Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!! που εισαι βρε Εβιτα μας ....χαθηκες!!!! τελειος ο μπεμπης....γιγαντας!!!ετσι ειναι κι ο δικος μου!!!

εχασα 1 κιλο...οοοολλλλεεεεε

εβαλα και φωτογραφιες απο το γαμο :)

εγω γιατι δεν μπορω να χασω οεο???:confused::confused::confused:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελινα περαστικα!!!Κριμα που σταματησες τον θηλασμο αλλα ελπιζω να'σαι καλυτερα!Εμενα η μπουμπου(που απο τοτε που γεννηθηκε ηταν μεσα στην γκρινια και το κλαμα και δεν καθεται πουθενα) συνεχιζει το ιδιο βιολι, σημερα την πηγα για να της παρουν ουρα στο νοσοκομειο για καλλιεργεια ουρων και εχουμε κανει και τις εξετασεις αιματος για αλλεργιεσ γιατι απο 11 ημερων εχει προβλημα να ενεργηθει.Ασε!Κατα τ'αλλα το βραδυ δε ξυπναει καθε 3 ωρες αλλα χθες δε κοιμοταν πριν τις 3.30.

μακαρι να βρειτε τι την κανει τοσο ανυσηχη εμας παντως ειναι σιγουρα αλλεργια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

BARBIE κι εγώ αφότου έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης,έχω κολλήσει εκεί...στην κορυφή....ακόμα!!

εμενα μου εχουν μεινει 2-3 αλλα θελω να χασω τουλαχιστον 5-6 (ειχα παρει και μερικα προ εγκυμοσυνης). το θεμα ειναι οτι δεν εχω ορεξη για διαιτα (1 χανω 2 παιρνω). ελπιζω μεχρι τη βαφτιση να εχω γινει ανθρωπος ! :cool:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

yasemi μου αυτό το κάδρο που λες με τα αναμνηστικά το είχα δει κι εγώ,είναι πολύ ωραίο,και κάποια στιγμή,μόλις μαζέψουμε αρκετά πραγματάκια θα το φτιάξουμε.

μπορούμε και μόνες μας,δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε τα μαλλιοκέφαλά μας!

ναι το ξερω απλα το ειπα σαν ιδεα....πιο ωραια θα το κανουμε μονες μας ....και ηπεριγραφη που εκανες πιο κατω ητανε απιθανη γιατι εγω ειμαιλιγο πισω στα μπλαμπλα...:D

Γεια σας κορίτσια!

Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένη με τις κόρες μου!!!!!!!!! Ξεχειλίζω από αγάπη!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

λουσι ελα πεστο μη ντρεπεσαι.....κατι σου εκανε χτες ο αντρας σου δεν εξηγειται :tongue:

επισης γραψατε τοσα πολλα που να σας προλαβω....

ερωτηξη....ξερετε εαν εχει παντες στα τζαμπο και ποσο?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ????? ανα 2 ώρες μήνυμα? τι έγινε??? είχα να μπώ όλο το απόγευμα λέω θα εχω να διαβάσω τοσα πολλ΄΄α....

εγώ εχω νέα, πρέπει να εχασα κανα κιλό!!! πεταξα την γούνα μου, επιτελους ήρθε η φιλη μου που κάνει αποτριχωση! :-P

τώρα κρατάω το μωρό κ επειδη καταλαβε οτι όποτε βήχει γελάμε κάνει στα ψεματα οτι βήχει !!!!

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

Σε μια κούπα ανακατεύουμε το αλεύρι, με τη ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε και το αυγό.

Ρίχνουμε μέσα το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε την κούπα για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (1000 watt).

Περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να φουσκώνει, το βάζουμε σ'ένα πιάτο και το εξαφανίζουμε.κοριυσια δοκιμαστε το ειναι τεέιο μολις καταβροχθησα ςνα..εγω εβαλα και αχνη απο πανω

Σιχαμενηηηηηηηηηηηηηηηη ειναι τελειο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?Αργησα αλλα μπηκα,ομεγαλος δεν καθεται μονος του ουτε ενα δευτερολεπτο και δεν προλαβαινω εχω κααντηση η θεια Λενα μεχρι παραμυθια ααπο τη Σομαλια και την καμποτζη του εχω διαβασει ημαρτον.

Σημερα πηγαμε για εμβολιο και ο γιατρος βρηκε ενα μικρο προβληματακι στα ποδαρακια του Μανωλη μου δεν ανοιγουν μεχρι κατω και του βαζουμε πετσετες τωρα .κλαιει το αγορακι μου εφυγααααααααααααααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσακια μου...σημερα ειχα παει μια μικρη εκδρομουλα και ηταν πολυ ωραια...βεβαια κουραστηκα πολυ αλλα δεν πειραζει..

να σας ρωτησω εσας τα μωρακια σας εχουν ακομη την πηγη στο κεφαλακι τους ανοιχτη η εκλεισε????

κλειενι γυρω στο χρονο

Γεια σας κορίτσια!

Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένη με τις κόρες μου!!!!!!!!! Ξεχειλίζω από αγάπη!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

τι ωραια λογια...:rolleyes:

Κατα τα αλλα μια χαρα...απλμα κουραστηκε πολυ και ο μικρουλης....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εμάς μα κόψαν το ρεύμα χθές! με έπιασε και η νυστα οπότε έπεσα στο κρεβάτι απο τις 8!

mamageor τελικά δεν πήρες χάπι ε;

και όμως νυστάζω και είμαι απίστευτα κουρασμένη...εδώ και κάτι βδομάδες οι αρθρώσεις μου ειδικά το πρωι πονάνε και κανουν χρούτσου χρούτσου..και παθαίνω συνέχεια κράμπες στους καρπούς, σκεφτείτε να ήταν και πιο βαρύ το μητσάκι!!! :-D

Καλή σας μέρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...