Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουράγιο angie όλα θα περάσουν.Μια φάση είναι.

Ο μικρός κοιμάται με τον πατέρα του και έπιασα τα Ιταλικά μου να διαβάσω μπας και αξιωθώ να δώσω το Μάιο για το πτυχίο αλλά βαριέμαι βρε κορίτσια.Βαριέμαι πολύ........Ήταν να το δώσω τον Νοέμβριο και να ξεμπερδεύω πριν γεννήσω αλλά το μπεμπόνι είχε άλλα σχέδια και εγώ έμεινα πίσω......

ομοιοπαθούσα και εγώ!!!! σε ποιο επίπεδο είσαι? εγώ μόνο το celi2 πήρα και το κρατικό, τα ιταλικά ήταν υτο μόνο πράγμα που με ευχαριστούσε αλλά τώρα εκτός του ότι δεν έχω ώρα για να τα συνεχισω είναι και το αλλό, no money no honey!!!!!! αλλά σκεφτόμουν να πάρω τα βιβλία κ να κάνω προσπάθειες μόνη μου να τα φρεσκάρω και μετά να μπαίνω στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια και να κατεβάζω τα θέματα που έπεσαν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ εδώ σε περιμένουμε!!!

caterinaki ξέρεις κανένα καλό βιβλίο που να μπορείς να μάθεις λίγα ιταλικά μόνος σου?δεν εννοώ για πτυχίο,απλά έτσι να μπορείς να μιλάς και να καταλαβαίνεις...

oCxsp2.png

σοφακι ξερω ξερω...ασχετο..εσυ δεν εχεις βραδυνα ε?ο συζυξ μπροστα στο τσεκ ιν ή πισω?

ο συζηγος ηταν στην πιστα,ειναι χειριστης ανυψωτικων μηχανηματων.οχι δεν εχω βραδυνα,δεν ειναι 24ωρο,εχει ομως αυτο το υπεροχο ωραριο 5 το πρωι με 1 το μεσημερι.:evil:

Διαφημίσεις

Angie μου αν αυτό συνέβαινε σε μένα σαν γνήσια Σκορπίνα ΚΑΙ θα έκανα μούτρα ΚΑΙ θα του το έβγαζα ξινό ΚΑΙ θα τον εκδικούμουν στην πρώτη ευκαιρία!!!!!

yasemi εγώ δούλευα στην Inchcape Shipping Services,στον Πειραιά είναι,μεγάλη εταιρεία σου λέει...και με πράκτορες σε όοοοολη την Ελλάδα και για το τουριστικό κομμάτι και για κρουαζιερόπλοια.

sofaki σωστή απόφαση!!ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!!!!!!!

η αληθεια ειναι οτι την ξερω αλλα δε συνεργαζομασταν εμεις μαζι της...βασικα απο κρουαζιερες τοτε ητανε η πρωην R.O.C μετεπειτα ΛΟΥΙΣ και μια αλλη που δε θυμαμαι το ονομα τωρα....εννοω με αυτες συνεργαζομασταν....τρεχα γυρευε...κρουαζιερα οι βελγοι και οι αγγλοι δε παιρνανε πολυ....θελανε ALL INCLUSIVE τρομαρα τους στο προβατοχωρι....:-D:-D:-D

τοτε τους κοροϊδευα αλλα τωρα παρακαλαω με 2 παιδια που εχω να παω μια βδομαδα σε ενα ξενοδοχειο λουξ με all -in ...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ο συζηγος ηταν στην πιστα,ειναι χειριστης ανυψωτικων μηχανηματων.οχι δεν εχω βραδυνα,δεν ειναι 24ωρο,εχει ομως αυτο το υπεροχο ωραριο 5 το πρωι με 1 το μεσημερι.:evil:

α αααααα τελεια...δηλαδη να εισαι ξυπνια απο τις 3 το πρωι...μια χαρα....:evil:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μα κι εμένα μου άναβαν τα λαμπάκια με αυτά που ζητούσαν!!!Μπορείς να φανταστείς...Ξενοδοχείο στους Φιλιάτες στην Ήπειρο Σάββατο βράδυ.

Επίσης Σάββατο βράδυ να θέλουν και αποκλειστική νοσοκόμα σε εκείνο το χωριό...

