Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε ειναι ωραιο θεμα....πειτε ολες τι χαζομαρες κανατε και τι κουλο σκεφτοσασταν....

ξεκιναω...εμεις μεναμε αμερικη τα πρωτα χρονια της ζωης μου και ερχομασταν μονο στις διακοπες ελλαδα.οταν ημουν 6 χρονων λοιπον ειχα εντυπωσιαστει τρελα απο το κοκορα και το κικιρικουουουουου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μου ειχαν πει οτι το κανει αυτο για να ξυπνησουν οι ανθρωποι το πρωι.ε λοιπον καθε πρωι το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βγαζω το κεφαλι απο την πορτα και να κανω κικιρικουυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D,ημουν χαζο το ξερω....

επισης δεν ξερω για ποιο λογο αλλα μου αρεσε να κοβω τις φανελες μου,επαιρνα ψαλιδι και παει η φανελα......α και εκοβα με ψαλιδι τα μαλλια μου και πετουσα τις τριχες πισω απο τον καναπε:-D:-D:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου έδινε η μαμά μου καραμελίτσες φθορίου για τα δόντια αλλά επειδή έκαιγαν λίγο τις πετούσα μέσα σε ένα χώρο που είχαμε για τα ξύλα του τζακιού.Το χειμώνα βρέθηκαν πάνω από 100 καραμελίτσες και με κυνηγούσαν..

Επίσης,στην γ δημοτικού άφηνα το τοστ κάτω από το θρανίο για αρκετό καιρό,μα κι αυτή η βρωμοκαθαρίστρια δεν τα μάζευε κάθε μέρα,κοντέψαμε να πιάσουμε κατσαρίδες...

Είχα βάψει τα νύχια μου με μπλάνκο...και τα μαλλιά μου με χρυσό μαρκαδόρο χοντρό για να κάνω ανταύγειες...

Στη β γυμνασίου έτρωγα φυστίκια μες στην τάξη και με σηκώνει η βλαμμένη η καθηγήτρια για μάθημα και γέλαγε όλη η τάξη,κι εγώ μαζί!

oCxsp2.png

Πρώτη φορά δοκίμασα φρέσκα μανιτάρια σε ένα φανταστικό ιταλικό στο πασαλιμάνι και έπαθα πλάκα,τα είχαν με σκόρδο,ελαιόλαδο και κάτι ακόμα και τα σέρβιραν σαν σαλάτα.Μακάρι να μπορούσα να βρω τη συνταγή.....

δεν θυμάσαι την ονομασία του μήηηηηηηπως κ υπάρχει στο ιντερνετ? αλλά και πάλι δύσκολο! εμένα αμα μου αρέσει κάτι πολύ ρωτάω με τι είναι φτιαγμενο, αλλά δεν σου τα λένε όλα, μια φορά είχα φάει κοτοπουλο blue sky ήταν κοτομπουκίτσες με γαλάζια σάλτσα, ρώτησα με τι είναι φτιαγμενο κ μου είπε τα συστατικά του, αλλο που δεν το επιχειρησα βέβαια ποτέ!!!

Μια μέρα με πήγε ο αντρας μου στα Γρεβενά, έχουν παράδοση στα μανιτάρια εκει και φάγαμε μανιτάρια με γλυκόξινη σάλτσα, ωραία ήταν!

και μια φορά πήγαμε μαζι να μαζεψουμε μανιτάρια......δεν θελετε να σας πω τις εντυπώσεις μου, δεν θα ξαναφάτε μανιτάρια μετα :tongue::tongue:

Σαλάτα με μανιτάρια την έλεγαν...και σιγά να μη σου πουν όλα τα υλικά...

Όταν ξαναπάω θα τα τρώω αργά αργά για να καταλάβω τι έχουν...Λογικά σκόρδο,μαιντανό,ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι...τι άλλο θα μπορούσε??

oCxsp2.png

Επίσης,στη γ γυμνασίου μου ήρθε να φάω μανταρίνια και μύρισε όλη η τάξη!

Και στην α λυκείου,την τελευταία μέρα,είχαμε κάτσει κάτω (τελευταία θρανία) και πίναμε μαυροδάφνη και τρώγαμε φυστίκια και εμένα με έπιασε λίγο η μαυροδάφνη και χασκογελούσα και ο καθηγητής με έστειλε στο λυκειάρχη αλλά σκασίλα του κι αυτουνού,τελευταία μέρα να δίνει τιμωρίες...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ελίναααααααα...Νομίζω ότι βρήκα τι φταίει και κάνει σαν κουρδισμένο το μωρό μου στον ύπνο του...Μάλλον πιάνεται από το ένα πλευρό.Το βράδυ κάποια στιγμή που έκανε τα ίδια και την έβαλα από την άλλη μεριά,θήλασε 2' και κοιμήθηκε για ώρα.....

