Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

BARBIE BARBIE μας έλειψες!!! Σούπερ η μπεμπούλα σου!!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα η παλιοΓΟΠ...Πονάει εσένα??? Εμένα πονάει...

Καλέ του εξήγησες πόσο πολύ θες να πάς και σου είπε όχι...????

ναι ... ετσι εγινε ....

θα σκασωω ερχονται δυσκολες μερες με πολυ καυγα κ κλαμμα ..

κοριτσια ντρεπομαι που το λεω αλλα

1 ειμαι σχιζοφρενικα ζηλιαρα

2. τα παιρνω στο κρανιο γιατι κατο τοσο ενδιαφερον, θα εχει μονο εκεινος αναμνησεις κ δεν θα το εχουμε μοιραστει μαζι ..

γενικα, ειδικα με το θεμα των ταξιδιων φρικαρω γιατι ειναι κατι που λατρευω κ πιστευω οτι οταν καθεται ταξιδι δουλειας μπορουμε να το εκμεταλλευομαστε και να πηγαινω και εγω μαζι για παρεα ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ κλαιω απο την ωρα που μου το εχει πει απο τα νευρα και την τσαντιλα μου .. μου εχει βγει και ολη η κλεισουρα τοσων μηνων .... ολο τα ιδια και τα ιδια .. σπιτι, κηφισια, mall, και παλι μια απο την αρχη

δεν εχω ορεξη για τιποτα .. ουτε ενεργεια εχω ετσι και αλλιως λογω αυπνιας και κουρασης με το μωρο .... εχω γραφτει ενα μηνα στο γυμναστηριο και δεν εχω περασει ουτε απεξω .. κρυβομαι πισω απο τις φαρδιες ξεχειλωμενες φόρμες και το μαλλι κότσο ..... αχ, τι θα κανω ? εγω δεν ήμουν ετσι ... ήμουν δεκα κιλα πιο αδυνατη, με κοιλιακους, αερατο μαλλι, θετικη διαθεση, ορεξη και ενεργεια, χιουμορ ...... τωρα θελω μονο να τρωω σαν την βουβαλα και ναμην βγαινω απο το σπιτι :(

καταθλιψη, καλωσορισες ..

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

Στις σχιζοφρενικά ζηλιάρες βάλτε κι εμένα,αν και έχω αρχίσει να το ξεπερνάω...

Αχ angie μου αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να του αλλάξεις γνώμη...τι να πω??Αλλά τι θα πει να είναι απερίσπαστος?Δηλαδή εσύ τι θα του κάνεις?Θα τον ενοχλείς συνέχεια και δε θα μπορεί να συγκεντρωθεί??

oCxsp2.png

Φαμ μου πριν ξεκινησω το σιροπακι πονουσε πολυ και δεν μπορουσε να καταπιει - εκλαιγε ασταματητα. Τωρα ειναι πολυ καλυτερα και ελπιζω συντομα να φυγει η γοπ και να παει στο καλο... συνηθως φευγει οταν ξεκινησουν οι κρεμουλες.

Το ξερω οτι ξεφευγω ομως γυρναω αργα (κατα τις 1900) και βλεπω μονο 3 ωρες το νεραιδακι μου μεχρι να τη βαλω για υπνο. Καταλαβαινεις λοιπον οτι τα σ/κ γινομαστε αυτοκολλητες.

Γεννησα φυσιολογικα (στη γιορτη μου). Εσπασαν τα νερα 0100 και γεννησα 0745. Το μωρο γεννηθηκε 3700 και την πηρα σπιτι 3590 (γιαυτο πονουσα ενα μηνα απο κατω). Αστα!

Φωτο θα βαλω συντομα. Εαν δεν τα καταφερω σημερα-αυριο σιγουρα θα ειναι το σ/κ που θα εχω χρονο γιατι δεν το ξερω το συστημα.

Νομιζω οτι μου μοιαζει! Θα μου πειτε κι εσεις μολις βαλω φωτο (ευχαριστω για το καρακουκλαρα – με ανεβασες ψυχολογικα !)

