Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Είσαι υπερβολική τώρα. Έχεις πολλά στάδια ακόμα μέχρι να φτάσεις στην υιοθεσία. Η περίοδος δίνει σημάδια για το τέλος 2-3 χρόνια πριν...λένε. Στη συνέχεια, υπάρχει και η δυνατότητα της δότριας. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lucy χρονια πολλαααααααααα , να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

ινακι και μαλιβ χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

αλεκα αν παρω χαπι θα το ριξω το ρημαδι ??tha thn parv to bradi thn endokrinologo...den thn paleyv allo me th diaita..exv skasei!!!

Ναι θα το ρυθμισεις και θα χασεις και ευκολα κιλα.. αλλα να πας οπωσδηποτε σε ενδοκρινολογο και να προσπαθεις οσο γινεται να μην αγχωνεσαι....

λοιπον ναι εβαλα χαζαπλαστ στη πιπιλα μουγκα ξερος επεσε αλλα δεν το ξανακανω γιατι ερεθιστηκε το μαγουλακι του και τον εχω με κρεμα που βαζουμε για τον κ@@ο του αλλα κοριτσια απο την γκρινια του οχι τσιροτο ημουν ετοιμη να παρω την μονοτικη και να τον περασω δυο γυρες

Εγω το σκεφτομαι καθε μερα....

μαλλον θα ειμαι η επομενη που θα το κανει... :mrgreen:

χμμμμ ωραια ερωτηση,ακομα δεν αγχωθηκα.θα εχω 3 ρεπο εγω και 2 ο παναγιωτης 5 συνολο,ουσιαστικα 2 μερες θα εχω προβλημα.ε αυτες τις 2 μερες θα προσπαθησω να δουλευω αντιθετες βαρδιες και αν καμια φορα δεν γινεται θα φωναζω την αδερφη μου.παντως ελπιζω να μην χρειαστω ΠΟΤΕ την πεθερα μου,αυτη μπορει να μου φωναζει το παιδι μητσο:mrgreen::mrgreen:.

Η πεθερα σου εχει μυωπια και μαλιστα πανω απο 10 βαθμους... να της αγορασεις ενα ζευγαρι γυαλια δωρο για να βλεπει καλα....:evil:

Καλημεραααααααααα

Απο χθες αρχισαμε και παλι να τρωμε την μερα χωρις να γκρινιαζουμε... γιατι το βραδυ ετσι και αλλιως ετρωγε χωρις κλαμα... λετε να υπαρχει ακομη περιπτωση για ΓΟΠ? γαλατακι δεν βγαζει καθολου αλλα ειμαι σε σκεψεις...

Σημερα εχουμε να παμε το βραδυ σε κατι φιλους που θα δωσουν λόγο... και μετα το πασχα ο αρραβωνας.... θα αφησω τον μικρο στην μαμα μου και για να μην τον ξεσηκωνω μεσανυχτα ειπα να τον αφησω και το βραδυ και να τον παρω το πρωι.... λετε να μου παθει τιποτα?

Εννοειται πως η μαμα μου τον προσεχει πολυ και πριν καν κανει αααα αυτην τρεχει αλλα φοβαμαι να μην βγει εκτος προγραμματος... βεβαια πιο προγραμμα θα μου πειτε αφου οποτε θελει ξυπναει και οποτε θελει κοιμαται το βραδυ αλλα εχω πολυ αγχος... Εσεις τα αφησατε ποτε τοσο μικρα το βραδυ αλλου? ειμαι υπερβολικη ?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα , δεν πανε καλα!!!

ετσι, κανε προσπαθειες να παρεις λιγο τα πανω σου!!!

τι παραμυθακια πηρες; και εμεις θα παμε σημερα να παρουμε κανενα...εχω κατεβασει διαφορα σιντι αλλα αλλο να τα διαβαζω εγω ειναι πιο ωραιο!!!

