Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικα στην ατρατιβο βρηκα ενα με 15 ευρω (καμια σχεση βεβαια με το αλλο) και το τσακωσα...θα το δεις απο κοντα!!

Με γειαααα!!! Και το είχα για ακριβούτσικο το ατρατίβο... Μια χαρούλα!!!

φαμουλα και doraki ειμαι ετοιμη να χτυπησω ενα mei tai.απλα ηθελα μια τελευταια επιβεβαιωση απο εσας για το αν αξιζουν τα λεφτα τους,αν ειναι βολικο για το μωρο και αν σας ειναι ευκολο να το φορεσετε.....

Τα αξίζει μια χαρά...μόνο στους κολικούς υπάρχει ένα θέμα που θέλουν να κουνάνε τα ποδαράκια και δεν μπορούν τόσο εύκολα...

.....εγω με το σλινγκ δε μπορω να κανω και δουλειες....

ασχετο κοριτσια για δωστε λιγο φωτα...ποσα μλ περιπου τρωνε σε αυτη την ηλικια...ετσι να δω κατα προσεγγιση να ξερω ποσα να βγαλω για πρωτη δευτερη φορα μεχρι να μαθω τα χουγια της....140 180???

Ούτε εγώ μπορώ να κάνω πολλέ με το μειτάι μπροστά μου, άσε που το βρίσκω και λίγο επικίνδυνο πήγαινέλα, σκύψε, δείξε και χωρις καλή ορατότητα μπροστά...

Για το γαλατάκι τώρα έτσι κι αλλιώς θα το αδειάσεις το στήθος και θα το βάλεις όλο ψυγείο, οπότε αυτός που θα ταίσει την μπάμπα ας δοκιμάσει 150 και αν δεν χορτάσει βάζει κι άλλα 30-40...

...οσο ζηλευουμε και πιεζουμε στο τελος μπουμερανγκ μας γυρναει....ακουσε με.....

Συνφωνώ!!!!

καλέ μην είσαι χαζή κλείσε εισιτήριο άλλά με διαφορετικό προορισμό εκεί να δεις πως θα χτυπάει το κεφαλι του που δεν σε πήρε μαζί του!!!

Είσης συμφωνώ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινα πες του μην κανει μαγκιες θα την καψω την φανελα!
οοοοοχι να μου τη στειλεις και να τη καψω εγω μπροστα του.Εχτες εφτιαχνα τις ντουλαπες και δεν φτανει που δεν χωραμε θελω ενα συρταρι με τις κωλοφανελες

:lol::lol::lol:

Τέσσερα μωρά...ΠΕΣ ΟΧΙ χριστιανή μου!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Τέσσερα μωρά...ΠΕΣ ΟΧΙ χριστιανή μου!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ τα παιδακια της ειναι λιγο καπως ή μαλλον αυτη ειναι λιγο καπως οταν ειναι στο δικο της σπιτι δεν α αφηνει να κανουν τιποτα στο δικο μου το γκρεμιζουν και δεν λεει κουβεντα και ορκιζομαι δεν με ενοχλει για το σπιτι αλλα κανε μια κινηση σε ξενοο σπιτι βρισκεσαι.Την τελευται φορα που ειχαν ερθει μονο ξυλο που δεν παιξαμε ειχε ερθει και με τον αντρα της που εκανε μπανιο και ολα τα νερα εκει εγω εγκυος και οταν τους εβαλα χερι μου ειπε Αχ ναι ετσι κανει....Ε αντε να τα μαζεψεις.Με το θεμα του φαγητου με τρελαινουν ανοιγει το ψυγειο και λενε ειναι φρεσκο αυτο?Ποτε το αγορασες?Εμεις δεν τρωμε τα μακρονια ετσι εμεις δεν α τρωμε αλλιως και με υποχρεωσε να παω να ψωνισω και ενα σωρο πραγματα φρουτα κτλ γιατι ειχε μωρο.Αχ τα θυμηθηκα και βλεπω να της λεω να αλλαξει το προγραμμα της.Τι θα κανω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν συμφωνω με το Κτερινακι για το θεμα Ατζι το καλυτερο ειναι ψυχραιμια θες να κλεισεις εισητηριο για καπου αλλου?ναι αλλα οχι τωρα γιατι θα φανει οτι το κανεις για σπασιμο ασε να περασει 1-2 μηνες που θα το εχει ξεχασει εκεινος αλλα οχι εσυ και τοτε πεσ του οτι αποφασισες να κανεις ενα ταξιδακι με μια φιλη σου χωρις τα μικρα και χωρις αυτον.Εκει να δεις γελια που θα πεσουν.Οι σπαζμοδικες κινησεις δεν εχουν αποτελεσμα αστον να παει και βγαλε του το ξινο.με επιχειρηματα ομως οχι βλακειες κατσε να σκεφτεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εν τω μεταξυ τα παιδακια της ειναι λιγο καπως ή μαλλον αυτη ειναι λιγο καπως οταν ειναι στο δικο της σπιτι δεν α αφηνει να κανουν τιποτα στο δικο μου το γκρεμιζουν και δεν λεει κουβεντα και ορκιζομαι δεν με ενοχλει για το σπιτι αλλα κανε μια κινηση σε ξενοο σπιτι βρισκεσαι.Την τελευται φορα που ειχαν ερθει μονο ξυλο που δεν παιξαμε ειχε ερθει και με τον αντρα της που εκανε μπανιο και ολα τα νερα εκει εγω εγκυος και οταν τους εβαλα χερι μου ειπε Αχ ναι ετσι κανει....Ε αντε να τα μαζεψεις.Με το θεμα του φαγητου με τρελαινουν ανοιγει το ψυγειο και λενε ειναι φρεσκο αυτο?Ποτε το αγορασες?Εμεις δεν τρωμε τα μακρονια ετσι εμεις δεν α τρωμε αλλιως και με υποχρεωσε να παω να ψωνισω και ενα σωρο πραγματα φρουτα κτλ γιατι ειχε μωρο.Αχ τα θυμηθηκα και βλεπω να της λεω να αλλαξει το προγραμμα της.Τι θα κανω???

