Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακόμη δεν τέλειωσα το διάβασμα απ'αυτά που γράψατε.....

Maliv πολύ στενοχωρήθηκα με τη μανούλα σου...περαστικά να είναι και ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό....

Βρε Μαρινάκι και ο αδελφός σου με την καρδιά ? τι να πώ...περαστικά και εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία ή οτιδήποτε μη διστάσεις, έχω κάνει διατριβή στα καρδιο-χειρουργικά από τον μπαμπά μου αλλά και τη μαμά μου.....

Για να γελάσουμε...

:lol::lol::lol:

Υπέροχη η φραουλοχώρα σας yasemi !!!!

Doraki τα φρέσκα μανιτάρια είναι πεντανόστιμα ! καμία σχέση με την κονσέρβα, υπέροχο θα βγεί το φαγητό!

Lucy έτσι κάνει τον κιμά πολλές φορές η μαμά μου και είναι καταπληκτικός.

Άννια περαστικά σας και καλό τρέξιμο για να τους προλαβαίνεις...

Κι εμένα η μπεμπού κοιμάτε πλέον ανάσκελα με τα χέρια επάνω.

Α! δε σας είπα και τον ''πόνο'' μου .....

Ξεκίνησαν να χτίζουν ένα οικόπεδο δίπλα μας και κοντεύω να πάθω νευρικό κλονισμό από τα σκαψίματα της μπουλντόζας και το σπάσιμο του βράχου με σφυρί...τρέμει όλο το σπίτι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και ξανά από τις 5 το απόγευμα μέχρι να νυχτώσει.....

Τελικά δε βγήκε και τόσο ωραίο...:(

Είναι πολύ έντονη η γεύση του μανιταριού,ίσως βέβαια δεν το μαγείρεψα σωστά,τι να πω?

Αχ βρε sofou μου,πόσο σε καταλαβαίνω με την οικοδομή...Από το '99 όλο και κάτι χτίζουν εδώ γύρω και απέναντί μας,γεμίζουν τα μπαλκόνια με σκόνη,σου παίρνουν το κεφάλι τα μηχανήματα,μετά έρχονται οι εργάτες και φωνάζουν όλη την ώρα και ακόμα πιο μετά έρχονται οι καινούριοι και σου παίρνουν τη θέση του πάρκινγκ.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

δεν φταις εσύ...! Φταίω εγώ που δεν συγκεντρώνομαι σε μια δουλειά, αλλά κάνω 50 ταυτόχρονα... Εντάξει, δεν πειράζει, τρώγεται! ΑΠλώς θα ρίξουμε λιγότερη παρμεζάνα στα μακαρόνια ή και καθόλου!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας γεια σας και από εμάς!!!! εμείς σήμερα σηκωθήκαμε μαμά και γιος μια και καλή στις 12.30 :D:D:D από χθές το βραδυ 12 που κοιμήθηκε(τρομερή συνταξη αλλά δεν μπορω να το σβησψ γραφω με 1 χερι)

χθες μου ειπε ο αδερφός μου οτι δεν ειχαν ρευμα, ειδα και στο fb την αννια που ελεγε δεν εχει ρευμα και το συνδιασα, ο αδερφος μου μένει πορτο ραφτη και δουλευει ΑΤ ΜΑρκοπουλου! ενας θειος μου δουλευει στη δεη κ ειπε επειδη κανουνε απεργια για να φτασει για ολους το ρευμα το κλεινουν σε διαφορες περιοχες εναλάξ ίσως να παιζει ρολο!

κατα τα άλλα, υπαρχει σος στο νομό μας γιατί κατι βρηκαν στο νερό μας, γαστρεντεριτιδα θεριζει εδω, εμείς εχουμε θεμα με το στομάχι κ εγω και ο συζηγος αλλά το δικό μου μάλλον ειναι απο κρυο νερο κ του συζήγου από ελκος, το άλλο....από χθες το βραδυ εχω πόνο στην μισή μέση ελπίζω να μην είναι ψυξη αλλίως την .... εβαψα!

φευγω για λίγο πάω να κανω γιουβαρλάκια

υ.γ για τα μανιτάρια, εγω εχω θέμα, από μικρή δεν τα ετρωγα γιατι νόμιζα οτι τρωω τα σπιτάκια από τα στρουμφάκια, περιεργο το ξερω αλλά δεν μπηκε κανεις στον κόπο να μου εξηγησει το καημενο οτι ολα αυτα ειναι δημιουργημα φαντασιας και δεν υπαρχουν στρουμφακια, η απέχθεια για αυτα εχει μεινει ακόμη κ τωρα αλλά επειδη ο αντρας μου τρελαινεται για αυτα κανω μεγάλες προσπάθειες, προσφατα μαγείρεψα τα περίφημα porcini και μου αρεσαν πολύ!

