Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ κοριτσια ξεπατωθηκαμε και εγω και ο συζυξ φτιαξαμε το παταρι απο της 12τελειωσαμε 4,30..με βαλατε σε σκεψεις τωρα για τον θυροειδη εγω στην εγκυμοσυνη ειχα ελαχιστα αεβασμενη μιαμοναδα αλλα δεν θυμαμαι ποια..λετε για αυτο να εχει κολλησει η ζυγαρια στο 60??οσο για σενα μαρινακι πες μας γιατι θα σκασουμε,εγω κοριτσια τον αφηνω να κλαιει καποια στιγμη κουραζετε και κοιματε..

λουσι χρονια πολλα...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λούσυ και 3μηνα μωράκια χρόνια πολλάααααααααααααααα!!!!!

Σημερα ο Μανωλης κοιμηθηκε στην κουνια μονος του ητανε καμια ωρα εκει χωρις να βγαλει κιχ αλλα δεν σας λεω τι εκανα γιατι ντρεπομαι θα πειτε οτι δεν ειμαι καλη μανα αλλα ειμαι απλως ειμαι απελπισμενη

Φαμουλα μου εννοειτε οτι η καθε μια τα παιδια της εδω δεν κανω τον υπηρετη στο γιο μου θα το κανω αλλου οταν σου διαλυει το δικο σου σπιτι βεβαια το ηδη διαλυμενο αλλα δικο μου ειναι και αν θελω το βαζω φωτια τι θα κανεις αχ με βλεπω να τσαακωνομαστε παλι.μα ειναι δυνατον ομως βρε κοριτσια της το ειπα παλι σημερα καθαρα οτι δεν θελω 4 μωρα μεσα στο σπιτι μου και μου απαντησε ε να δεις κιολας πως ειναι εσυ θελεις να κανεις και αλλο.....εχε χαρη που γνωριζομαστε χροοοοονια αλλιως θα τα λεγαμε

Καλέ πες μααααααααααααααας!!!

Όσο για την φιλοξενία σου..τί να πω...να έρθω κι εγώ με τον Κομπόστα???? Δεν έχω πολλές απαιτήσεις...απλά όχι τηγανητά και καυτερά!!!!:twisted::twisted::twisted:

Καλημερα...και καλα μας μηνογεννεθλια...

Εχω μια στεναχωρια αλλο πραγμα...Ενα προβλημα υγειας της μητερας μου...Φοβαμαι και να μη μου κοπει το γαλα...ουφ...

Σας εύχομαι να είναι περαστικά!!!! Και ο Κομπόστας το ίδιο!;););)

εμεις χθες καναμε μια βολτα για μπομπο, προσκλητηρια κλπ.... εχει ανοιξει ενα μαγαζι εδω κοντα που εχει τιμες εργαστηριου.... βρηκα πολυ ωραια πραγματακια κ σε καλη τιμη μου φανηκε!

160 μπομπονιερες με μεγαλη μεταλικη πεταλουδα κ απο κατω να κρεμονται τα κουφετα με χρωματιστα κορδελακια, 20 παιδικες με γλυφιτζουρι μεγαλο, 70 προσκλητηρια σε σωληνα με πετρουλες μεσα κ κορδελακια χρωματιστα τυλιγμενο κ για στολισμο διαδρομο απο μπαλονια σε σχημα λουλουδιων μεγαλων.... ολα μαζι 480...κ για σταντ για τις μπομπονιερες μας δινει 2 δεντρακια πολυ ομορφα. πως σας φαινεται? μετα μενει μονο το γλυκο του κουταλιου....

περιμενω να μου δωσουν κ τα τηλ απο 2 ιδρυματα κ να δω ποσο καιρο θα παρει αν καταληξουμε σε αυτην την εκδοχη...

Πολύ όμορφα και πολύ οικονομικά!!!!

κοριτσάκια μου, την κάνω για δράμα! μάλλον θα τα ξαναπούμε κυριακή βράδυ. φιλάκια!!!

Καλά να περάσετε!!!!!!!

εμενα παλι το μωρο μου εχει γινει τραπεζομαντιλο:mrgreen:,τρωω γλυκο του κουταλιου κρατωντας τον αγκαλια κ του κανα το φορμακι μεσα στο σιροπι...κ νομισα οτι καπου μου ματωσε το παιδι κ φοβηθηκα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μμμμμμ Μπουνίτσας με σιρόπι....ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!!!

τι εγινε ρε κοριτσια?ελειψα 4 ωρες και δεν γραψατε τιποτα???

ηρθαν τα πεθερικα μου:evil::evil::evil::evil:.

