Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Θα βγάλει ήλιο λένε...

λοιπον ο μικρουλης μου σημερα γυρισε απο μπρουμυτα ανασκελα...και να δειτε χαρα που εκανε....αχ μωρε!!!!!! Επισης εδω και 3-4 μερες με εχει ξεμαλλιασει...το εκανε μια φορα και απο τοτε όποτε σκυβω μου τ'αρπαζει το χαζουλι...

Αχ βρε Αλέκα σε σκεφτόμουν...θυμάσαι που μας είχες προειδοποιήσει για την τριχόπτωση....βουλώνω σιφόνια κλανονικά (ξέρεις εσύ)!!!!

Κι επιπλέον έχει αρχίσει κι εμένα τρελό ξεμάλλιασμα από τον γιο μου!!! πρέπει συνεχώς να καθαρίσουμε τα χέρια του από τις τρίχες!!!!

ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Σοφία_Μ καλέ τί ανησυχίες σε πιάσανε??? Μόλις σε πιάσουν οι κόρες από το μαλλί θα τα ξεχάσεις όλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω, πω ! μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!! τωρα θα πρεπει να τον προσεχεις ακομα περισσοτερο!!!!

αυτο σκεφτομουν εχθες... οτι θα μεγαλωσουν κ δεν θα ειναι για πολυ μωρακια..... ασε που κατι εχω παθει τελευταια κ σκεφτομαι ασχημα πραγματα κ τρεμω στην ιδεα μη μου παθουν τιποτα.....

αχ κοριτσακι μου...και που εισαι ακομη. Εχθες ειχα αγκαλια το αγελακι μου και τον μυριζα...και σκεφτηκα ότι μπορι ποτε να παθει καποτε και τα δακρυα ποταμι λεμε...'τι εχεις μαμα? Κρεμυδια?' :-D:-D

Αχ βρε Αλέκα σε σκεφτόμουν...θυμάσαι που μας είχες προειδοποιήσει για την τριχόπτωση....βουλώνω σιφόνια κλανονικά (ξέρεις εσύ)!!!!

Κι επιπλέον έχει αρχίσει κι εμένα τρελό ξεμάλλιασμα από τον γιο μου!!! πρέπει συνεχώς να καθαρίσουμε τα χέρια του από τις τρίχες!!!!

ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!

ναι ναι...για αυτο σας τα λεω για να σας προετοιμαζω!:P. Εγω μαλλον δεν θα μαδησω αυτη τη φορα. Ισως επειδη εχασα πολυ μαλι με την αφαιρεση του θυρεοειδη. Γιατι αμα χασω και αλλα παω για περουκα Δ-ιγουρα! :tongue::tongue:

που ειναι καλε ο ηλιος;;;;

την αλλη εβδομαδα παλι.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέεεεερα κι από μας!!

Τι κάνετε?Ευτυχώς για ΣΚ δε γράψατε πολλά και μπόρεσα να τα διαβάσω αλλά...δεν τα θυμάμαι όλα!

Μαρινάκι περαστικά σε όλους,εύχομαι να πάνε όλα καλά..

ΔΗ+ΧΡ καλορίζικες και οι κρεμούλες!Κι εγώ ανυπομονώ.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρόωρα ή ελλιποβαρή μωράκια,η κρέμα μπαίνει λίγο πιο νωρίς για να πάρουν βάρος.

ΦΑΜ πλάκα έχεις!!Λες για την "Θηλυκή εταιρεία",την είχα δει σε στιγμές απελπισίας,όταν περνούσα όλο το πρωί θηλάζοντας....

aleca τι ωραία!Τώρα όμως θέλει πιο πολλή προσοχή ε?

Άντε να δω πότε θα αρχίσει και η δικιά μου τις κολοτουμπίτσες...

Σήμερα το πρωί φτάσαμε τα 5 κιλά!!!!!!!!!

oCxsp2.png

Καλημέεεεερα κι από μας!!

Τι κάνετε?Ευτυχώς για ΣΚ δε γράψατε πολλά και μπόρεσα να τα διαβάσω αλλά...δεν τα θυμάμαι όλα!