του πηρα τα κλασσικα αυτα που μεγαλωσαμε και εμεις με αυτα .. τα 3 γουρουνακια, τον ρομπεν των δασων, κοντορεβυθούλη :) ειναι μεγαλα σε μεγεθος με μεγαλες εικονες και τρελαινεται να χαζευει τις εικονες. σημερα θα προσπαθησω να πεταχτω σε κανα πιο μεγαλο βιβλιοπωλειο να δω τι αλλο παιζει στα παιδικα βιβλιαρακια γιατι σαν πρωτομανα δεν το κατεχω το αθλημα :)

Ναι θα το ρυθμισεις και θα χασεις και ευκολα κιλα.. αλλα να πας οπωσδηποτε σε ενδοκρινολογο και να προσπαθεις οσο γινεται να μην αγχωνεσαι....

Σημερα εχουμε να παμε το βραδυ σε κατι φιλους που θα δωσουν λόγο... και μετα το πασχα ο αρραβωνας.... θα αφησω τον μικρο στην μαμα μου και για να μην τον ξεσηκωνω μεσανυχτα ειπα να τον αφησω και το βραδυ και να τον παρω το πρωι.... λετε να μου παθει τιποτα?

Εννοειται πως η μαμα μου τον προσεχει πολυ και πριν καν κανει αααα αυτην τρεχει αλλα φοβαμαι να μην βγει εκτος προγραμματος... βεβαια πιο προγραμμα θα μου πειτε αφου οποτε θελει ξυπναει και οποτε θελει κοιμαται το βραδυ αλλα εχω πολυ αγχος... Εσεις τα αφησατε ποτε τοσο μικρα το βραδυ αλλου? ειμαι υπερβολικη ?

Ευχαριστω Μαχη μου...εχω σκασει με τη διαιτα και δεν χανω γραμμαριο...κανω και 2 βδομαδες γυμναστηριο 5/εβδομαδα και ειμαι ακριβως οσα κιλα βγηκα απο το μαιευτηριο...γραμμαριο παρακατω!!!! Την ενδοκρινολογο την πηρα χτες και δεν τη βρηκα...

στα 16 μου ειχα κατι οζους και παλι επαιρνα θυμαμαι χαπι....και να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια απο τη στιγμη που αρχισεις αγωγη..σε ποσο καιρο ρυθμιζεται???

Μαχη φυσικα και δεν θα παθει τιποτα το μωρο...εσυ θα παθεις ενα πατατρακ και δεν θα ευχαριστηθεις το βραδι σου!!!!

Εμενα ερχετε παντως σπιτι μου η μανα μου οταν θελουμε να βγουμε και οταν γυρναμε φευγει.

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Θα ρυθμιστει αναλογα με τον οργανισμο σου και το ποσο το εχεις αφησει να ανεβει... απο τις τιμες σου μαλλον δεν το αφησες πολυ καιρο και θα ρυθιστει γρηγορα...

Για τους οζους να το πεις στην γιατρο σου γιατι μαλλον θα σου ζητησει υπερηχο.. θα δεις ποσο γρηγορα θα χασεις κιλα για εσυ εχεις υποθυροειδισμο και ο θυροειδης σου "κοιμαται" και παιρνεις κιλα...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

η κορδελιτσα ειναι πολυ πιο επικυνδηνη μπορει να πνιγει το τσιροτο δεν του το βουλωνεις ρε παιδια τελειως απο την μια μερια μονο μην κανει και κανενα εμετο

Μαχη πες τη αληθεια το εχεις ηδη κανει:-D:-D:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

η κορδελιτσα ειναι πολυ πιο επικυνδηνη μπορει να πνιγει το τσιροτο δεν του το βουλωνεις ρε παιδια τελειως απο την μια μερια μονο μην κανει και κανενα εμετο

Ρε μαρινα δεν σου αναγουλιαζει?? εμενα αν του τη κραταω με το χερι αναγουλιαζει ο αναγουλιαρης!

Μαχουλα thanks!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημερούδιαααααααα!!!!!

Χθες βράδυ κορίτσια (ευτυχώς μετά το τελευταίο γέυμα του Κομπόστα) έγειρα στον καναπέ κι έπεσα σε ένα λήθαργο απίστευτο...κοιμήθηκα με τα γυαλιά φανταστείτε...ξύπνησα στις 5 κι έψαχνα που είμαι, ποιά είμαι, παντρεύτηκα, γέννησα?????????

προβληματιζομαι βρε κοριτσια με τον ντοκτορ...