δηλωσε η πεθερα οτι αν δεν ξερεις οτι ειναι κοριτσι ευκολα την κανεις αγορι αρα αυτο σημαινει οτι το δευτερο θα ειναι αγορι

smiley-violent014.gif

τωρα πραγματικα φαινεται η κορη μου για αγορι?????εστω και λιγο?πειτε την αληθεια,θα το αντεξω.

και οχι δεν της απαντησα σε καμια απο τις βλακειες που ειπε,ημουν κυρια και απορω πραγματικα με εμενα.....

λετε να εγινα καλος ανθρωπος????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Lucy πολυχρονη!!!!!! να τα εκατοστησεις!!!!

μαρινα νομιζω οτι καταλαβα.... ελα βρε! δεν εγινε τιποτα για μια φορα!!!!

μαρινα με πιπιλα εχει σχεση;;

εμενα παλι το μωρο μου εχει γινει τραπεζομαντιλο:mrgreen:,τρωω γλυκο του κουταλιου κρατωντας τον αγκαλια κ του κανα το φορμακι μεσα στο σιροπι...κ νομισα οτι καπου μου ματωσε το παιδι κ φοβηθηκα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εμενα σημερα γεμισε με μακαρονια...και εδω και καιρο τρωω με κουταλι, φαντασου να ετρωγα με πιρούνι!!!

Σοφακι ασε τι λεει η πεθερα, μαλλον για αλλο παιδι μιλαει!!!

Καναμε εμβολιο σημερα!!!καλα φαινεται προς το παρον, ουτε 2 λεπτα δεν εκλαψε!!! να σας πω και τις ασυναγωνιστες τιμές μας, βαρος 4540γρ και υψος 59 εκ, πήρε 645γρ αυτο το μηνα.

Διαφημίσεις

δηλωσε η πεθερα οτι αν δεν ξερεις οτι ειναι κοριτσι ευκολα την κανεις αγορι αρα αυτο σημαινει οτι το δευτερο θα ειναι αγορι

smiley-violent014.gif

τωρα πραγματικα φαινεται η κορη μου για αγορι?????εστω και λιγο?πειτε την αληθεια,θα το αντεξω.

και οχι δεν της απαντησα σε καμια απο τις βλακειες που ειπε,ημουν κυρια και απορω πραγματικα με εμενα.....

καλέ ας την να λέει κορίτσαρος ειναι η μικρούλα σου κ κουκλιτσα πανεμορφη ακου εκεί....μάλλον εχει πρεσβυωπία η γυναικα!

καλά εκανες κι δεν απάντησες, η σιωπή σου προς απαντηση της

υ.γ το emoticon ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! :-D:-D:-D

μαρινα με πιπιλα εχει σχεση;;

κι εμενα σημερα γεμισε με μακαρονια...και εδω και καιρο τρωω με κουταλι, φαντασου να ετρωγα με πιρούνι!!!

Σοφακι ασε τι λεει η πεθερα, μαλλον για αλλο παιδι μιλαει!!!

Καναμε εμβολιο σημερα!!!καλα φαινεται προς το παρον, ουτε 2 λεπτα δεν εκλαψε!!! να σας πω και τις ασυναγωνιστες τιμές μας, βαρος 4540γρ και υψος 59 εκ, πήρε 645γρ αυτο το μηνα.

μπράβο στο μητσ-ινακι μεγαλώνει πολύ όμορφα!!! :D:D

Sofaki είναι ΤΡΕΛΗ η πεθερά σου...Αφού το μωράκι φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κορίτσι,δε νομίζω ότι όλα τα κοριτσάκια δείχνουν από τη αρχή,της κουνιάδας μου πχ,αλλά η δικιά σου είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!Και φαίνεται!!

Ελίνα κι εγώ τα κάνω κάτι τέτοια,με τοστ,πατατάκια κλπ κλπ,φέτα,μακαρόνια....Εντάξει,τα μακαρόνια δεν έχουν πέσει πάνω της αλλά το πάει φιρί φιρί!!

Εμείς ζυγιστήκαμε σήμερα γιατί δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε και έχει πάει 4960!!!!210 γραμ σε 5 μέρες........Άλλα 40 γραμ και πιάσαμε το 5κιλο!!!!!!Αλλάξαμε και πάμπερς,πήγαμε στο νο2!!!

Μπράβο και στο Μητσάκι που μεγαλώνει και δεν κλαίει!!

oCxsp2.png

smiley-violent014.gif

Σοφάκι το emoticon τα λέει όλα!!! Πώς κρατήθηκες βρε θηρίο και δεν απάντησες??? Μάλλον πάγωσες από τη γελοιότητα, ε????

