Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα πρωινη σε βλεπω θα κυνηγησεις?

Ατζι σου εχω θεραπεια:παρε την καρτα του χτυπα ενα Χαλανδρι αυριο το πρωι ή Κηφησια οτι σε βολευει τι να κανεις για να μην αισθανεσαι μονη σου??Αν θες ερχομαστε και σε βοηθαμαι 1 ωριτσα υποθεση ειναι να δεις τι ωραια που θα αισθανθεις:mrgreen::mrgreen:

Εγω θα μου πειτε τι θα κανω με την κουμπαρα που της ειπα και παλι να παει στον αδερφο της και μου ειπε ελα μωρε 3 μερουλες ειναι:shock::shock:

βρε Μαρινα μου αφου ειναι κουμπαρα σου και τοσο καλη σου φιλη αμα της πεις τι σε κουραζει οταν ερχονται θα παρεξηγηθεί;;; πες της το με τροπο βρε παιδι μου...ελατε οκ, αλλα επειδη εχω και τρεχαματα και ειμαι παρα πολυ κουρασμενη δεν μπορω να σας περιποιηθω καθολου κτλ κτλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Μαρινα μου αφου ειναι κουμπαρα σου και τοσο καλη σου φιλη αμα της πεις τι σε κουραζει οταν ερχονται θα παρεξηγηθεί;;; πες της το με τροπο βρε παιδι μου...ελατε οκ, αλλα επειδη εχω και τρεχαματα και ειμαι παρα πολυ κουρασμενη δεν μπορω να σας περιποιηθω καθολου κτλ κτλ

Βρε δεν παρεξηγιεται αν παρεξηγιοταν με τοσες φορες που το ειπα θα ειχα γλιτωσει αλλα σου λεω με ξερει καλα σου λεει στο τελος θα της περασει ετσι γινεται παντα και μετα τη βριζω και μετα παλι οκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ατζι σου εχω θεραπεια:παρε την καρτα του χτυπα ενα Χαλανδρι αυριο το πρωι ή Κηφησια οτι σε βολευει τι να κανεις για να μην αισθανεσαι μονη σου??Αν θες ερχομαστε και σε βοηθαμαι 1 ωριτσα υποθεση ειναι να δεις τι ωραια που θα αισθανθεις:mrgreen::mrgreen:

Εγω θα μου πειτε τι θα κανω με την κουμπαρα που της ειπα και παλι να παει στον αδερφο της και μου ειπε ελα μωρε 3 μερουλες ειναι:shock::shock:

μην το ξεφτιλησεις ομως παρε 2 πραγματακια μια τσαντουλα οχι vuiton την εχουν ολη παρε την συλλεκτικη τη καρτιε και ενα ζευγαρακι γιαλια και εν αδαχτυλιδακι το bvlgari ας πουμε λιγα πραγματακια και αστον να του στοιχισει το ταξιδι σανν να πηγαινε μια εβδομαδα με πρωινο στο Μπαλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!!

μαρινακι μια χαρα ιδεα ειχες!!!και ολα τα ψωνια που εγραψες με βρισκουν συμφωνη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!ο συζηγος γιατι εχει μουτρακια??

η μικρη ειναι διπλα μου και κοιταει τα ποδια της παλι και μαλιστα με ματι αλληθωρο:D:D.μας εκανε την χαρη και κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 7 αλλα εμεις ειχαμε ορεξουλες:oops::oops:και καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 4μιση το πρωι.κανονικα επρεπε να κουτουλαω αλλα μαλλον αναζωογονηθηκα και εχω ενεργεια:mrgreen:.

καλημερα!!!!

μαρινακι μια χαρα ιδεα ειχες!!!και ολα τα ψωνια που εγραψες με βρισκουν συμφωνη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!ο συζηγος γιατι εχει μουτρακια??

η μικρη ειναι διπλα μου και κοιταει τα ποδια της παλι και μαλιστα με ματι αλληθωρο:D:D.μας εκανε την χαρη και κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 7 αλλα εμεις ειχαμε ορεξουλες:oops::oops:και καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 4μιση το πρωι.κανονικα επρεπε να κουτουλαω αλλα μαλλον αναζωογονηθηκα και εχω ενεργεια:mrgreen:.

δεν ο συζηγος μουτρακια η Μαρινα εχει και οχι μουτρακια αλλα μουτρακλα μεχρι τα γονατα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Caterinaki sorry που δεν σου απάμτησα χθές για τα βιβλία αλλά με τον μικρό.......καταλαβαίνεις.!!Του φροντηστηρίου είναι:la linqua italiana per stranieri, in practica, primo e seconto ascolto.Απο το net δεν θα σε βολέψει γιατί είσαι σε άλλο επίπεδο:P.Λέγεται:μαθαίνω την Ιταλική γλώσσα και είναι με γραμματική και ασκήσεις μέχρι το celi 2.

