Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδώ στην περιοχη εχουν σαν εθιμο να δίνουν εκτος από μπομπονιερα κ γλυκό δίνουν κ μπακλαβα η σαλιάρια (είναι παραδοσιακά γλυκά όπως ο κουραμπιες απλά είναι σχημα μισοφέγγαρο κ μεγάλα σε μεγεθος) τα τυλίγουν σε τουλι ή οργάντζα κ είναι πολύ όμορφα! εμένα μου αρεσει η ιδεα και σκεφτομουν επειδη η μαμα μου εχει φουρνο κ κάνει κ μπακλαβά κ σαλιάρια να κάνω κάτι τέτοιο! στα βαφτίσια του ανιψιού μου το καλοκαίρι είχαμε φτιάξει μπακλαβά κ το βάλαμε σε κάτι διαφανα κουτάκια κ τα τυλίξαμε με κορδελίτσα σαν δωρακι, τα μοιράσαμε μετα στο τραπέζι, οι κακοπροαιρετοι θα βρουν κάτι να πουν αν τα φτιαξεις θα σας πουν τσιπιδες αν δεν τα φτιάξεις θα βρουν κατι άλλο να πουν, κάνε αυτο που θέλεις κ μην σκεφτεσαι τι θα πει ο κόσμος!

ακριβως αυτο.....και στη τελικη εχε και το υφος εγω τα ιδια που κανουν ολοι δε κανω και κανω πιο προχω πραγματα..ξερεις στις θειτσες που θα πουν διαφορα.....δε φθανει που τους δινουμε και σπιτικο γλυκο....θα σου την πουνε κιολας???οι ακαματρες???ε?ε?ε?...και αν σου πει τιποτα καμια ε πες σας φροντιζουμε τοσο ωστε μη μας μεινετε και απο κανα ζαχαρο τετοια ηλικια που εχετε....:twisted: (συνηθως οι γριες κουτσομπολεουν για αυτο το λεω)

τελικα αυτο θα κανω... μου αρεσε σαν ιδεα περισσοτερο!!!!

Μήπως είναι μεγάλες??? Και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να ανεβάσω γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο οπότε κατάφερα να ανεβάσω μόνο 2...

τι να σου πω.... ? παντως κ μια που προσπαθησα δεν ανεβηκε... θα βαλω τον αντρα μου να δει...

καλα κοριτσια αυτο με τις σκεψεις το εχω και εγω και κλαμα η κυρια στα καλα του καθουμενου...

να ρωτησω κατι??οσες εχετε αγορασει απο ebay πληρωσατε εξοδα αποστολης???θελω να αγορασω ενα power plate και εκει το βρισκω πολυ φτηνω..ηταν να μην κανω την αρχη..

αναλογα... οταν ειναι μικρο συνηθως το στελνουν σαν δωρο κ δεν πληρωνεις εξοδα αποστολης.

στειλε αν μπορεις την διευθυνση να δω κ εγω.... θελω κ εγωωωωωωωω!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαστε και παλι αγκαλιτσα με το δελφινι μου

Μαρακι χαλαρωσε πλακα κανω με τη φανελα αλλα γελαω πολυ με τον Σπυρο που με ρωταει ηρθε η μανα της φιλης σου?Μολις του λεω οχι Ρε τη βδελα ειναι αυτη?χειροτερη απο τη δικια σου σαν και εσενα δηλαδη.

Κοριτσια εμενα η κουμπαρα μου μοιρασε γλυκα του κουταλιου πετροκερασο και βυσσινο το εκανε γιατι πηγαμε Τηνο και τα παστακια απο Θεσσαλονικη θα γινοταν ζουμι αλλα μου αρεσε σαν ιδεα.και επειδη θα την κανω και εγω εκει μαλλον το ιδιο ή γλυκο του κουταλιου ή παστελι(αληθεια λεω το μοιραζουν στηνΤζια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kι εσύ μάνα δύο παιδιών,... εργάζεσαι κιόλας,... τί να ΠΩΡΤΟΚΑΝΕΙΣ??????????:tongue::tongue::tongue:

!!

βρώωωωμαααααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ εγω μαδαω σαν τρελη!!!!

ασχετο... πειτε μου την γνωμη σας...

οπως ειχα πει μπομπονιερες για τα παιδακια θα εχουμε γλυφιτζουρια με κουφετακια... για γλυκο θα εχουμε γλυκο του κουταλιου σε βαζακι... θα πρεπει να υπολογιζω κ τα πιτσιρικια σε αυτο, ετσι??? εν τω μεταξυ χθες μου ειπε η πεθερα μου οτι θελει να φτιαξει διπλες για την βαφτιση... να τις φτιαξουμε μια μια , να την τυληξουμε κ να την δωσουμε σαν 2ο γλυκο στην εκκλησια ή να τις βγαλουμε στο τραπεζι σε πιατελες??????

τις διπλες στο τραπεζι νομιζω...αφου βαζεις διπλες γιατι βαζεις και γλυκο του κουταλιου?? Εγω ειχα απλα σιροπιαστα μετα το φαγητο...

Βρε κορίτσια, έχετε βγάλει όλες τα μωράκια σας βόλτα έξω? Εγώ δυο φορές τον έβγαλα κι αυτό για να πάμε στην παιδίατρο και άλλη μια στο μπαλκόνι. Μήπως είμαι υπερπροστατευτική????

.

μην ακους κανεναν κοριτσακι μου...αυτες ειναι τρελες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:εμεις οι δυο ειμαστε του Κωσταλεξι πρωτοξαδερφα!:-D:-D:-D

Xaxaxaxα!!! Πολύ καλό!!! Κάποτε όλες ήμασταν "πουλιά"....Λέτε να ξαναγίνουμε?????

!!!!

εσεις ναι....εγω 33 χρονων, μετα απο δευτερη εγκυμοσυνη...παρα πολυ χλωμο...

κοριτσια νομιζα οτι mvarela ηταν κατι σαν ψευδονυμο παρατσουκλι γιατι στην εγκυμοσυνη θα ηαταν χοντρη και το εβαλε ετσι δεν ηξερα οτι ειναι επιθετο:lol::lol::lol:

:-D:-D:-D..αλεκα ειναι το όνομα μου...

κάτι ακόμα, όποτε τον βάζω στο ρηλάξ προσπαθει να σηκωθει και γκρινιάζει, μόλις τον βάζω να καθισει κανονικά σαν μεγάλος ηρεμει, μήπως του κάνω κακό στην μεσούλα του? είναι νωρις για να τον στηρίζω έτσι?

μετα το εξαμηνο τα αφηνουμε να καθονται κανονικα

Έχω και ένα ωραίο κουτί που έχω φυλάξει τα ρουχαλάκια που τη φέραμε από το μαιευτήριο,μια πάνα νο1 και μια μικρή κρεμούλα για το σύγκαμα,το τεστ εγκυμοσύνης,τον αφαλό,το βραχιολάκι...αυτά προς το παρόν...

αχ και εγω...εχω ημερολογιο εγκυμοσυνης, που μετα γινεται ημερολογια της πρωτης φορας του μωρου...και επισης το πρωτο γαλατακι απο το μαιευτηριο, το πρωτο παμπερς,αφαλο, βραχιολακι κλπ κλπ...όπως και εσυ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

Σε μια κούπα ανακατεύουμε το αλεύρι, με τη ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε και το αυγό.

Ρίχνουμε μέσα το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε την κούπα για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (1000 watt).

Περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να φουσκώνει, το βάζουμε σ'ένα πιάτο και το εξαφανίζουμε.κοριυσια δοκιμαστε το ειναι τεέιο μολις καταβροχθησα ςνα..εγω εβαλα και αχνη απο πανω

:-D

Έχω ένα νέο να σας πω!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ! Δεν ξέρω κι εγώ μετά από πόσο καιρό θα βγω με φίλη μου έξω! Βέβαια μην νομίσεται! για καμιά ώρα γιατί θα θέλει γαλατάκι το μωράκι μου!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για την βοηθεια σας!!! τελικα καταληξαμε στο να δωσουμε διπλες στην εκκλησια χωρις γλυκο αλλο. θα τις τυλιξουμε μια μια σαν καραμελα με κορδελακια κ στην ακρη θα κρεμονται 2 καρτελακια με τα ονοματα!!!

σας ζαλισα:oops:

baJfp2.png

Έχω ένα νέο να σας πω!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΜΟΥ! Δεν ξέρω κι εγώ μετά από πόσο καιρό θα βγω με φίλη μου έξω!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

Σε μια κούπα ανακατεύουμε το αλεύρι, με τη ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε και το αυγό.

Περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να φουσκώνει, το βάζουμε σ'ένα πιάτο και το εξαφανίζουμε.κοριυσια δοκιμαστε το ειναι τεέιο μολις καταβροχθησα ςνα..εγω εβαλα και αχνη απο πανω

Ε ρε και να το ήξερα στην εγκυμοσύνη....44 κιλά θα έπαιρνα, όχι 24 που πήρα!!!!!!!!

ευχαριστω για την βοηθεια σας!!! τελικα καταληξαμε στο να δωσουμε διπλες στην εκκλησια χωρις γλυκο αλλο. θα τις τυλιξουμε μια μια σαν καραμελα με κορδελακια κ στην ακρη θα κρεμονται 2 καρτελακια με τα ονοματα!!!

Τί λες καλέ??/ Σαν να μην μας ενδιαφέρει το θέμα... Έχουμε ακόμα να πούμε για βαφτίσεις...ΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΥΓ Αισθητές απουσίες: Εβίτα και Σοφού!!!!!!

εαν ειναι να ζαλιζομαστε με τετοιες συζητησεις ε τοτε ας ειμαστε συνεχεια ζαλισμενες... :D μ'αρεσει...

αντε να ξεκινησουμε να μιλαμε για βαφτισεις να ανταλλασουμε ιδεες.

εγω θα εχω τουρτες που θα σχηματιζουν το ονομα της και θα τις κοψουμε μετα το φαγητο καθως και παγωτατζη. πρεπει να δωσω και στην εκκλησια γλυκο? οσοι θα ειναι καλεσμενοι στην εκκλησια θα ειναι και μετα και θα γινει στον ιδιο χωρο. ελεγα και τις μπομπονιερες να εδινα μετα αλλα εαν καποιοι δεν κατσουν και φυγουν μετα το μυστηριο?

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Συστατικά

4 κ.γ. αλεύρι

5 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. κακάο σκόνη

1 αυγό

5 κ.γ. γάλα

3 κ.γ. λάδι

αχ αννια μου δεν το εγραφες λιγο νωριτερα και τσακισα δυο ταρτες απο τα fresh... δεν πειραζει κι αυριο μερα ειναι.

3n5zp0xyentx8z7n.png

αχ αννια μου δεν το εγραφες λιγο νωριτερα και τσακισα δυο ταρτες απο τα fresh... δεν πειραζει κι αυριο μερα ειναι.

ξέχασα να σου πώ οτι μαμά και κόρη είστε κούκλες φτου φτου!!!!

το βράδυ γυρίσαμε από την παιδίατρο... 6280kg 63υψος 41.5 κεφάλι

εκεί που καθόμασταν στην γιατρο βάζει μόνος του δύναμη κ σηκώνεται, μου είπε ότι βιάζεται πολύ αλλά είναι πολύ δυνατος κ δεν εχει προβλημα, μου ειπε επίσης να τον βάζω στο ψηλό σημείο του ρηλάξ κ έπαθα σοκ:confused::confused: εγώ τον εβαζα εδω κ καιρό αλλά μου ειπε οτι δεν εχει πρόβλημα! ρώτησα κ για το jumperoo αλλά μου6 είπε οτι είναι νωρίς ακόμα μετά από κανα μηνα!!!! δεν πειράζει θα εχω χρονο κ να το ψαξω να το βρω!!!:-D

Αχ βρε Άννια "ΤΙ ΜΕ ΚΑΜΝΕΙΣ"?????

