Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαιρομαστε τα ζουζουνια που κλεινουν μηνα σημερα. Λουσυ και εσυ να εισαι πολυχρονη και ευτυχισμενη με τα παιδακια σου....

Καλημερες...γραφω οτι θυμαμαι..... απο μενα το γονιδιο ζηλεια λειπει!!

Μαρινα διευθυνση οκ!! τωρα μενει να ρθει η μαμα και να τη στειλω...:):)

εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη...καλες ειναι μονο η ΤSH einai 4???? ALEKA???

!

Γι αυτο δεν αδυνατιζεις....Δεν ξερω αν ο γιατρος σου θα σου δωσει χαπι...άλλοι δινουν και αλλοι όχι (για να 'ξυπνησει ο θυρεοειδης καποια στιγμη και να μην καταληξεις υποθυρεοιδικη).Το 4.5 ειναι το όριο αλλα το καλο νουμερακι ειναι 1 με 2.

Σημερα ο Μανωλης κοιμηθηκε στην κουνια μονος του ητανε καμια ωρα εκει χωρις να βγαλει κιχ αλλα δεν σας λεω τι εκανα γιατι ντρεπομαι θα πειτε οτι δεν ειμαι καλη μανα αλλα ειμαι απλως ειμαι απελπισμενη

Φαμουλα μου εννοειτε οτι η καθε μια τα παιδια της εδω δεν κανω τον υπηρετη στο γιο μου θα το κανω αλλου οταν σου διαλυει το δικο σου σπιτι βεβαια το ηδη διαλυμενο αλλα δικο μου ειναι και αν θελω το βαζω φωτια τι θα κανεις αχ με βλεπω να τσαακωνομαστε παλι.μα ειναι δυνατον ομως βρε κοριτσια της το ειπα παλι σημερα καθαρα οτι δεν θελω 4 μωρα μεσα στο σπιτι μου και μου απαντησε ε να δεις κιολας πως ειναι εσυ θελεις να κανεις και αλλο.....εχε χαρη που γνωριζομαστε χροοοοονια αλλιως θα τα λεγαμε

τι εκανες μαρη για πες?? Εγω δεν θα σε πω κακη μανα...σε ειδα ποσο καλη σουν στη συναντηση...;)
Καλημερα...και καλα μας μηνογεννεθλια...

Εχω μια στεναχωρια αλλο πραγμα...Ενα προβλημα υγειας της μητερας μου...Φοβαμαι και να μη μου κοπει το γαλα...ουφ...

ευχομαι να ειναι τουλαχιστον περαστικο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Lucy χρόνια σου πολλά!

Ό,τι επιθυμείς!!

Να χαιρομαστε τα ζουζουνια που κλεινουν μηνα σημερα. Λουσυ και εσυ να εισαι πολυχρονη και ευτυχισμενη με τα παιδακια σου....

Σας ευχαριστώ πολύ!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Lucy χρονια πολλαααααααααα , να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

ινακι και μαλιβ χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

αλεκα αν παρω χαπι θα το ριξω το ρημαδι ??tha thn parv to bradi thn endokrinologo...den thn paleyv allo me th diaita..exv skasei!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

οχι δεν το λεω που να σκασετε μαι φορα ειχαμε πει οτι καπιοα εκανε το ιδιο και τη κραξαμε και εγω μεσα αλλα δεν το ξανακανω συντομα τουλαχιστον

Βρε Λουσυ αυτο ειναι το θεμα μου για αυτο γκρινιαζω της το ειπα σου λεω 3 φορες οτι δεν θελω κανονικα και επιμενει αφου μου λεει σημερα αν δεν θες καλε πεστο μας χαρηκα και εγω και της ειπα πως οχι ετσι οπως το λεω ΟΧΙ ιωαννης Μεταξας και παρολα αυτα μου λεει ελα καλε 3 μερες ειναι ωραια θα περασουμε.Λοιπον ας ερθει θα τους το βγαλω ξινο ολο γκρινια και μουρη και θα της αφησω και τα μικρα να παω στο μπαμπα και μετα θα δουμε αν ξαναρθει.Ειπαμε καλη φιλη αλλα ημαρτον δηλαδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ινακι και μαλιβ χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

αλεκα αν παρω χαπι θα το ριξω το ρημαδι ??tha thn parv to bradi thn endokrinologo...den thn paleyv allo me th diaita..exv skasei!!!