Αν τα αγοράκια ήταν έτσι στα χρόνια της, τί να πούμε εμείς οι μικρές και άπειρες μανούλες????!!!!!

Είναι γενναίο το κορίτσι μας!!! Το βάρος μου φαίνεται πολύ καλό!!!! Δεν είσαι ευχαριστημένη??

!

Όσο για την φιλοξενία σου..τί να πω...να έρθω κι εγώ με τον Κομπόστα???? Δεν έχω πολλές απαιτήσεις...απλά όχι τηγανητά και καυτερά!!!!:twisted::twisted::twisted:

!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

smiley-violent014.gif

'οχι καλε....θα επανελθεις....:tongue::P:p:p:p....Εμενα όταν ειχε δει τον αγγελο μωρο (που στ'αληθαεια ηταν κου-κλι, για τον μικρουλη μου ας πουμε δε μπορω να πω το ιδιο πραγμα ;)) μου ειχε πει ότι τα μπουτια του ειναι χοντρα, γιατι πηρε τα δικα μου...:?:rolleyes::-D:tongue:...μη δινετε βαση....ο καθεις με την τρελα του...

μ

μπραβο βρε...αντε παιρνετε τα πανω σας σιγα σιγα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω ναι, ο γιατρος βεβαια παλι οτι ειναι κατω του μεσου ορου ειπε...

προβληματιζομαι βρε κοριτσια με τον ντοκτορ...βασικα τον κραταω για εναν λογο , ειναι του τεβε και δεν πληρωνω τιποτα...αλλα δεν με καλυπτει σε καποια θεματα...πχ το παιδι απο τοτε που γεννηθηκε εχει μπουκωμα και το μονο που μου ειπε να κανω ειναι να του βαζω ορό.Επρεπε να τον ρωτησω απο μονη μου αν υπαρχει περιπτωση αυτο να σχετιζεται με την υγρασια στο σπιτι για να μου απαντησει ναι, βαλε μια υγρη πετσετα στο καλοριφερ..(εχουμε φαν κοιλς ομως και δεν γινεται αυτο αλλα δεν ειχε κατι αλλο να προτινει) Αφηστε με τα κακακια που του ελεγα για βλενες για πρασινα και τα εβρισκε ολα φυσιολογικά. Δεν λεω, απο τη στιγμη που το μωρο μεγαλωνει και κατα τα αλλα φαινεται υγιεστατο αυτα ισως δεν εχουν τοσο σημασια...αλλα αν το εψαχνε περισσοτερο μπορει να ειχε ακομα καλύτερη εικονα αναπτυξης το μωρο..μπορει ακομα να ειχαμε και πολυ μεγαλυτερη αυξηση βαρους. ισως το πολυ χαζολογημα στο φορουμ να μην μου κανει καλο...δεν ξερω, περιμενω την γνωμη σας

ΦΑΜ οι εξετασεις βγηκαν;;

να συμπληρωσω επισης οτι ενας ακομα λογος που μαρεσει αυτος ο γιατρος ειναι ο τροπος που προσεγγιζει τα παιδια, ειναι πολυ καλος μαζι τους και το θεωρω σημαντικο αυτο γιατι αργοτερα δεν θα νιωθει η μικρη οτι παει στον μπαμπουλα να της κανει εμβολιο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

'οχι καλε....θα επανελθεις....:tongue::P:p:p:p....Εμενα όταν ειχε δει τον αγγελο μωρο (που στ'αληθαεια ηταν κου-κλι, για τον μικρουλη μου ας πουμε δε μπορω να πω το ιδιο πραγμα ;)) μου ειχε πει ότι τα μπουτια του ειναι χοντρα, γιατι πηρε τα δικα μου...:?:rolleyes::-D:tongue:...μη δινετε βαση....ο καθεις με την τρελα του...

μπραβο βρε...αντε παιρνετε τα πανω σας σιγα σιγα

κάλά και δεν την εστειλες σε κανένα ανθρωπάκι κόκκινο με κερατα, ουρα και τρίαινα???? μπράβο υπομονή!!!!

aleca τι σου ειπε η γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!αλλα θα διαφωνησω,ο μικρος σου ειναι πολυ ομορφος,και τα 2 σου παιδια μου αρεσουν παααααααρα πολυ!!!