Το έφτιαξα αλλά μου φαινόταν άγλυκο κι έλιωσα σοκολάτα υγείας και το περιέλουσα...πάω να το τσακίσω στην τηλεόραση!!!

μαρη τρελη....μηπως θες να σου θυμησω τι αλλα γλυκα εφαγες χθες, η μπακα πως να φυγει μετα;

ξέχασα να σου πώ οτι μαμά και κόρη είστε κούκλες φτου φτου!!!!

το βράδυ γυρίσαμε από την παιδίατρο... 6280kg 63υψος 41.5 κεφάλι

εκεί που καθόμασταν στην γιατρο βάζει μόνος του δύναμη κ σηκώνεται, μου είπε ότι βιάζεται πολύ αλλά είναι πολύ δυνατος κ δεν εχει προβλημα, μου ειπε επίσης να τον βάζω στο ψηλό σημείο του ρηλάξ κ έπαθα σοκ:confused::confused: εγώ τον εβαζα εδω κ καιρό αλλά μου ειπε οτι δεν εχει πρόβλημα! ρώτησα κ για το jumperoo αλλά μου6 είπε οτι είναι νωρίς ακόμα μετά από κανα μηνα!!!! δεν πειράζει θα εχω χρονο κ να το ψαξω να το βρω!!!:-D

φτου φτου στο γιοκα

το τζαμπερου ειναι στρατα;

καλημερες!!!!!

καλημερουδιαααααα...

οχι δε μας ζαλιζει καμια με τις βαφτισεις...πειτε πειτε ολο και καμια ιδεα θα κατεβασουμε να σας πουμε και εμεις....μπαρμπι αφου το τραπεζι θα γινει στον ιδιο χωρο και θα ειναι ολοι καλεσμενοι τοτε μη τα δωσεις πριν και μη δωσεις και εξτρα γλυκακι πριν...θα εχεις που θα εχεις παγωτατζη οποτε δε χρειαζεται και γλυκο....Θα σκασουνε πριν καλα καλα πανε στο τραπεζι...τωρα εαν φυγει καποιος προβλημα δικο του....ειχω παει σε 2 γαμους που δε θα πηγαινα εγωστο τραπεζι αν και καλεσμενη και τις μπομπο τις μοιραζανε στο τραπεζι...ποσως (παλι το σκοτωσα ) με ενδιεφερε...δε πηγα εκει για τις μπομπο αλλα για να χαρω με τη χαρα τους....οποτε....:D

φαμ....θα βαλω καποια στιγμη εαν βρω τον φωτογραφο (αντρα μου ) να με βγαλει γιατι καλα βγαζει τους αλλους εμενα το μονδελο χαιρετισματα...πρεπει να κλεισω ραντεβου:twisted::twisted::twisted:

αννια εαν δεν εχεις φουρνο μικροκυματων τι γινεται με το γλυκο???ποσο το βαζεις μεσα στο φουρνο??εγω σημερις θα φτιαξω μηλοπιτακια...ειναι της μαμας μου τα τεμπελικα μηλοπιτακια αλλα εγω θα τα πειραξω σημερα....αν ειναι ωραια θα σας πω να τα φτιαξετε....:D

κατερινακι και εμενα το ρηλαξ μου ειχε πει μετα το μηνα εγω την εβαζα νωρις απλα εβαζα απο κατω απο τη μια πλευρα μαξιλαρια και σηκωνοτανε και ητανε πιο ξαπλα ....και τωρα επειδη και εμενα μου σηκωνεται συνεχεια σου ειπα τι κανω....απο το να εχω μια συνεχομενη γκρινια την αφηνω πιο καθιστη.....αλλωστε και η ελενη 5μηνων μου καθοτανε κανονικα μονη της...οποτε αν και καλα λεει η αλεκα απο 6 μηνων ε καποια παιδια βιαζονται....