ΦΑΜ οι εξετασεις βγηκαν;;

Ινάκι μου γλυκό έχεις απίστευτη μνήμη!!! Ναι καλέ βγήκαν και ξέχασα να σας το πω χθες!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!! Φαινυλκετονουρία δεν έχουμε!!!!!!!

΄Οσο για τους γιατρούληδες καλοί είναι, αλλά σαν το ένστικτο της μάνας και την κρίση τη δική της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Παρεπιπτόντως κι εμένα μόνο ορό θέλει να βάζω και επειδή επέμενα ότι δεν καθαρίζει η μυτούλα του μου είπε και του βάζω με συριγγούλα....Παρεπιπτόντως την γυρνάς μετά ανάποδα ή όρθια??? Εκεί φεύγουν όλα στον Κομπόστα και αν δεν τον σκουπίσω αμέσως τα τρώει!!!!!

Άλλο κόλπο να αυξήσεις την υγρασία είναι ποτήρι με βραστό νερό (πολύ μακρυά από το παιδί εννοείται) στο δωμάτιό της!

λοιπον ναι εβαλα χαζαπλαστ στη πιπιλα μουγκα ξερος επεσε αλλα δεν το ξανακανω γιατι ερεθιστηκε το μαγουλακι του και τον εχω με κρεμα που βαζουμε για τον κ@@ο του αλλα κοριτσια απο την γκρινια του οχι τσιροτο ημουν ετοιμη να παρω την μονοτικη και να τον περασω δυο γυρες

Κι εγώ το έχω σκεφτεί αλλά δεν τόλμησα να το κάνω λόγω ΓΟΠ...:oops::oops::oops:

σημερα αναρωτιομασταν με τον νικο αν υπαρχει αυτοματο ταϊσμα όπως το αυτοματο ποτισμα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τέλεια ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ελπιζω να μην χρειαστω ΠΟΤΕ την πεθερα μου,αυτη μπορει να μου φωναζει το παιδι μητσο:mrgreen::mrgreen:.

:lol::lol::lol:

ελπιζω να τα καταφερω και να μην ξανα "σπασω" μολις φύγει :(

Εμείς είμαστε εδώ!!!

Και παρεπιπτόντως σου θυμίζω ότι μένουμε κοντά...μπορούμε να βρεθούμε αν θες...Κι εμένα με τρώει η μοναξιά τα πρωινά...

Πολυ γλυκο αγορακι αλλα γιατι του φορας ροζ? (εδω απαντανε η την στελνουμε?):twisted:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!?!?!?!?!

Σαν να τα έγραψα εγώ... Δεν γίνεται να έρθει η μαμά σου να μείνει σπίτι σου, ώστε τουλάχιστον να ξέρεις ότι μόλις γυρίσεις θα δεις το μωρό σου?

EDIT: Διάβαζα τί έγραφα και συνειδητοπόιησα ότι σήμερα είναι η μέρα του "ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ"!!!!!!!

Ευχαριστω Μαχη μου...εχω σκασει με τη διαιτα και δεν χανω γραμμαριο...κανω και 2 βδομαδες γυμναστηριο 5/εβδομαδα και ειμαι ακριβως οσα κιλα βγηκα απο το μαιευτηριο...γραμμαριο παρακατω!!!! Την ενδοκρινολογο την πηρα χτες και δεν τη βρηκα...

στα 16 μου ειχα κατι οζους και παλι επαιρνα θυμαμαι χαπι....και να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια απο τη στιγμη που αρχισεις αγωγη..σε ποσο καιρο ρυθμιζεται???

Μαχη φυσικα και δεν θα παθει τιποτα το μωρο...εσυ θα παθεις ενα πατατρακ και δεν θα ευχαριστηθεις το βραδι σου!!!!

Εμενα ερχετε παντως σπιτι μου η μανα μου οταν θελουμε να βγουμε και οταν γυρναμε φευγει.

Θα ρυθμιστει αναλογα με τον οργανισμο σου και το ποσο το εχεις αφησει να ανεβει... απο τις τιμες σου μαλλον δεν το αφησες πολυ καιρο και θα ρυθιστει γρηγορα...

Για τους οζους να το πεις στην γιατρο σου γιατι μαλλον θα σου ζητησει υπερηχο.. θα δεις ποσο γρηγορα θα χασεις κιλα για εσυ εχεις υποθυροειδισμο και ο θυροειδης σου "κοιμαται" και παιρνεις κιλα...

