Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να΄μαι κι εγώ ! καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!

Επιστρέψαμε στη βάση μας...τέλος οι βόλτες στα μαγαζιά και στα πάρκα με κόσμο και φασαρία...πίσω πάλι σε μαγαζί-κάστρο-παραλία...ακούγομαι αστεία αλλά...καθένας με τον πόνο του...

Αν και με καθυστέρηση εγώ θα ευχηθώ στη Lucy μας για τα γενέθλιά της και στα μπεμπάκια που είχαν τα τρίτα μηνο-γενέθλια.

Μαρινάκι τί κάνει ο μπαμπάς σου? βγήκε από το νοσοκομείο?

Συμπεθέρα τί έγινε με τις εξετάσεις του παιδιού? όλα καλά? το αυχενικό πέρασε?

Ινάκι αυξήθηκε το βάρος του Μητσινακίου ?

Πάω να σας διαβάσω γιατί σας άφησα στο μήνυμα 8.800 και κοντεύετε να τα φτάσετε 9.500

Σας το αφιερώνω

http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto&feature=PlayList&p=06CCC91D7336BB64&index=4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!!! οι μικρες θα με τρελανουν!!! μετα το προχθεσινο ξενυχτι , χθες ξεραθηκανε στις 11:shock::shock::shock: ξυπνησανε για ενα συμπληρωμα στις 12 κ κατι κ ξεραθηκανε η μια μεχρις τις 8 παρα κ η αλλη 10 και!!!!!!

Σοφακι καλα να περασετε!!!!!να δω πως θα γυρισεις μετα, που δεν θα θελεις με τιποτα!!!!!

ινακι κ που εισαι ακομα.... εγω νοιωθω σαν γρια... το πρωι δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι με την μεση μου... μονοπαντα παω!!!!

mamageor τι χαπακι πηρες????

baJfp2.png

Καλημερούδια!!!!

Είδα τόσο ωραίο ήλιο και χάρηκα, αλλά μετά βγήκα έξω για τσιγάρο και με πήρε και με σήκωσε ο αέρας...και είναι και παγωμένος...

εγώ εχω νέα, πρέπει να εχασα κανα κιλό!!! πεταξα την γούνα μου, επιτελους ήρθε η φιλη μου που κάνει αποτριχωση

:lol::lol::lol:

Σημερα πηγαμε για εμβολιο και ο γιατρος βρηκε ενα μικρο προβληματακι στα ποδαρακια του Μανωλη μου δεν ανοιγουν μεχρι κατω και του βαζουμε πετσετες τωρα

Δηλαδή????? Κι εμείς γεννηθήκαμε με στραβαά ποδαράκια και κάνουμε ασκήσεις από 5 ημερών κι έχω δει μεγάλη πρόοδο! Για πες το θέμα σας...

και όμως νυστάζω και είμαι απίστευτα κουρασμένη...εδώ και κάτι βδομάδες οι αρθρώσεις μου ειδικά το πρωι πονάνε και κανουν χρούτσου χρούτσου..και παθαίνω συνέχεια κράμπες στους καρπούς, σκεφτείτε να ήταν και πιο βαρύ το μητσάκι!!! :-D

Ινάκι μου τί περίμενες??? Δεν είσδαι 22 σαν την Μαρίνα....:tongue::tongue::tongue:

να σας ρωτησω,τα μπουκαλια της chicco εχουν θηλη για 0+ που χρησιμοποιω τωρα και 4+.θα πρεπει να της αλλαξω θηλη και να της βαλω το 4+ η δεν ειναι απαραιτητο?????
αυτο με το καπακι ποτε δεν το καταλαβα,που εχει + και-.ακομα και σφιχτο καμια φορα πεφτουν σταγονες γαλα απ'εξω.αν το χαλαρωσω τι θα γινει οεο???????

Σοφάκι έχουμε ακριβώς τις ίδιες απορίες...Για πείτε παρακαλώ εσείς που ξέυρετε!!!!!!!

καλημερα εχω μπει κρυφα τωρα που εχει τονΓουινι.ο μικρουλης μου εχει πυρετο θα τα πουμε

Από το εμβόλιο?

