Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναί και ήταν γείτονάς μου κάποτε.

Όμορφη Θεσσαλονίκη... Είχα περάσει τις 5 πιο όμορφες ημέρες μου εκεί.... Κάποτε... Όταν ήμουν πουλί και με αγαπούσανε πολύ :tongue:...

Καλη ειναι αν και κατα το καλοκαιρι θα μετακομισω Αθηνα λογω δουλειας συζυγου!Λες να παθω "πολιτισμικο σοκ";Χαχαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα ο πουρμπουληθρας σημερα παλι εχει γκρινια και δεν τρωει... με το που βαζουμε το μπουκαλι στο στομα κλαιει.... ρουφαει μια δυο και μετα παιζει με την γλωσσα του και την θηλη....

Σκεφτομαι συνεχεια τι εχει ο καημενος... τον αφησα στο ριλαξ και εκει που παιζαμε αρχισε να κλαει... τα χερια δεν τα βγαζει απο το στομα και εγω με τα μασητικα του τριβω τα ουλα...

Η γιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι γιατι αυτον τον μηνα πηρε σχεδον 1 κιλο και 7 ποντους... αλλα αντεχει το καημενο 10 ωρες χωρις να φαει... και θελει αγκαλιτσα συνεχεια και λαγοκοιμαται...

Με πιανουν τα κλαμματα.... τον ρωταω αλλα ακομη δεν μπορει να μου απαντησει...

Εσας περασαν τετοιες φασεις?

a84026bdda.png

Εμενα ο πουρμπουληθρας σημερα παλι εχει γκρινια και δεν τρωει... με το που βαζουμε το μπουκαλι στο στομα κλαιει.... ρουφαει μια δυο και μετα παιζει με την γλωσσα του και την θηλη....

Σκεφτομαι συνεχεια τι εχει ο καημενος... τον αφησα στο ριλαξ και εκει που παιζαμε αρχισε να κλαει... τα χερια δεν τα βγαζει απο το στομα και εγω με τα μασητικα του τριβω τα ουλα...

Η γιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι γιατι αυτον τον μηνα πηρε σχεδον 1 κιλο και 7 ποντους... αλλα αντεχει το καημενο 10 ωρες χωρις να φαει... και θελει αγκαλιτσα συνεχεια και λαγοκοιμαται...

Ααααα καλα!Εμεις ειμαστε σ'αυτη τη φαση απο τοτε που γεννηθηκαμε!Βαζει ολη την μπουνια μεσα στο στομα, καθεται για πολυ λιγη ωρα στο ριλαξ και αρχιζει να γκρινιαζει, κοιμαται μονο πανω μου και με βολτα στον μαρσιππο(παλι με γκρινια βεβαια) και γενικα ειναι ανησυχη.

δεν διευκρινησα οτι το μαγαζι μετα το φαγητο θα βγαλει μπραουνις με παγωτο....

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΙΓΩΣΕΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟΟΟΟ???

Πάντως για το πρακτικό του θέματος...Θα μπορούν οι καλεσμένοι φεύγοντας από την εκκλησία να κρατουν και μπομπονιέρα και βαζάκι και δίπλα??? Μήπως είναι πιο βολικό να βάλεις τη δίπλα στο τραπέζι....

καλημερα κοριτσουδες μου..τι κανετε??καμια δεν με εψαξε ε???φτου σας βρωμιτσες που λεει και η αλεκα...χτες περασα τελεια βγηκαμε με τον συζυγο τα 2μας επιτελους ηπια και ενα ποτακι το οποιο μου την βαρεσε λογω το οτι ειχα καιρο να πιω και τωρα χαλαρωνω..πηρα πριν την παιδιατρο και την ρωτησα ποιο εμβολιο ειναι να κανουμε να παω να το παρω...κοριτσια εμενα μου ειπε οτι το πρωτο του εμβολιο ειναι το 3πλο εσεις γιατι κανατε 5απλο και 6απλο??

Ατιμούτσικοοοοοοο!!!

Τα εμβόλια είναι θέμα γιατρού...

Καλημέρα annia!!!Και γιατί να σε ψάξουμε?Για να μας λες ότι πήγες για ποτάκι με το σύζυγο ενώ εγώ πχ στα πεθερικά για τραχανά?????

:lol::lol::lol: Σωστή Doraki!!!!

Ναί και ήταν γείτονάς μου κάποτε.

Όμορφη Θεσσαλονίκη... Είχα περάσει τις 5 πιο όμορφες ημέρες μου εκεί.... Κάποτε... Όταν ήμουν πουλί και με αγαπούσανε πολύ :tongue:...

Xaxaxaxα!!! Πολύ καλό!!! Κάποτε όλες ήμασταν "πουλιά"....Λέτε να ξαναγίνουμε?????

Καλη ειναι αν και κατα το καλοκαιρι θα μετακομισω Αθηνα λογω δουλειας συζυγου!Λες να παθω "πολιτισμικο σοκ";Χαχαχαχ

Άντε να σε γνωρίσουμε κι εσένα από κοντά!!!! Γιατί από ότι καταλαβαίνω θέλουμε αφορμές για να βρεθούμε όλες μαζί!!!!!

