Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια, έχετε βγάλει όλες τα μωράκια σας βόλτα έξω? Εγώ δυο φορές τον έβγαλα κι αυτό για να πάμε στην παιδίατρο και άλλη μια στο μπαλκόνι. Μήπως είμαι υπερπροστατευτική????
Ελενάκι μου μάαααλλον είσαι λίιιιιγο υπερπροστατευτική!

Εμείς την είχαμε βγάλει 18 ημερών πρώτη φορά,μετά όμως πήραμε το κολάι και δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα!!Είτε κρύο έχει είτε ζέστη,ντυνόμαστε ανάλογα και βγαίνουμε,όχι απαραίτητα σε εξωτερικό χώρο,όμως σίγουρα κάπου εκτός σπιτιού!!

Τζάμπο,σούπερ μάρκετ,στα πεθερικά μου,στην κουνιάδα μου,σε φίλους μας,για ψώνια σε διάφορες περιοχές...Έλα,τώρα θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός και δε θα έχεις όρεξη να κάθεσαι μέσα..

Όντως, σα να είναι λίγο υπερπροστατευτική! κι εγώ συνέχεια τον βγάζω, όπως λέει και το doraki. αν κάνει λίγο κρύο παραπάνω τον βάζω στη διαστημική τη στολή, τη φόρμα εξόδου, τον βάζω στο μάρσιπο και φεύγουμε!!! αν πάμε μακριά, με το αυτοκίνητο, αν πάμε κοντά με το πεζό το δύο!!! :) έξω από το σπίτι να'μαστε και είμαστε πολύ καλά!!!

Καλημέρα Μαράκι!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Έχετε δίκιο... Όταν τον έβγαλα στο μπαλκόνι, δεν μπορούσε να ανοίξει τα ματάκια του από τον ήλιο! Είχε κουρνιάσει πάνω μου η ψυχούλα μου... Ούτε να αναπνεύσει δεν μπορεούσε καλά καλά!

Κι εγώ... όλη μέρα σπίτι... έχω φρικάρει!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

:P Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε. :P

Βρε κορίτσια, έχετε βγάλει όλες τα μωράκια σας βόλτα έξω? Εγώ δυο φορές τον έβγαλα κι αυτό για να πάμε στην παιδίατρο και άλλη μια στο μπαλκόνι. Μήπως είμαι υπερπροστατευτική????

Κι εμείς από ύπνο, μια χαρούλα! Κοιμάται κατά τις 11, μετά τον θηλάζω κανα 10λεπτο γύρω στις 4, μετά στις 7, κοιμάται και ξυπνάει στις 10 και ξανακοιμάται για κανα μισάωρο. Πολύ ύπνο αυτό το παιδάκι μου! Φτου φτου μην το ματιάσω!!!

Θέλω να καλοκαιριάσει βρε κορίτσια! Να ξεκινήσουμε τις βολτούλες....

Ελενη κι εγω δε την πολυβγαζω τη μπουμπου εξω(ειναι 3.5 μηνων) γιατι ειναι γκρινιαρα και οταν την ντυνω με τη φορμα εξοδου αρχιζει να δυσανασχετει και να κλαιει!Μονο αν κινουμαστε συνεχεια δε κλαιει και μερικες φορες αυτο ειναι αδυνατο(πρεπει να σταματησεις και λιγο να περπατας!!!)ΠΙστευω οτι οταν καλοκαιριασει λιγο και δε χρειαζεται τοσα πολλα ρουχα θα ειναι καλυτερα!

καλημερα κοριτσουδες μου..τι κανετε??καμια δεν με εψαξε ε???φτου σας βρωμιτσες που λεει και η αλεκα...χτες περασα τελεια βγηκαμε με τον συζυγο τα 2μας επιτελους ηπια και ενα ποτακι το οποιο μου την βαρεσε λογω το οτι ειχα καιρο να πιω και τωρα χαλαρωνω..πηρα πριν την παιδιατρο και την ρωτησα ποιο εμβολιο ειναι να κανουμε να παω να το παρω...κοριτσια εμενα μου ειπε οτι το πρωτο του εμβολιο ειναι το 3πλο εσεις γιατι κανατε 5απλο και 6απλο??

