Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπα αποκλειεται .. αφου ξερει πρωτον οτι θα το εχει η μαμα μου οποτε ειναι σιγουρια και δευτερον οτι θα με ξεκουραζε τοσο πολυ να ξεφυγω λιγο απο το μωρο

γαμ@$%@ απο την μια θελω να ουρλιαξω και να τον δειρω και απο την αλλη ... δυσκολο να του κρατησω κακια .. αλλα απο την αλλη τα παιρνω στο κρανιο και θεωρω απαραδεκτο που ενω ειχαμε μια τοσο καλη ευκαιρια να ξεφυγω και εγω λιγο και να περασουμε μερικες μερες τα δυο μας (εστω και μονο τα βραδια λογω δουλιεας) δεν το εκμεταλλευτηκε. μου την δινει που δεν σκεφτηκε ποσο πολυ θα το θελω για να του το συζηταω και ποσο πολυ να με βοηθουσε να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια

angie μου σε καταλαβαινω απολυτα.θα ειχα ακριβως την ιδια αντιδραση,ε ειμαστε και το ιδιο ζωδιο....:Dοποτε δεν ειμαι η καταλληλη να σε συμβουλεψω.....στενοχωριεμαι ομως που στενοχωριεσαι:cry::cry::cry:.και που τα εχεις παρει στο κρανιο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω νομιζω ότι τελικα θα πατε μαζι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κορίτσια κάτι άσχετο, εχετε δει πουθενά να πουλάνε πάνες της φισερ πραις??

Αυτες που τις πλενεις εννοεις?Αν ναι ξερω ενα μαγαζι στον πειραια δεν ξερω αν ειναι κοντα σου.

Ατζι εχεις δικιο απολυτο και εγω θα ειχα αφρισει απο το κακο μου θα εκανα εμπαρκο σε ολα.Σου εξηγησε τον λογο που δεν θελει να πας μαζι του?

Σοφακι τον θυμαμαι τον κνταξη και θυμαμαι πως τον εδιωξαν τον καυμενο ηταν πολυ καλος αλλα δεν του το εχω πει ακομα γιατι δεν μιλαμε.Ηταν και καποιος αλλος πολυ καραγικοζης δεν θυμαμαι το ονομα του και εναν νικολαιδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτες που τις πλενεις εννοεις?Αν ναι ξερω ενα μαγαζι στον πειραια δεν ξερω αν ειναι κοντα σου.

Ατζι εχεις δικιο απολυτο και εγω θα ειχα αφρισει απο το κακο μου θα εκανα εμπαρκο σε ολα.Σου εξηγησε τον λογο που δεν θελει να πας μαζι του?

Σοφακι τον θυμαμαι τον κνταξη και θυμαμαι πως τον εδιωξαν τον καυμενο ηταν πολυ καλος αλλα δεν του το εχω πει ακομα γιατι δεν μιλαμε.Ηταν και καποιος αλλος πολυ καραγικοζης δεν θυμαμαι το ονομα του και εναν νικολαιδη

οχι ειναι μιας χρησης και απ'οτι βλεπω στο site ειναι αρκετα οικονομικές και με ωραια σχεδιάκια! http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=7385&e=thumbnails πήγα και στο online shop αλλά δεν τις βρηκα!

ειδα ενα καινουριο εργο που διαφημίζει τωρα πολύ ωραίο το διαφημίζει αυτες τισ μέρες στο cinema "παραδεισένια οστά" πολύ κλάμα έριξα, πολύ συγκίνηση!

ναι ηταν καλος ο κονταξης,τον εδιωξαν τοτε με τα χιονια.τον νικολαιδη τον θυμαμαι αλλα τον αλλο καραγκιοζη οχι:D:D:D:D.

Διαφημίσεις

ο λογος ειναι οτι προτιμαει να μην παω για να εχει ολη την προσοχη του στην δουλεια και να μην με εχει εννοια επειδη καποιες ωρες θα πρεπει να ειμαι μονη μου και οτι θα βαρεθω και τετοια ..

δεν ξερω κορίτσια .. ισως το λαθος στον τροπο που προσεγγιζω το θεμα ειναι επειδη σκεφτομαι τι θα εκανα εγω στην θεση του και πως θα χειριζομουν εγω το θεμα αν εφευγα εγω ταξιδι επαγγελματικο ... εγω θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να ερθει και εκεινος μαζι ........

Αλεκα θα κατληξεις καπου?ολο εμφανισεις μας αλλαζεις και μπερδευομαι
eipa να το κανω πιο σικατο λιγο και εβαλα το ψαρι μου τον"Φουσκα'. Το βλεπει ο αγγελος και λεει 'ο μπαμπας μου???' Βαζω την αλλη με τα δυο ψαρακια...να μου ταδημιουργησω και ψυχολογικο...και λεει ο μικρος 'όλ βλακειιιεεεεεςςςςς κανεις μωρεεεεε, αφου εισαι η Νταιζη και π μπαμπουλης μου ο Γκουφυ...ε , τι να κανω??
Κοριτσακια μου δεν αντέχω αλλο την γκρίνια του μπεμπη μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα κλαίει,θα πηδηχτω απτό παράθυρο
υπομονη 2-3 εβδομαδες ακομη...
αφου οι αλλοι θα παρουν τις γυναικες τους θα εχεις παρεα δεν θα εισαι μονη σου...

σωστηηηηηηηη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκα πρωινη σε βλεπω θα κυνηγησεις?

Ατζι σου εχω θεραπεια:παρε την καρτα του χτυπα ενα Χαλανδρι αυριο το πρωι ή Κηφησια οτι σε βολευει τι να κανεις για να μην αισθανεσαι μονη σου??Αν θες ερχομαστε και σε βοηθαμαι 1 ωριτσα υποθεση ειναι να δεις τι ωραια που θα αισθανθεις:mrgreen::mrgreen:

Εγω θα μου πειτε τι θα κανω με την κουμπαρα που της ειπα και παλι να παει στον αδερφο της και μου ειπε ελα μωρε 3 μερουλες ειναι:shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ηταν καλος ο κονταξης,τον εδιωξαν τοτε με τα χιονια.τον νικολαιδη τον θυμαμαι αλλα τον αλλο καραγκιοζη οχι:D:D:D:D.

ναι τη θυμαμαι τη φαση ειχε καβαλησει ο Βλασσης το 4επι 4 πηγε και επειδη δεν τον βρηκε τον εδιωξε και καλα πως να πηγαινε με το ελκυθρο και τα Χασκι?Θα μαθω και το ονομα του αλλου και θα σου το πω αλλα οχι ακομα γιατι συνεχιζονται τα μουτρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...