συμφωνω, δεν θα αργησει να ρυθμιστει σε σενα, αφου εισαι κοντα στο οριο. Οι οζοι που ειχες πιο μικρη τι εγιναν;;;

Ινάκι μου γλυκό έχεις απίστευτη μνήμη!!! Ναι καλέ βγήκαν και ξέχασα να σας το πω χθες!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!! Φαινυλκετονουρία δεν έχουμε!!!!!!!

EDIT: Διάβαζα τί έγραφα και συνειδητοπόιησα ότι σήμερα είναι η μέρα του "ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ"!!!!!!!

το οτι ρωτησα πανω στη μερα παρτο σαν εντελως τυχαιο γεγονος γιατι η μνημη ειναι κατεστραμενη εδω και καιρο!!!!

παρεπιπτοντως, τι ειναι η μερα του παρεπιπτοντως;

εγω σε λίγακι θα παω στον αγαπημενο μου μικρο κοραη να παρω βιβλιαρακιααα. Η μικρη εχει δεκατακια, ελπιζω να μην ανεβει...

Σημερα θα παμε σε ενα κοριτσακι που σαραντησε...κοριτσια φοβαμαι οτι θα φαινεται πιο μεγαλο απο την δικια μου :mrgreen: Αν μιλαει κι ολας παραπανω απο την δικια μου θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!

καλημερα το δικο μου δεν επαθε κανενα σοκ και τη θελει τη πιπιλα αλλα η λυση αυτη ειπαμε ειναι για πολυ απελπισμενες και ναι ειμαι για δεσιμο εν το καταλαβες ακομα??:tongue::tongue::oops::oops:

και εγω το σκέφτηκα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ειδικά όταν τον βάζω για υπνο και με το που βγαίνω από το δωμάτιο τσιρίζει επειδή του έφυγε η πιπίλα και αυτο το καψόνι το κάνι 5-6 φορές συνεχόμενα!!! :evil::evil::oops::oops:

Διαφημίσεις

συμφωνω, δεν θα αργησει να ρυθμιστει σε σενα, αφου εισαι κοντα στο οριο. Οι οζοι που ειχες πιο μικρη τι εγιναν;;;

το οτι ρωτησα πανω στη μερα παρτο σαν εντελως τυχαιο γεγονος γιατι η μνημη ειναι κατεστραμενη εδω και καιρο!!!!

παρεπιπτοντως, τι ειναι η μερα του παρεπιπτοντως;

εγω σε λίγακι θα παω στον αγαπημενο μου μικρο κοραη να παρω βιβλιαρακιααα. Η μικρη εχει δεκατακια, ελπιζω να μην ανεβει...

Σημερα θα παμε σε ενα κοριτσακι που σαραντησε...κοριτσια φοβαμαι οτι θα φαινεται πιο μεγαλο απο την δικια μου :mrgreen: Αν μιλαει κι ολας παραπανω απο την δικια μου θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!

ινάκι μου ακόμα και αν το άλλο κοριτσάκι φαινεται μεγαλύτερο, ακόμα και αν μιλάει περισσότερο που δεν το νομίζω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι πιο γλυκιά και πιο κούκλα απο την μικρούλα σου :D

κορίτσια κ εγω ελεγα εδω κ καιρο να του διαβάζω παραμύθια κ πεσανε ολοι να με φάνε κ κοροιδευανε!!! αλλά βρηκα μια ωραια σελίδα www.paidika.gr εχει παραμυθάκια εγώ εχω κόλλημα με τους μύθους του Αισώπου ειδικά με τον ψευτη βοσκό, τα σιχαίνομαι τα ψεματα γι'αυτο θα του το διαβάζω συνεχεια, αλλά νομίζω θα του αρέσει ο κοντορεβυθούλης (για ευνόητους λόγους!!)

καλημεεεερα!!!!

