Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα απο τη γρια κοτα(αλεκακι οσο και να θες δεν μπορω να σου δωσω ον τιτλο γιατι ειμαι μεγαλυτερα!!! ;) επισης τα παιδακια σου (ειδα φωτο) ειναι κουκλακια...

Καναμε εμβολιο σημερα!!!καλα φαινεται προς το παρον, ουτε 2 λεπτα δεν εκλαψε!!! να σας πω και τις ασυναγωνιστες τιμές μας, βαρος 4540γρ και υψος 59 εκ, πήρε 645γρ αυτο το μηνα.

Ινακι μου μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου.

Όσο για την φιλοξενία σου..τί να πω...να έρθω κι εγώ με τον Κομπόστα???? Δεν έχω πολλές απαιτήσεις...απλά όχι τηγανητά και καυτερά!!!!:twisted::twisted::twisted:

να ερθω κι εγω? αλλα εγω θελω καυτερα... :tongue:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ναι εβαλα χαζαπλαστ στη πιπιλα μουγκα ξερος επεσε αλλα δεν το ξανακανω γιατι ερεθιστηκε το μαγουλακι του και τον εχω με κρεμα που βαζουμε για τον κ@@ο του αλλα κοριτσια απο την γκρινια του οχι τσιροτο ημουν ετοιμη να παρω την μονοτικη και να τον περασω δυο γυρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον ναι εβαλα χαζαπλαστ στη πιπιλα μουγκα ξερος επεσε αλλα δεν το ξανακανω γιατι ερεθιστηκε το μαγουλακι του και τον εχω με κρεμα που βαζουμε για τον κ@@ο του αλλα κοριτσια απο την γκρινια του οχι τσιροτο ημουν ετοιμη να παρω την μονοτικη και να τον περασω δυο γυρες

καλε στο ελενα το εκαναν στην κορη μου,δεν το εκανε καμια εδω μεσα.αααα και στην ρωσια σε ενα ντοκιμαντερ που δειχνανε.και αναρωτιομουνα ποια εκανε τι........:rolleyes:

το φανταστηκα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλησπερα απο τη γρια κοτα(αλεκακι οσο και να θες δεν μπορω να σου δωσω ον τιτλο γιατι ειμαι μεγαλυτερα!!! ;) επισης τα παιδακια σου (ειδα φωτο) ειναι κουκλακια...

Ινακι μου μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου.

Όσο για την φιλοξενία σου..τί να πω...να έρθω κι εγώ με τον Κομπόστα???? Δεν έχω πολλές απαιτήσεις...απλά όχι τηγανητά και καυτερά!!!!:twisted::twisted::twisted:

να ερθω κι εγω? αλλα εγω θελω καυτερα... :tongue:

μωρε εσεις μια χαρα θα ειστε θα εχουμε 3 νεογεννητα στο σπιτι δεν θα εχουμε 5 4 και 2 ετων εκι ειναι τα ζορια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουφ τωρα ηρεμησαμε!!! οχι οτι κοιμουνται κ οι 2... απλα η μια κοιμαται κ η αλλη σταματησε την γκρινια , τυπου δεν ξερω τι θελω... κ την παρατησα στην κουνια της κ μιλαει με την κουδουνιστρα της:tongue:!!!

ελα βρε μαρινακι! δεν εγινε κ τιποτα!!!! ξερεις ποσες φορες ελεγα οτι τις καταλαβαινω αυτες που το εκαναν αυτο κ ημουν στο τσακ να το κανω κ εγω???? απλα εγω αλλο ειχα φανταστει οτι ελεγες....

σοφακι ...τι να πω για την πεθερα σου????? δεν παιζεται , αλλα μην δινεις σημασια .... πες οτι εχει το ακαταλογηστο λογω μ#$#@!!!!!

η δικια σου κορη να μοιαζει με αγορι??????? με τιποτα!!!!! δειξε της τις δικες μου για να καταλαβει πως ειναι τα κοριτσια οταν μοιαζουν με αγορια!!!!!

baJfp2.png

αχα!!! πουλακι μου! ξυπνια κ εσυ?????

ναι ρε, μην σε μπερδευουν οι κορδελες.... αφου ο αντρας μου λεει οτι μαλλον με νταλικιερακια θα μοιαζουν παρα με κοριτσακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!! αλλα δεν σκαω... κ εγω μεχρι τα 10 μου σαν αγορι ημουν!!!!

μενουν απο πανω μας τα πεθερικα μου, οποτε αν πεινανε ταυτοχρονα την φωναζω κ ερχεται για ταϊσμα.... αλλα μεχρι εκει! αντε να τις αφησουμε κ για καμια ωρα να παμε κ σε καμια δουλεια.... τα απογευματα μετα ειναι κ ο αντρας μου σπιτι. αλλα κ παλι μην φανταστεις οτι προλαβαινω να ασχοληθω με τιποτε αλλο... οταν μπαινω εδω ειναι η ωρα του ταισματος συνηθως ή καμια ωριτσα που κοιμουνται μαζι....τουλαχιστον ησυχασα απο τις δουλειες του σπιτιου!!!! φερνω πλεον κοπελα κ ειμαι ηρεμη!!!!!

εσυ τι θα κανεις οταν πας για δουλεια????????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

χμμμμ ωραια ερωτηση,ακομα δεν αγχωθηκα.θα εχω 3 ρεπο εγω και 2 ο παναγιωτης 5 συνολο,ουσιαστικα 2 μερες θα εχω προβλημα.ε αυτες τις 2 μερες θα προσπαθησω να δουλευω αντιθετες βαρδιες και αν καμια φορα δεν γινεται θα φωναζω την αδερφη μου.παντως ελπιζω να μην χρειαστω ΠΟΤΕ την πεθερα μου,αυτη μπορει να μου φωναζει το παιδι μητσο:mrgreen::mrgreen:.

να σου πω καλα το σκεφτεσαι ετσι!!!! ακου αγορι η κουκλα σου!!!!! παρ΄της ενα ζευγατι γυαλια πρεσβυοπιας κ δωσε της τα να δεις τα μουτρα της!!!!!

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω για τριδυμα!!!!! εδω λεμε οτι καποια στιγμη στο ποοοοολυ μελλον θα θελαμε αλλο ενα μωρο αλλα αμεσως μετα θυμομαστε οτι εχουμε 1 στις 4 ξανα για διδυμα!!!!!!

baJfp2.png

να σου πω καλα το σκεφτεσαι ετσι!!!! ακου αγορι η κουκλα σου!!!!! παρ΄της ενα ζευγατι γυαλια πρεσβυοπιας κ δωσε της τα να δεις τα μουτρα της!!!!!

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω για τριδυμα!!!!! εδω λεμε οτι καποια στιγμη στο ποοοοολυ μελλον θα θελαμε αλλο ενα μωρο αλλα αμεσως μετα θυμομαστε οτι εχουμε 1 στις 4 ξανα για διδυμα!!!!!!

ε αμα ξανακανεις διδυμα θα μας δωσετε το ενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.κοριτσακι θελω παλι:D.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...