Μαρινάκι περαστικά σε όλους,εύχομαι να πάνε όλα καλά..

ΔΗ+ΧΡ καλορίζικες και οι κρεμούλες!Κι εγώ ανυπομονώ.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρόωρα ή ελλιποβαρή μωράκια,η κρέμα μπαίνει λίγο πιο νωρίς για να πάρουν βάρος.

ΦΑΜ πλάκα έχεις!!Λες για την "Θηλυκή εταιρεία",την είχα δει σε στιγμές απελπισίας,όταν περνούσα όλο το πρωί θηλάζοντας....

aleca τι ωραία!Τώρα όμως θέλει πιο πολλή προσοχή ε?

Άντε να δω πότε θα αρχίσει και η δικιά μου τις κολοτουμπίτσες...

Σήμερα το πρωί φτάσαμε τα 5 κιλά!!!!!!!!!

καλα για τουμπες εχουμε καιρο....και γενικα όταν πωρτοκανουν κατι θελουν και το χρονο τους για να το συνηθισουν...θελουν την πρακτικη τους :P...

Αντε μεγαλωνει η μπουμπουκα σου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αχ αυτο με τις τριχες!!!! μονιμα τριχες βγαζω απο πανω τους... δικες τους...δικες μου... οτι να ΄ναι!!!!

η μια η μικρη οποτε ξυπναει κ πειναει ,να χτυπιεται κ κανει ερπην αναποδα... παει κ κουτουλαει στην παντα της κ αν την δειτε ειναι μεσα στις τριχες!!!! εχουμε καραφλιασει σχεδον τελειως:tongue:.... κ να σκεφτειτε οτι τις παντες τους τις επλυνα πριν 3 εβδομαδες (τοτε με την απολυμανση)

baJfp2.png

Αυτό που συμβαίνει σε μένα...όσο ήμουν έγκυος που υποτίθεται τα μαλλιά δυναμώνουν...ε καμία σχέση,έπεφταν πάρα πολύ,που έλεγα ότι αν πέφτουν έτσι και μετά,θα χρειαστώ περούκα...μόλις γέννησα,δυνάμωσαν πάρα πολύ,έχουν αποκτήσει όγκο και είναι μια χαρά!!Πέφτουν ελάχιστα!

oCxsp2.png

καλα για τουμπες εχουμε καιρο....και γενικα όταν πωρτοκανουν κατι θελουν και το χρονο τους για να το συνηθισουν...θελουν την πρακτικη τους :P...

Kι εσύ μάνα δύο παιδιών,... εργάζεσαι κιόλας,... τί να ΠΩΡΤΟΚΑΝΕΙΣ??????????:tongue::tongue::tongue:

Αυτό που συμβαίνει σε μένα...όσο ήμουν έγκυος που υποτίθεται τα μαλλιά δυναμώνουν...ε καμία σχέση,έπεφταν πάρα πολύ,που έλεγα ότι αν πέφτουν έτσι και μετά,θα χρειαστώ περούκα...μόλις γέννησα,δυνάμωσαν πάρα πολύ,έχουν αποκτήσει όγκο και είναι μια χαρά!!Πέφτουν ελάχιστα!

Ακριβώς το ανάποδο εγώ!!!!!

Kι εσύ μάνα δύο παιδιών,... εργάζεσαι κιόλας,... τί να ΠΩΡΤΟΚΑΝΕΙΣ??????????:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D

εμένα οι τρίχες μου τώρα άρχισαν να πέφτουν... αλλά έχω ακόμα σίδηρο και παίρνω καμιά φορά για να μη μου φύγουν όλα μαζί τα μαλλιά!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα.Σ'ευχαριστώ doraki μου!Μπράβο η μπουμπού!!!!Τρώγαμε κρέμα πριν ξέρετε η σλιάρα,το αρκουδάκι,η μύτούλα,ενίοτε και το στοματάκι:) και όταν είχε κρεμούλα στο στοματάκι φτερνίζεται και φαντάζεστε ποιος την έφαγε στην μούρη:?:???:!!!!Καλή υπομονή όταν ξεκινήσετε τις κρεμούλες!!!!Κι μένα τώρα πέφτουν τα μαλλιά μου:(Στην εγκυμοσύνη ήταν δυνατά και λαμπερά.Που είναι αυτές οι μέρες????