πλακα κανεις ετσι??? Εγω δεν θα την αφηνα να μεινει σπιτι μετα απο εκεινη τη φορα....

Εγω δεν συμφωνω με το Κτερινακι για το θεμα Ατζι το καλυτερο ειναι ψυχραιμια θες να κλεισεις εισητηριο για καπου αλλου?ναι αλλα οχι τωρα γιατι θα φανει οτι το κανεις για σπασιμο ασε να περασει 1-2 μηνες που θα το εχει ξεχασει εκεινος αλλα οχι εσυ και τοτε πεσ του οτι αποφασισες να κανεις ενα ταξιδακι με μια φιλη σου χωρις τα μικρα και χωρις αυτον.Εκει να δεις γελια που θα πεσουν.Οι σπαζμοδικες κινησεις δεν εχουν αποτελεσμα αστον να παει και βγαλε του το ξινο.με επιχειρηματα ομως οχι βλακειες κατσε να σκεφτεις

ναι ναι,...συμφωνω...

Συγνωμη, επειδη μαλλον δεν καταλαβα...για τη δουλεια του δεν παει???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω καλύτερα έτσι! και το καλύτερο είναι να κάτσει εκείνος 1 βδομάδα με τα παιδιά!

πλακα κανεις ετσι??? Εγω δεν θα την αφηνα να μεινει σπιτι μετα απο εκεινη τη φορα....

και πάλι τι να πείς, εγώ έχω άλλο πρόβλημα! ερχονται σχεδον μέρα παρα μέραω κατι φίλες του άντρα μου, στην αρχη που ήμουν εγκυος δεν είχα πρόβλημα γιατί παρεα ήθελα κ εγώ, εγω ημουν συνεχεια στην πεννα κ το σπίτι πεντακάθαρο, τωρα ερχονται οποτε τους καπνίσει κ άαααααμα θυμηθούν παιρνουν κ κανα τηλ. ήρθαν τώρα το απόγευμα κ η μία εφερε τα παιδιάτης το κοριτσακι 8 κ το αγορακι 2.5 γενικ΄τα μωρα της ειναι πολύ ησυχα αλλά σημερα δεν ξέρω τι τα επιασε ουρλιαζαν πάνω απο το μωρο, αλώνιζαν σ'ολο το σπίτι κ οτι κ να ελεγα δεν ακουγαν, κάποια στιγμή αφησα το μωρο στην αγκαλιά αυτης που εχει τα παιδιά κ πάω να κάνω καφέ, μόλις γύρισα τι να δω ο μικρός της είχε το αυτοκινητάκι του στο κεφάλι του μωρου κ το κουνουσε κ η μάνα του γελούσε η ανισσόροπη!

