Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!! που εισαι βρε Εβιτα μας ....χαθηκες!!!! τελειος ο μπεμπης....γιγαντας!!!ετσι ειναι κι ο δικος μου!!!

εχασα 1 κιλο...οοοολλλλεεεεε

εβαλα και φωτογραφιες απο το γαμο :)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη τρελη....μηπως θες να σου θυμησω τι αλλα γλυκα εφαγες χθες, η μπακα πως να φυγει μετα;

φτου φτου στο γιοκα

το τζαμπερου ειναι στρατα;

καλημερες!!!!!

ελα ντεεεεεε πως να φυγει η ατιμη??? που γυρνωντας χθες από τη γιατρο σταματησαμε στο πρωτο ζαχαροπλαστειο που ειδαμε????

ευχαριστούμε! βρε κορίτσια πως μεγαλώνουν ετσι γρήγορα? θα σας βάλω φωτο να δείτε! σαν παιδάκι ήτανε χθες, σηκώσαμε κατα (λιγοστα ) μαλλάκια μας καρφακια!!!

το jumperoo είναι σαν στρατα μόνο που δεν περπαταει, χοροπηδάει το αναφέρουν σαν τραμπολίνο!!! http://www.fisher-price.com/fp.aspx?e=product&pid=38839&st=2002

έδειξα χθες τη φωτο της μικρούλας σου με το τριφυλλι στον άντρα μου! ξετρελάθηκε, πώς το κάνατε υπάρχει προγραμμα? ωραία ιδεα για προσκλητήριο είπε!:evil: και επίσης είπε ότι αν είναι βαζελάκι την θέλουμε για νύφη:-D:-D:-D ΦΑΜ μην ανησυχεις ξεκαθάρησα τα πραγματα κ είπα ότι το μητσακι ειναι δεσμευμενο κ την διεκδικει ο κομποστας!!!

καλημερα !!!!

ξέχασα να σου πώ οτι μαμά και κόρη είστε κούκλες φτου φτου!!!!

το βράδυ γυρίσαμε από την παιδίατρο... 6280kg 63υψος 41.5 κεφάλι

εκεί που καθόμασταν στην γιατρο βάζει μόνος του δύναμη κ σηκώνεται, μου είπε ότι βιάζεται πολύ αλλά είναι πολύ δυνατος κ δεν εχει προβλημα, μου ειπε επίσης να τον βάζω στο ψηλό σημείο του ρηλάξ κ έπαθα σοκ:confused::confused: εγώ τον εβαζα εδω κ καιρό αλλά μου ειπε οτι δεν εχει πρόβλημα! ρώτησα κ για το jumperoo αλλά μου6 είπε οτι είναι νωρίς ακόμα μετά από κανα μηνα!!!! δεν πειράζει θα εχω χρονο κ να το ψαξω να το βρω!!!:-D

Ευχαριστω κατερινακι μου. Αντε παλι ανεβηκα σημερα ψυχολογικα! ομως πρεπει να ομολογησω οτι κι εσυ εισαι μια κουκλα με υπεροχες ματαρες. Με τετοια μαμα πως να μην ειναι κουκλος και ο γιος?

Κι εμενα μου ειπε να την βαζω στο ρηλαξ ψηλα γιατι ειναι ‘’μεγαλο’’ παιδι (6100 +61 ποντοι την προηγουμενη δευτερα) και στηριζεται πολυ καλα αλλα και παλι ψιλοφοβαμαι.

Το jumperoo ειναι πολυ ωραιο αλλα οντως ειναι για αργοτερα. Σε ποιο μαγαζι το εχετε δει εδω στην ελλαδα γιατι εγω το βρισκω μονο σε ξενα site.

3n5zp0xyentx8z7n.png

καλημερουδιαααααα...