Angie γνωμη μου είναι να το συζητήσεις άλλη μια φορά και αν δεν αλλάζει γνώμη άστον να πάει μόνος του.Όταν δει οτι δν περνάει καλά χωρίς εσένα θα καταλάβει το λάθος του και θα επανωρθώσει με κάθε τρόπο!!!!Μήπως όμως στο κρατάει για έκπληξη της τελευταίας στιγμής????;)

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

nai...ναι...μετα το ξεσκατισμα όμως...

Βρε δεν παρεξηγιεται αν παρεξηγιοταν με τοσες φορες που το ειπα θα ειχα γλιτωσει αλλα σου λεω με ξερει καλα σου λεει στο τελος θα της περασει ετσι γινεται παντα και μετα τη βριζω και μετα παλι οκ

ε τοτε τουμπεκιασου, δεξου την και βρισ'την μετα :tongue::tongue:. Και εγω ετσι κανω!!

καλημεεεερεεεεεςςςςς

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέραααααααα!

τι θα γινει με τα κ@λοκούνουπα!!! από πού μπαίνουν, επιτέλους!!! και γιατί με ξυπνάνε στις 6 το πρωί?????άντε τώρα!!!

ο μικρός ξύπνησε στις 8:30 από τις 12 που κοιμήθηκε, έφαγε και ξανακοιμήθηκε!!! :)

αλλά από χθες κάτι έπαθε, δε θελει το στήθος, αλλά όταν σηκωνομαι όρθια, το παιρνει!!! τι χούι είναι πάλι τούτο???

σήμερα θα φύγουμε σκ στη δράμα στην κουνιάδα μου!!! τι ωραία, τι καλά!!!

Άντζυ μου, πώς είσαι σήμερα?

Άννια, υπομονή! ο δικός μου έχει 1-2 εβδομαδες που έστρωσε και πλέον δε θέλει να είμαστε συνέχεια όρθιοι και να τον κρατάμε αγκαλιά! τώρα καθόμαστε και στον καναπέ και παίζουμε με τον winnie!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Κοριτσακια μου δεν αντέχω αλλο την γκρίνια του μπεμπη μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα κλαίει,θα πηδηχτω απτό παράθυρο

Κουράγιο...

αφου οι αλλοι θα παρουν τις γυναικες τους θα εχεις παρεα δεν θα εισαι μονη σου...

Χαχα!!! Σωστό!!!

eipa να το κανω πιο σικατο λιγο και εβαλα το ψαρι μου τον"Φουσκα'. Το βλεπει ο αγγελος και λεει 'ο μπαμπας μου???' Βαζω την αλλη με τα δυο ψαρακια...να μου ταδημιουργησω και ψυχολογικο...και λεει ο μικρος 'όλ βλακειιιεεεεεςςςςς κανεις μωρεεεεε, αφου εισαι η Νταιζη και π μπαμπουλης μου ο Γκουφυ...ε , τι να κανω??

Αχ τί γλυκούλι... Γεια σου Αγγελάκο τρυφερούλη!!!!!

Ωραίο αυτό με την κάρτα!! Μαρίνα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι φιλοξένησέ τους αλλά μην κάνεις τον υπηρέτη...Η καθεμία τα παιδιά της και το φαί τους!!!!

μην το ξεφτιλησεις ομως παρε 2 πραγματακια μια τσαντουλα οχι vuiton την εχουν ολη παρε την συλλεκτικη τη καρτιε και ενα ζευγαρακι γιαλια και εν αδαχτυλιδακι το bvlgari ας πουμε λιγα πραγματακια και αστον να του στοιχισει το ταξιδι σανν να πηγαινε μια εβδομαδα με πρωινο στο Μπαλι

:lol::lol::lol:

..... εμεις ειχαμε ορεξουλες:oops::oops:και καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 4μιση το πρωι.κανονικα επρεπε να κουτουλαω αλλα μαλλον αναζωογονηθηκα και εχω ενεργεια:mrgreen:.

Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέραααααααα!

τι θα γινει με τα κ@λοκούνουπα!!! από πού μπαίνουν, επιτέλους!!! και γιατί με ξυπνάνε στις 6 το πρωί?????άντε τώρα!!!

Να δεις που φωλιάζουν μες στα σπίτια μας όλη μέρα και κοιμούνται και τα βράδυα βγαίνουν βόλτες και τσιμπάνε τα όμορφά μας μάγουλα...και τα μάγουλα των μωρών μας...

Καλημερες...γραφω οτι θυμαμαι..... απο μενα το γονιδιο ζηλεια λειπει!!

Μαρινα διευθυνση οκ!! τωρα μενει να ρθει η μαμα και να τη στειλω...:):)

εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη...καλες ειναι μονο η ΤSH einai 4???? ALEKA???

Το αιμα μου ηρθε ποτααααμμμιιιιι!!!

Αννια εμενα μου ειχε ερθει περιοδος 10/2 και μετα 9/3

εχω λιωσει στο γυμναστηριο.....

φουσκας κλαιει...

φευγω.....

