Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας και τα παιξαμε λιγο γιατι ειναι39 χρονων η μαμα μου αρρωστησε με γαστρενεριτιδα και δεν ξερουμε ποιος θα κατσει με τον μπαμπα περιμενω καιτον αδερφο μου το βραδυ να μου τα πει απο κοντα και ζημωνω πιτσες αλλη ορεξη δεν ειχα με τετοια μαντατα.Εγω θα βγω παντως απο τα γκρουπ ουτως ή αλλως δεν μου προσφερουν και τιποτα

καλη δυναμη...να πανε όλα καλα.

Μαρινακι περαστικα!

οι οζοι που ειχα στα 16 μετα απο θεραπεια εφυγαν...αλλα παρακολουθουσα το θυρεοειδη συνεχεια...7 μηνων εγγυος που εκανα υπερυχο μου ειπε η γιατρος οτι παλι κατι παει να εμφανιστει..εκανα εξεταση αιματος κ ηταν 3,3 κ μου ειπε να μην παρω ...τωρα ομως ανεβηκε κι αλλο...μαλλον για κανενα 25mg με βλεπω

δε μου φαινεται σοι η ενδοκρινολογος...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας και τα παιξαμε λιγο γιατι ειναι39 χρονων η μαμα μου αρρωστησε με γαστρενεριτιδα και δεν ξερουμε ποιος θα κατσει με τον μπαμπα περιμενω καιτον αδερφο μου το βραδυ να μου τα πει απο κοντα και ζημωνω πιτσες αλλη ορεξη δεν ειχα με τετοια μαντατα.Εγω θα βγω παντως απο τα γκρουπ ουτως ή αλλως δεν μου προσφερουν και τιποτα

καλα ρε Μαρινα τι καθεσαι και ζυμωνεις κ δεν παραγγελνετε μια ωραιοτατη πιτσα δηλαδη????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

γιατι για πες για πες...εντωμεταξυ ακομα την ψαχνω!!!!!!!!!!!!

σε εγκυμοσυνη 3.3 και να μη σου δωσει χαπι, πηρε ρισκο. Ειδικα σε εγκυμοσυνη 1 με 2 πρεπει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και εγω φοβηθηκα τωρα με αυτο το μυνημα θα βγω και εγω εχει γουστο

Παντως βρε κοριτσια τα περισσοτερα μωρα οτν ειναι το σο μωρα δεν τα καταλαβαινεις τι ειναι αγορι κοριτσι μονο απο τα ρουχα εμενα δεν μου φαινεται και κακο πια εσεις δεν την εχετε πατησει ποτε?

Δεν είναι κακό το να μπερδέψεις το φύλο ενός μωρού (κάτι που συμβαίνει συχνά). Κακό είναι να λες ότι και καλά επειδή σου θυμίζει αγόρι, το επόμενο παιδί θα είναι αγόρι. Και αυτό απλώς επειδή ο καθένας (δηλ οι πεθερές ως επί το πλείστον) νομίζει ότι αν πει κάτι πολλές φορές, θα γίνει κιόλας... :mrgreen:

gia kauiste re paidia....εαν γινεις μελος ενος γκρουπ πως να σου παρουν τις φωτο????αφου για να δουν το προφιλ σου πρεπει να τους δεχτεις κιολας........

Με το Facebook είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...

πχ.Σε μια φωτο κάποιου είχα γράψει ένα σχόλιο,μετά από λίγο τον διέγραψα από φίλο,όταν μπήκε το επόμενο σχόλιο στη φωτο που είχα σχολιάσει εγώ,μου έδωσε πρόσβαση σε όλα τα άλμπουμ του...Ή όταν ένας φίλος μου επισημαίνεται σε ένα άλμπουμ,εγώ μπορώ να δω όλα τα άλμπουμ του ατόμου που τον επισήμανε.Το ίδιο γίνεται και αν κάποιος φίλος μου σχολιάσει μια φωτο ενός φίλου του που δεν είναι και δικός μου...Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω,δεν μπορείς να κάνεις να μη φαίνονται...Και δεν μπορείς να διαγραφείς κιόλας,μόνο απενεργοποίηση του λογαριασμού...

Λοιπόν, δεν μπορεί ο καθένας να δει τις φωτογραφίες σου αν έχεις κλειστό προφίλ με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αν όμως γίνεις μέλος ενός group ή θαυμαστής, αυτός που δημιούργησε το group έχει πρόσβαση ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Έτσι δεν είναι?:confused:

Ντοράκι είχες πρόσβαση γιατί προφανώς είχε ρύθμιση να βλέπουν τις φωτογραφίες και οι φίλοι φίλων...

