Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω σαν μικρη δεν εκανα βλακειες αλλα στην εφηβεια λυσαξα.το εσκαγα απο το σπιτι και πηγαινα Παραλια και τετοια πραγματα ωσπου μια μερα με τσακωσαν οτι ειχα πει ψεμματα πως θα κοιμομουν σε μια φιλη και ειχα παει στο νοτη 17 ημουν τοτεκαι πολλα αλλα παρομοιου τυπου σαν κοριτσακι θυμαμαι τις διαολιες που εκανε ομως ο αδερφος μου τρελα πρραγματα ολοι εχουμε ραμματα απο αυτον κυριολεκτικα εσπαγε τζαμια ανεβαινε σε κολωνες της Δεη οποτε εμεις ειμασταν το τιποτα μπροστα του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον δν θα το πιστεψετε αλλα ο Μανωλακος μου εβγαλε το πρωτο του δοντακι:shock::shock::shock:/QUOTE]

Ένα θα πω...δεν είναι ένας συνηθισμένος Μανώλης αλλά ο Μανώλης της Μαρίνας !!!!! αυτό τα εξηγεί-δικαιολογεί όλα ;)

αχ κοριτσια τρεχω και δεν φτανω απο τη μια ο αντρας μου στο καναπε χαλια απο την αλλη ο πεμπης να θελει αγκαλιες στον αλλο καναπε η μαρια να ξερνοβολαει χαλια ειμαι τα φτυσα..και μαντεψτε κχτες που αφησα τα μικρα στη πεθερα να παω στο γυναικολογο..ηρθε μια αδερφη της(μενουνε ολες στην ιδια πολυκατοικια)και ειχε γαστρεντεριτιδα το σαββατο που μας περασε..

:-D

σώπα ρε παιδί μου είναι τόσο ακριβά? πάρα πολλά τα λεφτα! σχεδόν μηνιάτικο, γιατι δεν πας σε διατροφολόγο? η μαμά μου πηγαίνει και είδε μεγάλη διαφορά και στην υγεια της όχι μόνο στο σώμα βασικά δεν έχει προβλημα τόσο με τα κιλά όσο με την πίεση, δίνει 100 ε ΄το μήνα και έχει μάθει πώς να τρωει σωστά όχι αστεία!

η θεία μου είχε κάνει πρόγραμμα οικογενειακό στη gilli diet η ίδια έχασε πάρα πολλά κιλά έμεινε η μισή αλλά η ξαδέρφη μου και ο θείος μου όσα έχασαν τα ξαναπήραν!

δεν ξερω ρε κοριτσια .. απο την μια ειναι πολλα τα λεφτα απο την αλλη σκεφτομαι οτι στα φερνουν ετοιμα και αυτο εξυπηρετει στην παρουσα φαση με το μωρο και αυτα .. δεν εχω και την μανουλα στο διπλανο διαμερισμα να μου τα ετοιμαζει και να τα φερνει ..

καλημερα τσουπρες,εμεις εδω ολοι χαλια συζτγος κορη και κουνιαδα με γαστρεντεριτιδα στο φουλ τρεχω και δεν φτανω..

annia περαστικα σας!! μηπως να πνιξεις την πεθερα καποια στιγμη????? μα τι μυαλο κουβαλαει κ αυτη η γυναικα?????????????

μαρινακι αντε κ στα επομενα!!!! γρηγορος ο μικρουλης σου!!!!

σοφακι με τις πιπιλες ειναι σχετικο.... αν το παιδι δεν κουραζεται με αυτην κρατα την λιγο ακομα.... εμας στο μαιευτηριο τους ειχαν 4+ οποτε ο παιδιατρος φευγοντας μας ειπε να ανοιξουμε λιγο την 0 αλλιως 4+ .... δεν τις βολευτηκαμε τελικα αυτες... με την πρωτη κουραζονταν με την δευτερη καναμε ακαυτες:tongue:( ρουφαγαμε κ το πετουσαμε εξω...)!!!! τελικα βολευτηκα της nuk 0-6...

