Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α μα τι έχουν πάθει τα σκατούλια??Κι εμένα εκεί που είχε αρχίσει να κοιμάται 4-5 ώρες σερί,τώρα ξυπνάει στις 3-3,5.....Δε μου αρέσουν αυτά τα χούγια...

Ωχ και το σιδέρωμα τι αηδία...Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο βαρετή δουλειά,ή μάλλον τα τζάμια και οι πόρτες....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν εννοείς ότι θες να έχεις το μωρό στο mei tai μέσα στο αεροπλάνο,δε νομίζω να σε αφήσουν,έχουν κάποιες ειδικές ζώνες απ'ό,τι έχω ακούσει,αλλά δεν ξέρω περισσότερα.

Αν λες για βόλτες στον προορισμό που θα πας,τότε ναι,δεν υπάρχει καλύτερο!!

Εγώ την είχα ταίσει με το μπιμπερό μες στη μέση της Ταξιαρχών...

οχι την ωρα της πτησης,την ωρα που θα μεινουμε χωρις καροτσι και μετα....

Τότε μια χαρά θα είσαι.

πχ εγώ χτες έκοβα σαλάτα,σούρωσα τα μακαρόνια,τακτοποιούσα τα σιδερωμένα στα ντουλάπια,μια χαρά!!και η μικρή να με κοιτάει και να λιώνει,σαν ερωτευμένη!!!

oCxsp2.png

καλημερα και απο εμενα!!!!

doraki 300 σελιδες και απο εμενα:D!

τελικα τα ιδια κανουν τα μωρακια μας,η δικη μου εδω και μια εβδομαδα δεν θελει το σωμα της να κανει καμια κλιση προς τα πισω,θελει στο κωλο της και να κοιταει προς τα εξω,οχι εμενα:cry:.και ενω καθεται στο ριλαξ σηκωνει τα 2 της ποδια και τα κοιταει επιμονα,σου λεει απο που ηρθε αυτο τωρα?

annia σου επιβεβαιωνω και εγω οτι 1500 ειναι ο μεσος ορος ενοικιασης sposa moda.

γιασεμι μηπως εχουμε αρκετα κοινα????και οι 2 απο πρεβεζα,και εγω εχω τελειωσει ιεκ τουριστικα και εγω δουλευω αεροδρομιο.να υποθεσω οτι δουλευες στην goldair που εχει το handling της lufthansa???γιατι και ο συζηγος μεχρι και πριν 4 μηνες δουλευε goldair για 10 χρονια.

ω ναι εκει δουλευα αλλα ητανε το 2001 (λιγο πριν η aegean ανεξαρτοποιηθει)...αχ τελικα οντως πολλα κοινα....ποιο ιεκ τελειωσες??δημοσιο ή ιδιωτικο??εγω ιδιωτικο το αυγερινοπουλου (και μετα εκλεισε χχαχαχαχααχχα)...ητανε καλα εκει και καλα λεφτα για πρωτη δουλεια ειχαμε και τα κουπονακια μας και ηστολη και γενικα επειδη απο μικρη μπαινοβγαινω σε αεροπλανα ηθελα να δουλεψω εκει....ασε ασε....

Yasemi μου αρέσει πολύ η Πολυκατοικία και αρέσει και στην κόρη μου, η οποία γενικά δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση!!! Δεν ξέρω τι την τραβάει στο συγκεκριμένο σήριαλ γιατί είναι πολύ μικρή για να καταλάβει το χιούμορ... Τρελαίνεται και για το τραγούδι! :-)

εαν θελει/θελετε οσες θελετε να κανονισω κανα αυτογραφο κατι βρεπαιδι μου..τι τα εχουμε τα μεσα....ευκαιρια να δω και το πατερα μου που εχω να το δω κατι μηνες.....

Πραγματικά,όσο εξωφρενικά κι αν ήταν αυτά που συνέβαιναν,όταν πια είχαν πάει όλα καλά,είχες τρομερή ευχαρίστηση,δεν είναι και το πιο εύκολο εδώ που τα λέμε να κάνεις 100223939586 πράγματα και όλα από το τηλέφωνο......

