Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το χειρότερο όμως εγώ το παθαίνω στον ύπνο μου,βλέπω ότι είναι με άλλες,ότι φλερτάρει,ότι αφήνει έγκυο κάποια και τον χτυπάω και στον ύπνο μου πάαααααρα πολύ και τρώει και στην πραγματικότητα καμιά ψιλή....

Τι τραβάει ο άνθρωπος μαζί μου....

α καλα ειστε για να'στε ολες.....ναι και εγω ζηλευω (ναι μετα παο τοσα χρονια μαζι ζηλευω αλλα πολυ σπανια να το δειξω....αυτος το δειχνει κανονικοτατααααααααααα)...ειμαι και σε φαση ....πω πωωωωωωω κοιτα ενα βυζι που εχει αυτη πω πωωωωωωωω κοιτα αυτη βρε παιδι μου ωραια ειναι....αφου το ματι θα παιξει να νιωσει ελευθερος βρε παιδι μου αλλα μεχρι εκει...γιατι αν παιξει τιποτε αλλο ξερει οτι στη παρνηθα θα βρεθει στη χαραδρα....:cool:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

και εγω για παιδιατρο του ικα εψαχνα αλλα ενας που ηρθε σπιτι δεν μου αρεσε καθολου.οποτε κρατησα την πρωτη παιδιατρο που ηρθε σπιτι,προς το παρον καλη ειναι.αλλα τελικα δεν χρειαζεται να ειναι και στο ικα γιατι εδω που μενουμε το ικα δεν εχει κοσμο,πηρα τηλεφωνο παρασκευη για να κανω εμβολιο δευτερα και η παιδιατρος παρα πολυ καλη.....

γιασεμι μου οχι να μην δινεις 80αρια την στιγμη που μπορεις να τα κανεις δωρεαν,κριμα ειναι.

Εδώ εδώ σε περιμένουμε!!!

caterinaki ξέρεις κανένα καλό βιβλίο που να μπορείς να μάθεις λίγα ιταλικά μόνος σου?δεν εννοώ για πτυχίο,απλά έτσι να μπορείς να μιλάς και να καταλαβαίνεις...

δεν ξερω doraki αλλά εστειλα μηνυμα στον καθηγητη μου αν ξέρει, μόλις μου απαντήσει θα σου πώ!

Διαφημίσεις

Το χειρότερο όμως εγώ το παθαίνω στον ύπνο μου,βλέπω ότι είναι με άλλες,ότι φλερτάρει,ότι αφήνει έγκυο κάποια και τον χτυπάω και στον ύπνο μου πάαααααρα πολύ και τρώει και στην πραγματικότητα καμιά ψιλή....

Τι τραβάει ο άνθρωπος μαζί μου....

μια χαρά την καλυτερη δουλεια κάνεις!!! φαντάσου αφού τις μαζευει στον υπνο σου χωρις να κάνει και κάτι ο άνθρωπος θα έχει στο νου του ότι αν γίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα θα είναι χειρότερα, οπότε μια γευση την παιρνει :D:D:D

caterinaki το κρατικό είναι να δώσω.Και εγώ δεν συνέχισα φροντηστήριο γιατί με τον μικρό δεν υπάρχει χρόνος.Οπότε με τα βιβλία που είχα και καναδυό ακόμα πυ παρήγγειλα απο το internet διαβάζω μόνη μου.Τώρα τια θα κάνω.....δεν ξέρω!!!Λέω να παω να δώσω και ότι γίνει:D:D

ποια βιβλία έχεις και ποια παρηγγειλες απο ιντερνετ να δω μηπως μου φανούν χρησιμα! εγώ είχα παρει το cafe italia το μπλέ κ το κόκκινο τα πήρα κ τα δυο για να τα πάρω φθηνότερα και τελικπα το κόκκινο έμεινε στη ζελατίνα!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ 30ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΟ 50ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..

