Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες...δεν διαβασα πολλα απο τα νεα σας,εγω αναρρωνω απο μια υπεροχη μαστιτιδα στο δεξι στηθος...αφορητοι πονοι,πυρετος κ κομαρες σε ολο το σωμα σαν γριπη...δοξα το θεο καλυτερευσα προσπαθησα να ξεκουραστω κ τωρα παω καλυτερσ χωρις αντιβιωση...ο μικρος ταυτοχρονα ειχε κολικους γκρινια κ ανησυχια τοσο που ψαχνω να δω τι αλλο να κοψω απο τη διατροφη μου γιατι βλεπω πως εχει συμπτωματα αλλεργιας σε εξαρση παλι...στον υπνο του κανει τα ιδια με τη δικια σου ντορακι εδω κ καμια εβδομαδα...κ ξυπναει συνεχεια...κατι παιζει αλλα θα το βρω που θα παει...

απο αναπτυξη παει καλα τουλαχιστον τον ζυγισα το πρωι να δω μηπωσ παλι αρχισε τιποτα κουλα λογω αλλεργιας αλλα αυτος ο μπουλουκος ειναι 7230:mrgreen::mrgreen:παλι καλα...εμενατα βραδια κι οταν δεν εχει εξαρση οπως τωρα καλη ωρα,κοιμαται χωρις προβλημα οπου κ να τον βαλω.συνηθως τον εχω στο λικνο.την ημερα κ στο καροτσι...του πηρε χθες ο αντρας μου μια κουνια την rainforest της fisherprice.του αρεσει κ καθεται...παλι καλα..

να σας ρωτησω εσας τα μωρακια σας εχουν ακομη την πηγη στο κεφαλακι τους ανοιχτη η εκλεισε????

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Τι είναι το power plate?

ca_te_rinaki εγώ για τις φωτογραφίες θα πάρω εξωτερικό σκληρό δίσκο,όχι cd,γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά θα τα χάνω και δε θέλω.Ενώ με το σκληρό,εμφανίζονται στον υπολογιστή και δεν επιβαρύνουν τη βασική μονάδα.

προσοχή στους εξωτερικούς σκληρούς!!! μπορεί ξαφνικά να μη δουλέψει! κρασάρουν χωρίς να καταλάβεις τι έγινε! επειδή την πάτησα γι' αυτό το λέω... ευτυχώς είχα κάνει backup σε dvd.

ντορακι ειναι πλατφορμα δονησεων και με 10λ την ημερα κανεις ενα σωμα αστα να πανε..αλλα εδω τα βρισκω ακριβα ενω απ εξω πολυ φθηνοτερα αλλα δεν ξερω τι εξοδα αποστολης θα εχει..

εκτός από το έξοδα αποστολής, αν το παραγγείλεις έξω από Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις και τελωνείο. και πολλές φορές, σε μεγάλα αντικείμενα, σου βγαίνει περισσότερο απ' ότι το κόστος του αντικειμένου!!!

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

Σε μια κούπα ανακατεύουμε το αλεύρι, με τη ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε και το αυγό.

Ρίχνουμε μέσα το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε την κούπα για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (1000 watt).

Περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να φουσκώνει, το βάζουμε σ'ένα πιάτο και το εξαφανίζουμε.κοριυσια δοκιμαστε το ειναι τεέιο μολις καταβροχθησα ςνα..εγω εβαλα και αχνη απο πανω

πρόσεχε, γιατί Μαρινίζεις!!! :D:D:D θα σε φωνάζουμε αννιαμαρίνα!!! ή μαρινάννια!!! :D:D:tongue::tongue:

το βράδυ γυρίσαμε από την παιδίατρο... 6280kg 63υψος 41.5 κεφάλι

εκεί που καθόμασταν στην γιατρο βάζει μόνος του δύναμη κ σηκώνεται, μου είπε ότι βιάζεται πολύ αλλά είναι πολύ δυνατος κ δεν εχει προβλημα, μου ειπε επίσης να τον βάζω στο ψηλό σημείο του ρηλάξ κ έπαθα σοκ:confused::confused: εγώ τον εβαζα εδω κ καιρό αλλά μου ειπε οτι δεν εχει πρόβλημα! ρώτησα κ για το jumperoo αλλά μου6 είπε οτι είναι νωρίς ακόμα μετά από κανα μηνα!!!! δεν πειράζει θα εχω χρονο κ να το ψαξω να το βρω!!!:-D

φτου σας, φτου σας!!! αχ, τι καλά! και ο δικός μου σηκώνεται και άρχισα να τον βάζω ψηλά.

