Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι...

πηγαμε λητω το σηκωσαμε και γυρισαμε σπιτακι μας.

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας και τα παιξαμε λιγο γιατι ειναι39 χρονων η μαμα μου αρρωστησε με γαστρενεριτιδα και δεν ξερουμε ποιος θα κατσει με τον μπαμπα περιμενω καιτον αδερφο μου το βραδυ να μου τα πει απο κοντα και ζημωνω πιτσες αλλη ορεξη δεν ειχα με τετοια μαντατα.Εγω θα βγω παντως απο τα γκρουπ ουτως ή αλλως δεν μου προσφερουν και τιποτα

ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.

καλα μπαρμπι ητανε γκαβη η γιαγιακα που στο ειπε αυτο???το εχουνε φαινεται...αυτη η ηλιθια ερωτηση αγορακι ειναι ενω το εχεις μεσα στα ροζ το παιδι μου την εχουνε κανει και εμενα απειρες φορες στο δρομο οι γιαγιαδες.....

δεν ηταν πανω απο 55 οποτε δεν μου κανει και πολυ για γιαγιακα. οσο αγορακι και να μοιαζει οταν ειναι ντυμενο ροζ απο πανω μεχρι κατω δεν το λες αγορακι!

Βarbie η κόρη σου πήρε από εσένα και φυσικά είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!

σε ευχαριστω - παλι με ανεβασες :-D:-D:-D ολοι λενε οτι μου μοιαζει (μονο τα αυτια πηρε του μπαμπα και ειναι λιγο πεταχτα αλλα αυτο διορθωνεται :tongue:

Barbie η μπουμπου σου ειναι πολυ πολυ ομορφη, να την χαιρεσαι!!!!

σε ευχαριστω. ;)

κοριτσια μου ηρθε ενα μηνυμα στο fb που λέει:ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

καλα κανω και δεν το παω με τιποτα το face

κουκλα η κορη σου! νομιζω οτι σου μοιαζει....

ευχαριστω...

ευχαριστω για τα σχολια σας στις φωτο της νεραιδουλας μου!!! ειμαι μια χαζομαμα οπως ολες :lol:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα!!!!!Πολύ γέλιο!!:):)Περισσότερο έφαγε η μυτούλα του παρά το στοματάκι του:P:pΤου άρεσε αλλά δεν του έφτασε:confused:ήταν μόνο 50ml νερό και έτσι φάγαμε και γαλατάκι στο καπάκι.Τώρα κοιμάται με τον πατέρα του.Πάω να την πέσω και εγώ γιατί το βράδυ έχει μπιρίμπα!!!!!!

πολύ ωραία μπράβο σας, αντε να περάσει ο καιρός και να μας αφήσει κ εμάς να τρωμε κρεμούλες!!!

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας και τα παιξαμε λιγο γιατι ειναι39 χρονων η μαμα μου αρρωστησε με γαστρενεριτιδα και δεν ξερουμε ποιος θα κατσει με τον μπαμπα περιμενω καιτον αδερφο μου το βραδυ να μου τα πει απο κοντα και ζημωνω πιτσες αλλη ορεξη δεν ειχα με τετοια μαντατα.Εγω θα βγω παντως απο τα γκρουπ ουτως ή αλλως δεν μου προσφερουν και τιποτα

Μαρινάκι μου όλα μαζεμένα μωρε! περαστικά να είναι όλα και όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

μα καλα καλα δε καθεται σωστα ο μισος κορμος του παιδου..πως θα φαει με κουταλι....μην αναφερω τα αλλα....(αλλεργιες,ανωριμοτητα οργανισμου κλπ )...εδω ολοι λενε μετα τους εξι....για αυτο μου κανει εντυπωση...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

και εμενα στον Δημητρη απο 4 μηνων εδωσε ρυζαλευρο 5 φαρινα 6 φρουτο και υγο 7 χορτοσουπα και 8 κρεας ψαρι και κοτοπουλο.Θυμασται που σας ειχα πει οτι θα γινει χαμος με τα φαγητα?Αρχισε ο ενας γιατρος θα λεει τα αντιθετα απο τον αλλον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ρυζάλευρο ή κρέμα αροβοσίτου.Επειδή είναι πρόωρος πρέπει να πάρει λίγο βάρος για να φτάσει τα τελειόμηνα.Γι'αυτό έδωσε κρέμα

ok pesto etsi....γιατι γενικα πριν τους 6 δε δινουν τιποτα.....και μαρινα ναι οκ σου τα εδωσε νωρις και εσενα και ναι θα γινει χαμος αλλα το παω με τον Π.Ο.Υ.και οχι μονο....ολοι λενε οτι ακομη και στο θεμα παχυσαρκιας της ελλαδας φταιει που τα πλακωναμε απο νωρις στις κρεμες κλπ (αννοω πριν τους 6 μηνες )....ασε που πριν τους 6 γενικα ειναι ανωριμο το συστημα του μωρου και παιζει μεγαλο θεμα με τις αλλεργιες του παιδιου....βερ δε παει να λεει ο παιδιατρος μου πριν τους 6 εγω δε δινω....δε τη ξαναπαταω οπως στην μεγαλη που ξεκινησαμε γυρω στους 5 και κατι και ακομη να ξεπερασει τις διαφορες αλλεργιες ...ο αλλεργιολογος μου το ειχε ξεκαθαρισει ....οσο νωριτερα σε παιδι ακομη και προδιαθεση για αλλεργια να μην εχει τοσο πιο κακο κανει σοτν οργανισμο

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ρυζάλευρο ή κρέμα αροβοσίτου.Επειδή είναι πρόωρος πρέπει να πάρει λίγο βάρος για να φτάσει τα τελειόμηνα.Γι'αυτό έδωσε κρέμα

αληθεια πως τα πηγε με το κουταλι???φανταζομαι σε κοιταγε καπως ετσι 36_1_25.gif

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ασδψφφασψωωδβγφφαφγγφγσγησσδαδφφσγσαγσγσγβωσβσββσνβσνβ ν βσνχ χ χηηδξσκξμσκξδξσαδδαφψαφαωγωσαγωσασαδψζψψψζψζ ω δφαασωσωωσσωββ β χ χ ψβδαγγφηδφγφκ΄\σλ\'\\'\\'\\αςααφξαλΑΣ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

βοηθεια το ταλιμπανακι εκανε καταληψη στο λαπ τοπ μου.....εγραψε και αυτη στις φιλες της λεει....προς αντμιν....μην με βαλετε καρτα....ευχαριστω....μαθαινω στο παιδι ωστε αυριο να μπαινει στο www.paidiatonmamadontouparents.gr

ok???ευχαριστω.

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...