Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μου ηρθε ενα μηνυμα στο fb που λέει:ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεεεερα!!!!

ινακι κ εγω επιχειρησα χθες να παω τι ορογραμμα τους λιγο πιο νωρις... δηλ απο 10.30 που ξεκιναγαμε μπανιο κ ταισμα το καναμε 10.... αποτελεσμα? η μια κοιμηθηκε στις 12 (τετοια ωρα κοιμαται...) κ την αλλη κατα τις 1 την παρατησα στην κουνια της αφου ξαναεφαγε... στις 2 που πηγαμε για υπνο η μικρη ηταν ακομα ξυπνια κ χαζευε με την μινι της!!!!

δεν ξερω τι ωρα κοιμηθηκε αλλα ξυπνησε εντελως στις 11!!!!!!!!!!! η αλλη που κοιμοταν απο τις 12 μου ξυπνησε στις 8....

διορθωστε με αν κανω λαθος.... οταν εχει θυροειδη δεν παιρνεις συνεχεια τα φαρμακα για να τον κρατας ρυθμισμενο???? γιατι εχει η μητερα μου κ παιρνει τ4 απο τα 20 της!

θελω να παω βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου φαίνεται πιο δύσκολο το δικό σου, γιατι εγώ απλα προσπαθώ να την κρατήσω ξύπνια...εσύ πώς να τα κοιμήσεις πιο νωρίς;;;;

για τον θυρεοειδή αυτό που είναι απαραίτητο είναι οι συχνές εξετάσεις...γιατι οι παθήσεις είναι πολλές και η κάθε μια εχει διαφορετική συμπεριφορά...πχ μπορεί να έχεις όζους αλλα να είσαι ευθυρεοειδικός (τιμές εντός ορίων) για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε εκεί δεν είναι απαραίτητο να πάρεις χάπια. Συνήθως πάντως...απαξ και κάποιος πάθει υποθυρεοειδησμό τον έχει για μια ζωή, σε αυτή την περίπτωση είναι μαλλον η μαμά σου.

Νομίζω οτι και εγώ πρεπει να πάω για εξετάσεις ίσως και η δικια μου κολλημένη ζυγαριά να οφείλεται σε αλλαγή τιμών , πραγμα που δεν ειχα σκεφτεί μεχρι τωρα :oops::oops:

Κατερινακι ωραιο το site!!!

Barbie η μπουμπου σου ειναι πολυ πολυ ομορφη, να την χαιρεσαι!!!!

Βarbie η κόρη σου πήρε από εσένα και φυσικά είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!

παρεπιπτοντως, τι ειναι η μερα του παρεπιπτοντως;

εγω σε λίγακι θα παω στον αγαπημενο μου μικρο κοραη να παρω βιβλιαρακιααα. Η μικρη εχει δεκατακια, ελπιζω να μην ανεβει...

Σημερα θα παμε σε ενα κοριτσακι που σαραντησε...κοριτσια φοβαμαι οτι θα φαινεται πιο μεγαλο απο την δικια μου :mrgreen: Αν μιλαει κι ολας παραπανω απο την δικια μου θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!

Χαχαχαχα!!!

Αχ κι εμένα μου αρέσει αυτό το βιβλιοπωλείο, και είχε και καφέ αλλά έκλεισε...Περαστικά στο Μητσινάκι από τον Κομποστοπόρδα και να της πεις ότι αποκλείεται ένα μωρό 40ημερών να είναι εξυπνότερο και ομορφότερο από αυτήν!!!!!

...εγώ εχω κόλλημα με τους μύθους του Αισώπου ειδικά με τον ψευτη βοσκό, τα σιχαίνομαι τα ψεματα γι'αυτο θα του το διαβάζω συνεχεια, αλλά νομίζω θα του αρέσει ο κοντορεβυθούλης (για ευνόητους λόγους!!)

Κι εγώ τρελαίνομαι για τους μύθους του Αισώπου...χαρακτηρίζουν την παιδική μου ηλικία που μου διάβαζε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου κάθε βράδυ...Κλαψ...

ναι οντως μενουμε κοντα ,... κ επισης αν δεν κανω λαθος εχουμε γεννηθει την ιδια μερα :)

Ναι??? 13-4-1976 κι εσύ?!?!?!?!?!?!?!?!

Διαφημίσεις

οοοχι εμενα ειναι απογευματινος τυπος!!! οποτε ξυπναει ξημερωματα και δεν ξανακοιμαται...

