Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Τι κάνετε?

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε και πολύ καλά το βράδυ,δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και είναι τόσο ανήσυχη στον ύπνο της,κοιμάται και κλωτσάει,ρίχνει μπουνιές...Δεν παίζει να ζεσταίνεται ή να πεινάει γιατί το σώμα της είναι σε καλή θερμοκρασία και όταν της δίνω στήθος απλά δεν θέλει.

Κατά τις 6-7 που την πιάνει και δεν ησυχάζει με τίποτα τη βάζω στην κούνια με τα ψάρια και μετά από μισή ωρίτσα ξανακοιμάται για 2-3 ώρες....

Σκέφτομαι μήπως αρχίζει να θέλει το χώρο της...

Από την άλλη,ενώ τώρα νύσταζε πάρα πολύ,ήθελε να την κρατάω αγκαλιά για να κοιμηθεί...

Τι να κάνω,δεν ξέρω...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

yasemi μου αυτό το κάδρο που λες με τα αναμνηστικά το είχα δει κι εγώ,είναι πολύ ωραίο,και κάποια στιγμή,μόλις μαζέψουμε αρκετά πραγματάκια θα το φτιάξουμε.

μπορούμε και μόνες μας,δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε τα μαλλιοκέφαλά μας!

oCxsp2.png

yasemi μου αυτό το κάδρο που λες με τα αναμνηστικά το είχα δει κι εγώ,είναι πολύ ωραίο,και κάποια στιγμή,μόλις μαζέψουμε αρκετά πραγματάκια θα το φτιάξουμε.

μπορούμε και μόνες μας,δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε τα μαλλιοκέφαλά μας!

καλέ τι κάδρο είναι αυτό? ωραίο ακούγεται αλλά δεν το είδα!

Παίρνεις ένα πλαίσιο σαν κάδρο σε ό,τι διαστάσεις και χρώμα θέλεις,με αρκετό βάθος όμως,όχι απλά για φωτογραφία,και βάζεις μέσα πραγματάκια από το μωρό σου,πχ.μια πάνα,ένα ζακετάκι,το βραχιολάκι από το μαιευτήριο,το στολίζεις με χρυσόσκονη,με φιογκάκια,με μικρές φωτογραφιούλες του μωρού,γράφεις το όνομά του,γενικά ό,τι θέλεις να έχεις από το μικρό σου και μετά το κρεμάς!

Αν βρω κάποια ωραία φωτο στο google θα σου στείλω.

oCxsp2.png

καλημερα κοριτσια,εμεις ειχαμε ενα σχετικα ανησυχο βραδυ με εντονη γκρινια απο τις 5,30μεχρι της 7,30μπρρ παναγια μου ωρα που βρηκε...τεσπα..εβιτακι που χαθηκες ε???εγω χτες παντως που τον ειχα στο καροτσι καθιστο σηκωθηκε προς τα μπροστα και εσκασε με το κεφαλι ευτυχως δεν χτυπησε γιατι το καροτσι ειναι τεραστιο..μα που να το ξεω 2,5μηνων τετοια δυναμη πια??τωρα θα τον δενω να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

:-D

Διαφημίσεις

αχ! για αυτο ειπα εγω οτι σεληνιαστηκαν εχθες!!!!! ολα μαζι γκρινια:confused::confused::confused:...

εμεις ευτυχως προβλημα με την κουνια δεν αντιμετωπισαμε!!!! επειδη απο την πρωτη μερα τις εβαζα στις κουνιες τους κατα την διαρκεια της ημερας, οταν τις πηγα κ βραδυ δεν αλλαξε τιποτα! τωρα μαλιστα οποτε τις βαζω ξυπνιες μεσα αρχιζουν τις χαρουλες κ τα γελακια κ μιλανε στο κουνελακι που εχει η παντα, στην μινι στο mobile:tongue::tongue::tongue::tongue: ε, και καποια στιγμη κουραζονται κ κοιμουνται!!!!

baJfp2.png

caterinaki ο κουμπαρος μου εφτιαξε τις φωτο που ειναι γραφιστας..

