Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε αμα ξανακανεις διδυμα θα μας δωσετε το ενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.κοριτσακι θελω παλι:D.

αχ! ειδες!!!! κ εγω δεν τα αλλαζω με τιποτα!!!! βεβαια εγω παντα ηθελα κοριτσια.... αλλα ειναι καποιοι "καλοπροαιρετοι" που μου λενε "α. καλυτερα θα ηταν να ειναι ενα κ ενα!":twisted:

εγω παλι θεωρω οτι αν ειναι 2 του ιδιου φυλου θα ειναι καλυτερα γιατι θα παιζουν πιο ευκολα μαζι.... μπορει να κανω κ λαθος, τι να πω????

παω για υπνο τωρα που κοιμηθηκαν οι κυριες....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα αναρωτιομασταν με τον νικο αν υπαρχει αυτοματο ταϊσμα όπως το αυτοματο ποτισμα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχα καλο!!!

ξεκινησα επιχειρηση αλλαγη ωρας υπνου μητσινακιου! γυρω στις 11 κοιμηθηκε για βραδυ,ξυπνησε για λιγο στις 2 και τωρα...για να δουμε πως θα συνεχισει!!

καλημερα και...........................ΟΠΑ! :D

κοιμηθηκα απο τις 10 χτες με το μωρο μαζι....ξεραθηκα!!!!!

Σοφια κ μενα ετσι μου λεγαν οταν ηταν μικρη η κορη μου και μενα με πειραζε και να τωρα που εκανα αγορι!!!!!

ινακι εγω πηρα τον βραστηρα στο δωματιο κ τον αναψα με ανοιχτο καπακι κ τον αφησα για 2-3 λεπτα...οπως καταλαβες εγω πειραματιζομαι με αποστειρωτες ( ατμομαγειρα) κ βραστηρες!!! μια χαρα το μητσακι σου!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εμεις σκεφτηκαμε να παρουμε ιονιστη...Ελινα μου θυμιζεις ποιον εχεις;;;

Λοιπον δεν πηγε και ασχημα η πρωτη μερα, κοιμηθήκαμε μεχρι τις 8, μια με δυο ωρες παραπανω απο το συνηθες!

καλημέρα και απο μενα!

Διαφημίσεις

καλημερουυυδια.....σαββατακι σημερα...τι καλα..

αχ! ειδες!!!! κ εγω δεν τα αλλαζω με τιποτα!!!! βεβαια εγω παντα ηθελα κοριτσια.... αλλα ειναι καποιοι "καλοπροαιρετοι" που μου λενε "α. καλυτερα θα ηταν να ειναι ενα κ ενα!":twisted:

εγω παλι θεωρω οτι αν ειναι 2 του ιδιου φυλου θα ειναι καλυτερα γιατι θα παιζουν πιο ευκολα μαζι.... μπορει να κανω κ λαθος, τι να πω????....

α καλα...όλοι κατι θα λενε...αν εχεις ενα , 'να κανεις και αλλο' - αν εχεις δυο και μεινεις εγκυος, 'και άλλο?' - αν εχεις αγορι 'να πας για την κορη' - αν εχεις κοριτσι, το αντιθετο. Αν εχεις ιδιου φυλλου 'κριμα που δεν ειναι ενα και ενα' - αν εχεις ενα και ενα 'καριμα που δεν θα κανουν παρεα'....:tongue::tongue::tongue:....ημαρτον

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Δεν μπορώ να πω ότι κοιμηθήκαμε και πολύ καλά σήμερα...Από τις 11 μου ξύπνησε στις 1:30,μετά στις 3 και μετά στις 6 και μετά στις 8...

Μαρίνα είσαι για δέσιμο!!!Πού το σκέφτηκες αυτό παιδάκι μου?Βασικά εγώ δε θα μπορώ να το κάνω γιατί πιπίλα δεν πιάνει και σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ να της τη χώσω με το ζόρι στο στόμα ΚΑΙ να της βάλω και τσιρότο από πάνω,θα πάθει σοκ το καημένο!!

oCxsp2.png

καλημερες καλημερες !!

καταρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για τις συζητήσεις και την συμπαρασταση και που μου ειπατε την γνωμη σας και το ενδιαφερον να με βοηθήσετε σε αυτη την ... κρίση που περναω και θα περναω ολη την αλλη εβδομαδα. ειλικρινα ευχαριστώ!

να σας πω λοιπον τις εξελίξεις :

1. μιλησαμε με τον αντρα και με αγριο τροπο και μετα πιο ηρεμο - επιμενει σε αυτα που ελεγε πριν και ας μην με καλυπτουν εμενα σαν επιχειρήματα

2. αποφασισα ομως εγω, να σταματησω (οσο ειναι αυτο εφικτο) να το αφησω να περασουν οι σκατομερες και να επιστρεψει παλι πισω

3. θα προσπαθήσω να κανω πραγματακια για να μην το σκεφτομαι (οτι θα σας πρηξω ξανα αυτο δεν αποφευγεται με τι΄ποτα δυστηχως :( ) εχω κανονισει βολτα στο ικεα, καφε με φίλη, φαγητο με αλλες φίλες και .... ελπίζω να παω και καμια φορα γυμναστήριο.

4. θα ενισχύσω το δεσιμο μαμας-γιου - εχουμε ηδ αρχισει και κανουμε κουβεντούλες :) εχει πολυ πλακα που μιλαμε υποτιθεται κανονικα και μου λεει τα νεα του και εγω τα δικα μου παραπονα για τον πατερα του !! επισης ξεκιναμε να διαβαζουμε και παραμυθακια απο σημερα !!

αυτα για αρχη, και παλι ευχαριστώ για την συμπαρασταση !!

τωρα στα δικα μας ... εμενα το μικρουλι ποτε θα αρχισει να μην ξυπναει μεσα στην νυχτα οεο ???? κουτουλαω απιστευτα ....καμια ωρα μεσα στην νυστα μου θα του χτυπησω κανα φραπε αντι για το γαλα :)

Καλημερα και εννοειται οτι θα ειναι τελεια αφου ειναι σαββατο.

Λοιπον το καλυτερο νομιζω το εχουν πει σε μενα.

Δικο σου ειναι? (οχι του γειτονα).

Να σου ζησει ! (ευχαριστω).

Πολυ γλυκο αγορακι αλλα γιατι του φορας ροζ? (εδω απαντανε η την στελνουμε?):twisted:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και εννοειται οτι θα ειναι τελεια αφου ειναι σαββατο.

Λοιπον το καλυτερο νομιζω το εχουν πει σε μενα.

Πολυ γλυκο αγορακι αλλα γιατι του φορας ροζ? (εδω απαντανε η την στελνουμε?):twisted:

α καλο ! :)

Καλημέρα και απο εμάς.Εμείς είμαστε καλά.Ο μικρός κοιμήθηκε το γνωστό του 9ωρο,ξύπνησ στι 9,έφαγε και ξανακοιμάται.Θα πάμε βόλτα με το μπαμπά αφού έχει πολύ ωραία μέρα.Το απόγευμα θα έρθουν οι νονοί του μικρού και θα μείνουν σε εμάς:pSofaki απο το νάζι και μόνο φαίνεται για κοριτσάκι!!!!Άσχετο:μπορεί καμί να μου εξηγήσει(σε απλά Ελληνικά:D) πως ανεβάζω φωτο στο album γιατί μου λέει οτι είναι μεγάλες?Aleca εντελώς ανικειμενικά τα αγοράκια σου είναι απλά ΚΟΥΚΛΟΙ!!!!!Η Evita που χάθηκε?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Δεν μπορώ να πω ότι κοιμηθήκαμε και πολύ καλά σήμερα...Από τις 11 μου ξύπνησε στις 1:30,μετά στις 3 και μετά στις 6 και μετά στις 8...

Μαρίνα είσαι για δέσιμο!!!Πού το σκέφτηκες αυτό παιδάκι μου?Βασικά εγώ δε θα μπορώ να το κάνω γιατί πιπίλα δεν πιάνει και σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ να της τη χώσω με το ζόρι στο στόμα ΚΑΙ να της βάλω και τσιρότο από πάνω,θα πάθει σοκ το καημένο!!

