Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angie κάνε με φίλη σουυυυυυυυυυυυυυυυ.... για να μπορώ να δω τις φωτογραφίες σου και δες κι εσύ τις δικές μου!!!!!!!

Yasemi Κι εμείς θα ξεκινήσουμε την "εκμάθηση" να τρώμε κρέμες από τον 4ο και τον 5ο ξεκινάμε κανονικότατα.

Αλλεργίες (να χτυπήσω ξύλο), αν έχει το παιδάκι θα τις βγάλει όποτε κι αν του δώσεις κρέμα/φρούτο κλπ...έτσι δεν είναι??? Πάντως η παιδίατρος που μας παρακολουθεί ξέρει αρκετά πράγματα για τις αλλεργίες κι έχει πάρει μέρος και σε μια έρευνα πρόσφατα και μελετάει συνέχεια. Την εμπιστεύομαι

Επιπλέον η κρέμα θα μας βοηθήσει με την ΓΟΠ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως κάπως έτσι με κοίταγε μ το κουτάλι!!!!!!:):):)Τον κρατάει αγκαλιά ο άντρας μου και τον ταίζω.Αλλιώς δεν γίνεται.....!!!!!Να δω πως θα τα καταφέρω μόνη μου απο Δευτέρα που τα χεράκια του έχουν άποψη και θέλουν να πιάσουν το κουτάλι!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

να ΄μαι παλι!!!

δημητρα καλη αρχη με τις κρεμες!!! κ εγω θελω!!!!!! εμας η δικια μας γιατρος απο οσο ξερω απο αλλα παιδακια τα ξεκιναει γυρω στους 6.... απλα φοβαμαι οτι οσο θα μενει θα το τρωω εγω:oops:....

αντζυ κουκλος ο μικρουλης!!!! εμεις δεν μπορουμε να σου κανουμε προταση γιατι ειμαστε λογοδοσμενες κ σοβαρες γυναικες:tongue::tongue::tongue:

για τις φωτο στο φβ ..... εγω το εχω κλειδωμενο το προφιλ μου κ επιλογη στα αλμπουμ μονο οι φιλοι. αλλα εχθες μου ειπε ο αντρας μου οτι ενας συναδελφος του ειδε τις φωτο με τις μικρες:confused::confused::confused::confused:..... ακομα δεν εχω καταλαβει πως..... τωρα θα κατσω να το σβησω...

baJfp2.png

και ναι ειναι επισημο.....ο αντρας μου τα πηρε και μου διεγραψε ολεεεεες τις φωτο απο το φεις....τι να του πεις τωρα....

καλα εκανε και εγω ετοιμη ειμαι.Παιδια εμενα Ο Δημητρς με το κουταλι τα πηγε μια χαρα απο την αρχη με το φαγητο μετα δεν τα πηγε καλα.Αλλα για αλλεργιες δεν γνωριζω καθολου δεν ειχαμε τετοια στο ενεργητικο μας για να δουμε με αυτον γαιτι τον βλεπω ζορικο και μιγιαγγιχτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

φαμ μου και γενικοτερα ....πληροφοριακα λενε οτι εαν εισαγεις νωριτερα απο οτι πρεπει τις τροφες μπορει λογω ανωριμοτητας του καθε οργανισμου να σου βγαλει καποια αλλεργια το παιδι ενω κανονικα δε θα σου εβγαζε...δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα...οσο πιο αργα τοσο καλυτερα...για αυτο πια αργουνε να βαλουνε το ψαρι και το αυγο ...ουσιαστικα δεν ειναι αλλεργια αλλα απλα ανωριμοτητα του οργανισμου να δεχτει τη τροφη....για αυτο λενε σιγα σιγα τις τροφες .....τωρα για τη γοπ και τις κρεμες δε ξερω....εχω ακουσει 2 διαφορετικες αποψεις..η μια λεει ναι στη κρεμα νωρις η αλλη παλι οτι επιδεινωνει την κατασταση.....εμενα δε ξερω τι θα μου πει η παιδιατρος γιατι ειχα παει σε αυτη οταν πια ητανε 11 μηνων η μεγαλη καθοτι καμμενη απο αλλους 2 παιδιατρους αλλα ξερω οτι στην αρχη με το μωρο μου ειχε πει τιποτα παρα γαλα το πρωτο εξαμηνο (οχι χαμομηλια και νερο )...και να μου πει εγω τοχω βγαλει μονη μου πια το προγραμμα.....απο τον εκτο φρουτοκρεμα (ενα ενα φρουτο) θα παμε περιπου μεχρι τον 7ο ετσι μεχρι να φαει ολοκληρωμενο γευμα στανταρ μετα το απογευμα γιαουρτι ή φρουτοκρεμα και μετα τα μεσημεριανα...λαχανικα,κοτοπουλο,κρεας (εαν το δεχτει ) ...ε θα φτασουμε αισιως στο χρονο και αρχιζουμε και τα αλλα...ψαρι αυγο κλπ .....και ο θεος βοηθος....

ΔΗ+ΧΡ δωστου ενα εξτρα κουταλι και αστο να πειραματιστει...θα δεις οτι πολυ γρηγορα θα αρχισει να τρωει μονο του και αυτο ...μπορει να εχει περισσοτερο καθαρισμα αλλα το χαιρονται.....:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαράσταση στο θεμα της μητερας μου, ειμαστε σε αναμονη...Ακομα δεν ξερω εαν θα ειναι περαστικο...:(:(:(

Ευτυχως που εχω και σας και ξεχνιεμαι λιγακι...Μεχρι στιγμης ολα καλα με το γαλα μου...

Ο μικρουλης μου εκανε σημερα τα εμβολια του, ειναι 6200 και 62 εκατοστα! Ξεχνιεμαι με τον ατιμουλη...

Διαφημίσεις

για τις φωτο στο φβ ..... εγω το εχω κλειδωμενο το προφιλ μου κ επιλογη στα αλμπουμ μονο οι φιλοι. αλλα εχθες μου ειπε ο αντρας μου οτι ενας συναδελφος του ειδε τις φωτο με τις μικρες:confused::confused::confused::confused:..... ακομα δεν εχω καταλαβει πως..... τωρα θα κατσω να το σβησω...

αφου τις εχεις για profile picture!!! ακομα και φιλη να μην σε εχει αυτη την φωτο την βλέπει...

marina maliv περαστικα να ειναι....

Καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαράσταση στο θεμα της μητερας μου, ειμαστε σε αναμονη...Ακομα δεν ξερω εαν θα ειναι περαστικο...:(:(:(

Ευτυχως που εχω και σας και ξεχνιεμαι λιγακι...Μεχρι στιγμης ολα καλα με το γαλα μου...

Ο μικρουλης μου εκανε σημερα τα εμβολια του, ειναι 6200 και 62 εκατοστα! Ξεχνιεμαι με τον ατιμουλη...

ωπ αυτο μου ξεφυγε....περαστικο ελπιζω να ειναι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας...
΅

Μαρίνα περαστικούλια για τον αδελφό σου. Όλα θα πάνε καλά!

Καλησπερα κοριτσια!

Μαρία τι έπαθε η μανούλα σου? Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό?

Και το μωράκι σου... μια χαρούλα είναι! Κι αν σου μοιάζει... πρέπει να είναι κουκλάκι ;)!

Ξύπνησε ο μικρούλης μου για γαλατάκι στις 4 και αφού τον τάισα, έβγαλα το υπόλοιπο με το θήλαστρο (το βάζω σε σακουλάκια και στην κατάψυξη). Τώρα πάω για νανάκια.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ..............

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...