α για να βαλω ομως τα πραγματα στην θεση τους το μητσακι με τον κομποστα ειναι απλοι φιλοι, τον εχει καπαρωσει η μικρή της Σοφού!!!

Διαφημίσεις

Τι να κάνω βρε κορίτσια,ψέμματα να σας πω?Έφαγε την κρέμα του, παίξαμε 15 λεπτά και ταβλιάστηκε!!!!Το βράδυ κλασσικό 9ωρο.Έβαλα σκούπα,σιδέρωσα 9Δεν μαγείρεψα έχω απο χθές;)),ήπια καφέ και τώρα βαριέμαι.........

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

ελεγα και τις μπομπονιερες να εδινα μετα αλλα εαν καποιοι δεν κατσουν και φυγουν μετα το μυστηριο?

Αφού θα είναι όλοι καλεσμένοι στο τραπέζι ας τα έχεις όλα στο τραπέζι...δεν ξέρω, αλλά μου ακούγεται πιο εύκολο!!!

... 6280kg 63υψος 41.5 κεφάλι

εκεί που καθόμασταν στην γιατρο βάζει μόνος του δύναμη κ σηκώνεται, μου είπε ότι βιάζεται πολύ αλλά είναι πολύ δυνατος ...

Σούπερμαν κι ο δικός σου!!!!

μαρη τρελη....μηπως θες να σου θυμησω τι αλλα γλυκα εφαγες χθες, η μπακα πως να φυγει μετα;

Άστα Ινάκι ξέφυγα τελείως χθες και μετά με έπιασαν τύψεις και με πήρε από κάτω και ξύπνησα κακοδιάθετη σήμερα...

... eimaste 62cm kai 7,230gr!

Μας έλειψες Εβιτάκι....Τα 2 κιλά παίζει να είναι μάγουλο έτσι?!?!?! Σκέφτομαι τα μαγουλά του και λιγώνομαι....ο δικός μου ο πόρδας κάτι λέει από μαγουλο, αλλά σαν τον δικό σου δεν είναι...σας ρίχνουμε όμως στο προγούλι...Σαν του Πάγκαλου κρέμεται!!!!! Φιλάκιααααα!!!!

1.εχασα 1 κιλο...οοοολλλλεεεεε

2.εβαλα και φωτογραφιες απο το γαμο :)

1. Μπράβοοοοο! εγώ μάλλον πήρα!!!!

2. Υπέροχη νυφούλα!!!!!

έδειξα χθες τη φωτο της μικρούλας σου με το τριφυλλι στον άντρα μου! ξετρελάθηκε, πώς το κάνατε υπάρχει προγραμμα? ωραία ιδεα για προσκλητήριο είπε!:evil: και επίσης είπε ότι αν είναι βαζελάκι την θέλουμε για νύφη:-D:-D:-D ΦΑΜ μην ανησυχεις ξεκαθάρησα τα πραγματα κ είπα ότι το μητσακι ειναι δεσμευμενο κ την διεκδικει ο κομποστας!!!

Εμείς είμαστε φίλοι...σας το δίνουμε το Μητσάκι αλλά να μας το προσέχετε!!! Αφήστε που είμαστε και γαυράκια...

Πού είσαι Σοφού:συμπεθέρα???? Τί ομάδα είναι η νύφη μας?????

Καλημέρα!!

Τι κάνετε?

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε και πολύ καλά το βράδυ,δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και είναι τόσο ανήσυχη στον ύπνο της,κοιμάται και κλωτσάει,ρίχνει μπουνιές...Δεν παίζει να ζεσταίνεται ή να πεινάει γιατί το σώμα της είναι σε καλή θερμοκρασία και όταν της δίνω στήθος απλά δεν θέλει.

Κατά τις 6-7 που την πιάνει και δεν ησυχάζει με τίποτα τη βάζω στην κούνια με τα ψάρια και μετά από μισή ωρίτσα ξανακοιμάται για 2-3 ώρες....

Σκέφτομαι μήπως αρχίζει να θέλει το χώρο της...