Kalhmera koukles!

Pws eisaste?? Prospa8w na sas diavazw alla me ton gkriniaroulh mou edw pera, den prolavainw na sas grafw oso suxna 8a h8ela.

Ta neakia mas en taxei:

1. Ir8e h Anoixh! Den xerw poso 8a krathsei alla exoume liakaditsa kai 15C kai exoume kataxarei. OiBelgoi exoun sxedon foresei ta kalokairina tous alla auto einai allo 8ema :)

2. Phgame sto giatro x8es kai eimaste 62cm kai 7,230gr! Pws megalwnoun etsi vre koritsia? O Orfeas htan olo xares kai xamogela me th giatro mexri poy tou tsibhse to boutaki tou gia to deutero emvolio kai ekei mas akousan ola ta gurw tetragwna. O Oresths eswse kai pali thn katastash me ta katagkiozilikia pou ekane kai ksexasthke o mikros :)

3. Arxisa na vgazw gala me to 8hlastro gia ta ftiaxw trapeza prin gurisw sthn douleia. 2 mhnes meiname koritsia kai me pianei h psuxh mou..Kala pame me to 8hlastro mexri stigmhs..Mazeuw 80-100ml th mera.

4. Pantreuetai ena zeugari kollhtwn mas ton Iounio sthn Italia kai 8a pame oikogeneiakws! Psaxnw gia wraio forema poy na epitrepei kai ton 8hlasmo, opote an exete kamia idea peite mou! Iounio exoume kai thn vaftish tou Orfea kai prepei na souloupw8w asap!

Autaaaaaaaaaa!

Sas filw gluka oles tis manoules kai ola ta omorfa mwroulakia sas!

καλώς το Εβιτάκι με τον grande μπουμπούκο!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κορίτσια!

Ήθελα απλώς να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένη με τις κόρες μου!!!!!!!!! Ξεχειλίζω από αγάπη!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

καλημερα σε ολες...δεν διαβασα πολλα απο τα νεα σας,εγω αναρρωνω απο μια υπεροχη μαστιτιδα στο δεξι στηθος...αφορητοι πονοι,πυρετος κ κομαρες σε ολο το σωμα σαν γριπη...δοξα το θεο καλυτερευσα προσπαθησα να ξεκουραστω κ τωρα παω καλυτερσ χωρις αντιβιωση...ο μικρος ταυτοχρονα ειχε κολικους γκρινια κ ανησυχια τοσο που ψαχνω να δω τι αλλο να κοψω απο τη διατροφη μου γιατι βλεπω πως εχει συμπτωματα αλλεργιας σε εξαρση παλι...στον υπνο του κανει τα ιδια με τη δικια σου ντορακι εδω κ καμια εβδομαδα...κ ξυπναει συνεχεια...κατι παιζει αλλα θα το βρω που θα παει...

απο αναπτυξη παει καλα τουλαχιστον τον ζυγισα το πρωι να δω μηπωσ παλι αρχισε τιποτα κουλα λογω αλλεργιας αλλα αυτος ο μπουλουκος ειναι 7230:mrgreen::mrgreen:παλι καλα...εμενατα βραδια κι οταν δεν εχει εξαρση οπως τωρα καλη ωρα,κοιμαται χωρις προβλημα οπου κ να τον βαλω.συνηθως τον εχω στο λικνο.την ημερα κ στο καροτσι...του πηρε χθες ο αντρας μου μια κουνια την rainforest της fisherprice.του αρεσει κ καθεται...παλι καλα..

να σας ρωτησω εσας τα μωρακια σας εχουν ακομη την πηγη στο κεφαλακι τους ανοιχτη η εκλεισε????

Περαστικά! Έχω περάσει 2-3 φορές ξώφαλτσα μαστίτιδα και ήταν πολύ χάλια η κατάσταση... Ευτυχώς γλύτωσα και εγώ την αντιβίωση...