καλημερα το δικο μου δεν επαθε κανενα σοκ και τη θελει τη πιπιλα αλλα η λυση αυτη ειπαμε ειναι για πολυ απελπισμενες και ναι ειμαι για δεσιμο εν το καταλαβες ακομα??:tongue::tongue::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα , δεν πανε καλα!!!

καλημερες καλημερες !!

καταρχην ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για τις συζητήσεις και την συμπαρασταση και που μου ειπατε την γνωμη σας και το ενδιαφερον να με βοηθήσετε σε αυτη την ... κρίση που περναω και θα περναω ολη την αλλη εβδομαδα. ειλικρινα ευχαριστώ!

να σας πω λοιπον τις εξελίξεις :

1. μιλησαμε με τον αντρα και με αγριο τροπο και μετα πιο ηρεμο - επιμενει σε αυτα που ελεγε πριν και ας μην με καλυπτουν εμενα σαν επιχειρήματα

2. αποφασισα ομως εγω, να σταματησω (οσο ειναι αυτο εφικτο) να το αφησω να περασουν οι σκατομερες και να επιστρεψει παλι πισω

3. θα προσπαθήσω να κανω πραγματακια για να μην το σκεφτομαι (οτι θα σας πρηξω ξανα αυτο δεν αποφευγεται με τι΄ποτα δυστηχως :( ) εχω κανονισει βολτα στο ικεα, καφε με φίλη, φαγητο με αλλες φίλες και .... ελπίζω να παω και καμια φορα γυμναστήριο.

4. θα ενισχύσω το δεσιμο μαμας-γιου - εχουμε ηδ αρχισει και κανουμε κουβεντούλες :) εχει πολυ πλακα που μιλαμε υποτιθεται κανονικα και μου λεει τα νεα του και εγω τα δικα μου παραπονα για τον πατερα του !! επισης ξεκιναμε να διαβαζουμε και παραμυθακια απο σημερα !!

αυτα για αρχη, και παλι ευχαριστώ για την συμπαρασταση !!

τωρα στα δικα μας ... εμενα το μικρουλι ποτε θα αρχισει να μην ξυπναει μεσα στην νυχτα οεο ???? κουτουλαω απιστευτα ....καμια ωρα μεσα στην νυστα μου θα του χτυπησω κανα φραπε αντι για το γαλα :)

ετσι, κανε προσπαθειες να παρεις λιγο τα πανω σου!!!

τι παραμυθακια πηρες; και εμεις θα παμε σημερα να παρουμε κανενα...εχω κατεβασει διαφορα σιντι αλλα αλλο να τα διαβαζω εγω ειναι πιο ωραιο!!!

Καλημέρα και απο εμάς.Εμείς είμαστε καλά.Ο μικρός κοιμήθηκε το γνωστό του 9ωρο,ξύπνησ στι 9,έφαγε και ξανακοιμάται.Θα πάμε βόλτα με το μπαμπά αφού έχει πολύ ωραία μέρα.Το απόγευμα θα έρθουν οι νονοί του μικρού και θα μείνουν σε εμάς:pSofaki απο το νάζι και μόνο φαίνεται για κοριτσάκι!!!!Άσχετο:μπορεί καμί να μου εξηγήσει(σε απλά Ελληνικά:D) πως ανεβάζω φωτο στο album γιατί μου λέει οτι είναι μεγάλες?Aleca εντελώς ανικειμενικά τα αγοράκια σου είναι απλά ΚΟΥΚΛΟΙ!!!!!Η Evita που χάθηκε?

αλλαξε το μεγεθος στις φωτο ακολουθοντας αυτες τις οδηγιες http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Resize-a-picture-using-Paint ,βαλε πχ ποσοστο 60% και αποθηκευσε με νεο ονομα.Ανεβασε τις μικροτερες φωτο στο παρεντς, αν εχεις παλι προβλημα πρεπει να βαλεις μικροτερο νουμερο στο ποσοστο στην αρχικη φωτο.

καλημερα το δικο μου δεν επαθε κανενα σοκ και τη θελει τη πιπιλα αλλα η λυση αυτη ειπαμε ειναι για πολυ απελπισμενες και ναι ειμαι για δεσιμο εν το καταλαβες ακομα??:tongue::tongue::oops::oops:

βαλτου μια κορδελιτσα βρε Μαρινα τουλαχιστον, οχι τσιροτο!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...