Από την άλλη,ενώ τώρα νύσταζε πάρα πολύ,ήθελε να την κρατάω αγκαλιά για να κοιμηθεί...

Τι να κάνω,δεν ξέρω...

Μήπως προτιμάει να έχει μια κλίση για να κοιμηθεί???..αφού ησυχάζει και στην αγκαλιά και στην κούνια με τα ψάρια...

Καλημέρα και απο εμάς!Δεν έχουμε τίποτα να δηλώσουμε!!!Ο μικρός είναι πιστός στο πρόγραμμά του:P

ΦΤΟΥ ΚΑΛΕ ΦΤΟΥ!!!!!!

αχ! για αυτο ειπα εγω οτι σεληνιαστηκαν εχθες!!!!! ολα μαζι γκρινια:confused::confused::confused:...

εμεις ευτυχως προβλημα με την κουνια δεν αντιμετωπισαμε!!!! επειδη απο την πρωτη μερα τις εβαζα στις κουνιες τους κατα την διαρκεια της ημερας, οταν τις πηγα κ βραδυ δεν αλλαξε τιποτα! τωρα μαλιστα οποτε τις βαζω ξυπνιες μεσα αρχιζουν τις χαρουλες κ τα γελακια κ μιλανε στο κουνελακι που εχει η παντα, στην μινι στο mobile:tongue::tongue::tongue::tongue: ε, και καποια στιγμη κουραζονται κ κοιμουνται!!!!

ούτε εγώ αντιμετωπησα προβλημα με την κούνια του, επειδή είναι μαθημένος να ειναι τυλιγμενος σφιχτά έτσι τον είχα βάλει κ εκεί έβαλα και 2 σφηνάκια και δεν κατάλαβε διαφορά, θυμάστε που σας έλεγα ότι για να σταματήσει το κλάμα και να κοιμηθεί του άναβα το πιστολάκι για τα μαλλιά? ξεχασα να σας πώ ότι έχουμε λίγο καιρο που το κόψαμε!!!! :-D:-D:-D τώρα κοιμάται μοναχούλης του χωρίς αγκαλιά..... αρκει να είναι δίπλα στον απορροφητήρα και ο απορροφητηρας φυσικά αναμμένος :mrgreen::mrgreen::tongue::tongue: τι θα κάνω με αυτο το παιδι δεν ξέρω, καμια μέρα θα έχει διακοπη η ΔΕΗ και δεν θα μπορει να κοιμηθει!!!:cool:

caterinaki ο κουμπαρος μου εφτιαξε τις φωτο που ειναι γραφιστας..

α για να βαλω ομως τα πραγματα στην θεση τους το μητσακι με τον κομποστα ειναι απλοι φιλοι, τον εχει καπαρωσει η μικρή της Σοφού!!!

Εμείς είμαστε φίλοι...σας το δίνουμε το Μητσάκι αλλά να μας το προσέχετε!!! Αφήστε που είμαστε και γαυράκια...

Πού είσαι Σοφού:συμπεθέρα???? Τί ομάδα είναι η νύφη μας?????

Μήπως προτιμάει να έχει μια κλίση για να κοιμηθεί???..αφού ησυχάζει και στην αγκαλιά και στην κούνια με τα ψάρια...

ΦΤΟΥ ΚΑΛΕ ΦΤΟΥ!!!!!!

κοίτα να δεις αλλάξανε τα δεδομένα μας, εκεί που ήμασταν μπακουρια έχουμε τωρα 2 κουκλάρες για να διαλέξουμε (και να μας διαλέξουν εννοείται!!!!):-D:-D

πωωωω εγω στον κοσμο μου!!! τωρα ειδα καποια ποστ!!!!

μαρακι κουκλα!!!!! πολυ ωραια νυφουλα!!!!

εβιτακι μεγαλο μωρο ο μπεμπης σου!!!! πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια με της Αλεκας!!! φτου σας!!!!

αχ θα μεγαλωσουν τα μικρα μας κ δεν θα ειναι πια μωρακια... θα ειναι παιδακια ολοκληρα κ δεν θα το καταλαβουμε!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...