οχι δε μας ζαλιζει καμια με τις βαφτισεις...πειτε πειτε ολο και καμια ιδεα θα κατεβασουμε να σας πουμε και εμεις....μπαρμπι αφου το τραπεζι θα γινει στον ιδιο χωρο και θα ειναι ολοι καλεσμενοι τοτε μη τα δωσεις πριν και μη δωσεις και εξτρα γλυκακι πριν...θα εχεις που θα εχεις παγωτατζη οποτε δε χρειαζεται και γλυκο....Θα σκασουνε πριν καλα καλα πανε στο τραπεζι...τωρα εαν φυγει καποιος προβλημα δικο του....ειχω παει σε 2 γαμους που δε θα πηγαινα εγωστο τραπεζι αν και καλεσμενη και τις μπομπο τις μοιραζανε στο τραπεζι...ποσως (παλι το σκοτωσα ) με ενδιεφερε...δε πηγα εκει για τις μπομπο αλλα για να χαρω με τη χαρα τους....οποτε....:D

μαλλον ετσι θα κανω. νομιζω οτι παγωτο και τουρτα ειναι αρκετα. εαν καποιος φυγει αμεσως μετα το μυστηριο θα μεινει με πεσμενο ζαχαρο. :tongue:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

έδειξα χθες τη φωτο της μικρούλας σου με το τριφυλλι στον άντρα μου! ξετρελάθηκε, πώς το κάνατε υπάρχει προγραμμα? ωραία ιδεα για προσκλητήριο είπε!:evil: και επίσης είπε ότι αν είναι βαζελάκι την θέλουμε για νύφη:-D:-D:-D ΦΑΜ μην ανησυχεις ξεκαθάρησα τα πραγματα κ είπα ότι το μητσακι ειναι δεσμευμενο κ την διεκδικει ο κομποστας!!!

υπαρχουν και αλλα κοριτσακια ελευθερα ακομα!!!;););)

3n5zp0xyentx8z7n.png

καλημερα !!!!

Ευχαριστω κατερινακι μου. Αντε παλι ανεβηκα σημερα ψυχολογικα! ομως πρεπει να ομολογησω οτι κι εσυ εισαι μια κουκλα με υπεροχες ματαρες. Με τετοια μαμα πως να μην ειναι κουκλος και ο γιος?

Κι εμενα μου ειπε να την βαζω στο ρηλαξ ψηλα γιατι ειναι ‘’μεγαλο’’ παιδι (6100 +61 ποντοι την προηγουμενη δευτερα) και στηριζεται πολυ καλα αλλα και παλι ψιλοφοβαμαι.

Το jumperoo ειναι πολυ ωραιο αλλα οντως ειναι για αργοτερα. Σε ποιο μαγαζι το εχετε δει εδω στην ελλαδα γιατι εγω το βρισκω μονο σε ξενα site.

ευχαριστω και εσυ με ανεβασες :-D:-D το jumperoo και εγω δεν το ειδα καπου αλλά σε ένα φορουμ στο parents λένε ότι το βρηκανε στα mothercare αλλά επειδη στην περιοχη μου τα mothercare ειναι λίγο ξεφτιλα δεν νομίζω να το έχουν υποθέτω όμως οτι σε μεγάλα καταστήματα πχ jumbo να το εχουν

ξέχασα να πώ εντυπώσεις από το εμβόλιο ΔΡΑΜΑ η κατάσταση, γκρίνια μεχρι τη 1 που κοιμήθηκε κ ξυπνησε στις 5 από τότε μεχρι τις 9 είχε ανησυχο υπνο μ'αρέσει που η γιατρός μας προειδοποίησε για υπνηλία!

υπαρχουν και αλλα κοριτσακια ελευθερα ακομα!!!;););)

δεχόμαστε δεχόμαστε κ ας μην είναι κ βαζελάκι!!! τετοια κουκλίτσα! κοιτούσα χθες τις φωτο μωρε ιδιες γκριματσούλες κάνουν!!!! και μην στεναχωριεσαι στα χρυσα θα την εχουμε την κορούλα σου!!!:tongue::tongue::D:D:D όχι τιπο΄'αλλο θα με γλιτωσεις κ από τον κόπο να πάω στο "μια νύφη για τον γιο μου!!!!":D:D:D

καλημερα!!!

εμεις σεληνιαστηκαμε χθες το βραδυ κ κοιμηθηκαμε στις 3!!! τι να πω??? πανω που ειχαμε στρωσει.....

εαν ειναι να ζαλιζομαστε με τετοιες συζητησεις ε τοτε ας ειμαστε συνεχεια ζαλισμενες... :D μ'αρεσει...

αντε να ξεκινησουμε να μιλαμε για βαφτισεις να ανταλλασουμε ιδεες.

