Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βρε!!!! εγω βαζω κ στις πατατες φουρνου ουζο ή τσιπουρο , οπως κ στο λεμονατο κατσαρολας αντι για λευκο κρασι!!!! το knorr για κοκκινιστα ειναι πολυ καλο!!! δοκιμασε το σε οτιδηποτε ειναι κοκκινο κ θαμε θυμηθεις;)!!!!

αντε ρε! θα το δοκιμασω κ στις πατάτες, εγω σε όλα τα φαγητά βαζω ρετσινα ή κρασι ευκαιρία για κατι καινουριο!!! μια χαρα μαθηματα μαγειρικής στο parents!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Makia manoulitses!

Shmera exoume mhnogene8lia! Pws pernaei etsi o kairos?

Kaname tis voltes mas kai panw pou spazokefaliazomoun gia to ti 8a mageirepsw apopse..bhka edw kai me gemisate idees :) Xrusoxeres gunaikes! Mias ki exw mia elafria tebelitida me vlepw gia makaronia me tono.

Poso peripou tono vazete? 1-2 konserves?

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κοριτσάκια μου γειά σας, Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε μετά την ίωση, ευτυχώς δεν κόλλησε η μικρούλα μου!!!!!!!!

Με τον θηλασμό δεν τα καταφέρνουμε και πολύ καλά, δυστυχώς το γάλα μου έχει μειωθεί και το χειρότερο είναι πώς η ζουζούνα μου δεν ασχολείται και πολύ μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση. Συμβουλεύτηκα και τα κορίτσια του θηλασμού, ήδη παίρνω συμπληρώματα για αύξηση του γάλακτος αλλά δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά. Τέλος πάντων, ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα.

Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συνέχεια, δυστυχώς ούτε να σας διαβάσω γιατί η μικρούλα μου κοιμάται πολύ λίγες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας και εγώ προσπαθώ να συμμαζέψω το σπίτι και να μαγειρέψω. Ευτυχώς κοιμάται τα βράδια 6-7 ώρες σερί, κάτι είναι και αυτό ;)!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

αυτο με το καπακι ποτε δεν το καταλαβα,που εχει + και-.ακομα και σφιχτο καμια φορα πεφτουν σταγονες γαλα απ'εξω.αν το χαλαρωσω τι θα γινει οεο???????

Σοφακι εχεις της chicco με το στραβο λαιμο? εγω αυτα εχω και με εχουν σωσει... δοκιμασα παρα πολλα μπουκαλια... γιατι σε αυτα τα μουκαλια εχει θηλες σε 0+ με 1 ή 2 τρυπες και διαλεγεις τι σε βολευει...

Ακόμη δεν τέλειωσα το διάβασμα απ'αυτά που γράψατε.....

Maliv πολύ στενοχωρήθηκα με τη μανούλα σου...περαστικά να είναι και ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό....

Βρε Μαρινάκι και ο αδελφός σου με την καρδιά ? τι να πώ...περαστικά και εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία ή οτιδήποτε μη διστάσεις, έχω κάνει διατριβή στα καρδιο-χειρουργικά από τον μπαμπά μου αλλά και τη μαμά μου.....

Εγω γιατι δεν εχω ενηερωθει για τις ταλαιπωριες σας?

Μαλιβ περαστικα να ειναι κοπελα μου..

Μαρινακι για εσενα τι να πω βρε κοριτσι μου... ας κανει λαθος ο γιατρος..

και να ειναι περαστικα να πραγματικα συμβαινει κατι...

εδω ειμαι και εγω ..

καλα οι τιμες ttaste and diet τσουζουνννννν

για ενα μηνα 680 !! για δυο 1280 .. και παει λεγοντας ! πολλα λεφτα ρε γ@%#$

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σας ξαναειπα για διατες.... ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ... πολυ αποτελεσματικο..

να μαι και παλι.Αννια και εμεις οοοολοι γαστρεντεριτιδα κολησαν απο το νοσοκμειο μεχρι και ο μπαμπας μπυ και τον κρατανε τωρα για αυτο το λογο,η μαμα μου ο αδερφος μου ολοι μα ολοι εκτος απο εμας ευτυχς.