τι λέτε βρε κορίτσια εγώ στο ιατρείο δίνω 50 και στο σπίτι δεν έρχεται!!! μάλλον αυτό που νιώθω τόσο καιρό στο πίσω μέρος του σώματος μου είναι τα χέρια της ...... αφού μου πιάνει τον κ@λο κλάνονικά :oops::oops::evil::evil::evil:

μήπως να την αλλάξω? το μόνο καλό είναι οτι κ κυριακη να την πάρω τηλ και βράδυ να είναι απαντάει, στο πρώτο εμβόλιο πόσο πληρώσατε? εμένα μου βγηκαν 107 Ε

δε πληρωσα γιατι το εκανα στο ικα....αλλα πρεπει να κλεινω ενα μηνα πριν ...και τωρα το δευτερο μου το κλεινουνε τελη απριλιου δηλ χανω τη σειρα...ας ειναι θα τα κανω ποιο αργα.....εσυ σε ποιο ικα το εκανες τοσο γρηγορα???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ειμαι η γρια κοτα??? ;)

και εγω....και γρια και κοτα ;)

μου ειναι τοσο δυσκολο να το καταφερω.. απλα θελω να μην του ξαναμιλησω μεχρι να γυρισει .. θελω να μην ξερω τιποτα αλλα και θελω να ξερω τα παντα που πηγε και τι εκανε ...... (εννοειται απο το πρωι εχουμε σκυλομαλωσει απο μειλς οσο δεν φανταζεστε .. )

ελπιζω να τα καταφερω - σαν γνησιο κριαρακι μου ειναι τοσο δυσκολο να ειναι καποιος μεσα αστα ταξιδια και τις ομορφες εικονες και να γνωριζει μερη και ανθρωπους και εγω εδω στα ιδια και στα ιδια που τα εχω βαρεθει και τα εχω φαει στην μαπα ενα χρονο τωρα

εγω σε βρισκω λιγο υπερβολικη....

θα πήγαινα αλλα ειμαι τοσο ζωον που θα ετρωγα τα λυσακα μου να παρω και αυτον μαζι !! τι ηλιθιες που ειμαστε οι γυναικες .. γαμ.. μακαρι να μην ζηλευα ετσι ............ ψηνομαι και τσουρουφλιεμαι ! μου ερχεται να παρω να κλεισω κανα εισιτητιο και να του εμφανιστω μπροστα του σαν φαντομας!! στο καλο, θελω να βρισω και να τα σπασω ολα απο τα νευρα μου. την τυχη μουυυυυυυυ

:?:|

καλέ μην είσαι χαζή κλείσε εισιτήριο άλλά με διαφορετικό προορισμό εκεί να δεις πως θα χτυπάει το κεφαλι του που δεν σε πήρε μαζί του!!! (εδώ μιλάει η Αιγοκερίνα δεν ξέρω από ζώδια αλλά είπα να το αναφερω μπας κ μου το αναλύσετε!!! :D)

στο θέμα ζήλιας, εγώ εντελώς αδιαφορη, σε σημείο μαζωχισμού!:D:D

δεν είναι οτι του έχω εμπιστοσύνη απλά μάλλον έχω υπερβολική αυτοπεπήθηση, ακόμα κ αν μάθω οτι πήγε με άλλη θα του το συζητήσω για να ξέρω αν έκανα λάθος και μετά απλά θα πάρω το παιδί μου και θα φ΄υγω!!! αυτα του εχω πεί αν θέλει ας κάνει καμια βλακεία αλλά ειλικρινά δεν ζηλεύω ή τουλάχιστον δεν το δείχνω ....δεν είμαι σίγουρη :confused::confused::confused: μπερδευτηκα

τα παραπανω ειναι λες και τα γραφω εγω....απλα δεν ξερω αν θα εφευγα....εξαρταται...γιατι ειναι ενας πολυ καλος πατερας και τωρα πια όλα εχουν σημασια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βρε κοπροσκυλα δεν εχετε δουλειες ολο εδω μεσα και μπουρ μπουρ μπουρ?Σημερα ειμαι χωμα αν το συνεχισει ο μανωλης δεν βλεπω να γλυτωνει την υιοθεσια.Πεισμωσα και ξεκινησα την επιχειρηση κουνια δεν εχει κοιμηθει ο τσογλανος ολη την ημερα γκρινια το πεισματαρικο αλλα δεν θα του περασει.εγψ ατζι δεν του μιλαω μια εβδομαδα ουτε καλημερα του πεταω και το φαγητο σαν σκυλος τον γραφω και παω για υπνο το Σαββατο κατι μου ειπε και με εφτιαξε ασχημα ντυνομαι και φευγω 2 το βραδυ (βολτες με το αυτοκινητο εκανα Γλυφαδα πεντελη και τετοια )απο τοτε δεν εχουμ ξαναμιλησει δεν με καβαλαει ευκολα(ο διαολος)αλλα αν με καβαλησει δεν με ξεκαβαλαει μετα ειναι μεχρι τελικης πτωσεως.Αλλα να πω την αληθεια δεν ζηλεψα ποτε και μου αρεσε που ουτε εκεινη ξηλευει μπορω να παω μεχρι διακοπες μονη μου