Αχ αν κάτσω και τα σκεφτώ δε θα τελειώσω ΠΟΤΕ.....

Άσχετο,η μπέμπα κοιμάται από τις 2!!!!!!!!!!!!!!

annia μου εμένα η περίοδος μια ζωή χάλια ήταν,δεν περιμένω να φτιάξει τώρα!!!Δεν μπορώ να σε βοηθήσω :(

oCxsp2.png

θα πήγαινα αλλα ειμαι τοσο ζωον που θα ετρωγα τα λυσακα μου να παρω και αυτον μαζι !! τι ηλιθιες που ειμαστε οι γυναικες .. γαμ.. μακαρι να μην ζηλευα ετσι ............ ψηνομαι και τσουρουφλιεμαι ! μου ερχεται να παρω να κλεισω κανα εισιτητιο και να του εμφανιστω μπροστα του σαν φαντομας!! στο καλο, θελω να βρισω και να τα σπασω ολα απο τα νευρα μου. την τυχη μουυυυυυυυ

καλέ μην είσαι χαζή κλείσε εισιτήριο άλλά με διαφορετικό προορισμό εκεί να δεις πως θα χτυπάει το κεφαλι του που δεν σε πήρε μαζί του!!! (εδώ μιλάει η Αιγοκερίνα δεν ξέρω από ζώδια αλλά είπα να το αναφερω μπας κ μου το αναλύσετε!!! :D)

στο θέμα ζήλιας, εγώ εντελώς αδιαφορη, σε σημείο μαζωχισμού!:D:D

δεν είναι οτι του έχω εμπιστοσύνη απλά μάλλον έχω υπερβολική αυτοπεπήθηση, ακόμα κ αν μάθω οτι πήγε με άλλη θα του το συζητήσω για να ξέρω αν έκανα λάθος και μετά απλά θα πάρω το παιδί μου και θα φ΄υγω!!! αυτα του εχω πεί αν θέλει ας κάνει καμια βλακεία αλλά ειλικρινά δεν ζηλεύω ή τουλάχιστον δεν το δείχνω ....δεν είμαι σίγουρη :confused::confused::confused: μπερδευτηκα

Διαφημίσεις

caterinaki το κρατικό είναι να δώσω.Και εγώ δεν συνέχισα φροντηστήριο γιατί με τον μικρό δεν υπάρχει χρόνος.Οπότε με τα βιβλία που είχα και καναδυό ακόμα πυ παρήγγειλα απο το internet διαβάζω μόνη μου.Τώρα τια θα κάνω.....δεν ξέρω!!!Λέω να παω να δώσω και ότι γίνει:D:D

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Εγώ του έχω πει αν τον δω με άλλη ή αν μάθω ότι είναι ή πήγε με άλλη θα του ανοίξω το κεφάλι στα 2 και μετά δε θα με ξαναδεί ποτέ.

Την ώρα που το έλεγα ήμουν πάρα πολύ πειστική κι έτσι ξέρω ότι έχω το κεφάλι μου ήσυχο και το δικό του στη θέση του!!

oCxsp2.png

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΑ 2ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ..

:-D

Το χειρότερο όμως εγώ το παθαίνω στον ύπνο μου,βλέπω ότι είναι με άλλες,ότι φλερτάρει,ότι αφήνει έγκυο κάποια και τον χτυπάω και στον ύπνο μου πάαααααρα πολύ και τρώει και στην πραγματικότητα καμιά ψιλή....

Τι τραβάει ο άνθρωπος μαζί μου....

oCxsp2.png

αννια εχω μια στα πατησια αλλα θελω να βρω μια εδω καλη που να γραφει τα εμβολια του ικα κιολας γιατι με το ικα μου αργουνε πολυ να κλεινω ραντεβου και τα χανει και εγω να δινω 80αρια δεν εχω συν την επισκεψη...α και να ειναι ψιλοσχετικη με το θηλασμο...εχω παρει μια συσταση για μια εδω την...θα το βρω και θα σου πω ποια ειναι απεναντι απο το δημαρχειο εδω στο μενιδι....βασικα σκεφτομαι οτι οταν μεγαλωσουν λιγο και θα θελω καθε τρεις και λιγο χαρτι για σχολειο χαρτι για το ενα για απουσιες κλπ δε θελω να τρεχω κατω στα πατησια αν και φθηνη (30 περνει) ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...