Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά.Εμείς είμαστε πολύ καλά.Φάγαμε και την κρεμούλα μας πιο ήρεμα σήμερα και τώρα θα πάει για ύπνο ο μικρός και οι μεγάλοι για μπιρίμπα!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

καλημερα!!!!! τι μου κανετε???

εμεις παλι αργησαμε να κοιμηθουμε... καλες 2 κοιμηθηκανε αλλα δεν εχω παραπονο! ξυπνησανε στις 10!!!!! το προβλημα ειναι πως να τις κανω να κοιμουνται πιο νωρις......

εχουν ερθει κ οι γονεις μου κ μου φτιαχνουν κεικ κ κουλουρακια!!!! κατα τα αλλα θελω να αδυνατισω:tongue:

baJfp2.png

γεια σας και απο μένα κοριτσάκια μου.Σημερα ειχαμε τα ιδια ακριβως με τη Σοφια και τα κατσαριδα βρηκα μια ψοφια μικρη που λετε?Στο ντουλαπι με τα ταπερ και εβγαλα τα παντα ταπερα πιατα ποτηρια κατσαρολες τα παντα και δεν μπορω να ριξω τιποτα γιατι ειναι σκευη ξεπατωθηκα λεμε και ηθελα να σιδερωσω 4-5 πλυντηρια αλλα που κουραγιο

Επισης μπεμπης-μαμα μαρινα 1-0κοιμαται στην κουνια του για τεταρτη συνεχη φορα μονο που με εχει τρελανει κλαιει ο αμοιρος κανενα 20λεπτο καθομαι απο πανω του σν χαρος και του κραταω την πιπιλα του χαιδευω και το χερακι και τελος για να δουμε θα στρωσουμε γιατι δεν παει αλλο με το καροτσι θελω να το αφηνω κατω εχω κουραστει πολυ να το ανεβοκατεβασω ηδη με ποναει η μεση μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Why everybo(n)dy in this town f@cks except from me????

Τη θυμάστε αυτή την ατάκα από μια ελληνική ταινία???? Πώς μου ήρθε άραγε...έλεος πια...

για τις φωτο στο φβ ..... εγω το εχω κλειδωμενο το προφιλ μου κ επιλογη στα αλμπουμ μονο οι φιλοι. αλλα εχθες μου ειπε ο αντρας μου οτι ενας συναδελφος του ειδε τις φωτο με τις μικρες:confused::confused::confused::confused:..... ακομα δεν εχω καταλαβει πως..... τωρα θα κατσω να το σβησω...

Mου έτυχε κι εμένα και μάλιστα το συζητούσαμε με το Ινάκι...ίσως επειδή τις είχα κάνει "like" και πήγα και τις ξε-έκανα όλες !!!!

φαμ μου και γενικοτερα ....πληροφοριακα λενε οτι εαν εισαγεις νωριτερα απο οτι πρεπει τις τροφες μπορει λογω ανωριμοτητας του καθε οργανισμου να σου βγαλει καποια αλλεργια το παιδι ενω κανονικα δε θα σου εβγαζε......τωρα για τη γοπ και τις κρεμες δε ξερω....εχω ακουσει 2 διαφορετικες αποψεις..

ΔΗ+ΧΡ δωστου ενα εξτρα κουταλι και αστο να πειραματιστει...θα δεις οτι πολυ γρηγορα θα αρχισει να τρωει μονο του και αυτο ...μπορει να εχει περισσοτερο καθαρισμα αλλα το χαιρονται.....:-D

yasemi σ ευχαριστώ γι αυτά που λες...θα το ψάξω λίγο καλύτερα!!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ (;)), τέλεια η συμβουλή με το δεύτερο κουτάλι...Να το έχουμε όλες υπ΄ όψιν μας!!!!!

Ο μικρουλης μου εκανε σημερα τα εμβολια του, ειναι 6200 και 62 εκατοστα! Ξεχνιεμαι με τον ατιμουλη...

Είναι υπέροχος ο αγόραρος σου και από εκεί θα αντλήσεις δύναμη και όλα θα τα αντιμετωπίσεις!!! Να μας τα λες...εδώ είμαστε!!!!

γεια σας και απο μένα κοριτσάκια μου.Σημερα ειχαμε τα ιδια ακριβως με τη Σοφια και τα κατσαριδα βρηκα μια ψοφια μικρη που λετε?Στο ντουλαπι με τα ταπερ ...

Επισης μπεμπης-μαμα μαρινα 1-0κοιμαται στην κουνια του για τεταρτη συνεχη φορα μονο που με εχει τρελανει κλαιει ο αμοιρος κανενα 20λεπτο καθομαι απο πανω του ...

Κι εγώ (πριν γεννήσω ευτυχώς) βρήκα μικρά κατασαριδάκια στον πάγκο της κουζίνας κι έψαχνε η γυναίκα που μου κάνει δουλειές σαν την τρελή και που βρήκε φωλιά??/ Σε ένα ψηλό ντουλάπι που δεν πολυανοίγω που φυλάω τα μίξερ...Τί να ρίξεις εκεί??? Φρίκη...κατεβάσαμε και αδειάσαμ όοοοολα τα ντουλάπια και τα κάναμε με χλωρίνες και ξαναπλύναμε όοοοολα τα πιάτα-κατσαρόλες-ποτήρια...

ΥΓ Το πιάσατε ότι δεν πολυχρησιμοποιώ μίξερ,ε????