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

κ εγω μαδαω σαν τρελη!!!!

ασχετο... πειτε μου την γνωμη σας...

οπως ειχα πει μπομπονιερες για τα παιδακια θα εχουμε γλυφιτζουρια με κουφετακια... για γλυκο θα εχουμε γλυκο του κουταλιου σε βαζακι... θα πρεπει να υπολογιζω κ τα πιτσιρικια σε αυτο, ετσι??? εν τω μεταξυ χθες μου ειπε η πεθερα μου οτι θελει να φτιαξει διπλες για την βαφτιση... να τις φτιαξουμε μια μια , να την τυληξουμε κ να την δωσουμε σαν 2ο γλυκο στην εκκλησια ή να τις βγαλουμε στο τραπεζι σε πιατελες??????

baJfp2.png

:P Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε. :P

Βρε κορίτσια, έχετε βγάλει όλες τα μωράκια σας βόλτα έξω? Εγώ δυο φορές τον έβγαλα κι αυτό για να πάμε στην παιδίατρο και άλλη μια στο μπαλκόνι. Μήπως είμαι υπερπροστατευτική????

Κι εμείς από ύπνο, μια χαρούλα! Κοιμάται κατά τις 11, μετά τον θηλάζω κανα 10λεπτο γύρω στις 4, μετά στις 7, κοιμάται και ξυπνάει στις 10 και ξανακοιμάται για κανα μισάωρο. Πολύ ύπνο αυτό το παιδάκι μου! Φτου φτου μην το ματιάσω!!!

Θέλω να καλοκαιριάσει βρε κορίτσια! Να ξεκινήσουμε τις βολτούλες....

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Σοφία

Λέω αφού θα έχεις γλυκάκι μετά τη βάφτιση να δώσεις τις δίπλες στο τραπέζι

Έλενα

Εντάξει τις μέρες με κρύο και αέρα το καταλαβαίνω, αλλά τις άλλες γιατί όχι, εκτός αν σου έχει πει κα΄τι αντίθετο η παιδίατρος. Εμάς ίσα-ίσα μας έχει πει ότι χρειάζεται βόλτες το παιδί!!

Και να σου πω και κάτι άλλο, χρειαζόμαστε κι εμείς!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Ελενάκι μου μάαααλλον είσαι λίιιιιγο υπερπροστατευτική!

Εμείς την είχαμε βγάλει 18 ημερών πρώτη φορά,μετά όμως πήραμε το κολάι και δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα!!Είτε κρύο έχει είτε ζέστη,ντυνόμαστε ανάλογα και βγαίνουμε,όχι απαραίτητα σε εξωτερικό χώρο,όμως σίγουρα κάπου εκτός σπιτιού!!

Τζάμπο,σούπερ μάρκετ,στα πεθερικά μου,στην κουνιάδα μου,σε φίλους μας,για ψώνια σε διάφορες περιοχές...Έλα,τώρα θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός και δε θα έχεις όρεξη να κάθεσαι μέσα..

oCxsp2.png

εμεις βγαινουμε οταν εχει καλο καιρο (δηλαδη να μην εχει ψωφο!!!). αλλα δεν τις παω σε μερη με κοσμο κ με παιδακια... στα jymbo πχ δεν τις παω κ για τον κοσμο αλλα κ γιατι δεν περναει το καροτσι ευκολα απο τους διαδρομους:mad:!!!! αλλα κ η παιδιατρος μας ηταν αυτη που μου ειπε πρωτη να τις βγαζω εξω ακομα κ τον γυρο του τετραγωνου!!! οτι δεν πρεπει να τις κλεινω μεσα κ πρεπει να περνουν αερα... μηπως να χαλαρωσεις λιγακι???? κ εσυ θα ξεσκασεις ετσι;)!

Σοφία

Λέω αφού θα έχεις γλυκάκι μετά τη βάφτιση να δώσεις τις δίπλες στο τραπέζι

δεν διευκρινησα οτι το μαγαζι μετα το φαγητο θα βγαλει μπραουνις με παγωτο....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...