Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κορίτσια, συγνώμη, μην γελάσετε αλλα .. κάθομαι στον καναπε, τελείως ακίνητη και παρατηρώ και νιώθω την κοιλιά μου να πηγαίνει περα δώθε με απίστευτη δύναμη ... είναι φυσιολογικό να κουνιέται τόσο το μικρό? πωπω, τι δύναμη είναι αυτη???? μήπως πρεπει να ανησυχήσω? ειναι φυσιολογικό?

Άμα δεν ήταν φυσιολογικό, την πατήσαμε!!!!

Είναι λίγο περίεργο αλλά συμβαίνει σε πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!

Κι εγώ όταν τον πιάνει κάθομαι και κάνω χάζι...έχουν στριμωχτεί μωρέ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια, συγνώμη, μην γελάσετε αλλα .. κάθομαι στον καναπε, τελείως ακίνητη και παρατηρώ και νιώθω την κοιλιά μου να πηγαίνει περα δώθε με απίστευτη δύναμη ... είναι φυσιολογικό να κουνιέται τόσο το μικρό? πωπω, τι δύναμη είναι αυτη???? μήπως πρεπει να ανησυχήσω? ειναι φυσιολογικό?

φυσιολογιοτατο και ζωηροτατα.ναρωτησω κατι τα μωρακια πως θα τα βγαλετε εχετε βρει ονομα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελινα δεν σε κοροιδευω εγω εχω παρει καλυματα τουαλετας μιας χρησης μετην τουαλετα εγω ειμαι που να δεις μετον μικρο που του ερχεται κακα του σε καφετεριες κλπ τι γινεται Εχω μαζι μου αντησιπτικα και κανουμε τοσα ακροβατικα που στο τελος του φευγει του μωρου δεν θελει πια.παει ετα θα θει που λεει και ο ιδιος:lol::lol::lol::lol:

Με την τουαλέτα πρέπει όλες να προσέχουμε, ασχέτως εγκυμοσύνης!!!

Κι εγώ για το μαιευτήριο πήρα καλύμματα 1 χρήσης και ντετόλ σπρέι αυτό που λέει η Ελίνα

Γεια σας κοριτσάκια και από μένα!!!!!!!!!!

Κάνω μια μικρή παρένθεση από την χθεσινοβραδινό μου φούντωμα και σας λέω ότι τελικά τον καβγά δεν τον γλιτώσαμε με το έτερο ήμισυ και ήταν και άγριος για το γνωστό το ζήτημα!!!!!!!!!!!!!! Ύστερα εγώ ξανασυγχύστηκα, έβαλα και τα κλάματα και το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσω να κοιμηθώ την νύχτα. Και όπως καταλαβαίνετε τώρα είμαι κομμάτια, του κρατάω και μούτρα γιατί δεν μπορεί να με συγχύζει στην κατάσταση που βρίσκομαι για αηδίες!!!!!!!!!!!!! Τελικά πήγα σήμερα στον γιατρό του ΙΚΑ για τα φάρμακα με τον αγαπημένο πατέρα μου (να' ναι καλά ο άνθρωπος, πάντα είναι εκεί για μένα) και στον γυρισμό πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο με έπιασε ένας πολύ έντονος πόνος χαμηλά στην κοιλιά, αλήθεια σας λέω νόμιζα πώς θα γεννήσω. Επειδή ο πατέρας μου στενοχωριέται πολύ όταν με βλέπει και υποφέρω, έσφιξα και εγώ τα δόντια και δεν είπα τίποτα. Άχ δεν με βλέπω καλά............

ΦΑΜούλα και εγώ θέλω πολύ να παίρνω μέρος σε διάφορες συζητήσεις και να εκφέρω την γνώμη μου αλλά διαβάζω μερικές κοπέλες που είναι απόλυτες και δεν μπαίνω στον κόπο. Σιγά μην ασχοληθώ με κολλημένα μυαλά!!!!!!!!

Ελινάκι μου κάνει εντύπωση που έχεις ακόμα δυνάμεις και κάνεις τόσες πολλές δουλειές. Εγώ τα έχω σχεδόν παρατήσει, κάνω μόνο τα βασικά. Έτσι και αλλιώς έρχεται και η μητέρα μου κάθε τρείς και λίγο και με βοηθάει, οπότε ας μην προκαλώ και εγώ περισσότερο την τύχη μου και έχουμε τίποτα απρόοπτο νωρίτερα.

Σας αφήνω προς το παρόν, πηγαίνω για φαγητό και επανέρχομαι σε λίγο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και από μένα!!!!!!!!!!

Κάνω μια μικρή παρένθεση από την χθεσινοβραδινό μου φούντωμα και σας λέω ότι τελικά τον καβγά δεν τον γλιτώσαμε με το έτερο ήμισυ και ήταν και άγριος για το γνωστό το ζήτημα!!!!!!!!!!!!!! Ύστερα εγώ ξανασυγχύστηκα, έβαλα και τα κλάματα και το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσω να κοιμηθώ την νύχτα. Και όπως καταλαβαίνετε τώρα είμαι κομμάτια, του κρατάω και μούτρα γιατί δεν μπορεί να με συγχύζει στην κατάσταση που βρίσκομαι για αηδίες!!!!!!!!!!!!! Τελικά πήγα σήμερα στον γιατρό του ΙΚΑ για τα φάρμακα με τον αγαπημένο πατέρα μου (να' ναι καλά ο άνθρωπος, πάντα είναι εκεί για μένα) και στον γυρισμό πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο με έπιασε ένας πολύ έντονος πόνος χαμηλά στην κοιλιά, αλήθεια σας λέω νόμιζα πώς θα γεννήσω. Επειδή ο πατέρας μου στενοχωριέται πολύ όταν με βλέπει και υποφέρω, έσφιξα και εγώ τα δόντια και δεν είπα τίποτα. Άχ δεν με βλέπω καλά............