Σε ποια εταιρεία ήσουν?(αν θες,στείλε pm)

οντως ευχαριστηση....σαδομαζοχισμο το ελεγε ο αντρας μου οταν καθομουνα υπερωρια και προσπαθουσα να χωρεσω 100 δικλινα σε ενα ξενοδοχειο με 70 δικλινα (το ακατορθωτο βεβαια ) γιατι απλα ο ξενοδοχος καταπατησε το συμβολαιο και δε μας εστειλε ειδοποιηση (stop sales dates) και το τσαρτερ να φτανει στη ροδο σε δυο ωρες....και εγω αθηνα να κανω τι???ελα ντε....να ψαχνω δωματια καλυτερα απο του ξενοδοχειου αυτου σε ιδια τιμη....τετραγωνισε δηλαδη το κυκλο.....ημουνα στο christopher travel στο υποκαταστημα αθηνων....δε ξερω εαν το εχεις ακουστα (το ειχες μαλλον ακουστα γιατι τωρα εκλεισε....ολα κλεινουν οταν φευγω εγω τυχαιο???) ο ιδιοκτητης ειχε γραφιεο στο βελγιο/αγγλια,ανταγωνιστικο της τουι ,και γραφειο εδω και κρητη και ξενοδοχεια στη κρητη...ολο το μεριδιο δικο του...κατεβαζε και τσαρτερ δικα του κρητη -ροδο...καπου ανοιχτηκε οταν εφυγα και τα χρεωκοπησε στο τελος....

ουφ...αντζι αντζι τωρα κατσε να πιασω και εσενα....ξερω οι ορμονες ξερω τα περασα πριν λιγο καιρο και εγω τα ψυχοπλακωτικα μου και τωρα αναρρωνω....ακου να δεις...υπαρχουν και χειροτερα....οταν σαραντησ στη πρωτη κορη ο αντρας μου αναλμβανει μια ταινια ντοκιμαντερ σε ολητην ελλαδα....συνολικα 8 βδομαδες σπαστα...οποτε το καλοκαιρι τοτε εγω την εβγαζα αθηνα μονη με το μωρο αυτος πηγαινοερχοτανε σε ολητην ελλαδα και ''περναγε καλα'' οπως του ελεγα...πιο πολυ με πειραζε που πηγε σε μερη που δεν ειχα παει εγω και εμεινα πισω σε αυτο που ονομαζουμε ποιος εχει παει στα περισσοτερα μερη....με ξεπερασε....μεχρι τωρα εχει ξαναφυγει πολλες φορες...μια για ταινιες,μια για σιριαλ, μια για γαμο στα κουφονησια μια για βαφτιση στην ευβοια...το πηρα πια αποφαση....κανω υπομονη λιγο καιρο ακομη μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και τα δυο και μετα ολοι μαζι βουρ εκδρομες....και εγω σαν τοξοτινα...(αληθεια δε ξερω εαν το εχω αναφερει αλλα η μικρη μικρη γεννηθηκε στα γενεθλια μου!!!) το ταξιδι το εχω μεσα μου....κανω ομως υπομονη γιατι εχω παει πολλα ταξιδια απο μικρη οποτε δε χαλασε και ο κοσμος....κανε ''ταξιδι''το σπιτι σου....οταν δεν εχουμε την ευχερεια ναπαμε καπου κανουμε ''ταξιδι'' την αθηνα ή το σπιτι μας....η πολη μας εχει τοσα μερη νεα να πας ...το σπιτι μας ανετα μπορει τη μια βδομαδα να μεταμορφωθει σε αιγυπτιακο παλατι και την αλλη σε γαλλικο μπιστρο....και μη ζηλευεις....πρεπει να παρεις χαμπαρι οτι τωρα πια εχετε και ενα τριτο μελος στην οικογενεια σας και πρεπει να πορευεστε και με τις αναγκες αυτου του μελους και οχι μονο τις δικες σας....οσο για τη κλεισουρα...παρε το μπεμπακι και βουρ εξω.....βολταρετε και μιας και θα λειπει..ουυυυυυυυ..ευκαιρια για τρελο ρηλαξ...δε θα εχεις το αγχος αντε μαγειρεψω να φαει αντε να κανω και αυτο για εκεινον...αφιερωσε χρονο για σενα και το μωρο εννοειται.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Τότε μια χαρά θα είσαι.