λοιπον δν θα το πιστεψετε αλλα ο Μανωλακος μου εβγαλε το πρωτο του δοντακι:shock::shock::shock:ειχε βγαλει και ο αδερφος μου τοσο μικρος αλλο ο μεγαλος 7 μηνων το πιανω μεσα στο στοματακι του και φαινεται κατι ασπρο αλλα με το κουταλακι δεν ακουγεται θα δουμε σε5-6 μερεςδεν ειναι ομως κουφο τοσο μικρουλης?

Εμεις ετοιμαζοαστε για 2 παρακλαω δοντια και η γκρινια δεν λεγετε...

Αυτο που με συμβουλεψε η γιατρος ειναι βολτες βολτες και βολτες...

Και πραγατικα πιανει..:-D

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! βαρυνε το παπλωμα κ δεν εχει σηκωθει καμια????

Καλημερα!!!

Μακαρι να με πλακωνε το παπλωμα! Εγω σηκωνομαι 0600. Πλενομαι και φερνω μια βολτα στο σπιτι να μαζεψω τα απομειναρια της προηγουμενης νυχτας και να ανοιξω παραθυρα να αεριστει το σπιτι. Φτιαχνω καφε (ετσι να υπαρχει), ακολουθει γαλα, ταισμα, ρεψιμο.

Εφτασε η ωρα 0700+. Κλεινω παραθυρα αφου εχει αεριστει το σπιτι, πλενω μπιμπερο (ευτυχως που εχω σταματησει την αποστειρωση) και βραζω νερο να βαλω στο θερμος ωστε να ειναι ετοιμο για τα επομενα γευματα.

Ριχνω ενα γρηγορα βαψιματακι, ντυνομαι και φευγω για δουλεια (παιρνω και τον καφε μαζι γιατι μεχρι να μπω στο αυτοκινητο δεν εχω προλαβει να πιω γουλια)!

3n5zp0xyentx8z7n.png

kalhmera σεόλα τα κοριτσακια...Και εγω Μπαρμπι μια απο τα ιδια...Ξυπναω στις 07.00, ταιζω, ξεσκατιζω, πλενω μπιμπερο,αποστειρωνω, και μετα ξαναταιζω τον Αγγελο, ντυνω, μαζευω δυο τρια πραγματακια. κατα τις οχτω ντυνομαι βαφομαι και 8.30 που ερχεται η νταντα φευγω....

Εχθες όμως δεν κοιμηθηκα καλα γιατι με ξυπναγαν συνεχεια και αναγκαστηκα το πρωι και σηκωθηκα κατα τις 6.30 κλαψ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα απο τη φραουλοοικογενεια ( θα το υιοθετησω μου φαινεται).....

λοιπον στα γρηγορα γιατι θα με τρελανουν ολοι και ολες....χααχαχ

περαστικα στους αρρωστους .....κουραγιο σε ολες τις διαιτομανες.....υπομονη σε ολες τις υπολοιπες...

λοιπον...

μακαρονια με τονο....

απλη και ευκολη σαλτσα...

τσιγαριζουμε σκορδακι και δαφνη

βαζουμε κομμενο ντοματακι

βαζουμε τονο

αλατι πιπερι (λιγο ζαχαρη εαν ειναι φρεσκια η ντοματα)

σβηνουμε με κρασι/ουζο ή τιποτα (αναλογα εαν φανε και παιδια )

περιμενουμε να γινει καλη ορεξη

μαρινα η μεγαλη μου εσκασαν τα πρωτα δυο ( ναι 2 ) τριων μηνων και μιας βδομαδας...μεχρι τους 5 μηνες ειχε 6 δοντια....!!!!τωρα περιμενω τη μικρη το πιανω μεσα απο τα ουλα αλλα να δω ποτε θα βγει απεξω απο τα ουλα...

για υπολοιπες συνταγες θα επανελθω αργοτερα διοτι ειμαι αρκετα της κουζινας ( με τα γλυκα εχω θεμα ακομη αλλα θα τα πετυχω ) ...