ελπιζω να καταφερεις παντως κατι, θελει υπομονη και να ακολουθεις καθε μερα το ιδιο προγραμμα

κοιτα , απο οτι βλεπω, ειτε ξεκινησουμε στις 10 ειτε στις 11 αυτες σε γενικες γραμμες κοιμουνται στις 1.... θα το δοκιμασω μερικες μερες το πιο νωρις μπας και!!!!

βρε μην ανησυχεις ! υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο ομορφο κ πιο εξυπνο απο την μπουμπου σου???? καλα λεει η φαμ;)

baJfp2.png

χαχα ok με πεισατε, αλλα επειδη εχουμε καλη καρδια μαμα και κορη της πηραμε και εκεινης παραμυθακια για να της διαβαζει η μαμα της αργοτερα...οταν γινει πιο μεγαλη οπως εμεις :-P

χρόνια σου πολλά κ από εμάς! οτι επιθυμείς!!!!:D:D

λουσι χρονια πολλα...

Λούσυ και 3μηνα μωράκια χρόνια πολλάααααααααααααααα!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!! ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ 1 ΧΕΡΙ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

ΦΑΜ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!:)

δηλωσε η πεθερα οτι αν δεν ξερεις οτι ειναι κοριτσι ευκολα την κανεις αγορι αρα αυτο σημαινει οτι το δευτερο θα ειναι αγορι

smiley-violent014.gif

τωρα πραγματικα φαινεται η κορη μου για αγορι?????εστω και λιγο?πειτε την αληθεια,θα το αντεξω.

και οχι δεν της απαντησα σε καμια απο τις βλακειες που ειπε,ημουν κυρια και απορω πραγματικα με εμενα.....

λετε να εγινα καλος ανθρωπος????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ Μ...ΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ...:mrgreen: ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ...:twisted::twisted::twisted:

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΥΖΑΜΑΚΙ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΡΟΖ...

να συμπληρωσω επισης οτι ενας ακομα λογος που μαρεσει αυτος ο γιατρος ειναι ο τροπος που προσεγγιζει τα παιδια, ειναι πολυ καλος μαζι τους και το θεωρω σημαντικο αυτο γιατι αργοτερα δεν θα νιωθει η μικρη οτι παει στον μπαμπουλα να της κανει εμβολιο

ΑΠΛΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...

Καλημερα και εννοειται οτι θα ειναι τελεια αφου ειναι σαββατο.

Λοιπον το καλυτερο νομιζω το εχουν πει σε μενα.

Δικο σου ειναι? (οχι του γειτονα).

Να σου ζησει ! (ευχαριστω).

Πολυ γλυκο αγορακι αλλα γιατι του φορας ροζ? (εδω απαντανε η την στελνουμε?):twisted:

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κοριτσια μου ηρθε ενα μηνυμα στο fb που λέει:ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ... ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΡΟΥΠ... ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΤΛ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

και εγω φοβηθηκα τωρα με αυτο το μυνημα θα βγω και εγω εχει γουστο

Παντως βρε κοριτσια τα περισσοτερα μωρα οτν ειναι το σο μωρα δεν τα καταλαβαινεις τι ειναι αγορι κοριτσι μονο απο τα ρουχα εμενα δεν μου φαινεται και κακο πια εσεις δεν την εχετε πατησει ποτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!! ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ 1 ΧΕΡΙ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

ΦΑΜ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!:)

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ Μ...ΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ...:mrgreen: ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ...:twisted::twisted::twisted:

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΥΖΑΜΑΚΙ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΡΟΖ...

ΑΠΛΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ... ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΡΟΥΠ... ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΤΛ...

και εγώ το σκέφτηκα να βγω και από τα υπόλοιπα, καμιά φορα δεν ξερεις!

gia kauiste re paidia....εαν γινεις μελος ενος γκρουπ πως να σου παρουν τις φωτο????αφου για να δουν το προφιλ σου πρεπει να τους δεχτεις κιολας........

οταν κάνεις αίτηση σε ενα γκρουπ δεν αποκτουν αυτοματα προσβαση στο προφιλ σου?

ama htane etsi tote γιατι στις μανουλες δεκεμβριου επρεπε να με κανιυν και να τους κανω φιλες για να δουν προφιλ???μονο εαν δεν ειναι κλειδωμενο το προφιλ σου σε βλεπει οποιος θελει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...