ΦΑΜούλα και εγώ θέλω πολύ να παίρνω μέρος σε διάφορες συζητήσεις και να εκφέρω την γνώμη μου αλλά διαβάζω μερικές κοπέλες που είναι απόλυτες και δεν μπαίνω στον κόπο. Σιγά μην ασχοληθώ με κολλημένα μυαλά!!!!!!!!

Ελινάκι μου κάνει εντύπωση που έχεις ακόμα δυνάμεις και κάνεις τόσες πολλές δουλειές. Εγώ τα έχω σχεδόν παρατήσει, κάνω μόνο τα βασικά. Έτσι και αλλιώς έρχεται και η μητέρα μου κάθε τρείς και λίγο και με βοηθάει, οπότε ας μην προκαλώ και εγώ περισσότερο την τύχη μου και έχουμε τίποτα απρόοπτο νωρίτερα.

Σας αφήνω προς το παρόν, πηγαίνω για φαγητό και επανέρχομαι σε λίγο.

Άχου γλυκούλα μου!!!

Να φας ένα ωραίο φαγάκι και μετά να κοιμηθείς!! Γίνεται???

Να ξυπνήσεις πιο ξεκούραστη και με καλύτερη διάθεση!!!!

Πάω κι εγώ να μαγειρέψω και να φάω!!!

Φιλάκιαααααα

Διαφημίσεις

Μαρινακι η τουαλετα ειναι σημαντικο οντως κι εγω εξω εχω θεμα...

Νατασουλα μου μη στεναχωριεσαι συμβαινουν αυτα αστο ξεχασε το θα ρθει να σου ζητησει συγνωμμη κι εσυ να ηρεμησεις,χαλαρωσε και σκεψου τη μπεμπα σου!

Εγω με τις δουλειες ασε ειμαι ανυσηχο πνευμα...μονη μου κουραζομαι αδικα..

Παω να κανω τις δουλειες μου λοιπον και να κοπανισω στην αποθηκη κτι ροδες της καλαθουνας με σφυρι που μου χουν σπασει τα νευρα και δεν μπαινουν με τιποτα!!!Θα τα πουμε μετα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΦΑΜ δεν ειχα καταλαβει τι εννοουσες με τις εξετασεις.... όχι εμενα προσωπικά δεν μου εχει τυχει...

αχ με σας εδω μεσα θελω να παω να κανω δουλειες κι ολο εδω καθομαι...

ελινα, θα σου στειλω καμια στιγμη τον αντρα μου κ θα σου ζηταει μελομακαρονα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

απορω παντως που εχεις κουραγιο κ κανεις δουλειες!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εκτός από την Aleca, έχει μέρες να φανεί και η Doraki.

το doraki δεν εχει ιντερνετ ακομα.... εφυγε απο την δουλεια κ εχει κανει αιτηση.... εντος των ημερων θα εμφανιστει!!!!:D:D:D

η Αλέκα όμως εμπαινε καθε πρωι.... γι΄ αυτο σκεφτομαι μην ετυχε κανενα απροοπτο!!!

baJfp2.png

γειά σας και πάλι!!!

οχι, δεν κοιμόμουν τόσες ώρες, που τέτοια χαρά! αλλα είχα καταπιαστεί με κάτι παραγγελίες και για να μην κάνω κανένα λάθος δεν μπήκα να σας διαβάσω. Σας έπιασε και τρελλή πάρλα, 3 σελίδες διαβαζα!!!

Εκανα μια βλακεία!!! Οταν είχα πάει στο ΛΗΤΩ για να δώ για καρότσια μου λέει η πωλήτρια οτι η ινγκλεζινα δεν βγαζει βάσεις για το πορτ μπεμπε αλλα κάνουν οι βάσεις απο τις άλλες μάρκες. Την πίστεψα και εγώ και παρήγγειλα μια βάση πεγκ περεγκο απο ιταλια χωρίς να δώ διαστάσεις και τα σχετικά. Και τελικά δεν μου κάνει!!! Μήπως την χρειάζεται καμιά σας; την άνοιξα και δεν επιστρέφεται πίσω.

το doraki δεν εχει ιντερνετ ακομα.... εφυγε απο την δουλεια κ εχει κανει αιτηση.... εντος των ημερων θα εμφανιστει!!!!:D:D:D

η Αλέκα όμως εμπαινε καθε πρωι.... γι΄ αυτο σκεφτομαι μην ετυχε κανενα απροοπτο!!!

Άν έχεις το τηλέφωνό της πάρτην καλύτερα. Από εδώ και πέρα να ξέρετε κορίτσια ότι όποια χάνεται (μαζί και εγώ) θα νομίζουμε ότι γέννησε. Αλλά έχεις δίκιο για την Αλέκα, ήταν συνήθως μέσα από το πρωί.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...