Επιτελους καταφερα να βαλω φωτο της μικρης κατω απ'το ονομα μου!!!!!!Χαχαχαχ!

Χα! Είδαμε και την μπουμπού σου!!! ΓΛΥΚΑΑΑΑ!!!! Βάλε και καμία δικιά σου!

εκλεισα ραντεβου σημερα με taste and diet αν και ολο ιμου λενε οτι ειναι μουφα, ας δουμε εστω να χασω κανα δυο κιλα να παρω τα πανω μου ρε γ@#$!

Angie κι εγώ το σκέφτομαι καμιά φορά...για πες τιμές να φρικάρω...

Να΄μαι κι εγώ!

Επιστρέψαμε στη βάση μας...τέλος οι βόλτες στα μαγαζιά και στα πάρκα με κόσμο και φασαρία...πίσω πάλι σε μαγαζί-κάστρο-παραλία...ακούγομαι αστεία αλλά...καθένας με τον πόνο του...

Σας το αφιερώνω

http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto&feature=PlayList&p=06CCC91D7336BB64&index=4

Καλώστην!!!

Ίσως αν έμενες λίγο περισσότερο στον θόρυβο και στο καυσαέριο, θα γυρνούσες τρέχοντας στην Μονεμβασιά...αλλά πάντα αυτό που δεν έχουμε μας λείπει...

Είμαστε ΟΚ με φαινυλκετονουρία - φυσιολογικές τιμές!!! Παναγίτσα μου πέρασε κι αυτό ανώδυνα!!! Το αυχενικό πάει πολύ καλύτερα και σταμάτησα τα voltaren και παίρνω algofren (σιροπάκι με φραουλίτσα!!!)...είσαι πολύ γλυκιά που με ρωτάς!

Τέλειο το τραγουδάκι!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Φιλάκια στο Κλαράκι μας!!!!!

Καλημερούδια!!!!

Angie κι εγώ το σκέφτομαι καμιά φορά...για πες τιμές να φρικάρω...

για να δουμε ρε κοριτσια θα χασω κανα κιλο ??? πλεον εχω προβλημα με τα ρουχα .. μια ντουλαπα γεματη ρουχα κ εγω χωραω μονο σε μια φορμα :(

Διαφημίσεις

Για να γελάσουμε...

μπονζουρ....αυτο το κανω και εγω στη μικρη εχει πολυ γελιο....γελαει και μονη της....

επανερχομαι μετα...καλημερες απο τη φραουλοχωρα (εγω ειμαι η φραουλιτσα,η μεγαλη ειναι η μπισκοτιτσα,η μικρη η τουρτιτσα και ο μπαμπας ο μουριτσας....αστα να πανε τετοια φαντασια ουτε εγω μικρη δεν ειχα.....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Χαχα ρε τι κάνουν τα μικρούλια μας!!

Μαγειρεύω...πένες με κρέμα γάλακτος και φρέσκα μανιτάρια,δεν το έχω ξαναφτιάξει,ελπίζω μη βγει βλακεία και μείνουμε νηστικοί...

Και εγώ φτιάχνω το κλασσικό "Μακαρόνια με κιμά"... Σκεφτόμουν να ρίξω και μανιτάρια και καρότα... Έχω ξαναβάλει και μου άρεσε, απλως ξεφεύγει από την κλασική συνταγή... Τί λέτε?:)

Γενικά τρελαίνομαι για μανιτάρια!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Lucy νομίζω ότι τα μανιτάρια ταιριάζουν και τα καρότα δίνουν μια γλυκιά γεύση στον κιμά-και γενικά-οπότε βάλε!

Εμένα είναι η 2η φορά που μαγειρεύω με φρέσκα μανιτάρια και έχω αγωνία να δω πώς θα βγει το φαγητό.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ελίναααααααα...Νομίζω ότι βρήκα τι φταίει και κάνει σαν κουρδισμένο το μωρό μου στον ύπνο του...Μάλλον πιάνεται από το ένα πλευρό.Το βράδυ κάποια στιγμή που έκανε τα ίδια και την έβαλα από την άλλη μεριά,θήλασε 2' και κοιμήθηκε για ώρα.....

oCxsp2.png

Lucy νομίζω ότι τα μανιτάρια ταιριάζουν και τα καρότα δίνουν μια γλυκιά γεύση στον κιμά-και γενικά-οπότε βάλε!

