Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Expand  

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας γραφω κλεφτα γιατι παιζουμε τραπεζα με τη μεγαλη και γραφουμε στα λαπ τοπ μας....

σοφια εγω εχω αλλη ιδεα για τα γλυκακια....αντι να δωσεις γλυκο του κουταλιου που ειναι πολυφορεμενο και το βλεπεις παντου πια δωσε μονο τις διπλες ...ειναι ακομη πιο παραδοσιακο και πιο ωραιο...και μην κανεις ξεχωριστες μπομπο για μεγαλους και μικρα...κανε μια για ολους παιδικη...αλλωστε βαφτιση ειναι και ειναι ωραιο κατι παιδικο...γνωμη μου παντα ε??

καλε το παιδι βγαλτο εξω...το πρωτο δε το εβγαζες???θα τρελαθεις μεσα.....εγω προσπαθω να τις βγαζω εξω καιρου επιτρεποντος...οικονομικου επιτρεποντως (τα σκοτωσα και τα δυο τα επιτρεποντως ) ....και προγραμματος επιτρεποντως...πχ τη κυριακη ειμασταν εξω στο παρκο...εχουμε παει σε παιδοτοπο σε φιλους σουπερ τζαμπο και πολλα αλλα....και εμενα οταν φυσαει κανει καπως σαν να προσπαθει να παρει ανασα αλλα το φτιαχνει κατευθειαν....εχει πλακα....

παιδια αυτο με τις σκεψεις τις κακες...πραγματικα το ειχα στη μεγαλη το εχω και τωρα...επισης και μονο που ακουω διαφορα (χμ...οπως βιασμοι,κλεψιες,κλπ κλπ κλπ) και μονο που το σκεφτομαι λεω να παρω τα βουνα και να παω σε μια σπηλια να μη παθει καμια τιποτα...φταιει και η περιοχη μας εδω.....ασε ασε δε θα φυγει ποτε αυτο το ξερω .....

εχετε γραψει πολλα θα επανελθω παλι......παω να κανω ''αναληψη'' απο τη κορη μου.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμςι εχουμε φακες...και εφτιαξα για 3 φορες φαγητο ...η υπολοιπη παει μοιρασμενη μεσα στη καταψηξη για ωρα αναγκης,βαρεμαρας κλπ κλπ κλπ ....

θα το ενταξω κανονικα στο προγραμμα πια αυτο...θα μαγειρευω περισσοτερες μεριδες και καταψυξη.....γιατι μεχρι να γινει το φαγητο χανω μετα τη βολτα των παιδιων πολλες φορες οταν εχει ηλιο

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

χθές περνουσα φωτογραφίες από το λαπτοπ σε cd έτσι για να κρατάω αρχείο αφου ετσι κ αλλιώς όλες δεν γίνεται να τις εμφανίσω!!!! και εβλεπα τις πρωτες του φωτογραφίες, βιντεο από τη μέρα που γυρίσαμε σπίτι ρε κορίτσια ήταν μικρουυυυυυλι πολύ :( μου έλειψε και σκεφτόμουν ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα και οτι θα περάσουν τα χρόνια και θα μου φύγει και το κακό είναι οτι θα μεγαλώσω και εγω :( κλάμα πολύ χθες πολύ όμως!

και εμένα με πιανει πολύ συχνα και σκέφτομαι μήπως μου πάθει κάτι! με τόσα που ακούμε τελευταία!:(:(:(

κάτι ακόμα, όποτε τον βάζω στο ρηλάξ προσπαθει να σηκωθει και γκρινιάζει, μόλις τον βάζω να καθισει κανονικά σαν μεγάλος ηρεμει, μήπως του κάνω κακό στην μεσούλα του? είναι νωρις για να τον στηρίζω έτσι?

επίσης χθες παραμιλούσε στον υπνο του το κάνουν εσας ή με δουλευει???