Μήπως είναι το λεγόμενο άλμα ανάπτυξης???

Μην κλαις μανούλα...θα σου απαντήσει με τον τρόπο του ο μπόμπιρας!!!!

Διαφημίσεις

φαμουλα σαν να εχεις δικιο;).... δεν το ειχα σκεφτει ετσι! σε ευχαριστω!!!!

μαχη νομιζω οτι λιγο πολυ ολα τα παιδακια το κανουν... εμενα το κανει ποτε η μια ποτε η αλλη... το θεωρησα φυσιολογικο. απλα δεν το κανουν συνεχεια...

ασχετο , παλι... οι κορες μου ειναι μεγαλα καθικακια!!!!! καθομαι εδω κ ωρα στο σαλονι κ οι μικρες κοιμουνται στην κρεβατοκαμαρα μας απο τις 9.30... ξαφνικα ακουω κ τις 2 μαζι να κλαινε , τρεχω κ τις βλεπω να ξεραινονται ξανα κ να κοιμουνται:shock:!!! σαν να με δουλευουν απο τωρα:?....

baJfp2.png

Τι άλμα θα κανει να δω.... λετε να γινει ολυμπιονικης?:tongue:

Χαχαχα!!!!!

ασχετο , παλι... οι κορες μου ειναι μεγαλα καθικακια!!!!! καθομαι εδω κ ωρα στο σαλονι κ οι μικρες κοιμουνται στην κρεβατοκαμαρα μας απο τις 9.30... ξαφνικα ακουω κ τις 2 μαζι να κλαινε , τρεχω κ τις βλεπω να ξεραινονται ξανα κ να κοιμουνται:shock:!!! σαν να με δουλευουν απο τωρα:?....

Άρχισαν οι συμμαχίες!!!! Μία γνωστή που έχει δίδυμες κορούλες (πρέπει να είναι 9 μηνών τώρα) ζει μια τρέλα...ή που θα παίζουν μαζί και θα "μιλάνε" και θα γελάνε, ή που θα πιάνονται μαλλί με μαλλί και θα γίνεται χαμός!!!!!!!

α, καλα!!! εχω τραβηξει ενα βιντεο οπου ειναι διπλα διπλα ξαπλωμενες κ βαζει η μεγαλη το χερι της στο στομα της μικρης κ η μικρη το πιπιλαει!!!! μετα τις εχωσε κ μια μπουνια βεβαια..... αλλα πραγματι μιλανε μεταξυ τους.... οταν λεει κατι η μια λεει κ η αλλη κ ειναι σε μορφη διαλογου!!! ειναι απιστευτο!!!!!

baJfp2.png

κοριτσια νομιζα οτι mvarela ηταν κατι σαν ψευδονυμο παρατσουκλι γιατι στην εγκυμοσυνη θα ηαταν χοντρη και το εβαλε ετσι δεν ηξερα οτι ειναι επιθετο:lol::lol::lol:

Ελενα δεν εισαι υπερπροσταυτικη εισαι παλβη βγαλε καλε το μωρο εξω θα ζουρλαθεις μεσα εμεις παμε παντο καε μερα εξω μεχρι κολυμητηριο που παει ο μεγαλος καφετεριες (που δεν καπνιζουν )και οπου μπορεις να φανταστεις ανεξαρτητως καιρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελενα βγαλε καλε το παιδι εξω!!! εισαι κ δευτερομανουλα !

Ρε Μαρινα κι εγω αγχωθηκα με τη κωλοφανελα...η μαμα ηταν να ερθει αλλα ειχε απεργια η british airways....ερχετε μεσα στη βδομαδα! καλά βεβαια δενεχει αδικο ο αντρας σου....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!! καλη εβδομαδα !!!

κοριτσια νομιζα οτι mvarela ηταν κατι σαν ψευδονυμο παρατσουκλι γιατι στην εγκυμοσυνη θα ηαταν χοντρη και το εβαλε ετσι δεν ηξερα οτι ειναι επιθετο:lol::lol::lol:

καλο!!! :-D:D

α, καλα!!! εχω τραβηξει ενα βιντεο οπου ειναι διπλα διπλα ξαπλωμενες κ βαζει η μεγαλη το χερι της στο στομα της μικρης κ η μικρη το πιπιλαει!!!! μετα τις εχωσε κ μια μπουνια βεβαια..... αλλα πραγματι μιλανε μεταξυ τους.... οταν λεει κατι η μια λεει κ η αλλη κ ειναι σε μορφη διαλογου!!! ειναι απιστευτο!!!!!

πραγματικα τα διδυμα ειναι απιστευτα! εχει η κουμπαρα μου κοριτσακια και ειναι φοβερες. να τις χαιρεσαι!!!

Σοφία

Λέω αφού θα έχεις γλυκάκι μετά τη βάφτιση να δώσεις τις δίπλες στο τραπέζι

QUOTE]

συμφωνω με φαμ !

καλημερουδια και καλη εβδομαδα κοριτσακια....ξυπνησα νωρις σημερα και φευγω σε λιγο...

