Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαι σίγουρη ότι θα σε ανανέωνε,αλλά προσπάθησε τουλάχιστον κάποια από τα πράγματα που θα έκανες εκεί,να τα κάνεις εδώ.

Αν κάποιος δικός σου μπορεί να κρατήσει το μωρό για κάποιες ώρες,πήγαινε στα μαγαζιά,φάε έξω,ψώνισε,γύρνα στο σπίτι και κάνε ένα αφρόλουτρο,άκουσε μουσική που σου φτιάχνει τη διάθεση και όχι που θα σε ρίξει...Κάνε κάτι διαφορετικό.

Τις πρώτες μέρες που είχα γυρίσει από το μαιευτήριο ήμουν σε μια φρικτή κατάσταση,πρησμένη σε όοοοοολο μου το σώμα,τα φρύδια μου χάλια,νύχια το ίδιο,ένιωθα συνέχεια βρώμικη,οι θηλές μου ήταν πληγωμένες,το μωρό ξύπναγε συνέχεια....Ένα απόγευμα λέω στον άντρα μου,κράτα την εσύ,έκανα ένα πολύ πολύ χαλαρωτικό μπάνιο,περιποιήθηκα τον εαυτό μου,έβαλα καθαρές πυτζάμες και ξάπλωσα 30' περίπου.Όταν σηκώθηκα είχα τρομερή ενέργεια.Και το έκανα αυτό κάθε 3-4 μέρες περίπου (εννοείται ότι έκανα ντους κάθε μέρα,για τη χαλάρωση μιλάω!!!!!).

Τώρα που θηλάζω και δεν έχω τόσο χρόνο,πάλι προσπαθώ να μην αφήνομαι.

Προσπάθησέ το!!!Pleaseee

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι η γρια κοτα??? ;)

Ε, δεν απέχουμε και πολύ!!:) Άσε έχω και γενέθλια αύριο και κάτι με πιάνει.. Ευτυχώς έχω τα κοριτσάκια μου και νιώθω ότι κάτι έκανα και εγώ σε αυτόν τον μάταιο κόσμο...:) (αστειεύομαι! Μια χαρά τζόβενα είμαστε!:mrgreen:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

...και ενω καθεται στο ριλαξ σηκωνει τα 2 της ποδια και τα κοιταει επιμονα,σου λεει απο που ηρθε αυτο τωρα?

:lol::lol::lol:

Angie μου το Doraki στα είπε πολύ ωραία...Δοκίμασε αυτά που σου λέει ένα-ένα....Κι εγώ που πέρασα πολύ ζόρικα με κατάθλιψη το αντιμετώπισα με ένα μικρό βήμα κάθε φορά, μέρα με τη μέρα όλα καλυτερεύουν...Θυμάσαι που κι εσύ ήσουν άσχημα και καλυτέρεψες...??? Πάλι θα τα καταφέρεις...ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!! Δούλεψέ το για χάρη του μωρού σου!!!!!!

Το ξερω οτι ξεφευγω ομως γυρναω αργα (κατα τις 1900) και βλεπω μονο 3 ωρες το νεραιδακι μου μεχρι να τη βαλω για υπνο. Καταλαβαινεις λοιπον οτι τα σ/κ γινομαστε αυτοκολλητες.

Όντως αυτά τα ωράρια είναι πολύ βάρβαρα για μωρομάνα...Δεν γίνεται να τα βροντάς να φεύγεις νωρίτερα?????

εβαλα κι αλλες φωτο! προς το παρον δεν εχω καταφερει να την παρω φωτο οταν χαμογελαει γιατι βλεπει την φωτογραφικη μηχανη και κοιταει με περιεργεια!

Καλέ χαμογελάει μια χαρά το Μητσινάκι!!!!! Είναι υπέροχο το πλασματάκι σου!!!!

Τελικά βρήκες αμάνικο μπουφανάκι????

Ε, δεν απέχουμε και πολύ!!:) Άσε έχω και γενέθλια αύριο και κάτι με πιάνει.. Ευτυχώς έχω τα κοριτσάκια μου και νιώθω ότι κάτι έκανα και εγώ σε αυτόν τον μάταιο κόσμο...:) (αστειεύομαι! Μια χαρά τζόβενα είμαστε!:mrgreen:)

χρονια πολλα in advαnce! ζωδιο του νερου σαν κι εμενα (εγω ομως ειμαι καρκινος)!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Καλά,εγώ τώρα έχω φρικάρει...

Βρήκα μες στο ντουλάπι ένα βαζάκι με πατέ κάστανο,δοκιμάζω από περιέργεια,έφαγα το μισό,είναι τέλειο,μπαίνω στο site της εταιρείας (είναι στη Γαλλία),βρίσκω άλλα 1002 καλούδια,πάω να παραγγείλω,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.......Τους έστειλα email κα περιμένω να μου πουν αν και τι μπορεί να γίνει,αλλιώς θα πω σε μια φίλη μου Γαλλίδα αν μπορεί να τα παραγγείλει εκείνη και να μου τα στείλει.......