θέλω να του πάρω το jumperoo της fisher price αλλά απ'οτι βλέπω στο ιντερνετ δεν ερχεται Ελλάδα εσεις που ψωνίζετε από το ιντερνετ πείτε μου....αν το πάρω από το ΑΜΑΖΟΝ πρεπει να εχω κάρτα η μπορω να τα π΄ληρωσω στην κουριερ???? :confused::confused:

Caterinaki τώρα που ανέφερες για φωτογραφίες, έχω μεγάλη τρέλα... Είμαι συνέχεια με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, τραβάω συνέχεια, τις αρχειοθετώ ηλεκτρονικά, περνάω τις καλύτερες σε ψηφιακή κορνίζα, αλλά και τις εκτυπώνω όλες!! Μετά αρχειοθετώ και τις εκτυπωμένες σε άλμπουμ με χρονολογική σειρά (μερικές φορές μέχρι αηδίας...). Μιλάμε για πολύ χρόνο και χρήμα... Επίσης διατηρώ 2-3 λευκώματα για το κάθε παιδί, με αναμνηστικά, φωτογραφίες και σημειώσεις για την ανάπτυξή τους και τα κατορθώματά τους!!! :-) Καμιά άλλη με την ίδια τρέλα???

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Δεν ξέρω για το ριλάξ! Κάποιοι λένε πως δεν κάνει να κάθονται τα μωράκια και κάποιοι άλλοι πως δεν υπάρχει θέμα! Τι να πω! Πάντως το δικό μου το μωρό μια χαρούλα κάθεται! Αλλά Κατερινάκι μην τον πολυστηρίζεις στον ποπούλη του γιατί είναι μικρούλη ακόμη. Όσο για το παραμιλητό... είναι απίστευτο που το κάνει από τώρα!!! Πολύ προχωρημένο το μωράκι σου :tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

MAXH είπε:
Εμενα ο πουρμπουληθρας σημερα παλι εχει γκρινια και δεν τρωει... με το που βαζουμε το μπουκαλι στο στομα κλαιει.... ρουφαει μια δυο και μετα παιζει με την γλωσσα του και την θηλη....

Σκεφτομαι συνεχεια τι εχει ο καημενος... τον αφησα στο ριλαξ και εκει που παιζαμε αρχισε να κλαει... τα χερια δεν τα βγαζει απο το στομα και εγω με τα μασητικα του τριβω τα ουλα...

Η γιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι γιατι αυτον τον μηνα πηρε σχεδον 1 κιλο και 7 ποντους... αλλα αντεχει το καημενο 10 ωρες χωρις να φαει... και θελει αγκαλιτσα συνεχεια και λαγοκοιμαται...

Με πιανουν τα κλαμματα.... τον ρωταω αλλα ακομη δεν μπορει να μου απαντησει...

Εσας περασαν τετοιες φασεις?

ναι, κι εμείς αυτήν ακριβώς τη φάση περνάμε, αλλά αντί για μπουκάλι έχουμε το στήθος! τον ζορίζω λίγο και τελικά το παίρνει...

sofaki1978 είπε:
melsas ο γιος ξεραθηκε????:D:D:Dεζησες τετοιες στιγμες???

άσε συμπεθέρα! είναι το 2ο 9,5ωρο που μου κανει! το 1ο ήταν παρασκευή βράδυ! τουλάχιστον ξεκουράζομαι... :)

Lucy είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Χθες ρίξαμε απίστευτους ύπνους!!! Κοιμήθηκε από τις 7:30 το απόγευμα, μέχρι σήμερα στις 8 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unbelievable!!!!!!:eek::eek::eek:

Κατά τα άλλα, έχουμε αρχίσει και βάζουμε πολύ τον αντίχειρα στο στόμα και ανησυχώ... Της βάζω πιπίλα, την φτύνει και βάζει τον αντίχειρα...:?

αυτός είναι ύπνος!!!!!! :) ούτε ο δικός μου παίρνει πιπίλα, αλλά αντί για τον αντίχειρα βάζει όλη τη μπουνίτσα του!

ca_te_rinaki είπε:
κάτι ακόμα, όποτε τον βάζω στο ρηλάξ προσπαθει να σηκωθει και γκρινιάζει, μόλις τον βάζω να καθισει κανονικά σαν μεγάλος ηρεμει, μήπως του κάνω κακό στην μεσούλα του? είναι νωρις για να τον στηρίζω έτσι?

επίσης χθες παραμιλούσε στον υπνο του το κάνουν εσας ή με δουλευει???

