Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα ο Μανωλης κοιμηθηκε στην κουνια μονος του ητανε καμια ωρα εκει χωρις να βγαλει κιχ αλλα δεν σας λεω τι εκανα γιατι ντρεπομαι θα πειτε οτι δεν ειμαι καλη μανα αλλα ειμαι απλως ειμαι απελπισμενη

Φαμουλα μου εννοειτε οτι η καθε μια τα παιδια της εδω δεν κανω τον υπηρετη στο γιο μου θα το κανω αλλου οταν σου διαλυει το δικο σου σπιτι βεβαια το ηδη διαλυμενο αλλα δικο μου ειναι και αν θελω το βαζω φωτια τι θα κανεις αχ με βλεπω να τσαακωνομαστε παλι.μα ειναι δυνατον ομως βρε κοριτσια της το ειπα παλι σημερα καθαρα οτι δεν θελω 4 μωρα μεσα στο σπιτι μου και μου απαντησε ε να δεις κιολας πως ειναι εσυ θελεις να κανεις και αλλο.....εχε χαρη που γνωριζομαστε χροοοοονια αλλιως θα τα λεγαμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!!!

Γράψατε πολλές σελίδες!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... :-)

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΦΛΕΒΑΡΗΣ Ε?ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 11/2

Βρε παιδί μου... Τί κύκλο έχεις? 25 μέρες, 28 μέρες, πόσες? Μέτρα ημερολογιακά από τις 11/2. Τι σημασία έχει το τι μήνας είναι???

Εν τω μεταξυ τα παιδακια της ειναι λιγο καπως ή μαλλον αυτη ειναι λιγο καπως οταν ειναι στο δικο της σπιτι δεν α αφηνει να κανουν τιποτα στο δικο μου το γκρεμιζουν και δεν λεει κουβεντα και ορκιζομαι δεν με ενοχλει για το σπιτι αλλα κανε μια κινηση σε ξενοο σπιτι βρισκεσαι.Την τελευται φορα που ειχαν ερθει μονο ξυλο που δεν παιξαμε ειχε ερθει και με τον αντρα της που εκανε μπανιο και ολα τα νερα εκει εγω εγκυος και οταν τους εβαλα χερι μου ειπε Αχ ναι ετσι κανει....Ε αντε να τα μαζεψεις.Με το θεμα του φαγητου με τρελαινουν ανοιγει το ψυγειο και λενε ειναι φρεσκο αυτο?Ποτε το αγορασες?Εμεις δεν τρωμε τα μακρονια ετσι εμεις δεν α τρωμε αλλιως και με υποχρεωσε να παω να ψωνισω και ενα σωρο πραγματα φρουτα κτλ γιατι ειχε μωρο.Αχ τα θυμηθηκα και βλεπω να της λεω να αλλαξει το προγραμμα της.Τι θα κανω???
Βρε κουκλες ειναι η καλυτερη μου φιλη το κακο ειναι οτι με ξερει καλα της ειπα σας λεω να μην ερθει και επεμενε να δει το μωρο και καλα και οτι εχει να με δει καιρο και τετοια εσεις τι λετε να μην πω οτι δεν θελω?Ρε γαμ@#ο μονο εγω δεν βολευομαι σε ξενα σπιτια και πληρωνω ξενοδοχεια και σας λεω εχει σιπι εδω Αθηναια ηταν.Θα της το ξαναπω μαλλον τωρα που ειναι και ο πατερας μου ακομα μεσα

Μα καλά, τέτοιες καταστάσεις πως τις χειρίζεσαι? Ρίξανε νερά? Δείξτης που είναι η σφουγγαρίστρα να τα μαζέψει (εφόσον δεν προθυμοποιήθηκε από μόνη της) Δεν έχεις τα φαγητά και τα τρόφιμα που τρώνε, δειξτης το μπακάλικο στη γωνία και την κουζίνα και όλα καλά. Ας πάει να ψωνίσει μόνη της ό,τι θέλει. Αν συμπεριφέρεσαι σαν υπηρέτρια έτσι θα σου φέρονται και οι άλλοι...

