Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμάς μα κόψαν το ρεύμα χθές! με έπιασε και η νυστα οπότε έπεσα στο κρεβάτι απο τις 8!

mamageor τελικά δεν πήρες χάπι ε;

και όμως νυστάζω και είμαι απίστευτα κουρασμένη...εδώ και κάτι βδομάδες οι αρθρώσεις μου ειδικά το πρωι πονάνε και κανουν χρούτσου χρούτσου..και παθαίνω συνέχεια κράμπες στους καρπούς, σκεφτείτε να ήταν και πιο βαρύ το μητσάκι!!! :-D

Καλή σας μέρα!!!

inaki πηρα των 25 τελικα! η γιατρος δεν πολυσυμφωνει αλλα εγω το πηρα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε μανουλες???????εγω εδω με την κορη μου,τα λεμε σαν μανα με κορη:D.το πρωι που ξυπνησε μιλαγε με τους φιλους της τα ζωακια τωρα με την μαμα....κοιμηθηκε απο 1 μεχρι εφταμιση και σε λιγο λογικα θα ξανακοιμηθουμε(εννοειται βαζω και τον εαυτο μου μεσα).......

και εγω με 3 εβδομαδες πεινας δεν εχασα γραμμαριο......τα νευρα μου!!!!!!!!!!και απο την πεινα και απο την μη απωλεια βαρους.αι στο καλο!

να σας ρωτησω,τα μπουκαλια της chicco εχουν θηλη για 0+ που χρησιμοποιω τωρα και 4+.θα πρεπει να της αλλαξω θηλη και να της βαλω το 4+ η δεν ειναι απαραιτητο?????

σημερα περιμενω το mei tai μου,θα κανω πολυ εξασκηση για να μην ψαχνομαι την παρασκευη στο αεροδρομιο.ααα σας ειπα???ταξιδευουμε την παρασκευη αεροπορικως,παμε ιωαννινα και απο εκει πρεβεζα στους γονεις μου....12 μερουλες,καλα ειναι.να παω και κανενα κομμωτηριο να κανω ανταυγειες γιατι οταν ειχε ερθει η ωρα τους και ρεκτιφιε εμεινα εγκυος και παει πολυυυυυυυυυυυυυς καιρος........πρεπει να εχω 5-6 χρωματα στο κεφαλι:mrgreen:.

ki eγω απ οτι διαβασα ετσι ειναι ινακι...εινα μικρη η δοση...μακαρι να ξεκολλησα τι να πω!!!

σοφια εμενα η μεγαλη με το 4+ παντα πνιγοταν....εξαρταται κ το γαλα που δινεις..ειναι καποια αντιαναγωγικα που ειναι πηχτα και τοτε θες 4+ αν ειναι κανονικο το γαλα τοτε το 0 ειναι καλυτερο , απλα ξεσφιξε λιγο το καπακι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ki eγω απ οτι διαβασα ετσι ειναι ινακι...εινα μικρη η δοση...μακαρι να ξεκολλησα τι να πω!!!

σοφια εμενα η μεγαλη με το 4+ παντα πνιγοταν....εξαρταται κ το γαλα που δινεις..ειναι καποια αντιαναγωγικα που ειναι πηχτα και τοτε θες 4+ αν ειναι κανονικο το γαλα τοτε το 0 ειναι καλυτερο , απλα ξεσφιξε λιγο το καπακι

αυτο με το καπακι ποτε δεν το καταλαβα,που εχει + και-.ακομα και σφιχτο καμια φορα πεφτουν σταγονες γαλα απ'εξω.αν το χαλαρωσω τι θα γινει οεο???????

λοιπον η κορη με εχει γραμμενη τα τελευταια λεπτα.το φορμακι της εχει στα πατουσακια σχεδιο ζωακι παντα με αυτακια και μιλαμε εχει κολλησει απιστευτα:-D:-D:-D:-D:-D.τα ποδια ψηλα και τα χαζευει.......αφηστε το γελιο που ριχνω οταν βλεπει τον ευατο της στον καθρεφτη.....

Διαφημίσεις

καλημερουδια καλες μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!

Καλέ τι ωραία μέρα έχει σήμερα???Ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα στο βουνό σε λίγο.