βεβαια οχι να μπορει και να φυγω αλλα το καλοκαιρι που δουλευε πηγα με τον Δημητρη

κατερινακι και εμενα τοσο μου στοιχησε το εμβολιο 109 για την ακριβεια και ο παιδιατρος μου περνει 40 στο ιατρειο

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε κοπροσκυλα δεν εχετε δουλειες ολο εδω μεσα και μπουρ μπουρ μπουρ?Σημερα ειμαι χωμα αν το συνεχισει ο μανωλης δεν βλεπω να γλυτωνει την υιοθεσια.Πεισμωσα και ξεκινησα την επιχειρηση κουνια δεν εχει κοιμηθει ο τσογλανος ολη την ημερα γκρινια το πεισματαρικο αλλα δεν θα του περασει.εγψ ατζι δεν του μιλαω μια εβδομαδα ουτε καλημερα του πεταω και το φαγητο σαν σκυλος τον γραφω και παω για υπνο το Σαββατο κατι μου ειπε και με εφτιαξε ασχημα ντυνομαι και φευγω 2 το βραδυ (βολτες με το αυτοκινητο εκανα Γλυφαδα πεντελη και τετοια )απο τοτε δεν εχουμ ξαναμιλησει δεν με καβαλαει ευκολα(ο διαολος)αλλα αν με καβαλησει δεν με ξεκαβαλαει μετα ειναι μεχρι τελικης πτωσεως.Αλλα να πω την αληθεια δεν ζηλεψα ποτε και μου αρεσε που ουτε εκεινη ξηλευει μπορω να παω μεχρι διακοπες μονη μου

βεβαια οχι να μπορει και να φυγω αλλα το καλοκαιρι που δουλευε πηγα με τον Δημητρη

κατερινακι και εμενα τοσο μου στοιχησε το εμβολιο 109 για την ακριβεια και ο παιδιατρος μου περνει 40 στο ιατρειο

Μαρινα πες του μην κανει μαγκιες θα την καψω την φανελα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Α και το αλλο δεν μου φτανει η κουραση μου την Αλλη Παρασκευη ερχεται η κουμπαρα μου με 2 μωρα και θα κατσικωθει στο σπιτι μου 3 μερες και της ειπα να παει στον αδερφο της γιατι δεν μπορω να εχω 4 μωρα στο σπιτι και μαγειρεματα και διαφορρετικα προγραμματα κτλ και επιμενει ρε κοριτσια τι θα κανω?Να ερθει η κοπελα μου ελειψε αλλα στο σπιτι μου δεν θελω κανεναν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινα πες του μην κανει μαγκιες θα την καψω την φανελα!

οοοοοχι να μου τη στειλεις και να τη καψω εγω μπροστα του.Εχτες εφτιαχνα τις ντουλαπες και δεν φτανει που δεν χωραμε θελω ενα συρταρι με τις κωλοφανελες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α και το αλλο δεν μου φτανει η κουραση μου την Αλλη Παρασκευη ερχεται η κουμπαρα μου με 2 μωρα και θα κατσικωθει στο σπιτι μου 3 μερες και της ειπα να παει στον αδερφο της γιατι δεν μπορω να εχω 4 μωρα στο σπιτι και μαγειρεματα και διαφορρετικα προγραμματα κτλ και επιμενει ρε κοριτσια τι θα κανω?Να ερθει η κοπελα μου ελειψε αλλα στο σπιτι μου δεν θελω κανεναν

4????/ με 4 μωρά κόλαση θα είναι το σπίτι, εγώ ένα εχω κ ειναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...