αχ αλεκακι η δευτερα ειναι δυσκολη μερα για μας. αντε να περιμενουμε παλι την παρασκευη να απολαυσουμε τα παιδακια μας λιγο παραπανω!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

καλημερα εστω και στη μια το μεσημερι!!!!

ελενα και εγω το ιδιο θα σου πω....ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!βαλτο σε φορμα εξοδου,μονο το προσωπακι θα ειναι εκτεθειμενο,δεν θα παθει τιποτα.

αχ βρε σοφια και εγω κανω πολυ ασχημες σκεψεις και με πιανουν και τα κλαματα οπως την αλεκα.καλα εμενα με πιανουν τα κλαματα καθε φορα που θυμαμαι την θερμοκοιτιδα.....πραγματατικα σταματαει η αναπνοη μου!:cry::cry::cry:

melsas ο γιος ξεραθηκε????:D:D:Dεζησες τετοιες στιγμες???

Κορίτσια κι εμένα η μπεμπούλα κοιμόταν 10-1,ξύπνησε μες στην τρελή χαρά,έφαγε και τώρα την έχω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου δίπλα μου,της κάνω μπουρδου-μπουρδου με τη γλώσσα μου και χασκογελάει!!

Εμείς annia μου για σήμερα έχουμε γίγαντες!!!

oCxsp2.png

γεια σας κ από εμάς!

σημερα είναι να κάνουμε το 2ο εμβολιο θα σας πώ αντιδρασεις το βραδυ!!!!

ο μικρός μου μόλις μπαίνει στη φορμα εξόδου ξεραινεται στον υπνο σαν να καταλαβαίνει οτι θα πάει βόλτα!

ο άντρας μου με ρωτησε χθες αν θέλω να κατεβούμε σε καμια βδομάδα Αθήνα ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?????? το ρωτας??? τελικά δεν είναι σίγουρο αλλά άν τυχει κ έρθουμε θα επιδιώξω να σας γνωρίσω :D:D:D!!!

Κορίτσια κι εμένα η μπεμπούλα κοιμόταν 10-1,ξύπνησε μες στην τρελή χαρά,έφαγε και τώρα την έχω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου δίπλα μου,της κάνω μπουρδου-μπουρδου με τη γλώσσα μου και χασκογελάει!!

Εμείς annia μου για σήμερα έχουμε γίγαντες!!!

σήμερα έχουμε παπουτσάκια ζηλεψαμε από εσας που είχατε προχθες και είπαμε να κάνουμε κ εμεις!!!:cool::-D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Χθες ρίξαμε απίστευτους ύπνους!!! Κοιμήθηκε από τις 7:30 το απόγευμα, μέχρι σήμερα στις 8 το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unbelievable!!!!!!:eek::eek::eek:

Κατά τα άλλα, έχουμε αρχίσει και βάζουμε πολύ τον αντίχειρα στο στόμα και ανησυχώ... Της βάζω πιπίλα, την φτύνει και βάζει τον αντίχειρα...:?

αχ κοριτσακι μου...και που εισαι ακομη. Εχθες ειχα αγκαλια το αγελακι μου και τον μυριζα...και σκεφτηκα ότι μπορι ποτε να παθει καποτε και τα δακρυα ποταμι λεμε...'τι εχεις μαμα? Κρεμυδια?' :-D:-D

ναι ναι...για αυτο σας τα λεω για να σας προετοιμαζω!:P. Εγω μαλλον δεν θα μαδησω αυτη τη φορα. Ισως επειδη εχασα πολυ μαλι με την αφαιρεση του θυρεοειδη. Γιατι αμα χασω και αλλα παω για περουκα Δ-ιγουρα! :tongue::tongue:

την αλλη εβδομαδα παλι.;)

Aleca και εγώ το παθαίνω αυτό... Σκέφτομαι κάτι άσχημα σενάρια για τα παιδάκια μου (να μην μπω σε λεπτομέρειες) και κλαίω μόνη μου...:?:-?

Εγώ δεν μαδάω ακόμα... Ίσως επειδή θηλάζω??? Πάντως όταν δεν ήμουν έγκυος μου έπεφταν πολύ περισσότερο...!!!

:P Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε. :P

Βρε κορίτσια, έχετε βγάλει όλες τα μωράκια σας βόλτα έξω? Εγώ δυο φορές τον έβγαλα κι αυτό για να πάμε στην παιδίατρο και άλλη μια στο μπαλκόνι. Μήπως είμαι υπερπροστατευτική????

Θέλω να καλοκαιριάσει βρε κορίτσια! Να ξεκινήσουμε τις βολτούλες....

Και εγώ ανήκω μάλλον στις υπερπροστατευτικές... Την έχω βγάλει μόνο από σπίτι σε σπίτι... Τη μια κάνει κρύο, την άλλη έχει αέρα, την παράλλη έχει σκόνη... Όλο βρίσκω εμπόδια και τελικά δεν την βγάζω έξω... Ούτε καν στο μπαλκόνι... Αλλά φροντίζω να είναι κοντά σε παράθυρο για να παίρνει ήλιο, όταν υπάρχει... Αφήστε τα ίδια έκανα και με την άλλη... Δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα...:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...