αυτάαααα επιστρεφω σε λίγακι ciao ciao!:-D

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας και από εμάς!!!! εμείς σήμερα σηκωθήκαμε μαμά και γιος μια και καλή στις 12.30 :D:D:D από χθές το βραδυ 12 που κοιμήθηκε(τρομερή συνταξη αλλά δεν μπορω να το σβησψ γραφω με 1 χερι)

χθες μου ειπε ο αδερφός μου οτι δεν ειχαν ρευμα, ειδα και στο fb την αννια που ελεγε δεν εχει ρευμα και το συνδιασα, ο αδερφος μου μένει πορτο ραφτη και δουλευει ΑΤ ΜΑρκοπουλου! ενας θειος μου δουλευει στη δεη κ ειπε επειδη κανουνε απεργια για να φτασει για ολους το ρευμα το κλεινουν σε διαφορες περιοχες εναλάξ ίσως να παιζει ρολο!

κατα τα άλλα, υπαρχει σος στο νομό μας γιατί κατι βρηκαν στο νερό μας, γαστρεντεριτιδα θεριζει εδω, εμείς εχουμε θεμα με το στομάχι κ εγω και ο συζηγος αλλά το δικό μου μάλλον ειναι απο κρυο νερο κ του συζήγου από ελκος, το άλλο....από χθες το βραδυ εχω πόνο στην μισή μέση ελπίζω να μην είναι ψυξη αλλίως την .... εβαψα!

φευγω για λίγο πάω να κανω γιουβαρλάκια

υ.γ για τα μανιτάρια, εγω εχω θέμα, από μικρή δεν τα ετρωγα γιατι νόμιζα οτι τρωω τα σπιτάκια από τα στρουμφάκια, περιεργο το ξερω αλλά δεν μπηκε κανεις στον κόπο να μου εξηγησει το καημενο οτι ολα αυτα ειναι δημιουργημα φαντασιας και δεν υπαρχουν στρουμφακια, η απέχθεια για αυτα εχει μεινει ακόμη κ τωρα αλλά επειδη ο αντρας μου τρελαινεται για αυτα κανω μεγάλες προσπάθειες, προσφατα μαγείρεψα τα περίφημα porcini και μου αρεσαν πολύ!

αυτάαααα επιστρεφω σε λίγακι ciao ciao!:-D

smiley-laughing001.gif

ΧΑΧΑ caterinaki δεν παίζεσαι!!!

Έχω κι εγώ μια ιστορία για τα μανιτάρια...

Πιο παλιά η μαμά μου έκανε ένα ωραίο κρέας με σαλτσούλα και ρύζι και έλεγαν ότι είναι ποντίκι...Εγώ νόμιζα ότι τα μανιτάρια είναι τα αυτιά από το ποντίκι και φυσικά δεν τα ακουμπούσα.Πού να ξέρω ότι το ποντίκι είναι το κομμάτι από το κρέας?????

oCxsp2.png

ΧΑΧΑ caterinaki δεν παίζεσαι!!!

Έχω κι εγώ μια ιστορία για τα μανιτάρια...

Πιο παλιά η μαμά μου έκανε ένα ωραίο κρέας με σαλτσούλα και ρύζι και έλεγαν ότι είναι ποντίκι...Εγώ νόμιζα ότι τα μανιτάρια είναι τα αυτιά από το ποντίκι και φυσικά δεν τα ακουμπούσα.Πού να ξέρω ότι το ποντίκι είναι το κομμάτι από το κρέας?????

xaxaxa και εδω μπαινει το emoticon από το σοφάκι!!!!!

καλά τι έχουμε να ακουσουμε και από τα μικρούλια μας ε? αλλά μπα αυ΄τη η γενιά είναι εξυπνη μάλλον θα σκεφτονται περισσότερο από εμάς!!!

Πρώτη φορά δοκίμασα φρέσκα μανιτάρια σε ένα φανταστικό ιταλικό στο πασαλιμάνι και έπαθα πλάκα,τα είχαν με σκόρδο,ελαιόλαδο και κάτι ακόμα και τα σέρβιραν σαν σαλάτα.Μακάρι να μπορούσα να βρω τη συνταγή.....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...