απο βλακειες δεν θυμαμαι:oops::oops::oops: ξερω οτι ημουν ποοοοολυ ησυχο παιδι γενικα , απλα στο λυκειο αρχισα να ξυπναω κ απο βλαμενο να γινομαι ανθρωπος!!!!! κ τοτε αρχισα τις κοπανες κ τις κρυφες εξοδους αλλα αυτο μονο οταν με ειχαν οι παπουδες!!! οι γονεις μου με αφηναν κανονικα να βγαινω απο τα 16 μου αρκει να ηξεραν με ποιους κ να ερχοντουσαν να με παρουν απο το σπιτι κ να με γυρισουν... το προβλημα ηταν με τον παπου μου το καλοκαιρι στο εξοχικο, αλλα εγω το εσκαγα το βραδυ για να παω ( αν ειναι δυνατον!!!!) στην κολλητη μου:tongue::tongue::tongue:!!!! ε, καποια στιγμη μας πηρε ο υπνος εκει κ πηγα η κυρια ανετη πισω στις 11 το πρωι λεγοντας οτι ειχα σηκωθει νωρις, εφυγα κ ξαναγυρισα!!!!!

απο φαγητο σημερα... μακαρονια με τονο!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλα τα ακουσε απο ολους σημερα εμενα το γιο της την κορη της τον γαμπρο της γιατι εχουνκαι αυτη μια μπεμπα 6μηνων..τι θα γινει αμα κολλησουν τα μωρα??ασε και το μαρακι μου χαλθα ειναι απο το πρωι εχει φαει 3μπουκιες ρυζι μια φρυγανια και 2κουταλακια νερο..

:-D

δεν ξερω ρε κοριτσια .. απο την μια ειναι πολλα τα λεφτα απο την αλλη σκεφτομαι οτι στα φερνουν ετοιμα και αυτο εξυπηρετει στην παρουσα φαση με το μωρο και αυτα .. δεν εχω και την μανουλα στο διπλανο διαμερισμα να μου τα ετοιμαζει και να τα φερνει ..

εχεις δίκιο μωρε ειναι μεγαλη υποθεση κ το φαγητο, εγω φτιαχνω φαγητο της προκοπής μόνο όταν είναι ο αντρας μου στο σπίτι αλλιώς κάνω φαγητά της μισής ώρας π.χ σουπα, κοτόπουλο στο γκριλ, ψάρια φιλέτο και τώρα σκέφτηκα να πάρω ατμομάγειρα να κάνω τα νερόβραστα μου δεν ξέρω πως θα του φανουν του άντρα μου αλλά το καλό είναι οτι του αρεσει να μαγειρευει οπότε αν θελει κάτι καλύτερο μπορεί να κανονίζει!

annia περαστικα σας!! μηπως να πνιξεις την πεθερα καποια στιγμη????? μα τι μυαλο κουβαλαει κ αυτη η γυναικα?????????????

μαρινακι αντε κ στα επομενα!!!! γρηγορος ο μικρουλης σου!!!!

σοφακι με τις πιπιλες ειναι σχετικο.... αν το παιδι δεν κουραζεται με αυτην κρατα την λιγο ακομα.... εμας στο μαιευτηριο τους ειχαν 4+ οποτε ο παιδιατρος φευγοντας μας ειπε να ανοιξουμε λιγο την 0 αλλιως 4+ .... δεν τις βολευτηκαμε τελικα αυτες... με την πρωτη κουραζονταν με την δευτερη καναμε ακαυτες:tongue:( ρουφαγαμε κ το πετουσαμε εξω...)!!!! τελικα βολευτηκα της nuk 0-6...

απο βλακειες δεν θυμαμαι:oops::oops::oops: ξερω οτι ημουν ποοοοολυ ησυχο παιδι γενικα , απλα στο λυκειο αρχισα να ξυπναω κ απο βλαμενο να γινομαι ανθρωπος!!!!! κ τοτε αρχισα τις κοπανες κ τις κρυφες εξοδους αλλα αυτο μονο οταν με ειχαν οι παπουδες!!! οι γονεις μου με αφηναν κανονικα να βγαινω απο τα 16 μου αρκει να ηξεραν με ποιους κ να ερχοντουσαν να με παρουν απο το σπιτι κ να με γυρισουν... το προβλημα ηταν με τον παπου μου το καλοκαιρι στο εξοχικο, αλλα εγω το εσκαγα το βραδυ για να παω ( αν ειναι δυνατον!!!!) στην κολλητη μου:tongue::tongue::tongue:!!!! ε, καποια στιγμη μας πηρε ο υπνος εκει κ πηγα η κυρια ανετη πισω στις 11 το πρωι λεγοντας οτι ειχα σηκωθει νωρις, εφυγα κ ξαναγυρισα!!!!!

απο φαγητο σημερα... μακαρονια με τονο!