πχ εγώ χτες έκοβα σαλάτα,σούρωσα τα μακαρόνια,τακτοποιούσα τα σιδερωμένα στα ντουλάπια,μια χαρά!!και η μικρή να με κοιτάει και να λιώνει,σαν ερωτευμένη!!!

αιντα!!!προκμενη νοικοκυρα εισαι εσυ.....εγω με το σλινγκ δε μπορω να κανω και δουλειες....το μονο που εκανα μεσα στο σπιτι ειναι να παιζω μπαλονοπολεμο με τη μεγαλη και η μικρη να μας κοιταει σαν ουφο στο σλινγκ!!!!

ασχετο κοριτσια για δωστε λιγο φωτα...ποσα μλ περιπου τρωνε σε αυτη την ηλικια...ετσι να δω κατα προσεγγιση να ξερω ποσα να βγαλω για πρωτη δευτερη φορα μεχρι να μαθω τα χουγια της....140 180???πολλα ειναι...μη μου πειτε αναλογα το βαρος.....δε ξρω ποσα κιλα ειναι τωρα την αλη βδομαδα παιδιατρος και δευτερο εμβολιο και ζυγισμα.....υπολογιζω οτι ειναι επριπου 6 κιλα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

γιασεμι στο δημοσιο ιεκ πρεβεζας φοιτησα,ειδικος τουριστικου πρακτορειου.ε το 2001 εκει ημασταν,και εγω και ο συζηγος:D.

doraki με επεισες:D,θα το παρω!

μπορει καποια να με σταματησει να ψωνιζω???????220 ευρω λογαριασμο εκανα στο αμαζον:evil::evil::evil::evil:!

ω ναι εκει δουλευα αλλα ητανε το 2001 (λιγο πριν η aegean ανεξαρτοποιηθει)...αχ τελικα οντως πολλα κοινα....ποιο ιεκ τελειωσες??δημοσιο ή ιδιωτικο??εγω ιδιωτικο το αυγερινοπουλου (και μετα εκλεισε χχαχαχαχααχχα)...ητανε καλα εκει και καλα λεφτα για πρωτη δουλεια ειχαμε και τα κουπονακια μας και ηστολη και γενικα επειδη απο μικρη μπαινοβγαινω σε αεροπλανα ηθελα να δουλεψω εκει....ασε ασε....

εαν θελει/θελετε οσες θελετε να κανονισω κανα αυτογραφο κατι βρεπαιδι μου..τι τα εχουμε τα μεσα....ευκαιρια να δω και το πατερα μου που εχω να το δω κατι μηνες.....

οντως ευχαριστηση....σαδομαζοχισμο το ελεγε ο αντρας μου οταν καθομουνα υπερωρια και προσπαθουσα να χωρεσω 100 δικλινα σε ενα ξενοδοχειο με 70 δικλινα (το ακατορθωτο βεβαια ) γιατι απλα ο ξενοδοχος καταπατησε το συμβολαιο και δε μας εστειλε ειδοποιηση (stop sales dates) και το τσαρτερ να φτανει στη ροδο σε δυο ωρες....και εγω αθηνα να κανω τι???ελα ντε....να ψαχνω δωματια καλυτερα απο του ξενοδοχειου αυτου σε ιδια τιμη....τετραγωνισε δηλαδη το κυκλο.....ημουνα στο christopher travel στο υποκαταστημα αθηνων....δε ξερω εαν το εχεις ακουστα (το ειχες μαλλον ακουστα γιατι τωρα εκλεισε....ολα κλεινουν οταν φευγω εγω τυχαιο???) ο ιδιοκτητης ειχε γραφιεο στο βελγιο/αγγλια,ανταγωνιστικο της τουι ,και γραφειο εδω και κρητη και ξενοδοχεια στη κρητη...ολο το μεριδιο δικο του...κατεβαζε και τσαρτερ δικα του κρητη -ροδο...καπου ανοιχτηκε οταν εφυγα και τα χρεωκοπησε στο τελος....

