Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας γλυκές μου... πολύ χαίρομαι που με σκέφτεστε!! ¨εχω μπει πολύ ώρα και σας διαβάζω.. αλλά που να προλάβω η δόλια???? τρεις σελίδες βρήκα από το πρωί!!!!!!

Λοιπόν , σήμερα πρωί δεν πήγα στο γραφείο, ξεσκίστηκα στις δουλειές μαζί με την κοπέλα που με βοηθάει. έκανα το βρεφικό από την αρχή, ετοίμασα βαλίτσα, αέρισα ρουχαλάκια κλπ!! Μετά κατά τις 13.00 πήγα μια βόλτα στο γραφείο και ηρθα πριν καμιά ωρα!!! είμαι έτοιμη τώρα... πεμπάκοοοο βγες!

Λοιπόν σας διάβασα όλες αλλά είπα να μην κάνω quote γιατί θα γεμίσω δυο σελ. μηνυμα!

ΦΑΜ... εγώ είμαι γαιδούρα δεν με πιάνει το παράπονο γενικά! Ευτυχώς γιατί αλλιως θα είχα πολλά πράγμτα να παραπονεθώ! Επιφυλάσσομαι όμως για μετά τη γέννα. νομίζω ότι για κανα 40ήμερο θα βρω λόγους να κλαίω!!!

Άντζι... ναι είναι φυσιολογικό. Εγώ αν είχα κάνει πρώτα αυτόν και μετά τον Άγγελο θα φοβόμουν μήπως το Αγγελάκι μου νγει ζαβό! Γιατί αυτός τώρα είναι υπερκινητικός (ο αυτός θα ονομαστει κάποτε Δημήτρης!)

Εβίτα και εγώ για το μεγάλο μου αγοράκι έχω άγχος... αλλά ευτυχώς του αρέσει η παρέα της πεθεράς μου οπότε θα είναι και η μαμά μου και η πεθερά μου και ο Νίκος. ε τι στο καλό!!!

Σοφάκι και εγώ κάπως έτσι ένιωθα στην πρώτη εγκυμοσύνη... σκεφτόμουν 'αχ τι του'μελε του καυμένου να πάθει!' Πίστεψέ με όμως, μετά τον πρωτο καιρό που θα ρείτε τους ρυθμούς σας θα καταλάβεις και το πόσο σε αγαπάει. Εγώ πάντως την αγάπη του αντρούλη μου, όχι τον έρωτα του, την κατάλαβα μετά τη γέννα!

Μαρινάκι και εγώ κάτι τέτοια όνειρα έχω για τους γιους μου... ότι παίζουν μπάσκετ και φωνάζει ο κ΄σομος το όνονά τους και... κλπ, κλπ, κλπ. Εμ αφού με έχουν φάει με το ύψος. Επίσης για την τοαλέτα ου μικρού και εμείς στην αρχή είχαμε θέμα και για παν ενδεχόμενο είχα μαζί μου την πλαστική θεσούλα που πουλάει το τζάμπο για τη λεκάνη. Την είχα στο πορτ μπαγκαζ και στην έσχατη περίπτωση τη χρησιμοιποιούσα. Ευτυχώς στα κακούλια του είναιπρωινός τύπος. τσίσα κάνουμε στην υπαιθρο! Επίσης γέλασα πολύ με τους καρπούς... και εγώ μέχρι να καταλάβω....

Νατασσούλα είμαι σίγουρη ότι μέχρι το βράδυ θα σου ζητάει γονατιστός συγνώμη. Δείξε οίκτο... άντρας είναι!!!!

Ελίνα...Εμένα το σπίτι μου δεν είναι τόσο μεγαλο, είναι ένας όροφος, 140 τμ αλλά πραγματικά, μόνο που σε ακούω κουράζομαι. Βέβαια, αν δεν δούλευα δεν το συζητώ ότι θα τα έκανα και εγώ μόνη μου. Είναι άλλο πράγμα να ξέρεις τι κάνεις την κάθε φορά. Ειδικά σήμερα που κάθισα μαζί με τη γυναίκα, μου σηκώθηκε η τρίχα! χαχα!!

Αυτά... ότι θυμηθώ θα επανέλθω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι.... ready! τελικά... είδες πώς περασε ο καιρός??? Έτσι λες πάντα στο τέλος. Πάντως πραγματικά πολύ πιο ΄γρήγορα τώρα από ό,τι στον άγγελο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Aλεκα γαι το μπασκετ που ονειρευεσαι οτι φωναζουν το ονομα του γιου υπαρχει και η ασχημη πλευρα να φωναζουν<<ειναι.....ανα ειναι .....ανα του ταδε η μανα>>Βεβαια ας βγαζει το παιδακι μου λεφτα και ναι ρε ειμαι.