Να μην κάνω σχόλια πάλι για τις καλύτερες φίλες... Λοιπόν, μάθε να μιλάς στα ίσια και αν είναι η καλύτερή σου φίλη, θα καταλάβει. Δεν είμαι σε θέση πες να φιλοξενήσω για τον χ,ψ λόγο. Ή αν τελικά αποφασίσεις να την φιλοξενήσεις δεν θα συμπεριφέρεσαι σαν καμαριέρα ή υπηρετικό προσωπικό.

πλακα κανεις ετσι??? Εγω δεν θα την αφηνα να μεινει σπιτι μετα απο εκεινη τη φορα....

και πάλι τι να πείς, εγώ έχω άλλο πρόβλημα! ερχονται σχεδον μέρα παρα μέραω κατι φίλες του άντρα μου, στην αρχη που ήμουν εγκυος δεν είχα πρόβλημα γιατί παρεα ήθελα κ εγώ, εγω ημουν συνεχεια στην πεννα κ το σπίτι πεντακάθαρο, τωρα ερχονται οποτε τους καπνίσει κ άαααααμα θυμηθούν παιρνουν κ κανα τηλ. ήρθαν τώρα το απόγευμα κ η μία εφερε τα παιδιάτης το κοριτσακι 8 κ το αγορακι 2.5 γενικ΄τα μωρα της ειναι πολύ ησυχα αλλά σημερα δεν ξέρω τι τα επιασε ουρλιαζαν πάνω απο το μωρο, αλώνιζαν σ'ολο το σπίτι κ οτι κ να ελεγα δεν ακουγαν, κάποια στιγμή αφησα το μωρο στην αγκαλιά αυτης που εχει τα παιδιά κ πάω να κάνω καφέ, μόλις γύρισα τι να δω ο μικρός της είχε το αυτοκινητάκι του στο κεφάλι του μωρου κ το κουνουσε κ η μάνα του γελούσε η ανισσόροπη!

τον πήρα αρων αρων, κανονικά έπρεπε να την βρίσω αλλά ντράπηκα... κ τωρα νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι επρεπε να μιλήσω :evil:

Στο σπίτι μου δεν έρχεται κανένας χωρίς ραντεβού. Κανένας όμως! Πόσο μάλλον φίλες του άντρα μου...!:confused: Πρώτα θα πάρει όποιος θέλει τηλέφωνο και θα κανονίσουμε πότε μπορω και εγώ να δεχτώ επισκέψεις.

μπα αποκλειεται .. αφου ξερει πρωτον οτι θα το εχει η μαμα μου οποτε ειναι σιγουρια και δευτερον οτι θα με ξεκουραζε τοσο πολυ να ξεφυγω λιγο απο το μωρο

γαμ@$%@ απο την μια θελω να ουρλιαξω και να τον δειρω και απο την αλλη ... δυσκολο να του κρατησω κακια .. αλλα απο την αλλη τα παιρνω στο κρανιο και θεωρω απαραδεκτο που ενω ειχαμε μια τοσο καλη ευκαιρια να ξεφυγω και εγω λιγο και να περασουμε μερικες μερες τα δυο μας (εστω και μονο τα βραδια λογω δουλιεας) δεν το εκμεταλλευτηκε. μου την δινει που δεν σκεφτηκε ποσο πολυ θα το θελω για να του το συζηταω και ποσο πολυ να με βοηθουσε να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια

ο λογος ειναι οτι προτιμαει να μην παω για να εχει ολη την προσοχη του στην δουλεια και να μην με εχει εννοια επειδη καποιες ωρες θα πρεπει να ειμαι μονη μου και οτι θα βαρεθω και τετοια ..

δεν ξερω κορίτσια .. ισως το λαθος στον τροπο που προσεγγιζω το θεμα ειναι επειδη σκεφτομαι τι θα εκανα εγω στην θεση του και πως θα χειριζομουν εγω το θεμα αν εφευγα εγω ταξιδι επαγγελματικο ... εγω θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να ερθει και εκεινος μαζι ........

Να σου πω τί θα έκανα εγώ στη θέση σου.