Εμείς είμαστε 5650γρ, αρκετά παραπάνω από ότι ήταν η άλλη μου κόρη στην αντίστοιχη ηλικία!

Νιώθω ακόμα την πηγή αλλά είναι πολύ πιο κλειστή σε σχέση με πριν...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ελίνα μου περαστικά κοπέλα μου...Ευτυχώς που είσαι καλύτερα και μακάρι να μην ξαναπάθεις γιατί η κουνιάδα μου έπαθε 3 φορές σε ένα μήνα και ο γυναικολόγος της τής έκοψε το γάλα με φάρμακα :(

Η πηγή στο κεφαλάκι κλείνει μεταξύ 12ου-18ου μήνα.Στην μπουμπού δεν την πιάνω καθόλου,ανατριχιάζω λίγο να ξέρω ότι μέσα είναι το μυαλό της και δεν μπορώ,μόνο η μαμά μου την πιάνει.

Eπίσης,όταν βρεις τι φταίει και ξυπνάει συνέχεια πες το μου και μένα!!

Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι η φάση ταχείας ανάπτυξης του 3ου μήνα,αλλά εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμα τον 3ο...Βιάζεται το σκατούλι μου να μεγαλώσει...

Επεξεργάστηκαν by doraki

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

περαστικά σου!!! έλεγα κ εγω που χαθηκε τοσες μερες!!!

ε΄μένα ο δικός μου την έχει ακόμα την πηγη στο κεφαλάκι και τωρα το κεφαλάκι του είναι λίγο ανωμαλο έβγαλε καρουμπαλάκια, η γιατρος είπε οτι δεν είναι τίποτα! για την πηγή διάβασα οτι κλείνει τελείως στον χρόνο! δεν ξέρω αν ισχύει!

εγω παλι για την πηγη διαβασα καπου στο φορουμ οτι δεν πρεπει να κλεισει πριν τον χρονο.... σιγουρα ομως οσο παιρναει ο καιρος σκληραινει ακομα κ το δερματακι απο πανω... εγω τις χαϊδευω εκει, τους αρεσει παρα πολυ , ιδιως η μια ετσι αποκοιμιεται!!!!

baJfp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια...

ντορακι καλα γιατι το κοψε ο γιατρος το γαλα?εγω καλα που διαβασα κ στο βιβλιο της πατσουρου στο β τομο κ ενημερωθηκα κ απο το φορουμ κ απο την αγλαια κ ειμαι πολυ καλυτερα ηδη...ισα ισα που αμα κοψει το θηλασμο μπορει να κανει αποστημα..εγω εβαλα να θηλασει οσο περισσοτερο γινεται απο το στηθος με τη μαστιτιδα κ εκανε φοβερη δουλεια.κι εγω υποψιαστηκα το αλμα αναπτυξης οποτε βλεπουμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γιατί ήταν λέει η κατασκευή του στήθους της τέτοια που δεν έκανε καλή παροχή του γάλακτος...Τι να πω???Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν το έψαξε και πολύ,ούτε ζήτησε βοήθεια από κανέναν,κι εμένα το β τόμο μου τον έφεραν λίγες μέρες αφότου είχε αρχίσει τα χάπια...

Κρίμα πάντως γιατί και πολύ γάλα είχε και τώρα το μωρό ταλαιπωρείται πολύ περισσότερο με τη ΓΟΠ...140 γραμμάρια έχει βάλει σε 2 βδομάδες και πίνει ξένο γάλα...δεν έχει καθόλου όρεξη το μωρό...100 ml όταν την είδα εγώ τα ήπιε σε 40' με 100 διαλείμματα και έναν εμετό...

oCxsp2.png

Γιατί ήταν λέει η κατασκευή του στήθους της τέτοια που δεν έκανε καλή παροχή του γάλακτος...Τι να πω???Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν το έψαξε και πολύ,ούτε ζήτησε βοήθεια από κανέναν,κι εμένα το β τόμο μου τον έφεραν λίγες μέρες αφότου είχε αρχίσει τα χάπια...