σκατα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

:mad:καλημερα..ποτε αυτα τα ερμα αλματα αναπτυξης σταματανε μου λετε???παει μια βδομαδα που ξυπναει και το βρ:mad:δυ για φαγητο.... δε ΜΠΟΡΩ ....ειναι δυνατον μεσχρι τωρα να κοιμαται σερι 8ωρο και τωρα να ξυπναει για φαγητο????το κερατο μου μεσα...σερνομαι μετα ολη μερα και να βρηκα ευκαιρια και ξυπνησαμε ολες οι τσουπρες δεκα το πρωι αλλα ναιμεν ξεκουραστηκα αλλα νευριασα κιολας γιατι ξερω οτι η μεγαλη δε θα κοιμηθει τωρα για μεσημερι και θα φαμε γκρινια μεγαλη και εχω μακρια μερα μεχρι το βραδυ και αστα να πανε....ουφ.....ουφ ουφ.....και πρεπει και το ΣΚ να κανω καμια γενικη-σιδερο κλπ γιατι απο δευτερα που :mad:κιναω χαιρετισματα τιποτα δε θ ακανω μεχρι να βρω τους ρυθμους μου...γκρρρρρρρ..

καλημερα ειπα??

ασχετο....αντζι συγνωμη σε ποια χωρα θα παει???παρε και το παιδι και πηγαιντε...εμενα απο 3 μηνων στα αεροπλανα με ειχανε πηγαινε ελα....παρε και το μαρσιπο και βουρ στις βολτες.....και αυτο το να ξεφυγεις απο το παιδι.....θα δεις οτι οταν πας εκει χωρις το παιδι το μονο που θα θες θα ειναι να παρεις το πρωτο αεροπλανο να γυρισεις πισω.....μου φαινεται πολυ μωρο να το αφησεις μια βδομαδα μονο του με καποια γιαγια....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα!!!!!

Καλέ τι λογοδιάρροια είναι αυτή που σας πιάνει όταν λείπω???

Πώς να διαβάσω και να συγκρατήσω τόσα μηνύματα?

Εμείς πάλι από τις 6 τη βγάλαμε στον καναπέ εγώ και η μπέμπα στην κούνια της,τουλάχιστον κοιμηθήκαμε 7-9 και τώρα προσπαθώ να κάνω καθαριότητα με τη μικρή να κλαίει όταν είναι μόνη της,να τη βάζω στο mei tai και να κλαίει μετά από λίγο,κάθομαι να τη θηλάσω και την παίρνει ο ύπνος,πώς να τη βάλω τώρα να κοιμηθεί χωρίς να ξυπνήσει να κάνω καμιά δουλειά κι εγώ??????

oCxsp2.png

καλημερα ειπα??

ασχετο....αντζι συγνωμη σε ποια χωρα θα παει???παρε και το παιδι και πηγαιντε...εμενα απο 3 μηνων στα αεροπλανα με ειχανε πηγαινε ελα....παρε και το μαρσιπο και βουρ στις βολτες.....και αυτο το να ξεφυγεις απο το παιδι.....θα δεις οτι οταν πας εκει χωρις το παιδι το μονο που θα θες θα ειναι να παρεις το πρωτο αεροπλανο να γυρισεις πισω.....μου φαινεται πολυ μωρο να το αφησεις μια βδομαδα μονο του με καποια γιαγια....

εχεις δικιο αλλα δεν ενδεικνυται αυτο το ταξιδι για μωρο γιατι ειναι καθε μερα σε αλλο μερος σχεδον οποτε ειναι πολυ σκοτωμα για τοσο μικρουλι παιδακι. δεν ειναι οτι θα ειμαστε συνεχεια σε ενα ξενοδοχειο μεσα.

και συμφωνο με το θεμα της στερησης απο το μικρο .. μου ειναι δυσκολο ήδη και για πιο λιγο διαστημα να τον αφησω . ποσο μαλλον για τοσες μερες

Καλημέρα!Caterinaki sorry που δεν σου απάμτησα χθές για τα βιβλία αλλά με τον μικρό.......καταλαβαίνεις.!!Του φροντηστηρίου είναι:la linqua italiana per stranieri, in practica, primo e seconto ascolto.Απο το net δεν θα σε βολέψει γιατί είσαι σε άλλο επίπεδο:P.Λέγεται:μαθαίνω την Ιταλική γλώσσα και είναι με γραμματική και ασκήσεις μέχρι το celi 2.

Angie γνωμη μου είναι να το συζητήσεις άλλη μια φορά και αν δεν αλλάζει γνώμη άστον να πάει μόνος του.Όταν δει οτι δν περνάει καλά χωρίς εσένα θα καταλάβει το λάθος του και θα επανωρθώσει με κάθε τρόπο!!!!Μήπως όμως στο κρατάει για έκπληξη της τελευταίας στιγμής????;)

για ascoltoo κ γραμματική δεν θυμάμαι πως λέγονται της γραμματικής είναι ενα πράσινο και για προφοορικά ενα μπλέ, αυτο απο το νετ μήπως μπορει να βοηθήσει το doraki που θέλει να μάθει τα βασικά?

ινακι εχετε μηνογεννεθλια σήμερα??? χρονια πολλά στην κουκλίτσα σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...