Εμένα είναι η 2η φορά που μαγειρεύω με φρέσκα μανιτάρια και έχω αγωνία να δω πώς θα βγει το φαγητό.

Λέω να βάλω τελικά... Πάω!!!:P

Ελίναααααααα...Νομίζω ότι βρήκα τι φταίει και κάνει σαν κουρδισμένο το μωρό μου στον ύπνο του...Μάλλον πιάνεται από το ένα πλευρό.Το βράδυ κάποια στιγμή που έκανε τα ίδια και την έβαλα από την άλλη μεριά,θήλασε 2' και κοιμήθηκε για ώρα.....

Ναι, να τους αλλάζετε πλευρό πάντα!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σοφακι δεν παιρνω κανενα μαγικο χαπακι για να χασω κιλα....χαπι για θυρεοειδη παιρνω γιατι ηταν ελαφρως αυξημενη μια τιμη κ μαλλον γιαυτο δυσκολευομαι να χασω....σε συνδιασμο με την εγκυμοσυνη ...δεν μπορουσα να χασω γραμμαριο και εκανα ...αυστηρη διαιτα, γυμναστηριο, τρξιμο ολη μερα πισω απο τα παιδια..πολυ νερο...ολα τα κανα η γυναικα!!!!!

Μαρινα γιατι εχει πυρετουλη ..απο εμβολιο??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εμενα χτες η κορη μου με κοροιδευε.την ειχα στον διπλανο καναπε στην καλαθουνα και κοιματαν.ξυπναγε με το ματι γαριδα,μου χαμογελαγε,της ξαναβαζα την πιπιλα και σε 5 δευτερολεπτα ειχε ξεραθει.και μου το εκανε 3 φορες αυτο το πραγμα.μου θυμισε την σοφια προχτες που ακουγε τις μικρες,πηγαινε στο δωματιο τους και αυτες κοιματαν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

μαρινακι τι κανει ο μπαμπας σου?ο αδερφος σου?

και η μαμα της maliv πως να ειναι????

εγω εφτιαξα ρολο κοτοπουλο!

Να΄μαι κι εγώ ! καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!!!

Αν και με καθυστέρηση εγώ θα ευχηθώ στη Lucy μας για τα γενέθλιά της και στα μπεμπάκια που είχαν τα τρίτα μηνο-γενέθλια.

Μαρινάκι τί κάνει ο μπαμπάς σου? βγήκε από το νοσοκομείο?

Ινάκι αυξήθηκε το βάρος του Μητσινακίου ?

Πάω να σας διαβάσω γιατί σας άφησα στο μήνυμα 8.800 και κοντεύετε να τα φτάσετε 9.500

Σας το αφιερώνω

που εισαι βρε Σοφού μας!!!! Σε καταλαβαινω για την αλλαγη σκηνικου, θα μας ξαναερθεις συντομα;

Η μικρη εφτασε στα 4550, τη νιωθω μωρακι πλεον και οχι φρατζολακι!!! :mrgreen:

πολυ καλο το τραγουδακι!!!

καλημερουδια!!!!!! οι μικρες θα με τρελανουν!!! μετα το προχθεσινο ξενυχτι , χθες ξεραθηκανε στις 11:shock::shock::shock: ξυπνησανε για ενα συμπληρωμα στις 12 κ κατι κ ξεραθηκανε η μια μεχρις τις 8 παρα κ η αλλη 10 και!!!!!!

Σοφακι καλα να περασετε!!!!!να δω πως θα γυρισεις μετα, που δεν θα θελεις με τιποτα!!!!!

ινακι κ που εισαι ακομα.... εγω νοιωθω σαν γρια... το πρωι δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι με την μεση μου... μονοπαντα παω!!!!

mamageor τι χαπακι πηρες????

θα φτιαξουν το προγραμμα τους που θα παει!!!

καλε Ντορακι πως να μην πιαστει το κοριτσι;;; Εμενα πλεον κοιμαται ανασκελα, με το ενα χερι πανω :tongue:

Για να γελάσουμε...

χαχα, τελειο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...