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ χαμογελάει μια χαρά το Μητσινάκι!!!!! Είναι υπέροχο το πλασματάκι σου!!!!

Τελικά βρήκες αμάνικο μπουφανάκι????

αυτες που ανεβασα ειναι οι μοναδικες που εχω καταφερει να παρω μεχρι σημερα!!!

Αχ ειχε κατι τελεια north face σε τιμη απαγορευτικη...γιατι μινιον μινιον αλλα εχω παει απο σμολ σε λαρτζ στο νουμερο και δεν λεει να δινω 90 ευρω για αμανικο μπουφαν τωρα!! τελικα στην ατρατιβο βρηκα ενα με 15 ευρω (καμια σχεση βεβαια με το αλλο) και το τσακωσα...θα το δεις απο κοντα!!

:lol::lol::lol:

Angie μου το Doraki στα είπε πολύ ωραία...Δοκίμασε αυτά που σου λέει ένα-ένα....Κι εγώ που πέρασα πολύ ζόρικα με κατάθλιψη το αντιμετώπισα με ένα μικρό βήμα κάθε φορά, μέρα με τη μέρα όλα καλυτερεύουν...Θυμάσαι που κι εσύ ήσουν άσχημα και καλυτέρεψες...??? Πάλι θα τα καταφέρεις...ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!! Δούλεψέ το για χάρη του μωρού σου!!!!!!

ευχαριστω τοσο πολυ κοριτσια για το ενδιαφρον... ημουν που ημουν, με πηραν τα ζουμια με τα λογια σας ..... ευχαριστω, θα το παλεψω πιστευω που θα μου παει

Κουράγιο angie όλα θα περάσουν.Μια φάση είναι.

Ο μικρός κοιμάται με τον πατέρα του και έπιασα τα Ιταλικά μου να διαβάσω μπας και αξιωθώ να δώσω το Μάιο για το πτυχίο αλλά βαριέμαι βρε κορίτσια.Βαριέμαι πολύ........Ήταν να το δώσω τον Νοέμβριο και να ξεμπερδεύω πριν γεννήσω αλλά το μπεμπόνι είχε άλλα σχέδια και εγώ έμεινα πίσω......

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

φαμουλα και doraki ειμαι ετοιμη να χτυπησω ενα mei tai.απλα ηθελα μια τελευταια επιβεβαιωση απο εσας για το αν αξιζουν τα λεφτα τους,αν ειναι βολικο για το μωρο και αν σας ειναι ευκολο να το φορεσετε.....

Sofaki για μένα το mei tai είναι ό,τι πιο βολικό,άλλες κοπέλες θα σου πουν για το ring sling αλλά εγώ ποτέ δεν έμαθα πώς να το χειρίζομαι,ενώ το mei tai μπαμ μπαμ το βάζεις,βολεύεται και το μωράκι και είσαι τρέλα!!!!

Εμένα η μπέμπα μου κάθε φορά που τη βάζω και βγαίνουμε βόλτα κοιμάται κατευθείαν,ποτέ δεν μου έχει κλάψει,μόνο μια φορά μετά από βαθύ ύπνο,τα χεράκια της ήταν κολλημένα στο σώμα της και έπαθε πανικό αλλά αυτό το κανονίζεις,τα χεράκια να είναι ελεύθερα και τότε όλα μια χαρά!!

oCxsp2.png

Sofaki για μένα το mei tai είναι ό,τι πιο βολικό,άλλες κοπέλες θα σου πουν για το ring sling αλλά εγώ ποτέ δεν έμαθα πώς να το χειρίζομαι,ενώ το mei tai μπαμ μπαμ το βάζεις,βολεύεται και το μωράκι και είσαι τρέλα!!!!

ετσι λενε,οτι το mei tai ειναι το πιο ευκολο.ταξιδευω μωρε την αλλη παρασκευη αεροπορικως και δεν θελω να την κραταω αγκαλια.

Αν εννοείς ότι θες να έχεις το μωρό στο mei tai μέσα στο αεροπλάνο,δε νομίζω να σε αφήσουν,έχουν κάποιες ειδικές ζώνες απ'ό,τι έχω ακούσει,αλλά δεν ξέρω περισσότερα.

Αν λες για βόλτες στον προορισμό που θα πας,τότε ναι,δεν υπάρχει καλύτερο!!

Εγώ την είχα ταίσει με το μπιμπερό μες στη μέση της Ταξιαρχών...

oCxsp2.png

γεια σας κοριτσακια μα καλα ποσα γραψατε??εμεις εδω και 2βραδυα ξυπναμε συνεχεια και κλαιμε και θελουμε μαμ..οποτε εγω κουτουλαω σιδερωσα και 3πληντυρια πριν και τα φτυσα..αυριο θα βαλω και το συζυγο να φτιαξει το παταρι γιατι ειναι σαν βομβαρδισμενο...λοιπον στις ζηλιαρες να μπω και εγω παρακαλω ειμαι παρα παρα πολυ ζηλιαρα και οχι δεν ντρεπομαι που το λεω..γιασεμι παιδιατρο εχω την ευσταθιαδου..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...