:-D

Διαφημίσεις

Όλα τα μωράκια πιστεύω δυσανασχετούν με τόσα ρούχα,κι η δικιά μου όταν αρχίζω και της βάζω τη φόρμα εξόδου κλαίει,τη βάζω στο καθισματάκι της και πάλι κλαίει αλλά μόλις ξεκινήσει το αμάξι,κοιμάται...Α και επίσης το Σάββατο την έβαλα στο mei tai και πήγαμε στο ΙΚΕΑ,κοιμόταν την περισσότερη ώρα και ξύπνησε λίγο πριν φύγουμε,βέβαια,στα ταμεία επειδή είχαμε μια καθυστέρηση έβαλε τα κλάματα αλλά όχι τόσο ώστε να γυρίσουν να μας κοιτάνε.

oCxsp2.png

η κορδελιτσα ειναι πολυ πιο επικυνδηνη μπορει να πνιγει το τσιροτο δεν του το βουλωνεις ρε παιδια τελειως απο την μια μερια μονο μην κανει και κανενα εμετο

Μαχη πες τη αληθεια το εχεις ηδη κανει:-D:-D:-D

Οχι αληθεια λεω ακομη το σκεφτομαι....

Σαν να τα έγραψα εγώ... Δεν γίνεται να έρθει η μαμά σου να μείνει σπίτι σου, ώστε τουλάχιστον να ξέρεις ότι μόλις γυρίσεις θα δεις το μωρό σου?

EDIT: Διάβαζα τί έγραφα και συνειδητοπόιησα ότι σήμερα είναι η μέρα του "ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ"!!!!!!!

Τελικα τον κραησε η μαμα μου το βραδυ... μια χαρα περασε ο κυριος... εγω περασα μαυρο βραδυ ομως... μου ελειπε πολυ και δεν κοιμηθηκα...

μου φαίνεται πιο δύσκολο το δικό σου, γιατι εγώ απλα προσπαθώ να την κρατήσω ξύπνια...εσύ πώς να τα κοιμήσεις πιο νωρίς;;;;

για τον θυρεοειδή αυτό που είναι απαραίτητο είναι οι συχνές εξετάσεις...γιατι οι παθήσεις είναι πολλές και η κάθε μια εχει διαφορετική συμπεριφορά...πχ μπορεί να έχεις όζους αλλα να είσαι ευθυρεοειδικός (τιμές εντός ορίων) για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε εκεί δεν είναι απαραίτητο να πάρεις χάπια. Συνήθως πάντως...απαξ και κάποιος πάθει υποθυρεοειδησμό τον έχει για μια ζωή, σε αυτή την περίπτωση είναι μαλλον η μαμά σου.

Νομίζω οτι και εγώ πρεπει να πάω για εξετάσεις ίσως και η δικια μου κολλημένη ζυγαριά να οφείλεται σε αλλαγή τιμών , πραγμα που δεν ειχα σκεφτεί μεχρι τωρα :oops::oops:

Κατερινακι ωραιο το site!!!

Barbie η μπουμπου σου ειναι πολυ πολυ ομορφη, να την χαιρεσαι!!!!

Εγω ημουνα ευθυροειδικη σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα το χαπακι το επαιρνα προληπτικα γιατι ο ενδοκρινολογος φοβοτανε ξαφνικη αλλαγη στις τιμες... αφου εφτασα στον 9ο το σταματησα τελειως.. ακομη και τωρα δεν το παιρνω αλλα κανω συχνες εξετασεις... εγω ειχα graves Ομως..

Ρε συ Αλεκα μολις μιλσα με την ενδοκρινολογο και μου ειπε να το αφησω κι οτι πανω απο 10 ειναι παθολογικο...και το Μαιο το επανεξεταζω!!!!??????!!!!?????!
εγω ειχα graves ( αυτοανοσο που ο θυρεοειδης ειβαι συμπτωμα και όχι η αιτια). Η γιατρος σου ειναι ηλιθια. πες της ότι όλα τα επιστημονικα πειπερς λενε ότι ο κλινικος υποθυρεοειδισμος χρηζει θεραπειας. Εγω , στην εγκυμοσυνη γιατι νομιζεις γινομαι σα βοδι? Γιατι λογω ορμονων δε μπορω να ελγξω τις ορμονες του θυρεοειδη

Θα συμφωνησω με την Αλεκα......

Ελενάκι μου μάαααλλον είσαι λίιιιιγο υπερπροστατευτική!

Εμείς την είχαμε βγάλει 18 ημερών πρώτη φορά,μετά όμως πήραμε το κολάι και δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα!!Είτε κρύο έχει είτε ζέστη,ντυνόμαστε ανάλογα και βγαίνουμε,όχι απαραίτητα σε εξωτερικό χώρο,όμως σίγουρα κάπου εκτός σπιτιού!!