εγω θα εχω τουρτες που θα σχηματιζουν το ονομα της και θα τις κοψουμε μετα το φαγητο καθως και παγωτατζη. πρεπει να δωσω και στην εκκλησια γλυκο? οσοι θα ειναι καλεσμενοι στην εκκλησια θα ειναι και μετα και θα γινει στον ιδιο χωρο. ελεγα και τις μπομπονιερες να εδινα μετα αλλα εαν καποιοι δεν κατσουν και φυγουν μετα το μυστηριο?

αφου θα εχεις ολα αυτα δεν χρειαζεται κ αλλο στην εκκλησια! ε, κ αν φυγει καποιος προβλημα του!!!! που θα κανεις την βαφτιση????

baJfp2.png

ευχαριστω και εσυ με ανεβασες :-D:-D το jumperoo και εγω δεν το ειδα καπου αλλά σε ένα φορουμ στο parents λένε ότι το βρηκανε στα mothercare αλλά επειδη στην περιοχη μου τα mothercare ειναι λίγο ξεφτιλα δεν νομίζω να το έχουν υποθέτω όμως οτι σε μεγάλα καταστήματα πχ jumbo να το εχουν

ξέχασα να πώ εντυπώσεις από το εμβόλιο ΔΡΑΜΑ η κατάσταση, γκρίνια μεχρι τη 1 που κοιμήθηκε κ ξυπνησε στις 5 από τότε μεχρι τις 9 είχε ανησυχο υπνο μ'αρέσει που η γιατρός μας προειδοποίησε για υπνηλία!

οταν βρω χρονο θα παω στο mothercare γλυφαδα+περιστερι και θα σου πω εαν το εχουν και ποσο. εαν πας jumbo πες μου.

εμας στο δευτερο εμβολιο μας ειπε οτι θα εχει ανησυχια και οχι υπνηλια αλλα τελικα δεν ειχε τιποτα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

δεχόμαστε δεχόμαστε κ ας μην είναι κ βαζελάκι!!! τετοια κουκλίτσα! κοιτούσα χθες τις φωτο μωρε ιδιες γκριματσούλες κάνουν!!!! και μην στεναχωριεσαι στα χρυσα θα την εχουμε την κορούλα σου!!!:tongue::tongue::D:D:D όχι τιπο΄'αλλο θα με γλιτωσεις κ από τον κόπο να πάω στο "μια νύφη για τον γιο μου!!!!":D:D:D

βαζελακι δεν ειναι αλλα τα ετερωνυμα ελκονται ;). λοιπον κλεισαμε !!! :-D

3n5zp0xyentx8z7n.png

καλημερα!!!

εμεις σεληνιαστηκαμε χθες το βραδυ κ κοιμηθηκαμε στις 3!!! τι να πω??? πανω που ειχαμε στρωσει.....

αφου θα εχεις ολα αυτα δεν χρειαζεται κ αλλο στην εκκλησια! ε, κ αν φυγει καποιος προβλημα του!!!! που θα κανεις την βαφτιση????

ακριβως αυτο σκεφτομαι (προβλημα του)...

σε ενα μοναστηρι στο μαρκοπουλο ωροπου (εισοδια της θεοτοκου)

3n5zp0xyentx8z7n.png

βαζελακι δεν ειναι αλλα τα ετερωνυμα ελκονται ;). λοιπον κλεισαμε !!! :-D

οταν λες ετερωνυμα???? γιατί μπορει ο μπαμπας να είναι βαζελος αλλά η μανουλα ειναι ολυμπιακάρα!!!! οπότε κλεισαμε! done ;);)

ok θα ρωτήσω κ τον αδερφο μου που είναι Αθήνα αν το εχει δει κάπου! και θα ειδοποιήσω!

οταν λες ετερωνυμα???? γιατί μπορει ο μπαμπας να είναι βαζελος αλλά η μανουλα ειναι ολυμπιακάρα!!!! οπότε κλεισαμε! done ;);)

ok θα ρωτήσω κ τον αδερφο μου που είναι Αθήνα αν το εχει δει κάπου! και θα ειδοποιήσω!

τελεια!!! γιατι εμεις (μπαμπας-μαμα) ειμαστε κοκκινοι!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...