και εγω αν εκανα πρωτα αυτον και μετα τον δημητρη θα νομιζα οτι το παιδι αιναι γιουχου θα μου βγει ταλιμπαν που το ησυχο μωρακι που ειχα και κοιμομουν απο την πρωτη στιγμη νομιζω οτι δεν θα ξανοκοιμηθω ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ! αυτο ελεγα χθες στη μητερα μου! ποτε το μαθαμε , ποτε περασε το καλοκαιρι κ ποτε ηρθε ο καιρος που αρχισαμε να φοβομαστε!!!! βεβαια οταν τις ιδιες σκεψεις τις ειπα στον αντρα μου η απαντηση του ηταν " εδω δεν εχω καταλαβει ποτε σε γνωρισα, ποτε σε ειχα γκομενα κ ποτε σε παντρευτηκα, τι μου λες τωρα????:confused::confused::confused:"

θα μας κανεις καλο ποδαρικο;) τον μικρο πως τον βλεπεις να αντιδραει με την ιδεα του μπεμπη???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αχ! αυτο ελεγα χθες στη μητερα μου! ποτε το μαθαμε , ποτε περασε το καλοκαιρι κ ποτε ηρθε ο καιρος που αρχισαμε να φοβομαστε!!!! βεβαια οταν τις ιδιες σκεψεις τις ειπα στον αντρα μου η απαντηση του ηταν " εδω δεν εχω καταλαβει ποτε σε γνωρισα, ποτε σε ειχα γκομενα κ ποτε σε παντρευτηκα, τι μου λες τωρα????:confused::confused::confused:"

θα μας κανεις καλο ποδαρικο;) τον μικρο πως τον βλεπεις να αντιδραει με την ιδεα του μπεμπη???

Ειδες τι ρομαντικοι οι ατιμοι?Εμενα μου λεει αυτα και στο τελος προσθετει ήσουν 22 χρονων κριτσακι και τωρα γερασες και μεγαλωσε και ο κ...ος σου:confused::confused::confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδες τι ρομαντικοι οι ατιμοι?Εμενα μου λεει αυτα και στο τελος προσθετει ήσουν 22 χρονων κριτσακι και τωρα γερασες και μεγαλωσε και ο κ...ος σου:confused::confused::confused::confused::confused:

εμενα δεν μου τα λεει αυτα γιατι ξερει οτι θα τρεξω σε πλαστικο μετα:lol::lol::lol:

baJfp2.png

αχαχαχα...

και ο δικός μου δεν πάει πίσω. Μια φορά μου έλεγε για ενα ντοκιμαντέρ που είχε δεί για βελτίωση γλουτών και με ρώταγε και πόσο κοστίζει, ήταν διατεθημένος να βάλει στην άκρη για να μου τα δώσει να πάω να κάνω την επέμβαση!!!

Aλεκα γαι το μπασκετ που ονειρευεσαι οτι φωναζουν το ονομα του γιου υπαρχει και η ασχημη πλευρα να φωναζουν<<ειναι.....ανα ειναι .....ανα του ταδε η μανα>>Βεβαια ας βγαζει το παιδακι μου λεφτα και ναι ρε ειμαι.

:P:pείχε έρθει πριν κανα εξάμηνο ένας φίλος μας από φοιτητικά χρόνια και μου λέει 'αχ ρε Αλεκάκι, θυμάσαι πάνω στα μπαρ με τα καυτά τα σορτς... όλοι σε νόμιζαν ελαφρυων ηθών και τώρα...' 'Βρε, του λέω, ας είχα εγώ το σώμα που είχα τότε, και τσιτσίδι θα χόρευα όχι με σορτς'

Μακάρι να κάνω καλό ποδαρικό! Ο μικρός μπορώ να πω ότι χαίρεται πολύ!!! Θα δείξει όμως!
εμενα δεν μου τα λεει αυτα γιατι ξερει οτι θα τρεξω σε πλαστικο μετα:lol::lol::lol:

ω ναι ... αν καταλάβω ότι δεν του αρέσω μπορώ και να τον χωρίσω απο τον εγωισμό μου!!! Για αυτό δεν λέει τίποτα ο καυμενος!