οσο για κιμμα εγω παντα πια βαζω καροτα και αν εχω και πιπεριες Και μαϊντανο....οπως καταλαβατε ολα τα πειραζω...δε τα αφηνω ετσι οπως ειναι..

α και στις φακες να βαζετε καροτο ...και γλυκιζουν αλλα και γινεται πιο απορροφισημος ο σιδηρος.....

επισης στη φασολαδα εγω βαζω και λιγο μπεϊκον ή λουκανικο δινει μια αλλη γευση τελεια..

για μανιταρια δε μαγειρευω γιατι απλα μετα απο τοσα που εχω φαει απο τη γιαγια μου στη πολωνια (μανιταροσουπες και αλλα ) απλα δε τολαμω γιατι θα ξενερωσω....εχω μαζεψει απειρες φορες ομως στο δασος εκει

(και για να σας προλαβω ....μπαμπας ελληνας πηγε στη πολωνια για σπουδες θαμπωθηκε απο τη μανα μου τη παντρευτηκε με κανανε (μαλλον γκστρωθηκε παντρευτηκανε ) ηρθανε εδω αλλα μετα χωρισανε και η μανα μου εμεινε εδω παντρευτηκε παλι ελληνε και κονομησε παλι ...οποτε το γιασεμι μια ζωη ανεβοκατεβαινει ελλας-πολωνια μεσα στα αεροπλανα μια ζωη.....:-D)

λοιπον εγω σημερις μαγειρευω απλα μια κοτοσουπα....(οχι αυγολεμονιασμενη ειπαμε η μικρη εχει αλλεργια ) ......θα τη τσακισουμε βεβεαια...

και αντε πρωτομανες αρχιστε να μαγειρευετε θα τα βρειτε σκουρα μετα με τις στερεες.....:-D

δευτερομανες μια ερωτηξη....τα μεγαλα με τα μικρα πως πανε??εμεις εχουμε ξεκινξησει το sister bonding (ετσι το λεω εγω )....τα μεσημερια ξαπλωνουμε και οι 3 μαζι στο κρεββατι κανω πως κοιμαμαι και αυτες ''παιζουν'' και τις ''μαλωνω''' οχ σουσουραδες για υπνο τωρα εχετε κανει κομμα και οι δυο και κατι τετοια...εχει πλακα και τη βλεπω τη μεγαλη πιο θερμη...επισης αρχισα να ''μαλωνω ''και η μικρη ...του στυλ ''βγαλε τη κουβερτα απο το στομα θα στη παρω....μια δυο τρεις παιρνω τη κουβερτα ....τιμωρια λοιπον...'η και καλα υπνο και εσυ μαργαριτα τωρα....με λιγα λογια να βλεπει και η μεγαλη οτι δε φωναζουμε μονο σε αυτη ή τη βαζουμε τιμωρια....:-D

ξαναπαω στη φραουλοχωρα τωρα...εχω τοσα πολλα να σας πω αλλα χαιρετισματα τα ξεχασα ηδη....απλα χτες βολταραμε πηγαμε παιδοτοπο (εκει που δουλευα προ μικρης ) και μετα αντι να παρουμε σουβλακια η μεγαλη ηθελε να παμε ''ταβερνα''...και ''μπαμπα και μαμα εχουμε τοσο καιρο να παμε σε ταβερνα (ποτε δεν εχουμε παει ασχετο ) ...και κατσαμε στο σουβλατζιδικο να της κανουμε το χατηρι (ειναι σα ταβερνουλα...ωραια) και μετα οταν φυγαμε...σαρεσε αγαπη μου???ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!!

τι της λες της κυρας???Ε??Ε???

α για τα παιδικα μου χρονια αφηστε το...ημουνα ησυχο παιδι...οταν μπηκα εφηβεια αρχισα τις χαζομαρες...ισως φταιε οτι ημουνα μοναχοπαιδι μικρη....αδερφια απεκτησα στην εφηβεια....:cry:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...