Εμάς δε μας έκοψαν το ρεύμα,είχαν πει μόνο σε μεγάλους δήμους!!

Αυτή η συνταγή που έχει δώσει η annia τι είναι??Γιατί θέλω να το φτιάξω αλλά να ξέρω!

oCxsp2.png

καλημερες!!!

κι εγω πηχτο γαλα της δινει αλλα και παλι πνιγεται με τη 4+ γιαυτο αναγκαστηκα να ανοιξω λιγο την 0+.

καλημερα εχω μπει κρυφα τωρα που εχει τονΓουινι.ο μικρουλης μου εχει πυρετο θα τα πουμε

περαστικουλια!

μπαρμπι μου για να το χασω αυτο το καταραμενο κιλο εκανα 2 μηνες κ ψωμολυσαω!!!!

ε τοτε καλα κανω και χτυπαω τις ταρτες δυο-δυο.

καλημερα!!!!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

λουσι ελα πεστο μη ντρεπεσαι.....κατι σου εκανε χτες ο αντρας σου δεν εξηγειται :tongue:

Όχι βρε!!! Δεν μου έκανε τίποτα ο άντρας μου... Απλώς κοιτάω τις φατσούλες τους και τρελαίνομαι!!!!!!!!!!! Και είπα να το φωνάξω δυνατά!!!!:P:p:p

τι εγινε καλε σας κοψανε ρευμα??εμας οχι

Εμάς πρέπει να κόψανε το ρεύμα τη νύχτα, γιατί το πρωί είχαν χάσει τις ρυθμίσεις ώρας ο φούρνος και οι τηλεοράσεις! Και επίσης τα έπαιξε το μόντεμ μου αλλα ευτυχώς τώρα είναι εντάξει! Ελπίζω να μην μου το κόψουν μέσα στην ημέρα...

να σας ρωτησω,τα μπουκαλια της chicco εχουν θηλη για 0+ που χρησιμοποιω τωρα και 4+.θα πρεπει να της αλλαξω θηλη και να της βαλω το 4+ η δεν ειναι απαραιτητο?????

σημερα περιμενω το mei tai μου,θα κανω πολυ εξασκηση για να μην ψαχνομαι την παρασκευη στο αεροδρομιο.ααα σας ειπα???ταξιδευουμε την παρασκευη αεροπορικως,παμε ιωαννινα και απο εκει πρεβεζα στους γονεις μου....12 μερουλες,καλα ειναι.να παω και κανενα κομμωτηριο να κανω ανταυγειες γιατι οταν ειχε ερθει η ωρα τους και ρεκτιφιε εμεινα εγκυος και παει πολυυυυυυυυυυυυυς καιρος........πρεπει να εχω 5-6 χρωματα στο κεφαλι:mrgreen:.

Εγώ χρησιμοποιώ τη θήλη 4+ από τον πρώτο μήνα, γιατί με την άλλη παραδόξως δεν μπορούσε να ρουφήξει και έκανε 2 ώρες να πιει το γάλα(frisolac) και τελικά κουραζόταν και τα παρατούσε... Δες κατά πόσο ρουφάει εύκολα με τη θηλή που έχεις και αν δεις ότι δυσκολεύεται πάρε τη 4+

Καλό ταξίδι!!!! Πολύ θα ήθελα και εγώ να πάω κάπου...

καλημερα εχω μπει κρυφα τωρα που εχει τονΓουινι.ο μικρουλης μου εχει πυρετο θα τα πουμε

Περαστικά!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερες !1 τρεχω και κουτουλαω ταυτοχρονα, μπηκα για ενα γεια θα σας διαβασω πινοντας καφεδακι και επανερχομαι . στα γρηγορα εγω επειδη ειμαι ετοιμη να κανω χαρακιρι γιατι αντι να χανω παιρνω κιλα, εκλεισα ραντεβου σημερα με taste and diet αν και ολο ιμου λενε οτι ειναι μουφα, ας δουμε εστω να χασω κανα δυο κιλα να παρω τα πανω μου ρε γ@#$!

σας φιλω

(ο αντρας λειπει ακομη .. θα σας πω και για αυτο .... )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...