Κρίμα πάντως γιατί και πολύ γάλα είχε και τώρα το μωρό ταλαιπωρείται πολύ περισσότερο με τη ΓΟΠ...140 γραμμάρια έχει βάλει σε 2 βδομάδες και πίνει ξένο γάλα...δεν έχει καθόλου όρεξη το μωρό...100 ml όταν την είδα εγώ τα ήπιε σε 40' με 100 διαλείμματα και έναν εμετό...

στανταρ βλακειες της ειπε ο γιατρος της κοπελας.δεν της λες να ξεκινησει επαναγαλακτισμο καλυτερα?γινεται και ας εχει παρει χαπια...βασικα επρεπε να της μιλησει η Αγλαια αλλα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Της το είπα αλλά μου είπε ότι τα χάπια που έχει πάρει είναι πολύ ισχυρά και δεν πρέπει να ξαναθηλάσει τώρα (αυτό το παιδί εννοώ).

Κι εμένα βλακεία μου φαίνεται αυτό του γιατρού,εδώ στο βιβλίο λέει ότι μπορούν να θηλάσουν έστω και λίγο οι γυναίκες που υιοθετούν μωρά,πόσο μάλλον αυτές που έχουν γάλα...

Πάντως νομίζω ότι βολεύτηκε και λίγο,γιατί μπορεί και αφήνει τη μικρή και βγαίνει έξω.

oCxsp2.png

καλημερα σε ολες...δεν διαβασα πολλα απο τα νεα σας,εγω αναρρωνω απο μια υπεροχη μαστιτιδα στο δεξι στηθος...

Περαστικά Ελινάκι!!!!!! Για αυτό σε χάσαμε???

Η πηγή είναι μάλλον το μαλακό ε??? Όπως λένε κι οι άλλες κοπέλες δεν κλείνει πριν τον χρόνο!

Της το είπα αλλά μου είπε ότι τα χάπια που έχει πάρει είναι πολύ ισχυρά και δεν πρέπει να ξαναθηλάσει τώρα (αυτό το παιδί εννοώ).

Πάντως αν το θέλει, πες της να το ψάξει λιγάκι, γιατί ό,τι χάπι κι αν έχει παρει δεν θα είναι για πάντα μες στον οργανισμό της, οπότε μετά από κάπιο διάστημα ίσως να μπορεί να θηλάσει πάλι...

Ελινα περαστικα!!!Κριμα που σταματησες τον θηλασμο αλλα ελπιζω να'σαι καλυτερα!Εμενα η μπουμπου(που απο τοτε που γεννηθηκε ηταν μεσα στην γκρινια και το κλαμα και δεν καθεται πουθενα) συνεχιζει το ιδιο βιολι, σημερα την πηγα για να της παρουν ουρα στο νοσοκομειο για καλλιεργεια ουρων και εχουμε κανει και τις εξετασεις αιματος για αλλεργιεσ γιατι απο 11 ημερων εχει προβλημα να ενεργηθει.Ασε!Κατα τ'αλλα το βραδυ δε ξυπναει καθε 3 ωρες αλλα χθες δε κοιμοταν πριν τις 3.30.

Ελινα περαστικα!!!Κριμα που σταματησες τον θηλασμο αλλα ελπιζω να'σαι καλυτερα!Εμενα η μπουμπου(που απο τοτε που γεννηθηκε ηταν μεσα στην γκρινια και το κλαμα και δεν καθεται πουθενα) συνεχιζει το ιδιο βιολι, σημερα την πηγα για να της παρουν ουρα στο νοσοκομειο για καλλιεργεια ουρων και εχουμε κανει και τις εξετασεις αιματος για αλλεργιεσ γιατι απο 11 ημερων εχει προβλημα να ενεργηθει.Ασε!Κατα τ'αλλα το βραδυ δε ξυπναει καθε 3 ωρες αλλα χθες δε κοιμοταν πριν τις 3.30.

οχι δεν σταματησα τον θηλασμο εγω για αλλη μιλαμε!!σε ευχαριστω για τα περαστικα...εγω ειμαι μουλαρι με αυτο το θεμα εχω παλεψει πολυ και δεν θα τα παρατησω τωρα!:tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

περαστικουλια!!!

η πηγη στο κεφαλακι νομιζω οτι κλεινει μετα το χρονο.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...