Προσωπικά θα με ενοχλούσε πάρα πολύ για τους λόγους που είπες. Θα αντέκρουα αρχικά τα επιχειρήματα, δηλ ότι δεν θα έμπαινα στα πόδια του και δεν θα με ένοιαζε να είμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο (θα έβρισκα χίλια δυο πράγματα να κάνω). ΑΝ όμως επέμενε ότι δεν με ήθελε μαζί, δεν θα τον παρακαλούσα άλλο. Θα του έδειχνα ευθέως τη δυσαρέσκειά μου και θα φρόντιζα και εγώ τον καιρό που θα λείπει να κάνω κάτι για μένα (να πάω κάπου ή οτιδήποτε μου έκανε ορεξη). Δεν το θεωρώ αντίποινα. Έχω ανάγκη να βγω έξω και αυτός με κλείνει μέσα αφού μου στερεί την ευκαιρία για ταξίδι χωρίς σοβαρή δικαιολογία...

Πάντως θεωρώ ότι όταν σε ενοχλεί κάτι που κάνει ο άλλος να το λες ευθέως.

Ινάκι χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημεεεεερα!!!!

κοριτσακια δεν προλαβα να σας διαβασω.... σας επιασε λογοδιαρρεια!!! κατι λιγα πηρε το ματι μου ......

αντζι καλα λενε τα κοριτσια!!! κανε shopping therapy!!!!! αλλιως κλεισε εισητηριο κ πηγαινε μαζι του χωρις να του αφησεις περιθωρια!!!!!

maliv ελπιζω να μην ειναι σοβαρο το προβλημα της μαμας σου.... περαστικα ευχομαι να ειναι κ γρηγορα!

εμεις χθες καναμε μια βολτα για μπομπο, προσκλητηρια κλπ.... εχει ανοιξει ενα μαγαζι εδω κοντα που εχει τιμες εργαστηριου.... βρηκα πολυ ωραια πραγματακια κ σε καλη τιμη μου φανηκε!

160 μπομπονιερες με μεγαλη μεταλικη πεταλουδα κ απο κατω να κρεμονται τα κουφετα με χρωματιστα κορδελακια, 20 παιδικες με γλυφιτζουρι μεγαλο, 70 προσκλητηρια σε σωληνα με πετρουλες μεσα κ κορδελακια χρωματιστα τυλιγμενο κ για στολισμο διαδρομο απο μπαλονια σε σχημα λουλουδιων μεγαλων.... ολα μαζι 480...κ για σταντ για τις μπομπονιερες μας δινει 2 δεντρακια πολυ ομορφα. πως σας φαινεται? μετα μενει μονο το γλυκο του κουταλιου....

περιμενω να μου δωσουν κ τα τηλ απο 2 ιδρυματα κ να δω ποσο καιρο θα παρει αν καταληξουμε σε αυτην την εκδοχη...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ...Κατάφερα και έκανα τα βασικά από καθαριότητα και τώρα η μπέμπα κοιμάται,οπότε ευελπιστώ ότι θα φάω χωρίς να την έχω αγκαλιά ή να κλαίει...

Μαρινάκι με ενδιαφέρει πάρα πολύ τι του έκανες και έκατσε μόνος του,δε θα πω ότι είσαι κακιά μητέρα,κι εγώ απελπισμένη,ακούω λοιπόν!!!!

maliv εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και να φύγει γρήγορα.

oCxsp2.png

Καλημερα...και καλα μας μηνογεννεθλια...

Εχω μια στεναχωρια αλλο πραγμα...Ενα προβλημα υγειας της μητερας μου...Φοβαμαι και να μη μου κοπει το γαλα...ουφ...

Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα. Τις καλύτερες ευχές μου!!!!!!!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια, ευχομαι και εγω με την σειρα μου καλα μηνογεννεθλια σε bebe-q,maliv,ελίνα και ελπίζω να ξεπεραστει γρηγορα το προβλημα υγειας της μαμας σου maliv..

καλε Μαρινα μην μας σκας , πες μας τι εκανες!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια, ευχομαι και εγω με την σειρα μου καλα μηνογεννεθλια σε bebe-q,maliv,ελίνα και ελπίζω να ξεπεραστει γρηγορα το προβλημα υγειας της μαμας σου maliv..

καλε Μαρινα μην μας σκας , πες μας τι εκανες!!!

χαρουμενα μηνογεννέθλια κορίτσια να χαιρεστε τα μωράκια σας!

maliv περαστικά στη μανούλα σου!

Μαρίνα πες μας καλέ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...