Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννια ελα να σου δωσω απο τα δικα μου!διπλα ειμαστε,θρακομακεδονες μενω...;););)

απο τον βενετη μαλλον θα εισαι πιο κοντα..οντως εμεις οι 2ειμαστε κοντα,να κανονισουμε να βρεθουμε πριν τα γεννητουρια μας..προς μενιδι κατεβαινεις καθολου??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια αφου τακανεις καθε μερα ποση ωρα σου περνουν αυτα απο τη στιγμη που ειναι ηδη καθαρα?Να σε ρωτησω κατι προσωπικο μηπως λεω μηπως εισαι ψυχοπαθης?

Ρε παιδι μου το σπιτι ειναι μεγαλο και μαζευει πολυ ευκολα σκονη...Απιστευτα ευκολα ομως...Επισης εχουμε ας πουμε 3 μπανια...Ηταν 4 αλλα το ενα το γκρεμισαμε για να κανει ο αντρας μου εναν χωρο που ηθελε...Ε αυτα τα 3 μπανια θελουν συνεχεια καθαρισμα γιατι εχω εναν αντρα που σε αλλο κανει μπανιο,σε αλλο κανει μην πω και σε αλλο το....μην πω παλι...Επισης να μην πω για τις σκαλες που τις καθαριζεις και πιανουν αραχνες μεσα σε 2 μερες στην κυριολεξια!!!Δεν ξερω πως γινεται αλλα γινεται!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ρε παιδι μου το σπιτι ειναι μεγαλο και μαζευει πολυ ευκολα σκονη...Απιστευτα ευκολα ομως...Επισης εχουμε ας πουμε 3 μπανια...Ηταν 4 αλλα το ενα το γκρεμισαμε για να κανει ο αντρας μου εναν χωρο που ηθελε...Ε αυτα τα 3 μπανια θελουν συνεχεια καθαρισμα γιατι εχω εναν αντρα που σε αλλο κανει μπανιο,σε αλλο κανει μην πω και σε αλλο το....μην πω παλι...Επισης να μην πω για τις σκαλες που τις καθαριζεις και πιανουν αραχνες μεσα σε 2 μερες στην κυριολεξια!!!Δεν ξερω πως γινεται αλλα γινεται!!!

Βρε μην πειράζεις τις αραχνούλες...ε'ιναι γούρι για το σπίτι!!!

Κάτσε και δες λίγο Μενεγάκη!!!!

Διαφημίσεις

απο τον βενετη μαλλον θα εισαι πιο κοντα..οντως εμεις οι 2ειμαστε κοντα,να κανονισουμε να βρεθουμε πριν τα γεννητουρια μας..προς μενιδι κατεβαινεις καθολου??

Ναι μακαρι να μπορεσουμε!!

Μενιδι εχω πεταχτει ελαχιστες φορες γιατι βαριεμαι με την εγκυμοσυνη να μετακινουμαι αλλα ο αντρας μου εκει πηγαινει και κανει τις δουλειες του δηλ.τραπεζες και γενικα τετοια,και επισης επισκεπτεται πολυ συχνα τον γρηγορη που εχει εκει γιατι χτυπαει κατι ζαμπονοτυροπιτες κτλ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι μακαρι να μπορεσουμε!!

Μενιδι εχω πεταχτει ελαχιστες φορες γιατι βαριεμαι με την εγκυμοσυνη να μετακινουμαι αλλα ο αντρας μου εκει πηγαινει και κανει τις δουλειες του δηλ.τραπεζες και γενικα τετοια,και επισης επισκεπτεται πολυ συχνα τον γρηγορη που εχει εκει γιατι χτυπαει κατι ζαμπονοτυροπιτες κτλ...

αμα ειναι να κανονισουμε κανενα σαββατοκυριακο να βρεθουμε εμεις παμε συχνα στον κουκο στη βαρυμπομπη ειναι κοντα σε εσας

:-D

Διαφημίσεις

Βρε ελινακι οταν τελειωσεις δεν ερχεσαι να χτυπησεις ενα σιδερο?Ειναι το μονο που δεν κανω σχεδον ποτε η μανουλα δεν μπορω με τιποτα η γυναικα

Χτυπησες το ευαισθητο σημειο μου...Ειναι η μονη δουλεια που δεν μαρεσει καθολου...αλλα την κανω μετα κοπων και βασανων...Μπορω να σου φτιαξω τα μελομακαρονα μου ομως....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ελινα σε φανταζομαι στο νοσοκομειο με χλωρινη να περνας την τουαλετα γιατι η καθαριστρια δεν θα το κανει καλα,χοχοχο

Κοροιδευουμε κοροιδευουμε?Θα παρω ντετολ κυρα μου οπως βαζω κι εδω....σε σπρευ...ωραιοτατο σκοτωνει τα μικροβια σε 3 δευτερολεπτα!!!Χαχαχα!Δεν ειμαι τοσο υποχονδρια απλα ειμαι αγχωδης με τις δουλειες μου η γυναικα!!!:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

βρε κορίτσια, συγνώμη, μην γελάσετε αλλα .. κάθομαι στον καναπε, τελείως ακίνητη και παρατηρώ και νιώθω την κοιλιά μου να πηγαίνει περα δώθε με απίστευτη δύναμη ... είναι φυσιολογικό να κουνιέται τόσο το μικρό? πωπω, τι δύναμη είναι αυτη???? μήπως πρεπει να ανησυχήσω? ειναι φυσιολογικό?

Κοροιδευουμε κοροιδευουμε?Θα παρω ντετολ κυρα μου οπως βαζω κι εδω....σε σπρευ...ωραιοτατο σκοτωνει τα μικροβια σε 3 δευτερολεπτα!!!Χαχαχα!Δεν ειμαι τοσο υποχονδρια απλα ειμαι αγχωδης με τις δουλειες μου η γυναικα!!!:tongue:

ελινα δεν σε κοροιδευω εγω εχω παρει καλυματα τουαλετας μιας χρησης μετην τουαλετα εγω ειμαι που να δεις μετον μικρο που του ερχεται κακα του σε καφετεριες κλπ τι γινεται Εχω μαζι μου αντησιπτικα και κανουμε τοσα ακροβατικα που στο τελος του φευγει του μωρου δεν θελει πια.παει ετα θα θει που λεει και ο ιδιος:lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...