θέλω να του πάρω το jumperoo της fisher price αλλά απ'οτι βλέπω στο ιντερνετ δεν ερχεται Ελλάδα εσεις που ψωνίζετε από το ιντερνετ πείτε μου....αν το πάρω από το ΑΜΑΖΟΝ πρεπει να εχω κάρτα η μπορω να τα π΄ληρωσω στην κουριερ???? :confused::confused:

ναι, κι εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό με το κάθισμα! προς το παρόν τον βάζω στο ριλάξ σε ψηλή θέση με ψιλή κουβερτούλα από κάτω για να μετριάζει τη γωνία του σώματος.

για το αμαζον εξπέρ είναι η συμπεθέρα!!! sofaki1978 για πεεεεεες! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

ElenaΚ είπε:
Δεν ξέρω για το ριλάξ! Κάποιοι λένε πως δεν κάνει να κάθονται τα μωράκια και κάποιοι άλλοι πως δεν υπάρχει θέμα! Τι να πω! Πάντως το δικό μου το μωρό μια χαρούλα κάθεται! Αλλά Κατερινάκι μην τον πολυστηρίζεις στον ποπούλη του γιατί είναι μικρούλη ακόμη. Όσο για το παραμιλητό... είναι απίστευτο που το κάνει από τώρα!!! Πολύ προχωρημένο το μωράκι σου :tongue:

βασικά εγω νομίζω οτι ειναι λίγο μπουφος ειναι αλλα μωρακια που ειναι πιο προχωρημενα αλλά χθες το βραδυαυτος κοιμόταν και εμεις βλεπαμε dvd και τον ακούμε να φωναζει τις συλλαβες που μας λέει πήγα να τον δω κ κοιμόταν!

μας εφεραν δώρο ενα λευκωματακι από τα jumbo και του το συμπληρωνω επίσης στην τελευταια σελίδα γραφω πότε είπε το πρωτο αγκου σε ποιον , μετά του γραφω για το 2ο αγκου μετά πότε γελασε με φωνουλα κλπ! psycho κατάσταση αλλά ευχαριστη!!!!

λοιπον επειδη και εμενα μου αρεσει το jumperoo το ειχα ψαξει αλλα εβγαινε 115 ευρω απο αμαζον με τα μεταφορικα και απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια γυρω στα 120 εχει ελλαδα απλα δεν φερνουν και τα 3 σχεδια που βγαζει.αλλα απο οτι ξερω υπαρχει στην ελλαδα.

κατερινακι απο αμαζον μονο πιστωτικη.

Ca_te_rinaki κι εμένα όταν είναι παραπονεμένη ή στο βαθύ ύπνο λέει κάτι "ααααααα" και μισογελάει,ανοιγοκλείνει τα ματάκια της σαν να αλλοιθωρίζει,πολύ γέλιο!!Την έχω και σε βιντεάκι για να μη λέει όταν μεγαλώσει ότι της λέμε ψέματα!

Καλοφάγωτα τα παπουτσάκια!

Lucy κι εγώ έχω αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες,έχω χωρίσει το φάκελο της μπέμπας σε φωτογραφίες και βίντεο και μέσα στις φωτογραφίες έχω φάκελο "από το κινητό","από την ψηφιακή της μαμάς μου" και μετά ανά μήνα και σε κάθε φωτο φυσικά ημερομηνία!Α και έχουμε το ημερολόγιο που σημειώνω κάθε φορά που κάνει κάτι και την ανάπτυξή της ανά μήνα και διάφορα άλλα.

Έχω και ένα ωραίο κουτί που έχω φυλάξει τα ρουχαλάκια που τη φέραμε από το μαιευτήριο,μια πάνα νο1 και μια μικρή κρεμούλα για το σύγκαμα,το τεστ εγκυμοσύνης,τον αφαλό,το βραχιολάκι...αυτά προς το παρόν...

oCxsp2.png

doraki είπε:
Ca_te_rinaki κι εμένα όταν είναι παραπονεμένη ή στο βαθύ ύπνο λέει κάτι "ααααααα" και μισογελάει,ανοιγοκλείνει τα ματάκια της σαν να αλλοιθωρίζει,πολύ γέλιο!!Την έχω και σε βιντεάκι για να μη λέει όταν μεγαλώσει ότι της λέμε ψέματα!

