω απο τον Αγγελο...ο μεγαλος νιωθει και πολυ αρχηγος και όλα πανε μια χαρα με αυτο το θεμα, ευτυχως....

Για την παιδικη ηλικια , ήμουν ενα καλο παιδακι..στην εφηβεια σαλεψα!!!!! Στα δεκαεφτα μου εφυγα απο το σπιτι μου (κρυφα) και ξαναγυρισα μετα απο τρια χρονια :oops::oops:....Μετα ήταν όλα πιο απλα...

Αλεκα κ εγω μια απο τα ιδια.... αυτες κοιμουνται αλλα η καθε μια την δικια της ωρα! η μια στις 12 η αλλη στις 2! ξυπνησανε 6 κ 8 αντιστοιχα... τι να το κανω το 6ωρο αν δεν ειναι ταυτοχρονο???????????

τα διδυμα ειναι περισοοτερη κουραση γιατι ειναι και τα δυο μωρουλια....σε καταλαβαινω...

η παιδιατρος μου ειπε μολις γινει 3 μηνων η μπεμπα να σταματησω την αποστειρωση. τι να πω? ακουω διαφορα αλλα επειδη την εμπιστευομαι ειπα να ακολουθησω τις οδηγιες της.

καλα κανεις, ό,τι σου ειπε. Το εχω ξανακουσει παντως για το τριμηνο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλα κανεις, ό,τι σου ειπε. Το εχω ξανακουσει παντως για το τριμηνο...

τι να πω! μου ειπε να ειμαι πιο ''χαλαρη'' για να αποκτα το παιδι αντισωματα και οσο πιο πολυ προσεχω τοσο πιο ευαισθητο γινεται (σε αυτο το θεμα - οχι γενικα).

3n5zp0xyentx8z7n.png

κ εγω δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα μετα η αποστειρωση αφου ολη την ωρα με τα χερια στο στομα ειναι! κ οχι μονο.....

doraki μακαρι να το καθιερωσει η μικρη σου , αλλα κρατα κ μια πισινη;)!!! σιγουρα θα αρχισει να κοιμαται περισσοτερες ωρες συνεχομενες το βραδυ, αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτα τα παιδια!!! κ εγω το ενα βραδυ χαιρομαι κ το αλλο με χορευουν!!!!! το μονο καλο ειναι οτι αν δεν τις πιανει λαιμαργια κ να θελουν να τρωνε συνεχεια, κοιμουνται μονες τους! το πολυ να παω λιγο απο πανω τους να τους βαλω πιπιλα , να πιασω στην μια το χερακι ή να χαιδεψω την αλλη στο κεφαλι...

baJfp2.png

απο τη στγμη που βαζουνε τα χερια στο στομα τη αποστειρωση να κνεις???αποστειρωνεται και τα μασητικα και τις κουδουνιστρε??οχι./...οποτςε τα μπιμπερο γιατι?

αυτο ακριβως μου ειπε και η παιδιατρος γιαυτο κι εγω ακολουθησα αμεσως τις εντολες της και εξαφανισα τον αποστειρωτη απο το σπιτι. :D:D:D

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!Αυτο με την αποστειρωση....οντως εμενα η δικια μου ειναι τωρα στον 4ο και ολη μερα βαζει ολοκληρες τις μπουνιες τις μεσα στο στομα!Παρολα αυτα αποστειρωνω ακομα τις θηλες που χρησιμοποιω για να την θηλασω!

κοριτσια καλημερα εμεις ευτυχως δεν ξανακαναεμ εμετο παρα μονο στις 2.30 το βραδυ που της εδωσε ο μπαμπας της γαλα αλλα ξεχασε να το αραιωσει με νερο ευτυχως δεν ηταν πολυ..σντε γιατι δεν αντεχω να την βλεπω να ταλαιπωρειτε..εμενα ο μικρος κοιμηθηκε 12με 4,30και 5με 9,30..καλα ηταν..

:-D

καλημερα!!!!!!!!!

σημερα εχουμε παιδιατρο και θα της πεταξω για την αποστειρωση,το σαββατο ειμαστε 3 μηνων!ετσι κι αλλιως και εμενα η μικρη ολη την μπουνια βαζει μεσα (και μετα πνιγεται η χαζουλα).:D

εν τω μεταξυ ψιλοτρεχω απο χτες γιατι φανταζεστε ποσα εχω να κουβαλησω για το ταξιδι ε??12 μερες θα λειπουμε!ολο το σπιτι θα σηκωσουμε.αλλα τα περισσοτερα θα τα αφησω στο χωριο και θα μεινουν μονιμα εκει μιας και το καλοκαιρι θα πηγαινουμε πολυ συχνα.

γιασεμι και αλεκα πολυ ωραια το χειριζεστε με τα 2 παιδια,και εγω το εχω εγνοια αυτο οταν θα ερθει το δευτερο,ριναι μεγαλη υποθεση να μην ζηλευει το μεγαλο παιδι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...