Ζήτωωωωω!!!1

καλημερα τσουπρες,εμεις εδω ολοι χαλια συζτγος κορη και κουνιαδα με γαστρεντεριτιδα στο φουλ τρεχω και δεν φτανω..

Ωχ περαστικά τους και μακρυά από εσένα και το μπέμπη σου!!!!!

Ξεκίνησαν να χτίζουν ένα οικόπεδο δίπλα μας και κοντεύω να πάθω νευρικό κλονισμό από τα σκαψίματα της μπουλντόζας και το σπάσιμο του βράχου με σφυρί...τρέμει όλο το σπίτι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και ξανά από τις 5 το απόγευμα μέχρι να νυχτώσει.....

Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να το πάρεις απόφαση και να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν σε ενοχλεί...έτσι δεν θα πολυακούς θόρυβο...

εμείς σήμερα σηκωθήκαμε μαμά και γιος μια και καλή στις 12.30 :D:D:D από χθές το βραδυ 12 που κοιμήθηκε(τρομερή συνταξη αλλά δεν μπορω να το σβησψ γραφω με 1 χερι)

υ.γ για τα μανιτάρια, εγω εχω θέμα, από μικρή δεν τα ετρωγα γιατι νόμιζα οτι τρωω τα σπιτάκια από τα στρουμφάκια, ...

Σαπίσατε!!!

Χαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Με πέθανες με τα μανιτάρια!!!!!

Πιο παλιά η μαμά μου έκανε ένα ωραίο κρέας με σαλτσούλα και ρύζι και έλεγαν ότι είναι ποντίκι...Εγώ νόμιζα ότι τα μανιτάρια είναι τα αυτιά από το ποντίκι και φυσικά δεν τα ακουμπούσα.Πού να ξέρω ότι το ποντίκι είναι το κομμάτι από το κρέας?????

Χαχαχαχα!!! Καλό κι αυτό!!!!!!

...οταν ημουν 6 χρονων λοιπον ειχα εντυπωσιαστει τρελα απο το κοκορα και το κικιρικουουουουου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μου ειχαν πει οτι το κανει αυτο για να ξυπνησουν οι ανθρωποι το πρωι.ε λοιπον καθε πρωι το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βγαζω το κεφαλι απο την πορτα και να κανω κικιρικουυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D,ημουν χαζο το ξερω....

επισης δεν ξερω για ποιο λογο αλλα μου αρεσε να κοβω τις φανελες μου,επαιρνα ψαλιδι και παει η φανελα......α και εκοβα με ψαλιδι τα μαλλια μου και πετουσα τις τριχες πισω απο τον καναπε:-D:-D:-D:-D:-D

Ωωωωω, λες να πάρει από εσένα η κόρη σου?!?!?!?!?!

Εμένα μου έδινε η μαμά μου καραμελίτσες φθορίου για τα δόντια αλλά επειδή έκαιγαν λίγο τις πετούσα μέσα σε ένα χώρο που είχαμε για τα ξύλα του τζακιού.Το χειμώνα βρέθηκαν πάνω από 100 καραμελίτσες και με κυνηγούσαν..

Είχα βάψει τα νύχια μου με μπλάνκο...και τα μαλλιά μου με χρυσό μαρκαδόρο χοντρό για να κάνω ανταύγειες...

Για το πρώτο τί να πω...θα μπορούσες απλά να πεις ότι σε καίνε...παλιοκόριτσο!!!!

Για το δεύτερο...ε μάλλον είχες την κοκέτα γυναίκα μέσα σου!!!!

καλε ειναι ωραιο θεμα....πειτε ολες τι χαζομαρες κανατε και τι κουλο σκεφτοσασταν....

ξεκιναω...εμεις μεναμε αμερικη τα πρωτα χρονια της ζωης μου και ερχομασταν μονο στις διακοπες ελλαδα.οταν ημουν 6 χρονων λοιπον ειχα εντυπωσιαστει τρελα απο το κοκορα και το κικιρικουουουουου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μου ειχαν πει οτι το κανει αυτο για να ξυπνησουν οι ανθρωποι το πρωι.ε λοιπον καθε πρωι το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βγαζω το κεφαλι απο την πορτα και να κανω κικιρικουυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D,ημουν χαζο το ξερω....

έκανα πολλές βλακειες αλλά δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμή

Α! όταν ήμουν μικρή επειδη με τον αδερφό μου εχουμε 1 χρονο διαφορά μεγαλώσαμε σαν δίδυμα και εγώ προσπαθούσα να τον μιμηθώ και ήμουν πολύ αγοροκόριτσο φορούσα τα ρούχα του, έπαιζα με τα αυτοκινητάκια του και τα στρατιωτακια του, κλπ. μια μέρα φόρεσα ένα άσπρό τζιν δικό του, με εντυπωσίαζε πολύ γιατι ήταν americanino και είχε έναν ινδιανο το φοράω λοιπόν και βγαίνω στην αυλή να παίξω, μόλις το είδε ο αδερφός ήρθε και.....με κατούρησε!

