Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ όμορφη η ιστορία σας Μάχη μου :D! Μια ζωή ερωτευμένοι σας εύχομαι να είσαστε!

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κοριτσάκι!

Lucy πως είσαι σήμερα?

βρε Ελενα τι όμορφη που είσαι κ εσύ? κουκλα φτου-φτου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλο οι φιλοι .. αλλο ο αντρας ....... τι θα κανω κορίτσια ? εχω φρικάρει, θελω να τα σπασω ολα ...... γενικα μου αρεσουν τοσο πολυ τα ταξίδια αφου με την εγκυμοσύνη και τωρα με το μωρο, τιποτα δεν μου εχει λειψει πιο πολυ αλλα τα ταξιδια πολυυυυ

αλλο οι φιλοι .. αλλο ο αντρας ....... τι θα κανω κορίτσια ? εχω φρικάρει, θελω να τα σπασω ολα ...... γενικα μου αρεσουν τοσο πολυ τα ταξίδια αφου με την εγκυμοσύνη και τωρα με το μωρο, τιποτα δεν μου εχει λειψει πιο πολυ αλλα τα ταξιδια πολυυυυ

Το ίδιο και εμένα....:(

Εσύ θα μπορούσες να πας μαζί? Αν άφηνες το μωρό στη μαμά σου? Λέω εγώ τώρα..:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια! Εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω σχεδον καθημερινα οποτε ξερω οτι ειστε ολες καλα καθως και τα μπεμπακια σας.

Εμενα το κοριτσακι μου εκανε τη δευτερα το δευτερο εμβολιο και εφτασε βαρος 6100 υψος 61. Εχουμε ΓΟΠ (καναμε υπερηχο αρχες του χρονου) και απο τοτε πινουμε frisolac comfort και ενα σιροπακι (τωρα το καναμε 2 φορες την ημερα απο 3) μετα το γαλατακι μας. Παμε αρκετα καλυτερα και ελπιζω σε κανα μηνα να το κανουμε 1 φορα την ημερα. Αναφερω οτι δεν χρειαζεται το μωρο να κανει γουλιες η εμετο για να εχει ΓΟΠ. Υπαρχει και η εσωτερικη που σταματα στον οισοφαγο και δεν ειναι εμφανης.Το σιροπακι το δινουν για να μην ειναι τοσο οξινο το γαλα οταν παλλινδρομει και ‘’καψει’’ τον οισοφαγο (και περασουμε σε αλλα προβληματα).

Εχω ξεκινησει δουλεια απο αρχες Φλεβαρη και προσπαθω να σκεφτομαι μονο τα θετικα γιατι τα αρνητικα ειναι τοσα πολλα οταν λειπεις απο το παιδακι σου που εαν τα σκεφτομαι συνεχεια θα παθω καταθλιψη.

Ειδα φωτογραφιες απο τη συναντηση στο αλμπουμ της αλεκας και ζηλεψα αλλα οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολο να λειψω απο τη δουλεια. Παλι καλα που καταφερα να ειμαι στην πρωτη με τις κοιλουμπιτσες μας πρωτη μουρη... Ελπιζω να γνωρισω και τις υπολοιπες κοπελες συντομα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

θα μπορουσα !! αυτο με τσαντιζει , θα μπορουσα αλλα μου ειπε καλυτερα οχι γιατι θελει να εχει φοκους στην δουλεια και γιατι θα πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ξενοδοχειο μονη μου οσο αυτος ειναι σε συναντησεις και τετοια. Αλλα εμενα δεν με νοιαζει, αρκει που θα ειμαστε εστω το βραδυ μαζι ή την τελευταια μερα κανουμε καμια βολτουλα εστω γυρω απο το ξενοδοχειο ..

δεν το αντεχω με τιποτα κορίτσια .. το χειροτερο μου αληθεια ......

Διαφημίσεις

χαχα...υπομονη κ...κουνουπιερα...:Pεγω του χω κουνουπιεραστο λικνο κ στην καλαθουνα η οποια βγαινει κ αν δω πολυ κουνουπι του τη βαζω κ οπου αλλου κατσει στο ριλαξ κτλ...τι να κανω...ασε ειμαστε φυσικα με σιτες παντου αλλα λιγο να ανοιξεις την πορτα καραδοκουν τα χαμενα...

καλά ρε γμτ, και μέσα στο καταχείμωνο? τι στο καλό, 4 εποχών είναι? κομάνο???

αχ βρε Άντζυ, θα το επαναλάβετε το ταξίδι, μην το σκέφτεσαι και περνάς στεναχώρια στο μωράκι σου... όλα τα καταλαβαίνουν τα άτιμα!!!

Καλώς τη Barbie μας!!! Μια χαρά το κοριτσάκι σου!!! φτου σκόρδα!

Άσχετο! Φτάσαμε αισίως τις 300 σελίδες!!! Κάθε 100 θα το λέω! χιχι!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλά ρε γμτ, και μέσα στο καταχείμωνο? τι στο καλό, 4 εποχών είναι? κομάνο???

αχ βρε Άντζυ, θα το επαναλάβετε το ταξίδι, μην το σκέφτεσαι και περνάς στεναχώρια στο μωράκι σου... όλα τα καταλαβαίνουν τα άτιμα!!!

Καλώς τη Barbie μας!!! Μια χαρά το κοριτσάκι σου!!! φτου σκόρδα!

Άσχετο! Φτάσαμε αισίως τις 300 σελίδες!!! Κάθε 100 θα το λέω! χιχι!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Barbie μου καλημέρα!

Σαν να ακούω πελάτισσα της μαμάς μου!

Χτες μου έλεγε για το comfort και για αυτό το σιροπάκι!!

Κι εμένα μάλλον η μικρή μου έχει ΓΟΠ αλλά ελαφριά,γιατί της έρχονται συνέχεια γουλίτσες και επίσης και αυτό το μπούκωμα που έχει συνέχεια στη μύτη είναι ένδειξη,αλλά δεν παίρνουμε σιροπάκι γιατί τη θηλάζω και μεγαλώνοντας θα της περάσει.

oCxsp2.png

θα μπορουσα !! αυτο με τσαντιζει , θα μπορουσα αλλα μου ειπε καλυτερα οχι γιατι θελει να εχει φοκους στην δουλεια και γιατι θα πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ξενοδοχειο μονη μου οσο αυτος ειναι σε συναντησεις και τετοια. Αλλα εμενα δεν με νοιαζει, αρκει που θα ειμαστε εστω το βραδυ μαζι ή την τελευταια μερα κανουμε καμια βολτουλα εστω γυρω απο το ξενοδοχειο ..

δεν το αντεχω με τιποτα κορίτσια .. το χειροτερο μου αληθεια ......

Τότε, φρόντισε το διάστημα που θα λείπει να κάνεις και εσύ κάτι που σε ευχαριστεί. Άσε το μωρό στη μαμά σου και πήγαινε μια εκδρομή με φίλες σου ή ένα σινεμά ή ό,τι τέλοσπάντων σου λείπει...

Καλέ ποιες 300???Στις 449 είμαστε....
Κορίτσια θα με τρελάνετε???

Κάτω λέει σελίδα 449 από 449.....Πού κοιτάτε????

Και εμένα 300 λέει!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...