Καλοφάγωτα τα παπουτσάκια!

Lucy κι εγώ έχω αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες,έχω χωρίσει το φάκελο της μπέμπας σε φωτογραφίες και βίντεο και μέσα στις φωτογραφίες έχω φάκελο "από το κινητό","από την ψηφιακή της μαμάς μου" και μετά ανά μήνα και σε κάθε φωτο φυσικά ημερομηνία!Α και έχουμε το ημερολόγιο που σημειώνω κάθε φορά που κάνει κάτι και την ανάπτυξή της ανά μήνα και διάφορα άλλα.

Έχω και ένα ωραίο κουτί που έχω φυλάξει τα ρουχαλάκια που τη φέραμε από το μαιευτήριο,μια πάνα νο1 και μια μικρή κρεμούλα για το σύγκαμα,το τεστ εγκυμοσύνης,τον αφαλό,το βραχιολάκι...αυτά προς το παρόν...

και εγώ του τα κράτησα όλα αυτα! και μάλιστα τα πρώτα του ρουχαλάκια τα τυλιξα και σε μια σακουλίτσα διάφανη και έγραψα το πρώτο μου ρουχαλάκι λες και δεν θα τα θυμάμαι!!! και εγώ τις φωτο τις έκανα μετονομασία και έβαζα την ημερομηνία που τον έχω τραβήξε αλλά μετά πρόσεξα ότι η ημερομη΄νία δημιουργίας φαίνεται έτσι κ αλλιώς, χθες τα έγραψα σε cd έγραψα τους 3 πρώτους μήνες, τους επόμενους 3 θα τους γράψω σε άλλο cd!!!

Διαφημίσεις

sofaki1978 είπε:
λοιπον επειδη και εμενα μου αρεσει το jumperoo το ειχα ψαξει αλλα εβγαινε 115 ευρω απο αμαζον με τα μεταφορικα και απο οτι μου ειπαν τα κοριτσια γυρω στα 120 εχει ελλαδα απλα δεν φερνουν και τα 3 σχεδια που βγαζει.αλλα απο οτι ξερω υπαρχει στην ελλαδα.

κατερινακι απο αμαζον μονο πιστωτικη.

αν ειναι για 5 Ε δεν α3ιζει, καλυτερα να το πάρω από εδω αφου υπαρχει κ να ξερω και τι παιρνω! θα πάψ να ριξω σήμερα καμια ματια στα παιχνιδαδικα αλλά μηπως εχεις υπ'οψιν σου καποιο συγκεκριμένο μαγαζι που μπορει να το εχει? π.χ jumbo?

Sofia_m είπε:
γιασεμι κ εμενα μου αρεσε η ιδεα μονο για τις διπλες αλλα φοβαμαι μην μας πουν τσιπηδες κ καλα επειδη θα ειναι σπιτικες:?:confused:

εδώ στην περιοχη εχουν σαν εθιμο να δίνουν εκτος από μπομπονιερα κ γλυκό δίνουν κ μπακλαβα η σαλιάρια (είναι παραδοσιακά γλυκά όπως ο κουραμπιες απλά είναι σχημα μισοφέγγαρο κ μεγάλα σε μεγεθος) τα τυλίγουν σε τουλι ή οργάντζα κ είναι πολύ όμορφα! εμένα μου αρεσει η ιδεα και σκεφτομουν επειδη η μαμα μου εχει φουρνο κ κάνει κ μπακλαβά κ σαλιάρια να κάνω κάτι τέτοιο! στα βαφτίσια του ανιψιού μου το καλοκαίρι είχαμε φτιάξει μπακλαβά κ το βάλαμε σε κάτι διαφανα κουτάκια κ τα τυλίξαμε με κορδελίτσα σαν δωρακι, τα μοιράσαμε μετα στο τραπέζι, οι κακοπροαιρετοι θα βρουν κάτι να πουν αν τα φτιαξεις θα σας πουν τσιπιδες αν δεν τα φτιάξεις θα βρουν κατι άλλο να πουν, κάνε αυτο που θέλεις κ μην σκεφτεσαι τι θα πει ο κόσμος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...