Περαστικά εύχομαι και γρήγορα!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

σε εγκυμοσυνη 3.3 και να μη σου δωσει χαπι, πηρε ρισκο. Ειδικα σε εγκυμοσυνη 1 με 2 πρεπει...

πανω στον υπερηχο λεει.... μικρη κυστη θυρεοειδους αρ. λοβου 0,14cm....???????????????????????? tvra to eida

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

πανω στον υπερηχο λεει.... μικρη κυστη θυρεοειδους αρ. λοβου 0,14cm....???????????????????????? tvra to eida

οζιδια μεχρι και 2 εκατοστα ειναι υπο παρακολουθηση απλως, δεν ειναι ανησυχητικα. Τωρα αν ειναι παρα πολλα, το συζητανε.

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρινακι εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό περαστικά σας

Μαρία με έβαλες σε σκέψεις με τον θυροειδη θα ψάξω τα αποτελέσματα κ θα σας ρωτήσω..έχε γούστο να έχω κανά θυροειδη κ να μην το έχω πάρει χαμπάρι.

:-D

Διαφημίσεις

ναι :)

Τί ωραία!

Γεια σας και πάλι!!Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από βόλτα στο ΙΚΕΑ,γινόταν ο κλασικός χαμός του Σαββάτου-ή αλλιώς μέρα παρεπιπτόντως για τη ΦΑΜ!!!...

:lol::lol::lol:

λοιπον ερωτηση: τι ειναι η μερα του παρεπιπτοντως...φαμ???

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες που απλά είπα πολλές φορές "παρεπιπτόντως"!!!!

Εγω κοριτσια εμαθα μολις τωρα ασχημα νεα οτι ο αδερφος μου χρειαζεται και αυτος εγχειρηση καρδιας και τα παιξαμε λιγο γιατι ειναι39 χρονων η μαμα μου αρρωστησε με γαστρενεριτιδα και δεν ξερουμε ποιος θα κατσει με τον μπαμπα ...

Μήπως να στείλεις την φίλη σου να τους φροντίσει όλους?!?!?! Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό με τον αδερφό σου...

Κορίτσια σήμερα φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα!!!!!Πολύ γέλιο!!:):)Περισσότερο έφαγε η μυτούλα του παρά το στοματάκι του:P:pΤου άρεσε αλλά δεν του έφτασε:confused:ήταν μόνο 50ml νερό και έτσι φάγαμε και γαλατάκι στο καπάκι.Τώρα κοιμάται με τον πατέρα του.Πάω να την πέσω και εγώ γιατί το βράδυ έχει μπιρίμπα!!!!!!

Μπράβο σαααας!!!! Τρελαίνομαι για μπιρίμπα!!!!

ti να πω..περαστικα...εαν καπως μπορουμε να βοηθησουμε σφυρα....

Κορίτσια σήμερα φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα!!!!!Πολύ γέλιο!!:):)Περισσότερο έφαγε η μυτούλα του παρά το στοματάκι του:P:pΤου άρεσε αλλά δεν του έφτασε:confused:ήταν μόνο 50ml νερό και έτσι φάγαμε και γαλατάκι στο καπάκι.Τώρα κοιμάται με τον πατέρα του.Πάω να την πέσω και εγώ γιατί το βράδυ έχει μπιρίμπα!!!!!!

συγνωμη..εχασα κατι...ποσο ησαστε και φαγατε κρεμα??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

thanks doc.!!! εσυ τι ειχες κ εκανες αφαιρεση?
Ρε συ Αλεκα μολις μιλσα με την ενδοκρινολογο και μου ειπε να το αφησω κι οτι πανω απο 10 ειναι παθολογικο...και το Μαιο το επανεξεταζω!!!!??????!!!!?????!

εγω ειχα graves ( αυτοανοσο που ο θυρεοειδης ειβαι συμπτωμα και όχι η αιτια). Η γιατρος σου ειναι ηλιθια. πες της ότι όλα τα επιστημονικα πειπερς λενε ότι ο κλινικος υποθυρεοειδισμος χρηζει θεραπειας. Εγω , στην εγκυμοσυνη γιατι νομιζεις γινομαι σα βοδι? Γιατι λογω ορμονων δε μπορω να ελγξω τις ορμονες του θυρεοειδη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...