221882cb0gkyh7q4.gif

ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα το μωρο μου σημερα!!!η μαλλον βλακεια ειπα,δεν την ειδα,κοιταγα τον υπερηχο και δεν καταλαβαινα ΤΙΠΟΤΑ!:idea:δεν ξερω γιατι αλλα μονο ενα χερακι ειδα:-(.παντως το βαρος μας ειναι οκ,2.600 ειναι η μικρη και ο πλακουντας grade II προς III.εκανα και nst,μια χαρα μου ειπανε βγηκε και μου εδωσε και υποθετα buscopan για να μαλακωσει ο τραχηλος.να ρωτησω,ποτε σου κανει κολπικη εξεταση ο γιατρος για να δει αν εχεις διαστολη?κατα την 38η η μπορει να μην σε κοιταξει και καθολου????

κοριτσια εχω παθει κατι και θελω να μαθω αν το εχετε παθει και εσεις.δεν ξερω γιατι αλλα ενω βαζω αποσμητικο μυριζω.αλλαξα μεχρι και αποσμητικο αλλα τιποτα,παλι μυριζω.παντα ιδρωνα παρα πολυ αλλα δεν μυριζα ποτε.της εγκυμοσυνης να ειναι ?τυχαιο?ενδοκρινολογικο????συγνωμη αν σαςε ξενερωσα αλλα δεν με αντεχω πλεον :-(:sad::-(:sad::-(.

οσο για το ονομα εγω εχω καταληξει στο εριεττα και περιμενω να το σκεφτει ο συζηγος,του θυμιζει λεει τους σταβλους της εριεττας ζαιμη και δεν ξερει :mad::mad::mad::mad::mad::mad:.

Διαφημίσεις

γιατι βρε Αλέκα να μην κάνεις καλό ποδαρικο??? αφου ειμαστε γουρλιδικο παρεακι!!! όλα καλά θα πανε;)!

Sofaki μια χαρα η μπεμπα!!!!!

οσο για τις "μυρωδιες" .... 2 φορες την μερα μπανιο κανω! κ να φανταστεις οτι καθομαι κ σπιτι!!! αλλα μου μυριζω....! ορμονικο ειναι θα περασει!!!!

για το ονομα δεν σχολιαζω γιατι ακομα γελαω με τον συνειρμο του Παναγιωτη!!!!!

baJfp2.png

ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα το μωρο μου σημερα!!!η μαλλον βλακεια ειπα,δεν την ειδα,κοιταγα τον υπερηχο και δεν καταλαβαινα ΤΙΠΟΤΑ!:idea:δεν ξερω γιατι αλλα μονο ενα χερακι ειδα:-(.παντως το βαρος μας ειναι οκ,2.600 ειναι η μικρη και ο πλακουντας grade II προς III.εκανα και nst,μια χαρα μου ειπανε βγηκε και μου εδωσε και υποθετα buscopan για να μαλακωσει ο τραχηλος.να ρωτησω,ποτε σου κανει κολπικη εξεταση ο γιατρος για να δει αν εχεις διαστολη?κατα την 38η η μπορει να μην σε κοιταξει και καθολου????

κοριτσια εχω παθει κατι και θελω να μαθω αν το εχετε παθει και εσεις.δεν ξερω γιατι αλλα ενω βαζω αποσμητικο μυριζω.αλλαξα μεχρι και αποσμητικο αλλα τιποτα,παλι μυριζω.παντα ιδρωνα παρα πολυ αλλα δεν μυριζα ποτε.της εγκυμοσυνης να ειναι ?τυχαιο?ενδοκρινολογικο????συγνωμη αν σαςε ξενερωσα αλλα δεν με αντεχω πλεον :-(:sad::-(:sad::-(.

οσο για το ονομα εγω εχω καταληξει στο εριεττα και περιμενω να το σκεφτει ο συζηγος,του θυμιζει λεει τους σταβλους της εριεττας ζαιμη και δεν ξερει :mad::mad::mad::mad::mad::mad:.

Αυτό με το όνομα Εριέττα, πολύ αστείο...Χαχαχαχα!!! Τί σκέφτηκε ο άντρας σου?!?!?!?!

Κι εγώ Σοφάκι πάντως αν μείνω ολόκληρη μέρα να ιδρώνω μετά μυρίζω, ενώ παλιά δεν μύριζα...θέλω να πιστεύω ότι είναι της εγκυμοσύνης και θα περάσει!!!! Δηλ. αν δούλευα θα γυρνουσα σπίτι και πιιιιιιφ!!!! Όπως το πάθαινα στη θάλασσα και κουβαλούσα μαζί μου αποσμητικό κι έβαζα μετά από κάθε βουτιά...