Τζάμπο,σούπερ μάρκετ,στα πεθερικά μου,στην κουνιάδα μου,σε φίλους μας,για ψώνια σε διάφορες περιοχές...Έλα,τώρα θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός και δε θα έχεις όρεξη να κάθεσαι μέσα..

Βρε κοριτσια ειστε σε πολεις που εχετε ζεστη και παλι φοβοσαστε να τα βγαλετε εξω? εγω με -5 τον ειχα παει στην μαμα μου.... στην πρωτη του βολτα με καροτσι ειχε 8 βαθμους το μεσημερι....

Σιγα σιγα να τα βγαζετε εξω και ντυμενα αναλογα... τους κανει καλο και δυναμωνουν...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

μμμ τραχανας μιαμ μιαμ..εγω σημερα εχω γεμιστα...χτες εφτιαξα κοκοροσουπα χαχαχα...ετσι λεγετε αραγε??ντορακι εγω απο χτες το πρωι που ξυπνησα και ηξερα οτι θα βγουμε ημουν με ενα ηλιθιο χαμογελο..

:-D

εγω παλι την φορμα εξοδου δεν την βολευτηκα... αχρηστη πηγε:(. δεν την δεχοντουσαν κ οι μικρες βεβαια... τωρα απλα ντυνομαστε με τα ρουχαλακια μας, βαζουμε κ ενα μπουφανακι απο πανω κ σκεπαζομαστε με μια κουβερτουλα κ βγαινουμε τσαρκα!!!!

καλημερα κοριτσουδες μου..τι κανετε??καμια δεν με εψαξε ε???φτου σας βρωμιτσες που λεει και η αλεκα...χτες περασα τελεια βγηκαμε με τον συζυγο τα 2μας επιτελους ηπια και ενα ποτακι το οποιο μου την βαρεσε λογω το οτι ειχα καιρο να πιω και τωρα χαλαρωνω..πηρα πριν την παιδιατρο και την ρωτησα ποιο εμβολιο ειναι να κανουμε να παω να το παρω...κοριτσια εμενα μου ειπε οτι το πρωτο του εμβολιο ειναι το 3πλο εσεις γιατι κανατε 5απλο και 6απλο??

αννια μου απο οτι εχω καταλαβει η σειρα "παιζει"αναλογα τον καιρο... εμεις πρωτο καναμε του πνευμονιοκοκκου... τωρα θα κανουμε το 6απλο...

περασατε καλα χθες το βραδυ πονηρουλα;)!!!

baJfp2.png

Μωρέ κι εμένα μια χαρά μου αρέσει ο τραχανάς,αλλά έχω να βγω με τον αντρούλη μου μόνη έστω και λίγο από όταν η μικρή ήταν 20 ημερών περίπου....Τώρα που έχει έρθει και στο κρεβάτι μας....άστα.....

oCxsp2.png

εγω παλι την φορμα εξοδου δεν την βολευτηκα... αχρηστη πηγε:(. δεν την δεχοντουσαν κ οι μικρες βεβαια... τωρα απλα ντυνομαστε με τα ρουχαλακια μας, βαζουμε κ ενα μπουφανακι απο πανω κ σκεπαζομαστε με μια κουβερτουλα κ βγαινουμε τσαρκα!!!!

αννια μου απο οτι εχω καταλαβει η σειρα "παιζει"αναλογα τον καιρο... εμεις πρωτο καναμε του πνευμονιοκοκκου... τωρα θα κανουμε το 6απλο...

περασατε καλα χθες το βραδυ πονηρουλα;)!!!

Θα δοκιμασω κι εγω με μπουφαν και κουβερτουλα - αντε να δουμε!Μαλλον πιο πολυ την ενοχλει το σκουφακι αλλα με τετοιο κρυο δε μπορω να την βγαλω χωρις!Επισης στο καροτσι δε πολυγουσταρει να καθεται, προτιμαει τον μαρσιππο για να'ναι πανω μου μαλλον εχει συνηθισει γιατι και μεσα στο σπιτι "την φοραω".

Οχι δυστυχως!Μενω Θεσσαλονικη, αυτος που λες ειναι Αθηνα;

Ναί και ήταν γείτονάς μου κάποτε.

Όμορφη Θεσσαλονίκη... Είχα περάσει τις 5 πιο όμορφες ημέρες μου εκεί.... Κάποτε... Όταν ήμουν πουλί και με αγαπούσανε πολύ :tongue:...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...