τον πήρα αρων αρων, κανονικά έπρεπε να την βρίσω αλλά ντράπηκα... κ τωρα νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι επρεπε να μιλήσω :evil:

..

και πάλι τι να πείς, εγώ έχω άλλο πρόβλημα! ερχονται σχεδον μέρα παρα μέραω κατι φίλες του άντρα μου, στην αρχη που ήμουν εγκυος δεν είχα πρόβλημα γιατί παρεα ήθελα κ εγώ, εγω ημουν συνεχεια στην πεννα κ το σπίτι πεντακάθαρο, τωρα ερχονται οποτε τους καπνίσει κ άαααααμα θυμηθούν παιρνουν κ κανα τηλ. ήρθαν τώρα το απόγευμα κ η μία εφερε τα παιδιάτης το κοριτσακι 8 κ το αγορακι 2.5 γενικ΄τα μωρα της ειναι πολύ ησυχα αλλά σημερα δεν ξέρω τι τα επιασε ουρλιαζαν πάνω απο το μωρο, αλώνιζαν σ'ολο το σπίτι κ οτι κ να ελεγα δεν ακουγαν, κάποια στιγμή αφησα το μωρο στην αγκαλιά αυτης που εχει τα παιδιά κ πάω να κάνω καφέ, μόλις γύρισα τι να δω ο μικρός της είχε το αυτοκινητάκι του στο κεφάλι του μωρου κ το κουνουσε κ η μάνα του γελούσε η ανισσόροπη!

τον πήρα αρων αρων, κανονικά έπρεπε να την βρίσω αλλά ντράπηκα... κ τωρα νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι επρεπε να μιλήσω :evil:

θα το ξερεις τωρα για την επομενη φορα που θα ερθουν. εγω ακομη δεν αφηνω παιδακια να ειναι κοντα στο μωρο...και σκασιλα μου για οποιον νευριασει.Αν και τωρα με ξερουν και δεν ερχονται...στο πρωτο ημουν πολυ σκυλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Συγνώμη, έζησες τέτοια παράνοια και θα τους ξαναβάλεις σπίτι σου??????????????????????????????????????????

Έτσι που τα λες καλύτερα είναι! Αρκεί το θέμα της Angie να είναι το ταξίδι, όχι τα αντίποινα!!

...ήρθαν τώρα το απόγευμα κ η μία εφερε τα παιδιάτης το κοριτσακι 8 κ το αγορακι 2.5 γενικ΄τα μωρα της ειναι πολύ ησυχα αλλά σημερα δεν ξέρω τι τα επιασε ουρλιαζαν πάνω απο το μωρο, αλώνιζαν σ'ολο το σπίτι κ οτι κ να ελεγα δεν ακουγαν, κάποια στιγμή αφησα το μωρο στην αγκαλιά αυτης που εχει τα παιδιά κ πάω να κάνω καφέ, μόλις γύρισα τι να δω ο μικρός της είχε το αυτοκινητάκι του στο κεφάλι του μωρου κ το κουνουσε κ η μάνα του γελούσε η ανισσόροπη!

Πολύ δύσκολη η θέση σου...

Βρε κουκλες ειναι η καλυτερη μου φιλη το κακο ειναι οτι με ξερει καλα της ειπα σας λεω να μην ερθει και επεμενε να δει το μωρο και καλα και οτι εχει να με δει καιρο και τετοια εσεις τι λετε να μην πω οτι δεν θελω?Ρε γαμ@#ο μονο εγω δεν βολευομαι σε ξενα σπιτια και πληρωνω ξενοδοχεια και σας λεω εχει σιπι εδω Αθηναια ηταν.Θα της το ξαναπω μαλλον τωρα που ειναι και ο πατερας μου ακομα μεσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ναι ναι,...συμφωνω...

Συγνωμη, επειδη μαλλον δεν καταλαβα...για τη δουλεια του δεν παει???

ναι για την δουλεια παει αλλα θα πανε και αλλοι δυο συναδελφοι μαζι οι οποιοι ... μαντεψτε τι ?? ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥς ΜΑΖΙ!!αυτο με τσαντιζει πιο πολυ ενω ξερει οτι καιγομαι να παω και εγω μαζι. οτι ειμαι πολυ του ταξιδιου, οτι θα ηταν σημαντικο για μενα να ξεφυγω λιγο ... και ευκαιρια με τα μισα εξοδα πληρωμενα ....

