Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπαθω να φτιαξω αλμπουμ στο προφιλ κ δεν ανεβαινουν οι φωτο:(.... τι κανω λαθος??? δοκιμασα κ μια μια...

Μήπως είναι μεγάλες??? Και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να ανεβάσω γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο οπότε κατάφερα να ανεβάσω μόνο 2...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κοριτσια αυτο με τις σκεψεις το εχω και εγω και κλαμα η κυρια στα καλα του καθουμενου...

να ρωτησω κατι??οσες εχετε αγορασει απο ebay πληρωσατε εξοδα αποστολης???θελω να αγορασω ενα power plate και εκει το βρισκω πολυ φτηνω..ηταν να μην κανω την αρχη..

:-D

εδώ στην περιοχη εχουν σαν εθιμο να δίνουν εκτος από μπομπονιερα κ γλυκό δίνουν κ μπακλαβα η σαλιάρια (είναι παραδοσιακά γλυκά όπως ο κουραμπιες απλά είναι σχημα μισοφέγγαρο κ μεγάλα σε μεγεθος) τα τυλίγουν σε τουλι ή οργάντζα κ είναι πολύ όμορφα! εμένα μου αρεσει η ιδεα και σκεφτομουν επειδη η μαμα μου εχει φουρνο κ κάνει κ μπακλαβά κ σαλιάρια να κάνω κάτι τέτοιο! στα βαφτίσια του ανιψιού μου το καλοκαίρι είχαμε φτιάξει μπακλαβά κ το βάλαμε σε κάτι διαφανα κουτάκια κ τα τυλίξαμε με κορδελίτσα σαν δωρακι, τα μοιράσαμε μετα στο τραπέζι, οι κακοπροαιρετοι θα βρουν κάτι να πουν αν τα φτιαξεις θα σας πουν τσιπιδες αν δεν τα φτιάξεις θα βρουν κατι άλλο να πουν, κάνε αυτο που θέλεις κ μην σκεφτεσαι τι θα πει ο κόσμος![/QUOT

ακριβως αυτο.....και στη τελικη εχε και το υφος εγω τα ιδια που κανουν ολοι δε κανω και κανω πιο προχω πραγματα..ξερεις στις θειτσες που θα πουν διαφορα.....δε φθανει που τους δινουμε και σπιτικο γλυκο....θα σου την πουνε κιολας???οι ακαματρες???ε?ε?ε?...και αν σου πει τιποτα καμια ε πες σας φροντιζουμε τοσο ωστε μη μας μεινετε και απο κανα ζαχαρο τετοια ηλικια που εχετε....:twisted: (συνηθως οι γριες κουτσομπολεουν για αυτο το λεω)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

παντως αυτο με τα γλυκα μετα τη βαφτιση τα νευρα μου....εγω δεν ηθελα στη μεγαλη να μοιρασουμε γλυκα μετα....η μπουμπουνιερα υποτιθεται αυτη τη δουλεια κανει....να γλυκανεις το κοσμο να τον κερασεις που ηρθε....οχι εκει η πεθερα μου....να βαλουμε ολοι βαζουνε...ναι της λεω ολοι κανουνε και μπαλονια και κλοουν και διαφορα...δηλαδη καθε φορα που κατι πρωτοτυπο κανει καποιος θα το κανουμε μετα εθιμο???τελικα τα βαλαμε βεβαια γιατι με επιασε το καλο μου .....τσαμπα εξοδα....ασε με...δεν ειμαι τσιγκουνα αλλα καποια πραγματα τα θεωρω περιττα...θα προτιμουσα να μου εφτιαχνε διπλες οπως στο γαμο αφου το ειχανε εθιμο παρα γλυκακια....αλλα εκει το ξεχασαμε το εθιμο....βαριοτανε.....τι να πεις....το φυλαω για τη δευτερη ομως...(οταν και εφοσον τη βαφισουμε):D