ουφ...αντζι αντζι τωρα κατσε να πιασω και εσενα....ξερω οι ορμονες ξερω τα περασα πριν λιγο καιρο και εγω τα ψυχοπλακωτικα μου και τωρα αναρρωνω....ακου να δεις...υπαρχουν και χειροτερα....οταν σαραντησ στη πρωτη κορη ο αντρας μου αναλμβανει μια ταινια ντοκιμαντερ σε ολητην ελλαδα....συνολικα 8 βδομαδες σπαστα...οποτε το καλοκαιρι τοτε εγω την εβγαζα αθηνα μονη με το μωρο αυτος πηγαινοερχοτανε σε ολητην ελλαδα και ''περναγε καλα'' οπως του ελεγα...πιο πολυ με πειραζε που πηγε σε μερη που δεν ειχα παει εγω και εμεινα πισω σε αυτο που ονομαζουμε ποιος εχει παει στα περισσοτερα μερη....με ξεπερασε....μεχρι τωρα εχει ξαναφυγει πολλες φορες...μια για ταινιες,μια για σιριαλ, μια για γαμο στα κουφονησια μια για βαφτιση στην ευβοια...το πηρα πια αποφαση....κανω υπομονη λιγο καιρο ακομη μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και τα δυο και μετα ολοι μαζι βουρ εκδρομες....και εγω σαν τοξοτινα...(αληθεια δε ξερω εαν το εχω αναφερει αλλα η μικρη μικρη γεννηθηκε στα γενεθλια μου!!!) το ταξιδι το εχω μεσα μου....κανω ομως υπομονη γιατι εχω παει πολλα ταξιδια απο μικρη οποτε δε χαλασε και ο κοσμος....κανε ''ταξιδι''το σπιτι σου....οταν δεν εχουμε την ευχερεια ναπαμε καπου κανουμε ''ταξιδι'' την αθηνα ή το σπιτι μας....η πολη μας εχει τοσα μερη νεα να πας ...το σπιτι μας ανετα μπορει τη μια βδομαδα να μεταμορφωθει σε αιγυπτιακο παλατι και την αλλη σε γαλλικο μπιστρο....και μη ζηλευεις....πρεπει να παρεις χαμπαρι οτι τωρα πια εχετε και ενα τριτο μελος στην οικογενεια σας και πρεπει να πορευεστε και με τις αναγκες αυτου του μελους και οχι μονο τις δικες σας....οσο για τη κλεισουρα...παρε το μπεμπακι και βουρ εξω.....βολταρετε και μιας και θα λειπει..ουυυυυυυυ..ευκαιρια για τρελο ρηλαξ...δε θα εχεις το αγχος αντε μαγειρεψω να φαει αντε να κανω και αυτο για εκεινον...αφιερωσε χρονο για σενα και το μωρο εννοειται.....

μου ειναι τοσο δυσκολο να το καταφερω.. απλα θελω να μην του ξαναμιλησω μεχρι να γυρισει .. θελω να μην ξερω τιποτα αλλα και θελω να ξερω τα παντα που πηγε και τι εκανε ...... (εννοειται απο το πρωι εχουμε σκυλομαλωσει απο μειλς οσο δεν φανταζεστε .. )

ελπιζω να τα καταφερω - σαν γνησιο κριαρακι μου ειναι τοσο δυσκολο να ειναι καποιος μεσα αστα ταξιδια και τις ομορφες εικονες και να γνωριζει μερη και ανθρωπους και εγω εδω στα ιδια και στα ιδια που τα εχω βαρεθει και τα εχω φαει στην μαπα ενα χρονο τωρα

αντζι δες το και απο αλλη μια ματια....οσο δειχνεις τη ζηλια σου τοσο τον ανεβαζεις...κανε οτι δε σε νοιαζει κοπελα μου να δεις πως θα τρεχει....οσο ζηλευουμε και πιεζουμε στο τελος μπουμερανγκ μας γυρναει....ακουσε με.....