Ήρθα κι εγώ!!! καλέ τι κάνατε??? λέγατε, λέγατε, λέγατε!!! φτου σκόρδα!!! αλλά σήμερα με απογοητεύσατε... μόνο 10 ποστ???

εμείς περάσαμε πολύ καλά! ψιλοξεκουράστηκα γιατί τον κρατούσε και η κουνιάδα μου. Παρασκευή βράδυ κοιμήθηκε 9,5 ώρες!!!! έπαθα πλάκα!!!!! και χθες 8,5... βέβαια, διάβασα για τα άλματα ανάπτυξης του μπεμπουλινίου της yasemi που χτυπούσε 8ωρα και τώρα άλλαξε γνώμη :) και ελπίζω να μην την πάθω έτσι... :)

περαστικά στους άρρωστους συγγενείς... όλα να πάνε καλά!

15y6xxxv0qx3picm.png

να ΄μαι παλι!!! για λιγο γιατι περιμενω να ξυπνησουν για να τις κανω μπανιο.....

φαμ με τις κατσαριδες στο ντουλαπι , ψαξ΄το λιγο.... εγω μετα την απολυμανση βρηκα στο ντουλαπι πανω απο τον απορροφητηρα... εμπειναν απο την τρυπα που ειναι το καλωδιο:shock: το οποιο εφευγε απο την πλατη του ντουλαπιου κ κατεληγε κατω στην μπαζα.... εκει ειχαν κανει φωλια! την ειχε βρει ο ανθρωπος αλλα που να φανταστουμε οτι θα ανεβαιναν στον απορροφητηρα!!!! μια μαλιστα την βρηκαμε μεσα:shock::shock::shock::shock:

baJfp2.png

Άτιμα ζωντανά Σοφία!!!

Εμείς απολύμανση δεν έχουμε κάνει λόγω μπέμπη και πιο πριν λόγω εγκυμοσύνης...αν γινόταν να την κάνουμε και να λείπουμε όπως έκανες εσύ θα ήταν καλά, αλλά δεν γίνεται...

Τί εννοείς να το ψάξω? Μήπως υπάρχει κι άλλη φωλιά? Αν ήταν δεν θα έβλεπα καμία ακατανόμαστη???

Διαφημίσεις

καλημερουδια και καλη εβδομαδα κοριτσακια....ξυπνησα νωρις σημερα και φευγω σε λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον ο μικρουλης μου σημερα γυρισε απο μπρουμυτα ανασκελα...και να δειτε χαρα που εκανε....αχ μωρε!!!!!! Επισης εδω και 3-4 μερες με εχει ξεμαλλιασει...το εκανε μια φορα και απο τοτε όποτε σκυβω μου τ'αρπαζει το χαζουλι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα........οχι αλλες κατσαριδες αναγουλιασαμεεεεεεεεεεεεεε:):):D

Σταματα να μιλας εσυ και φερε τη φανελα ΤΩΡΑ αχ τι εχω παθει με τη φανελατο μπελα μου βρηκα και τα εχει βαλει με τη μαμα σου λεει οτι ειναι τσιμπουρι και εχει κατσικωθει στο γιο γιατι λεει βρηκε γκομενα Αγγλιδα και πηγε η Ελληνιδα μανα να ξεκαθαρισει τη κατασταση:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!!

κ ναι επιτελους μπορω να πω οτι μπαινουμε σε προγραμμα κ κοιμομαστε:P:p:p!!!!!

χθες η μια μου κοιμηθηκε στις 11 κ κατι η αλλη ξυπνησε γυρω στις 12 εφαγε λιγο κ μου ξυπνησανε στις 7.30!!! φαγανε κ ξανακοιμηθηκανε!!!!!!

Άτιμα ζωντανά Σοφία!!!

Εμείς απολύμανση δεν έχουμε κάνει λόγω μπέμπη και πιο πριν λόγω εγκυμοσύνης...αν γινόταν να την κάνουμε και να λείπουμε όπως έκανες εσύ θα ήταν καλά, αλλά δεν γίνεται...

Τί εννοείς να το ψάξω? Μήπως υπάρχει κι άλλη φωλιά? Αν ήταν δεν θα έβλεπα καμία ακατανόμαστη???

ναι, αυτο εννοω.... κοιτα αν αυτο το ντουλαπι εχει καμια τρυπουλα .... απο καπου μπηκαν για να ηταν εκει.... κ το κακο ειναι οταν βλεπεις μικρα, γιατι σημαινει οτι εχουν καπου φωλια κ γεννησανε! οι μεγαλες ειναι περαστικες....

καλημερουδια και καλη εβδομαδα κοριτσακια....ξυπνησα νωρις σημερα και φευγω σε λιγο...

που ησουν καλε εσυ????????? καλημερα!!!

λοιπον ο μικρουλης μου σημερα γυρισε απο μπρουμυτα ανασκελα...και να δειτε χαρα που εκανε....αχ μωρε!!!!!! Επισης εδω και 3-4 μερες με εχει ξεμαλλιασει...το εκανε μια φορα και απο τοτε όποτε σκυβω μου τ'αρπαζει το χαζουλι...

πω, πω ! μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!! τωρα θα πρεπει να τον προσεχεις ακομα περισσοτερο!!!!

αυτο σκεφτομουν εχθες... οτι θα μεγαλωσουν κ δεν θα ειναι για πολυ μωρακια..... ασε που κατι εχω παθει τελευταια κ σκεφτομαι ασχημα πραγματα κ τρεμω στην ιδεα μη μου παθουν τιποτα.....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...