ασχετο...και εμενα τωρα αρκετες μερες αποψιλοξαπλωμενη θελει να σηκωνεται και επειδη σημερα ειδα και αποειδα το καροτσι το σηκωσα αλλη μια σκαλα πιο ψηλα...στην αρχη την εβαζα στο λιγο πιο ορθιο απο οτι ξαπλωτη και σημερα ακομη πιο καθιστη....ε επαψε κατευθειαν να γκρινιαζει και κοιταγε αφηψυλου ολο το κοσμο...παει..αυτο ητανε...δε νομιζω να εχει προβλημα με τη μεση....σε οδηγανε αυτα αυτο εχω δει και με τη μεγαλη....απο το να τα εχω στο καροτσι στην αγκαλια μου ή στο ρηλαξ και να προσπαθουνε συνεχεια να ανεβουνε μονα τους καλυτερα ετσι....και στο μπανιο πια (εχω της φισερ πραϊς ) ξεκινησαμε απο χτες οχι την τελειως ξαπλωτη θεση στο δυχτακι αλλα τη πιο ορθια-ξαπλωτη...σα ρηλαξ δηλ...και εριξε ενα γελιο.....το καταφχαριστηθηκε....

α δε σας ειπα και το αλλο...εβαψα μαλι χτες (σκουρο πολυ )....με βλεπει το μωρο οταν ξυπνησε με αλλο μαλλι και με κοιταγε με κοιταγε....εαν δε της μιλαγα δε μου εσκαγε χαμογελο...ποια ειναι τουτη η τρελη τωρα ητανε η φατσα της....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλα κοριτσια αυτο με τις σκεψεις το εχω και εγω και κλαμα η κυρια στα καλα του καθουμενου...

να ρωτησω κατι??οσες εχετε αγορασει απο ebay πληρωσατε εξοδα αποστολης???θελω να αγορασω ενα power plate και εκει το βρισκω πολυ φτηνω..ηταν να μην κανω την αρχη..

κανονισε σε λιγο να σε κυνηγαει ο αντρας σου ....μαζεψου!!!!:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Τι είναι το power plate?

ca_te_rinaki εγώ για τις φωτογραφίες θα πάρω εξωτερικό σκληρό δίσκο,όχι cd,γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά θα τα χάνω και δε θέλω.Ενώ με το σκληρό,εμφανίζονται στον υπολογιστή και δεν επιβαρύνουν τη βασική μονάδα.

oCxsp2.png

ντορακι ειναι πλατφορμα δονησεων και με 10λ την ημερα κανεις ενα σωμα αστα να πανε..αλλα εδω τα βρισκω ακριβα ενω απ εξω πολυ φθηνοτερα αλλα δεν ξερω τι εξοδα αποστολης θα εχει..

:-D

Καλημέρα annia!!!Και γιατί να σε ψάξουμε?Για να μας λες ότι πήγες για ποτάκι με το σύζυγο ενώ εγώ πχ στα πεθερικά για τραχανά?????

:mrgreen:

Βρε κοριτσια ειστε σε πολεις που εχετε ζεστη και παλι φοβοσαστε να τα βγαλετε εξω? εγω με -5 τον ειχα παει στην μαμα μου.... στην πρωτη του βολτα με καροτσι ειχε 8 βαθμους το μεσημερι....

Σιγα σιγα να τα βγαζετε εξω και ντυμενα αναλογα... τους κανει καλο και δυναμωνουν...

συμφωνωωω

μμμ τραχανας μιαμ μιαμ..εγω σημερα εχω γεμιστα...χτες εφτιαξα κοκοροσουπα χαχαχα...ετσι λεγετε αραγε??ντορακι εγω απο χτες το πρωι που ξυπνησα και ηξερα οτι θα βγουμε ημουν με ενα ηλιθιο χαμογελο..

χαχα, πως να μην εχεις ηλιθιο χαμογελο;;

Άρχισαν οι συμμαχίες!!!! Μία γνωστή που έχει δίδυμες κορούλες (πρέπει να είναι 9 μηνών τώρα) ζει μια τρέλα...ή που θα παίζουν μαζί και θα "μιλάνε" και θα γελάνε, ή που θα πιάνονται μαλλί με μαλλί και θα γίνεται χαμός!!!!!!!