ινακι μου αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι εσυ εισαι η παιδιατρος της κορης σου......και εμενα ο δευτερος παιδιατρος που φεραμε σπιτι μου αρεσε παρα πολυ ετσι οπως μιλαγε στην κορη μου αλλα μεχρι την στιγμη που αντικρισα ετουτο.........να εχει ενα χαρτομαντηλο στο χερι και να το πηγαινει προς την μυτη του.ε μεχρι να φτασει το χερι στη μυτη ισα που προλαβε να πεσει η μυξα στο χαρτομαντηλο.ναι ηρθε ετσι σε 40 ημερων παιδι.θελω να σου πω οτι αυτο απο μονο του δεν αρκει,καλυτερα να βρεις αλλον που να τα εχει αν οχι ολα τα πιο σημαντικα.

εγω ναι, ο γιατρος βεβαια παλι οτι ειναι κατω του μεσου ορου ειπε...

προβληματιζομαι βρε κοριτσια με τον ντοκτορ...βασικα τον κραταω για εναν λογο , ειναι του τεβε και δεν πληρωνω τιποτα...αλλα δεν με καλυπτει σε καποια θεματα...πχ το παιδι απο τοτε που γεννηθηκε εχει μπουκωμα και το μονο που μου ειπε να κανω ειναι να του βαζω ορό.Επρεπε να τον ρωτησω απο μονη μου αν υπαρχει περιπτωση αυτο να σχετιζεται με την υγρασια στο σπιτι για να μου απαντησει ναι, βαλε μια υγρη πετσετα στο καλοριφερ..(εχουμε φαν κοιλς ομως και δεν γινεται αυτο αλλα δεν ειχε κατι αλλο να προτινει) Αφηστε με τα κακακια που του ελεγα για βλενες για πρασινα και τα εβρισκε ολα φυσιολογικά. Δεν λεω, απο τη στιγμη που το μωρο μεγαλωνει και κατα τα αλλα φαινεται υγιεστατο αυτα ισως δεν εχουν τοσο σημασια...αλλα αν το εψαχνε περισσοτερο μπορει να ειχε ακομα καλύτερη εικονα αναπτυξης το μωρο..μπορει ακομα να ειχαμε και πολυ μεγαλυτερη αυξηση βαρους. ισως το πολυ χαζολογημα στο φορουμ να μην μου κανει καλο...δεν ξερω, περιμενω την γνωμη σας

ν;;

εχεις δικιο...αλλα πολυ δυσκλα θα βρεις καποιον που θα σε καλυψει 100%. Και όπως ειπε και το Σοφακι, τελικα οι μανουλες γινοινται πολυ καλοι παιδιατροι.;) Και εμενα ο δικος μου ειναι σουπερ, αλλα εχουν ερθει στιγμες που νιωθω ότι δεν πολυπροσεχει...μου φτανει όμως που προσεχει τουλαχιστον τα σοβαρα. Γιατι εχω δει και πολλυς ηλιθιους...

κάλά και δεν την εστειλες σε κανένα ανθρωπάκι κόκκινο με κερατα, ουρα και τρίαινα???? μπράβο υπομονή!!!!

όχι γιατι μου εχει πει χειροτερα...;)...ενω ειναι καλη, στην αρχη ηταν λιγο ζηλιαρα...Αλλα σκεφτηκα ότι όπως κανω το κοροιδο στον πατερα μου που ειναι δυσκολος ανθρωπος, ετσιθα το κανω και σε αυτην...για χαρη του Νικου...αλλα ΟΚ, το ξεπερασε γρηγορα...

aleca τι σου ειπε η γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!αλλα θα διαφωνησω,ο μικρος σου ειναι πολυ ομορφος,και τα 2 σου παιδια μου αρεσουν παααααααρα πολυ!!!

.

σε ευχαριστω...καλος ειναι μωρε και ο μικρουλης...αλλα πραγματικα ως μωρουλια ενω μοιαζουν πάαααρα πολυ, βλεπω καποιες διαφορες...Δεν σημαινει τιποτα αυτο...μεγαλωνοντας μπορει να ειναι πολυ πιο ωραιος ο μικρουλης....αλλα απλα θελω να πω ότι ειμαι αντικειμενικη. Για τον Αγγελο, απο το μαιευτηριο μου ζηταγαν να τον βαλω σε διαφημισεις....και όπου τον πηγφαινα παντα με τρελαιναν απο τα κοπλιμεντα. Ο μικρουλης ειναι πιο 'γκριματσας'...χαχα....εννοειται ότι τον λατρευω...Για εμενα ειναι οι δυο κουκλοι μου όπως για όλες τις μανουλες. Απλα σας μεταφερω και τη γνωμη του κοσμου..;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...