καλέ πως κανεις τα μακαρόνια με τόνο πες μου κ εμένα γιατί έκανα μια μέρα κ ήταν χάλια!!!

Και εγώ φτιάχνω κατά καιρούς μακαρόνια με τόνο!

Η δική μο συνταγή είναι περίπου η εξής... Λέω περίπου γιατί ποτέ δεν κάνω ακριβώς το ιδιο. Ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής

Λοιπόν, τσιγαρίζω κρεμμύδι και πράσινες πιπεριές (προαιρετικά) και σβήνω με κρασί ή ούζο και ντοματοχυμό. Αφήνω να βράσει, ρίχνω καρυκέυματα (όπως μου'ρθει)και αλάτι και προσθέτω τον τόνο στο τέλος (κονσέρβα σε νερό). Αφήνω λίγο να δέσει και είμαστε έτοιμοι! Μπορείτε να ρίξετε και μαϊντανό.

Αν ξέρετε καμιά συνταγή διαφορετική, πείτε μου!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

σχεδον οπως λεει η lucy!!! τσιγαριζω κρεμυδι κ μπορει κ πιπερια, ριχνω τοματακι τονο ( 2 κονσερβες γιατι μας αρεσει να ειναι μπολικος...) αλατι πιπερι βασιλικο δυοσμο ή ριγανη (ενα απο τα 2) κ βαζω κ ενα κυβο knorr για κοκκινιστα.... δεν εχω δοκιμασει με ουζο, αλλ την επομενη φορα θα το δοκιμασω σιγουρα!!! πρεπει να του πηγαινει πολυ!!!

αααα! κ πολυ λιγο σκορδο!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

σχεδον οπως λεει η lucy!!! τσιγαριζω κρεμυδι κ μπορει κ πιπερια, ριχνω τοματακι τονο ( 2 κονσερβες γιατι μας αρεσει να ειναι μπολικος...) αλατι πιπερι βασιλικο δυοσμο ή ριγανη (ενα απο τα 2) κ βαζω κ ενα κυβο knorr για κοκκινιστα.... δεν εχω δοκιμασει με ουζο, αλλ την επομενη φορα θα το δοκιμασω σιγουρα!!! πρεπει να του πηγαινει πολυ!!!

αααα! κ πολυ λιγο σκορδο!!!

θα τα δοκιμάσω και εγώ! αντι για ουζο πειράζει να ρίξω τσίπουρο??? :oops::confused:

δεν ήξερα οτι εχει κνορ για κοκκινιστά πρέπει να είναι ωραίο! εγω πήρα τα καινουρια που είναι σαν ζελε, (μπορει να το ξαναεγραψα δεν θυμάμαι) είναι τρομερος!!! όποτε θέλω σουπα της στιγμής ρίχνω ενα τετοιο κοτο πουλου και μοσχομυρίζει το σπίτι χωρίς υπερβολες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

θα τα δοκιμάσω και εγώ! αντι για ουζο πειράζει να ρίξω τσίπουρο??? :oops::confused:

δεν ήξερα οτι εχει κνορ για κοκκινιστά πρέπει να είναι ωραίο! εγω πήρα τα καινουρια που είναι σαν ζελε, (μπορει να το ξαναεγραψα δεν θυμάμαι) είναι τρομερος!!! όποτε θέλω σουπα της στιγμής ρίχνω ενα τετοιο κοτο πουλου και μοσχομυρίζει το σπίτι χωρίς υπερβολες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

ναι βρε!!!! εγω βαζω κ στις πατατες φουρνου ουζο ή τσιπουρο , οπως κ στο λεμονατο κατσαρολας αντι για λευκο κρασι!!!! το knorr για κοκκινιστα ειναι πολυ καλο!!! δοκιμασε το σε οτιδηποτε ειναι κοκκινο κ θαμε θυμηθεις;)!!!!

baJfp2.png

Δεν πειράζει... Ρίξε τσίπουρο... Λίγο όμως, ε?? και άφησε να εξατμιστεί το αλκοολ.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Sofou ναιαιαιαιαιαι!!!

Μοιάζει πάρα πολύ,εκτός από το ζαμπόν ή το προσούτο,αυτή είχε μέσα μόνο μανιταράκια!

Α θα τη δοκιμάσω λίαν συντόμως...

να κάνω μια ηλίθια ερωτηση? τα μανιτάρια τα βάζουμε ωμά? :confused::confused: δεν εχω ξανακούσει ωμα μανιταρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...