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

δεν εχω ορεξη για τιποτα .. ουτε ενεργεια εχω ετσι και αλλιως λογω αυπνιας και κουρασης με το μωρο .... εχω γραφτει ενα μηνα στο γυμναστηριο και δεν εχω περασει ουτε απεξω .. κρυβομαι πισω απο τις φαρδιες ξεχειλωμενες φόρμες και το μαλλι κότσο ..... αχ, τι θα κανω ? εγω δεν ήμουν ετσι ... ήμουν δεκα κιλα πιο αδυνατη, με κοιλιακους, αερατο μαλλι, θετικη διαθεση, ορεξη και ενεργεια, χιουμορ ...... τωρα θελω μονο να τρωω σαν την βουβαλα και ναμην βγαινω απο το σπιτι :-(

καταθλιψη, καλωσορισες ..

να μαι και εγω!!!!

Barbie πολυ χαιρομαι που εισαστε καλα και ευχομαι να ξεπερασετε την ΓΟΠ συντομα..πώς το καταλάβατε αφου δεν εβγαζε γουλιτσες η μικρή;;

δεν μπορουσε να καταπιει κι εκλαιγε παρα πολυ. ενω πεινουσε με το που της εβαζα το μπιμπερο επινε αλλα δεν καταπινε και το εφτυνε.

ειδα την κορουλα σου στις φωτο της αλεκας. φοβερη !

3n5zp0xyentx8z7n.png

angie μου λίγο πολύ,οι πιο πολλές έτσι είμαστε,κι αν όχι στη διάθεση,σίγουρα στη φόρμα και το μαλλί κότσο...

Εγώ επίσης ήμουν 20 κιλά λιγότερα όταν παντρεύτηκα....53 ΜΟΝΟ......

ΑΛΛΑ αν σε παίρνει από κάτω,μόνο η διάθεσή σου θα χαλάσει και τίποτα άλλο,γιατί κακά τα ψέματα,όσο και να μας αγαπάνε οι άντρες μας,δεν μένουν εκείνοι με το μωρό όοοοολη τη μέρα στο σπίτι ακόμα κι αν ο ήλιος λαμποκοπάει,πάνε στις δουλειές τους,που όσο και να τους σπάνε τα νεύρα,αλλάζουν αέρα,μιλάνε με 2 ανθρώπους...

Περιποιήσου τον εαυτό σου,φτιάξε τα μαλλιά σου,αγόρασε καινούριες φόρμες,αφιέρωσε λίγο χρόνο στην άντζυ,βάλε κρέμες στο σώμα και στο πρόσωπό σου,βάλε λίγο ρουζ και ένα λιπ γκλος ακόμα και μέσα στο σπίτι,δε φαντάζεσαι πόσο θα σου φτιάξει η διάθεση.Ξύπνα 15' πριν από το μωρό σου και φάε ένα καλό πρωινό...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

angie μου λίγο πολύ,οι πιο πολλές έτσι είμαστε,κι αν όχι στη διάθεση,σίγουρα στη φόρμα και το μαλλί κότσο...

Εγώ επίσης ήμουν 20 κιλά λιγότερα όταν παντρεύτηκα....53 ΜΟΝΟ......

ΑΛΛΑ αν σε παίρνει από κάτω,μόνο η διάθεσή σου θα χαλάσει και τίποτα άλλο,γιατί κακά τα ψέματα,όσο και να μας αγαπάνε οι άντρες μας,δεν μένουν εκείνοι με το μωρό όοοοολη τη μέρα στο σπίτι ακόμα κι αν ο ήλιος λαμποκοπάει,πάνε στις δουλειές τους,που όσο και να τους σπάνε τα νεύρα,αλλάζουν αέρα,μιλάνε με 2 ανθρώπους...

Περιποιήσου τον εαυτό σου,φτιάξε τα μαλλιά σου,αγόρασε καινούριες φόρμες,αφιέρωσε λίγο χρόνο στην άντζυ,βάλε κρέμες στο σώμα και στο πρόσωπό σου,βάλε λίγο ρουζ και ένα λιπ γκλος ακόμα και μέσα στο σπίτι,δε φαντάζεσαι πόσο θα σου φτιάξει η διάθεση.Ξύπνα 15' πριν από το μωρό σου και φάε ένα καλό πρωινό...

εχεις δικιο σε ολα .. αλλα οταν σε εχει παρει απο κατω, ειναι τοοοοσο δυσκολο να κανεις και τα πιο απλα πραγματα ακομη ...

τα εχω παρει γιατι ενω θα μπορουσα να παω και εγω.. δεν θα παω

και ειμαι τοσο κουρασμενη ... κατι τετοιο θα με ανανεωνε τοσο πολυ πιστευω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...