οσο για τις φωτο των μπουμπουκιων που λετε και τα τοιαυτα..εχω τις ελενης απειρααααααα βιντεακια και φωτο το πρωτο αυτο εκεινο το αλλο (πολλα γιγα) γιατι τα στελνω και στο σοϊ εξω...μετα το χρονο καπου ομως σταματησα γιατι συνειδητοποιησα οτι αντι να τα χαιρομαι πραγματικα τα εβλεπα μονο μεσα απο καμερα....τωρα εστρωσα και τραβαω τα πιο σημαντικα....και βεβαια το δευτερο ειναι ριγμενο γιατι πχ..η μεγαλη σε αυτη την ηλικια ειχε ηδη 800 φωτο και 80 βιντεακια το δευτερο εχει εισαμε με 100 και κανα 5-6 βιντεακια...οσο για τα αναμνηστικα....τα μονα που εχω κρατησει ειναι βραχιολακια,αφαλος,και υπερηχοι...το τιφοραγανε θυμαμαι....πηγα ναβαλω και στη δευτερη αυτο που φοραγε η πρωτη στην εξοδο ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΓΕ χαχαχαχ ευτυχως ειχα και δευτερη αλλαξια.....

ειχα δει μια ιδεα στη μενεγακη ...μια τυπισσα εφτιαχνε σε ενα πινακα τα ενθυμια των παιδιων μας....φαινοτανε παρα πολυ ωραιο ....μπορειτε να κανετε και μονες σας κατι τετοιο...το εχει κανει και με βαφτιστικα ...ητανε τελειο......

ναι εμεις μαλλον ξεπερναμε το αλμα...κοιμαται στανταρ πια γυρω στιςδεκα δεκαμιση...ξυπναει μετα απο 6ωρο για φαγητο και μετα υπνο μεχρι τις 8-9.....αντε να δουμε ποτε το 6ωρο θα γινει πιο πολυ....δουλεια θα αρχισω την αλλη βδομαδα

με επιασε η πολυλογια μου φτου μου μαζευομαι..εχει και καλη μερα θα τις παω εξω.....τα λεμεεεεεεεεεε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Kalhmera koukles!

Pws eisaste?? Prospa8w na sas diavazw alla me ton gkriniaroulh mou edw pera, den prolavainw na sas grafw oso suxna 8a h8ela.

Ta neakia mas en taxei:

1. Ir8e h Anoixh! Den xerw poso 8a krathsei alla exoume liakaditsa kai 15C kai exoume kataxarei. OiBelgoi exoun sxedon foresei ta kalokairina tous alla auto einai allo 8ema :)

2. Phgame sto giatro x8es kai eimaste 62cm kai 7,230gr! Pws megalwnoun etsi vre koritsia? O Orfeas htan olo xares kai xamogela me th giatro mexri poy tou tsibhse to boutaki tou gia to deutero emvolio kai ekei mas akousan ola ta gurw tetragwna. O Oresths eswse kai pali thn katastash me ta katagkiozilikia pou ekane kai ksexasthke o mikros :)

3. Arxisa na vgazw gala me to 8hlastro gia ta ftiaxw trapeza prin gurisw sthn douleia. 2 mhnes meiname koritsia kai me pianei h psuxh mou..Kala pame me to 8hlastro mexri stigmhs..Mazeuw 80-100ml th mera.

4. Pantreuetai ena zeugari kollhtwn mas ton Iounio sthn Italia kai 8a pame oikogeneiakws! Psaxnw gia wraio forema poy na epitrepei kai ton 8hlasmo, opote an exete kamia idea peite mou! Iounio exoume kai thn vaftish tou Orfea kai prepei na souloupw8w asap!

Autaaaaaaaaaa!

Sas filw gluka oles tis manoules kai ola ta omorfa mwroulakia sas!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...