Κορίτσια η άλλη είναι έξαλη και τσακώνεται μόνη της!!!! Απάντησα πολύ ΥΠΕΡΑΝΩ, χωρίς να συγχιστώ έστω και ελάχιστα (σκεφτόμουν τα λογάκια σας:D:D:D), προσπαθώντας να ληξω αυτή την κουβέντα...;););)

Είδαμε κι εμείς όμως τον μπουμπούκο σήμερα και μάλλον πρέπει να αλλάξω το τικεράκι από μωράκι σε ελεφαντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είναι 3.120 το αντράκι εντός μου!!!! Εβδομάδα 36η και 3ημερών!!! Ο γιατρός στενοχωρήθηκε που θα κάνουμε καισαρική... αλλά μου είπε ότι θα ζοριζόμουν πολύ λόγω μεγέθους του μπεμπουρα!!!!

Μάλλον θα γεννήσουμε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου γιατί στριμώχνεται πολύ το νινί μου! Πάντως κάναμε και μίνι ντοπλερ και όλα ΟΚ και διακρίναμε και αναπνευστικές κινήσεις που άρεσαν πολύ στον γιατρό!!!

Είναι έτοιμο το σπλαχνάκι μου και το κεφαλάκι του σφηνωμένο κάτω!!!

Θα ξέρουμε ίσως ημερομηνία το Σάββατο που θα πάμε στον καρδιοτοκογράφο. (Το λέω καλά???)

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Χθες σας διάβασα αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω κάτι. Το μεσημέρι πήγαμε στη συννυφάδα μου και στον κουνιάδο μου για φαγητό και καφέ και γυρίσαμε το βράδυ, οπότε και έπεσα ξερή... Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα χωρίς δουλειά και πολύ μου άρεσε!!! Πέρασα, παρόλα αυτά, από τη δουλειά γιατί είχα δουλειές στην περιοχή και ήθελα να βγάλω και λεφτά (τραπεζοϋπάλληλος γαρ...). Αλλά μ' άρεσε που απλά "ήμουν περαστική" χιχι

Άλλαξα ένα φορμάκι γιατί μου το πήραν 1-3 μηνών και επειδή ο δικός μου αναμένεται καλοαναθρεμμένος, είναι κρίμα να το βάλει μόνο για 2-3 εβδομάδες..

Πήρα φύλλα ευκάλυπτου για να κάνω εισπνοές γιατί ακόμα το αναπνευστικό μου είναι χάλια, τρελό μπούκωμα (αν και έχει αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση)!!!

Πήρα δωράκι για την πεθερούλα μου που γιόρταζε, πήγα σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι, μαγειρεψα, γύρισε ο σύζυγος, φάγαμε και τώρα χαλλλλλάρωση... (Αλά Θεσσαλονίκη)

Aleca και Dora, μία και σήμερα??? Άντε, το καλύτερο ποδαρικό της ομαδούλας μας!!!

Εγώ να ρωτήσω κάτι σε όσες γνωρίζουν? Ο αφαλός μου είναι ακόμα λίγο προς τα μέσα. Δεν πετάχτηκε καθολου. Δεν πιστεύω να υπάρχει θεμα, ε? Νόμιζα ότι γίνεται σε όλες τις εγκύους, αλλά απ' ότι βλέπω και στο δρόμο (λες και πέφτουμε η μία πάνω στην άλλη βρε παιδί μου...) είναι και άλλες με μεγάλη κοιλιά χωρίς πεταχτό αφαλό.

Την Τετάρτη θα πάμε να δούμε τον "μικρό" μας!!! Τα προγνωστικά μου λένε ότι θα έχει φτάσει τα 3800!!! (400γρ σε 4 εβδομάδες δεν είναι καλά?) Αλεκάκι, μου φαίνεται θα σε αρεάσω σε βάρος (Αλλά μόνο επειδή θα γεννήσεις νωρίτερα :))

Α! Και η "περήφανη" κοιλιά μου, έχει αρχίσει να κατεβαίνει!!!!!! Εδώ και 2 μέρες σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέτα. Να πω ότι καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σηκώθηκα το πολύ 5 βράδια για τουαλέτα ή θα με δείρετε??? Θα το πω!!! Ευτυχώς είστε μακρια! χιχι!

15y6xxxv0qx3picm.png

εγώ πάντως θα σε δείρω!!! χιχι

κι εγώ την τετάρτη εχω ραντεβού αλλα πλέον έχω χάσει την μπάλα με το βάρος της μικρής...πριν 1,5 μηνα την είχε βγάλει αδύνατη, τώρα τελευταία φλερτάρει με το μέγεθος γαιδάρας...να δούμε τι θα δείξει! πάντως στο φύλο παραμένει σταθερή :D :D

ΦΑΜ αντε με το καλό να ορίσετε ημερομηνία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...