και στη τελικη δουλεια του ειναι..εαν εσενα η δουλεια σου σου ελεγε πηγαινε μια βδομαδα μαλβιδες δε θα πηγαινες???μονη??ε??Ε??Ε???:D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Ειδικος τουριστικου πρακτορειου..ακριβως αυτο και εγω...ακουγεται και τοσο ωραιο...χαχαχα...το ειδικος δηλ....ωραια...ειμασταν την ιδια περιοδο εκει....και εσυ γκολνταιρ?:D:D:D

ναι ειδες???ειδικος τρομαρα μας:D.οχι ο συζηγος goldair(ηταν και απο το παλιο αεροδρομιο)εγω απο την ημερα που ανοιξε το αεροδρομιο και για 2 μιση χρονια δουλευα στον γρηγορη,μετα στο καταστημα που ηταν διπλα στον παπασωτηριου με τις βαλιτσες,εως και σημερα.

Α μα τι έχουν πάθει τα σκατούλια??Κι εμένα εκεί που είχε αρχίσει να κοιμάται 4-5 ώρες σερί,τώρα ξυπνάει στις 3-3,5.....Δε μου αρέσουν αυτά τα χούγια...

Ωχ και το σιδέρωμα τι αηδία...Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο βαρετή δουλειά,ή μάλλον τα τζάμια και οι πόρτες....

παιδια εμενα παει βδομαδα σχεδον που ξυπναει και το βραδυ για φαγητο και μεσα στην ημερα τρωει σχεδον συνεχεια...τι στο καλο ποσο κρατανε τα αλματα αναπτυξης???πανω που λεγαμε οτι κατι ρεγουλαραμε...(λες και δε ξερω οτι καθεμερα απο εδω και περα θα ειναι διαφορετικη....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Angie μου αν αυτό συνέβαινε σε μένα σαν γνήσια Σκορπίνα ΚΑΙ θα έκανα μούτρα ΚΑΙ θα του το έβγαζα ξινό ΚΑΙ θα τον εκδικούμουν στην πρώτη ευκαιρία!!!!!

yasemi εγώ δούλευα στην Inchcape Shipping Services,στον Πειραιά είναι,μεγάλη εταιρεία σου λέει...και με πράκτορες σε όοοοολη την Ελλάδα και για το τουριστικό κομμάτι και για κρουαζιερόπλοια.

sofaki σωστή απόφαση!!ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!!!!!!!

oCxsp2.png

αντζι δες το και απο αλλη μια ματια....οσο δειχνεις τη ζηλια σου τοσο τον ανεβαζεις...κανε οτι δε σε νοιαζει κοπελα μου να δεις πως θα τρεχει....οσο ζηλευουμε και πιεζουμε στο τελος μπουμερανγκ μας γυρναει....ακουσε με.....

και στη τελικη δουλεια του ειναι..εαν εσενα η δουλεια σου σου ελεγε πηγαινε μια βδομαδα μαλβιδες δε θα πηγαινες???μονη??ε??Ε??Ε???:D

θα πήγαινα αλλα ειμαι τοσο ζωον που θα ετρωγα τα λυσακα μου να παρω και αυτον μαζι !! τι ηλιθιες που ειμαστε οι γυναικες .. γαμ.. μακαρι να μην ζηλευα ετσι ............ ψηνομαι και τσουρουφλιεμαι ! μου ερχεται να παρω να κλεισω κανα εισιτητιο και να του εμφανιστω μπροστα του σαν φαντομας!! στο καλο, θελω να βρισω και να τα σπασω ολα απο τα νευρα μου. την τυχη μουυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...