δεν ξερω βρε κορλιτσια, τωρα μου εχει βγει και νιωθω πολυ λυπημενη , sad δεν εχω καθολου ορεξη .....

Συγνώμη, έζησες τέτοια παράνοια και θα τους ξαναβάλεις σπίτι σου??????????????????????????????????????????

Έτσι που τα λες καλύτερα είναι! Αρκεί το θέμα της Angie να είναι το ταξίδι, όχι τα αντίποινα!!

εννοειται ειναι το ταξιδι .. δεν μαρεσουν τα αντιποινα ... συνηθως οταν μου κανει καποιος κακο, και μαλιστα ο αντρας, σπανια του το ανταποδιδω. συνηθως δινω τοπο στην οργη. ε αν ειναι κατι χοντρο εκει γινεται της .... ποπης :)

αχ, πως θα το χωνεψω?? πως θα περασουν οι μερες? δεν θελω να του ξαναμιλησω μεχρι να γυρισει ... οσο σκεφτομαι οτι οσο εγω θα ξεσκατιζω εκεινος θα κανει τουρ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι

ναι για την δουλεια παει αλλα θα πανε και αλλοι δυο συναδελφοι μαζι οι οποιοι ... μαντεψτε τι ?? ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥς ΜΑΖΙ!!αυτο με τσαντιζει πιο πολυ ενω ξερει οτι καιγομαι να παω και εγω μαζι. οτι ειμαι πολυ του ταξιδιου, οτι θα ηταν σημαντικο για μενα να ξεφυγω λιγο ... και ευκαιρια με τα μισα εξοδα πληρωμενα ....

δεν ξερω βρε κορλιτσια, τωρα μου εχει βγει και νιωθω πολυ λυπημενη , sad δεν εχω καθολου ορεξη .....

ελα βρε...καππιο λογο θα εχει...μηπως δε θελει να αφησετε το παιδι σας??

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρινακι τι να πω!!!ετσι οπως τα περιγραφεις αν ερθουν σπιτι σου σιγουρα θα πηδηχτεις απο το παραθυρο!!!!!!!!(μαρικανακι θυμηθηκα και τον κονταξη,αυτος με ειχε παρει τηλεφωνο για να με δει)

γιασεμι στο ικα κερατεας κανω τα εμβολια.το πρωτο εμβολιο το ειχαν εκει,δεν χρειαστηκε να το αγορασω,το δευτερο μου ειπε δεν το εχουν και να παω χωρις ραντεβου να μου το γραψει,να το αγορασω και να το κανουμε.ειναι πολυ καλη παιδιατρος,περιεργο για ικα:?.και ετσι ολα τα εμβολια θα τα κανω εκει,κατι με επιασε με τα 107 ευρω που ειπατε,εστω και με την επισκεψη μεσα.

caterinaki το amazon εχει παρα πολυ καλες τιμες.παραγγειλα ενα μπουφαν fila και το ειχε απο 175 ευρω 50.ε μπορουσα να μην το χτυπησω?και παπουτσια nike απο 100 ευρω 50.

στο θεμα ζηλειας εγω ζηλευα παρα μα παρα πολυ,αφου θυμαμαι οτι εκανα τον παν να δουλευω σχεδον ιδιες βαρδιες με τον αντρα μου για να ειμαι σιγουρη που ειναι.με τον καιρο μειωθηκε,τωρα δεν ειναι τοσο εντονο,ζηλευω αλλα οχι σε τετοιο σημειο.

ελα βρε...καππιο λογο θα εχει...μηπως δε θελει να αφησετε το παιδι σας??

μπα αποκλειεται .. αφου ξερει πρωτον οτι θα το εχει η μαμα μου οποτε ειναι σιγουρια και δευτερον οτι θα με ξεκουραζε τοσο πολυ να ξεφυγω λιγο απο το μωρο

γαμ@$%@ απο την μια θελω να ουρλιαξω και να τον δειρω και απο την αλλη ... δυσκολο να του κρατησω κακια .. αλλα απο την αλλη τα παιρνω στο κρανιο και θεωρω απαραδεκτο που ενω ειχαμε μια τοσο καλη ευκαιρια να ξεφυγω και εγω λιγο και να περασουμε μερικες μερες τα δυο μας (εστω και μονο τα βραδια λογω δουλιεας) δεν το εκμεταλλευτηκε. μου την δινει που δεν σκεφτηκε ποσο πολυ θα το θελω για να του το συζηταω και ποσο πολυ να με βοηθουσε να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...