α! επίσης είχα ενα ασπρο μικρό σκυλάκι και το έλεγα Ντίκ, ορκίζομαι οτι δεν ήξερα τι σημαινει!!!:oops::oops::oops::oops:

ΝΤΙΚ βρε κατερινάκι!!???

Εμένα με έχει κατουρήσει...σκύλος....

Ήμουν στη Χίο στη σχολή μου και έκανα βόλτα στην αγορά,σταματάω σε μια βιτρίνα,και μετά από λίγο νιώθω μια ζέστη στο πόδι μου,γυρνάω και βλέπω ένα σκύλο μαλλιαρό να έχει σηκώσει το πόδι και να κάνει την ανάγκη του στο καινούριο μου καλσόν.......ΦΡΙΚΑΡΑ,πήρα το λεωφορείο και πήγα σπίτι μου.Μα τι νόμισε το βλαμμένο,ότι είμαι δέντρο????

oCxsp2.png

εδω ειμαι και εγω ..

καλα οι τιμες ttaste and diet τσουζουνννννν

για ενα μηνα 680 !! για δυο 1280 .. και παει λεγοντας ! πολλα λεφτα ρε γ@%#$

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γέλασα πολύ με τα στρουμφάκια και τα σπιτάκια τους!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)

Εγώ δεν έτρωγα ψάρι, παρά μόνο φιλέτο γιατί δεν άντεχα να βλέπω ολόκληρα τα ψαράκια στο πιάτο μου Και επιπλέον σιχαινόμουν απίστευτα να βλέπω τις "φλέβες" τους... Σας αηδίασα??? Επειδή με πίεζε η μαμά μου να φάω, τύλιγα το φαγητό σε χαρτοπετσέτεςκρυφά και μετά το πέταγα όπου έβρισκα... Ποτέ δεν με πήρε χαμπάρι... και όταν της το είπα στην ενήλικη ζωή, δεν με πίστευε ότι το΄κανα!!!

Τωρα το έχω ξεπεράσει κάπως, αλλά και πάλι τρώω μόνο φιλέτα (ξιφία, πέρκα, σολωμό κτλ).

Άσχετο, αλλά γιατί μόλις αλλάξω πάνα στη μικρή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε 5 λεπτά θα κάνει κακάκια????

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Σαλάτα με μανιτάρια την έλεγαν...και σιγά να μη σου πουν όλα τα υλικά...

Όταν ξαναπάω θα τα τρώω αργά αργά για να καταλάβω τι έχουν...Λογικά σκόρδο,μαιντανό,ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι...τι άλλο θα μπορούσε??

Μήπως είναι αυτή ?

http://www.gourmed.gr/recipes/SALATA-MANITARIWN-ME-ZAMPON-H-PROSOYTO-KAI-NTRESSINGK-SKORDOY-19061.htm

να μαι και παλι.Αννια και εμεις οοοολοι γαστρεντεριτιδα κολησαν απο το νοσοκμειο μεχρι και ο μπαμπας μπυ και τον κρατανε τωρα για αυτο το λογο,η μαμα μου ο αδερφος μου ολοι μα ολοι εκτος απο εμας ευτυχς.

λοιπον δν θα το πιστεψετε αλλα ο Μανωλακος μου εβγαλε το πρωτο του δοντακι:shock::shock::shock:ειχε βγαλει και ο αδερφος μου τοσο μικρος αλλο ο μεγαλος 7 μηνων το πιανω μεσα στο στοματακι του και φαινεται κατι ασπρο αλλα με το κουταλακι δεν ακουγεται θα δουμε σε5-6 μερεςδεν ειναι ομως κουφο τοσο μικρουλης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω ειμαι και εγω ..

καλα οι τιμες ttaste and diet τσουζουνννννν

για ενα μηνα 680 !! για δυο 1280 .. και παει λεγοντας ! πολλα λεφτα ρε γ@%#$

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

σώπα ρε παιδί μου είναι τόσο ακριβά? πάρα πολλά τα λεφτα! σχεδόν μηνιάτικο, γιατι δεν πας σε διατροφολόγο? η μαμά μου πηγαίνει και είδε μεγάλη διαφορά και στην υγεια της όχι μόνο στο σώμα βασικά δεν έχει προβλημα τόσο με τα κιλά όσο με την πίεση, δίνει 100 ε ΄το μήνα και έχει μάθει πώς να τρωει σωστά όχι αστεία!

η θεία μου είχε κάνει πρόγραμμα οικογενειακό στη gilli diet η ίδια έχασε πάρα πολλά κιλά έμεινε η μισή αλλά η ξαδέρφη μου και ο θείος μου όσα έχασαν τα ξαναπήραν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...