πωπω!!

α, καλα!!! εχω τραβηξει ενα βιντεο οπου ειναι διπλα διπλα ξαπλωμενες κ βαζει η μεγαλη το χερι της στο στομα της μικρης κ η μικρη το πιπιλαει!!!! μετα τις εχωσε κ μια μπουνια βεβαια..... αλλα πραγματι μιλανε μεταξυ τους.... οταν λεει κατι η μια λεει κ η αλλη κ ειναι σε μορφη διαλογου!!! ειναι απιστευτο!!!!!

μα τι γλυκα!!!

σαν πολλα δεν εγραψα ;;;; :mrgreen:

μιτσινακι κοιμαται παλι, παρενεργεια σπο το εμβολιο μαλλον!!

Διαφημίσεις

παντως αυτο με τα γλυκα μετα τη βαφτιση τα νευρα μου....εγω δεν ηθελα στη μεγαλη να μοιρασουμε γλυκα μετα....η μπουμπουνιερα υποτιθεται αυτη τη δουλεια κανει....να γλυκανεις το κοσμο να τον κερασεις που ηρθε....οχι εκει η πεθερα μου....να βαλουμε ολοι βαζουνε...ναι της λεω ολοι κανουνε και μπαλονια και κλοουν και διαφορα...δηλαδη καθε φορα που κατι πρωτοτυπο κανει καποιος θα το κανουμε μετα εθιμο???τελικα τα βαλαμε βεβαια γιατι με επιασε το καλο μου .....τσαμπα εξοδα....ασε με...δεν ειμαι τσιγκουνα αλλα καποια πραγματα τα θεωρω περιττα...θα προτιμουσα να μου εφτιαχνε διπλες οπως στο γαμο αφου το ειχανε εθιμο παρα γλυκακια....αλλα εκει το ξεχασαμε το εθιμο....βαριοτανε.....τι να πεις....το φυλαω για τη δευτερη ομως...(οταν και εφοσον τη βαφισουμε):D

ασχετο...και εμενα τωρα αρκετες μερες αποψιλοξαπλωμενη θελει να σηκωνεται και επειδη σημερα ειδα και αποειδα το καροτσι το σηκωσα αλλη μια σκαλα πιο ψηλα...στην αρχη την εβαζα στο λιγο πιο ορθιο απο οτι ξαπλωτη και σημερα ακομη πιο καθιστη....ε επαψε κατευθειαν να γκρινιαζει και κοιταγε αφηψυλου ολο το κοσμο...παει..αυτο ητανε...δε νομιζω να εχει προβλημα με τη μεση....σε οδηγανε αυτα αυτο εχω δει και με τη μεγαλη....απο το να τα εχω στο καροτσι στην αγκαλια μου ή στο ρηλαξ και να προσπαθουνε συνεχεια να ανεβουνε μονα τους καλυτερα ετσι....και στο μπανιο πια (εχω της φισερ πραϊς ) ξεκινησαμε απο χτες οχι την τελειως ξαπλωτη θεση στο δυχτακι αλλα τη πιο ορθια-ξαπλωτη...σα ρηλαξ δηλ...και εριξε ενα γελιο.....το καταφχαριστηθηκε....

α δε σας ειπα και το αλλο...εβαψα μαλι χτες (σκουρο πολυ )....με βλεπει το μωρο οταν ξυπνησε με αλλο μαλλι και με κοιταγε με κοιταγε....εαν δε της μιλαγα δε μου εσκαγε χαμογελο...ποια ειναι τουτη η τρελη τωρα ητανε η φατσα της....

και εμεις της fisher price έχουμε και του κατέβασα τελειως το διχτακι εδω και πολύ καιρό γύρω στους 2 μήνες ήταν, μωρέ αγχώθηκα τωρα! άμα είχε προβλημα με τη μεσούλα του ή με την πλατούλα του θα το καταλάβαινα? σκέφτομαι μήπως ο τρόπος που τον κρατάω δεν είναι σωστός!