ινακι κ εγω επιχειρησα χθες να παω τι ορογραμμα τους λιγο πιο νωρις... δηλ απο 10.30 που ξεκιναγαμε μπανιο κ ταισμα το καναμε 10.... αποτελεσμα? η μια κοιμηθηκε στις 12 (τετοια ωρα κοιμαται...) κ την αλλη κατα τις 1 την παρατησα στην κουνια της αφου ξαναεφαγε... στις 2 που πηγαμε για υπνο η μικρη ηταν ακομα ξυπνια κ χαζευε με την μινι της!!!!

δεν ξερω τι ωρα κοιμηθηκε αλλα ξυπνησε εντελως στις 11!!!!!!!!!!! η αλλη που κοιμοταν απο τις 12 μου ξυπνησε στις 8....

διορθωστε με αν κανω λαθος.... οταν εχει θυροειδη δεν παιρνεις συνεχεια τα φαρμακα για να τον κρατας ρυθμισμενο???? γιατι εχει η μητερα μου κ παιρνει τ4 απο τα 20 της!

θελω να παω βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baJfp2.png

Δικο σου ειναι? (οχι του γειτονα).

Να σου ζησει ! (ευχαριστω).

Πολυ γλυκο αγορακι αλλα γιατι του φορας ροζ? (εδω απαντανε η την στελνουμε?):twisted:

:P:p:p:p

βαλτου μια κορδελιτσα βρε Μαρινα τουλαχιστον, οχι τσιροτο!!!:tongue:

Η και λογκο :tongue:

Καλημεραααααααααα

Απο χθες αρχισαμε και παλι να τρωμε την μερα χωρις να γκρινιαζουμε... γιατι το βραδυ ετσι και αλλιως ετρωγε χωρις κλαμα... λετε να υπαρχει ακομη περιπτωση για ΓΟΠ? γαλατακι δεν βγαζει καθολου αλλα ειμαι σε σκεψεις...

Νομιζω ότι αμα ειχε δε θα σταματαγε να ποναει....Τα δικα μου βραδυ, ακομη, δεν εχουν ξενοκοιμηθει...

μου αρεσει που το εχεις φιλοσοφησει :D

Καλημερούδιαααααααα!!!!!

Χθες βράδυ κορίτσια (ευτυχώς μετά το τελευταίο γέυμα του Κομπόστα) έγειρα στον καναπέ κι έπεσα σε ένα λήθαργο απίστευτο...κοιμήθηκα με τα γυαλιά φανταστείτε...ξύπνησα στις 5 κι έψαχνα που είμαι, ποιά είμαι, παντρεύτηκα, γέννησα????????

΄Οσο για τους γιατρούληδες καλοί είναι, αλλά σαν το ένστικτο της μάνας και την κρίση τη δική της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Παρεπιπτόντως κι εμένα μόνο ορό θέλει να βάζω και επειδή επέμενα ότι δεν καθαρίζει η μυτούλα του μου είπε και του βάζω με συριγγούλα....Παρεπιπτόντως την γυρνάς μετά ανάποδα ή όρθια??? Εκεί φεύγουν όλα στον Κομπόστα και αν δεν τον σκουπίσω αμέσως τα τρώει!!!!!

Άλλο κόλπο να αυξήσεις την υγρασία είναι ποτήρι με βραστό νερό (πολύ μακρυά από το παιδί εννοείται) στο δωμάτιό της!

Και παρεπιπτόντως σου θυμίζω ότι μένουμε κοντά...μπορούμε να βρεθούμε αν θες...Κι εμένα με τρώει η μοναξιά τα πρωινά...

Σαν να τα έγραψα εγώ... Δεν γίνεται να έρθει η μαμά σου να μείνει σπίτι σου, ώστε τουλάχιστον να ξέρεις ότι μόλις γυρίσεις θα δεις το μωρό σου?

:tongue::tongue::tongue::tongue:...μπραβο για τις εξετασεις...

και μεγαλυτερη να ειναι σε μεγεθος, η δικη σου φαινεται ότι τα αντανακλαστικα της ειναι μεγαλυτερου παιδιου ;)

καλημεεεερα!!!!

διορθωστε με αν κανω λαθος.... οταν εχει θυροειδη δεν παιρνεις συνεχεια τα φαρμακα για να τον κρατας ρυθμισμενο???? γιατι εχει η μητερα μου κ παιρνει τ4 απο τα 20 της!

!!!!!!

εξαρταται...καμια φορα επανερχεται...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...