εννοειται...δεν θες τιποτα...0.25 Τ4 καθε πρωι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευχαριστώ πολύ! Και εσ΄να χαίρεσαι το μωράκι σου!

οχι δεν το λεω που να σκασετε μαι φορα ειχαμε πει οτι καπιοα εκανε το ιδιο και τη κραξαμε και εγω μεσα αλλα δεν το ξανακανω συντομα τουλαχιστον

Βρε Λουσυ αυτο ειναι το θεμα μου για αυτο γκρινιαζω της το ειπα σου λεω 3 φορες οτι δεν θελω κανονικα και επιμενει αφου μου λεει σημερα αν δεν θες καλε πεστο μας χαρηκα και εγω και της ειπα πως οχι ετσι οπως το λεω ΟΧΙ ιωαννης Μεταξας και παρολα αυτα μου λεει ελα καλε 3 μερες ειναι ωραια θα περασουμε.Λοιπον ας ερθει θα τους το βγαλω ξινο ολο γκρινια και μουρη και θα της αφησω και τα μικρα να παω στο μπαμπα και μετα θα δουμε αν ξαναρθει.Ειπαμε καλη φιλη αλλα ημαρτον δηλαδη

Τί να πω?? Προφανώς δεν δέχεται το ΟΧΙ και το παίζει τρελή για να περάσει το δικό της... Φοβάμαι όμως οτι σε εσένα θα βγει ξινό, γιατί αν είναι τόσο επίμονη θα καταλήξετε ή να μαλώσετε ή να υποχωρείς συνέχεια.

Εγώ να δεις πόσες φορές αναγκάστηκα φέτος να πω ΟΧΙ σε επισκέψεις στο σπίτι από το Νοέμβριο και μετά (πρώτα σε γιορτές και μετά με το νεογέννητο) και να προσπαθώ να εξηγήσω ότι επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι ήθελα να απομονωθώ μέχρι να γεννήσω και να μεγαλώσει λίγο το μωράκι μου. Ε, ορισμένοι δεν το καταλάβαιναν με τίποτα! Λες και μίλαγα σε τοίχο. Εκεί έλεγα πιο βροντερό ΟΧΙ, ξαναέλεγα ότι δεν θέλω να έρχομαι σε επαφή με κόσμο ή ότι είμαι 9 μηνών έγκυος και δεν θέλω να κάνω γιορτές (έπεσε ονομαστική εορτή δική μου και λίγο μετά της κόρης μου) κτλ. Ορισμένοι επαναλάμβαναν συνέχεια ότι η μεγάλη μου κόρη πάει παιδικό σταθμό, άρα εκτίθεται σε μικρόβια, άρα πρέπει να δέχομαι επισκέψεις... Τί ωραία λογική... Και ο άντρας μου πάει στη δουλειά και επίσης εκτίθεται σε μικρόβια. Αυτό τι σημαίνει? Ότι πρέπει να δέχομαι ένα τσούρμο κόσμο σπίτι μου για γιορτές και πανηγύρια? Τα θυμήθηκα και συγχύστηκα! Τελικά όμως πέρασε το δικό μου και δεν ήρθε κανείς μέχρι να πω το ΟΚ. Με έπρηξαν όμως κυριολεκτικά!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και μην τυχόν πας να ψωνίσεις extra...:)

Ευχαριστώ και για τα Χρόνια Πολλά!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

μαρινακι θα σε ζαλισουμε μεχρι να μας πεις:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!

επισης ειχα στον γρηγορη συναδελφο με το επιθετο του αντρα σου,τον λεγανε γιωργο.ειναι συγγενεις?μιλησα και με την γωγω σημερα και ειπε τον αντρα σου γατουλη:twisted:.

lucy χρονια πολλα!και χρονια πολλα και στα 3μηνα μωρακια......

maliv εχεις την θετικη μου ενεργεια για την μαμα σου....

εμενα παλι το μωρο μου εχει γινει τραπεζομαντιλο:mrgreen:,τρωω γλυκο του κουταλιου κρατωντας τον αγκαλια κ του κανα το φορμακι μεσα στο σιροπι...κ νομισα οτι καπου μου ματωσε το παιδι κ φοβηθηκα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...