Τι είναι το power plate?

ca_te_rinaki εγώ για τις φωτογραφίες θα πάρω εξωτερικό σκληρό δίσκο,όχι cd,γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά θα τα χάνω και δε θέλω.Ενώ με το σκληρό,εμφανίζονται στον υπολογιστή και δεν επιβαρύνουν τη βασική μονάδα.

και αυτη η ιδέα καλή είναι δεν το είχα σκεφτει!

Για σκέψου το λοιπόν!!

Γιατί δίνεις ένα ποσό αλλά μετά χώνεις εκεί μέσα τα πάντα και βασικός σκληρός είναι άδειος και τρέχει ο υπολογιστής!!

Καλά,η μπέμπα είναι μες στην τρελή χαρά το μανάρι μου,μιλάει και γελάει και χαίρεται με τα ψαράκια της!

oCxsp2.png

εσυ καλα εκανες και το κατεβασες οταν επρεπε (με τα κιλα δε το πηγες???) εγω το πηγα οπως και στη μεγαλη...στη μεγαληα αργησα παρα πολυ να το κατεβασω το δυχτακι γιατι νομιζα οτι θα κανω κακο στη μεση και δε το πηγα με τα κιλα....αφου ομως ειδα οτι και η μικρη θελει πιο καθιστη ξερω πια οτι δε παθαινουν τιποτα και το εκανα πιο νωρις τωρα...εσυ το εκανες πιο σωστα...μην αγχωνεσαι...το ηθελα να το κανω καιρο και απλα ολο το θυμομουνα να το βγαλω οταν ειχα τη μικρη γυμνη πανω να την πλυνω....(αλτσχαϊμερ).....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εσυ καλα εκανες και το κατεβασες οταν επρεπε (με τα κιλα δε το πηγες???) εγω το πηγα οπως και στη μεγαλη...στη μεγαληα αργησα παρα πολυ να το κατεβασω το δυχτακι γιατι νομιζα οτι θα κανω κακο στη μεση και δε το πηγα με τα κιλα....αφου ομως ειδα οτι και η μικρη θελει πιο καθιστη ξερω πια οτι δε παθαινουν τιποτα και το εκανα πιο νωρις τωρα...εσυ το εκανες πιο σωστα...μην αγχωνεσαι...το ηθελα να το κανω καιρο και απλα ολο το θυμομουνα να το βγαλω οταν ειχα τη μικρη γυμνη πανω να την πλυνω....(αλτσχαϊμερ).....

ούτε και με τα κιλά το πήγα απλά έλεγα να τον έχω ξαπλωμένο για να τον σκεπάζει κάπως το νεράκι στην κοιλίτσα! και εγω το παθαίνω αυτο ξεχναω συνεχεια, αφου ξεκινάω μια συζήτηση και καθώς μιλάω ξεχναω τι ήθελα να πω!

κοριτσια νομιζα οτι mvarela ηταν κατι σαν ψευδονυμο παρατσουκλι γιατι στην εγκυμοσυνη θα ηαταν χοντρη και το εβαλε ετσι δεν ηξερα οτι ειναι επιθετο:lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue:

ο άντρας μου με ρωτησε χθες αν θέλω να κατεβούμε σε καμια βδομάδα Αθήνα ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?????? το ρωτας??? τελικά δεν είναι σίγουρο αλλά άν τυχει κ έρθουμε θα επιδιώξω να σας γνωρίσω :D:D:D!!!

Ευκαιρία να κανονίσουμε συνάντηση!!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕ!!!!!!

γιασεμι κ εμενα μου αρεσε η ιδεα μονο για τις διπλες αλλα φοβαμαι μην μας πουν τσιπηδες κ καλα επειδη θα ειναι σπιτικες:?:confused:

Άντε καλέ...πιο δύσκολο είναι να τηγανήσεις 200δίπλες από το να δίνεις έτοιμο γλυκάκι!!!!!!! Κάνε ότι σε ευχαριστεί εσένα καλύτερα!!!!!!!

Με γειάαααααα!!!! Βάλε φωτο να σε δούμε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...