Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 6:30 και είχαμε όρεξη για παιχνίδια αλλά η μαμά καμία όρεξη,νευρίασα,την έβαλα στην κούνια,ξάπλωσα κι εγώ στον καναπέ και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10!!!Τώρα χαζολογάει στην αγκαλιά μου...

Αχ ΦΑΜούλα πραγματικά δεν βλέπω!!!!!!!!

Μελινάκι τρελαίνομαι για τα κόλυβα,ειδικά για αυτό το ασημένιο κουφετάκι και όποια το είπε να μου κόψετε διαρκείας για μνημόσυνα...χαχαχαχα!!!! :)

yasemi μου πόσο μπορώ να σε καταλάβω δε γίνεται!!!!!!!Γιατί εγώ έκανα αυτή τη δουλειά αλλά από την Αθήνα,δε μεταφέραμε τους τουρίστες αλλά κανονίζαμε με τους πράκτορες σε όλη την Ελλάδα να γίνει το καθετί που ζητούσε ο κάθε ηλίθιος κα-τουρίστας.....ΠΙΚΡΑ.....Μες στη νύχτα να ψάχνεις τους Τούρκους που χάθηκαν κάπου στην Εγνατία ή τους Άγγλους που πέρασαν από το νοσοκομείο Ζακύνθου για ένα ράμμα να δεις ποιος γιατρός τους το έκανε κλπ κλπ κλπ κλπ

μωρε και εγω απο αθηνα τα εκανα αλλα δυστυχως αυτοι πηγαινανε ....στο κατσικοχωρι ....και να σου ζητανε σουιτα στο ταδε χωριο που ουτε καν υπαρχει στο χαρτη και εσυ να εισαι υποχρεωμενη να κανεις το κ(&(&&λο σου ΝΑαααααααα και να το βρεις.....ναι και δυστυχως ειχαμε και τα γκρουπ ....αυτοι να δεις....μεχρι να μαζευτουν περναγε μια ωραααααααααααα......αχ συγχιζομαι αλλα και γελαω γιατι και μαζοχα ειμαι αλλα ειχε και το ενδιαφερον του η δουλεια....να βρισκεις ξενοδοχεια για το καθε ενα που ζηταγε το καθε τι.....και να συννενοησε με τη κα μαριγουλα που εκανε 2 δωματιακα στη μηλο με ενα μπανιο εαν προσφερει και ημιδιατροφη..τι καλημ???νι ανιμιστηρα εχου.....:rolleyes:

αυτο που μου αρεσε ητανε το αεροδρομιο.....θα το εκανα και τωρα αλλα με τις βαρδιες και τα παιδια λιγο δυσκολο να το επιδιωξω παλι......:(:(:(:(

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω τρεχούμενο νερόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Αυτές οι ευκολίες που εμείς έχουμε δεδομένες καθημερινά, τελικά είναι μεγάλη υπόθεση!!!!!!!

..ποια ειναι η βαρβαρα φαμ???

ασχετο ....αλλα τωρα πρεπει να αρχισω και τις αντλησεις η ''αγελαδιτσα'''...αντε να δουμε θα βγαλω τιποτα γιατι εγω και το θηλαστρο το ειπαμε...ορκισμενοι εχτροι.....αχ αχ αχ

Έχει σταματήσει να μπαίνει στο παρεάκι μας...είναι φίλη μου στο facebook...σου στέλνω με πμ το επίθετό της...Καλή επιτυχία με το θήλαστρο!!!

Πραγματικά,όσο εξωφρενικά κι αν ήταν αυτά που συνέβαιναν,όταν πια είχαν πάει όλα καλά,είχες τρομερή ευχαρίστηση,δεν είναι και το πιο εύκολο εδώ που τα λέμε να κάνεις 100223939586 πράγματα και όλα από το τηλέφωνο......

Σε ποια εταιρεία ήσουν?(αν θες,στείλε pm)

oCxsp2.png

καλημερα κοριτσακια εχθες 4η μερα σερι που ο μπουνιτσας ειναι ανυσηχος στον υπνο...αντι για 12 μας το πηγε 2παρα κ ηταν ορεξατος...νωριτερα εβαλε κατι κλαμματα κ νομιζω οτι τελικα τον πειραξε το μελι :(:(:(οποτε μαλλον το αφηνω απεξω προς το παρον...τωρα μπορει να ταν κ τυχαιο αλλα δεν το ρισκαρω...να αυτα ειναι να μη μπορει να σου πει τι εχει...

κι εμενα πολυ νευρικοτητα πολλες φωνουλες κ πολυ τα χερια μεσα στο στομα μηπως επεδη αλλαζουν μηνα?

γιασεμι εδω εχω φωτο γινε φιλη μου στο προφιλ μου να δεις

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελινάκι καλημέρα!

Εσύ δεν είχες πει ότι έχεις θέμα με τα κουνούπια στην περιοχή σου?

Πώς το αντιμετώπισες?

Άρχισαν τα μ@λ@κισμένα την επιδρομή στις μαγουλάρες του Κομπόστα...

Κι η δικιά μου τα χέρια συνέχεια μες στο στόμα,δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με την πείνα πάντως,αλλά ίσως με το ότι αρχίζουν σιγά σιγά να τα ανακαλύπτουν.Τις προάλλες κράταγε μπουνίτσα το χέρι της και το κοιτούσε 300 ώρες,είχε χαζέψει!Ε και δεν ξέρουν τι άλλο να τα κάνουν και τα βάζουν στο στόμα.

oCxsp2.png

καλημέρα κοριτσια!!!!

μα καλά τι διαφορά που έχουν τα μωράκια μας από τη μια μερα στην άλλη? μέχρι χθες ίσα που έπιανε μερικά αντικείμενα, σήμερα απλώνει τα ΄χέρια του, έβαλε κ μια φορά την πιπίλα στο στωμα (κατα τυχη) και τωρα τον βάζω στο ρηλάξ και σηκώνει κεφάλι και πλάτη για να σηκωθεί!!!! θα τον φάω!!!

πραγματικά πολύ χιόνι εδώ, δεν αντεχω άλλοοοοοο θελω να ερθει η ανοιξη!!!

Κι η δικιά μου τα χέρια συνέχεια μες στο στόμα,δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με την πείνα πάντως,αλλά ίσως με το ότι αρχίζουν σιγά σιγά να τα ανακαλύπτουν.Τις προάλλες κράταγε μπουνίτσα το χέρι της και το κοιτούσε 300 ώρες,είχε χαζέψει!Ε και δεν ξέρουν τι άλλο να τα κάνουν και τα βάζουν στο στόμα.

το ίδιο κάνει και εμένα και είπα χθες να βάλω το δαχτυλο μου στο στομα του, έπιασα κάτι σαν μυτούλα αλλά δεν φαίνεται ουτε πρησμένο ουτε ασπρο, ίσως να είναι μυτούλα από τα ουλα, εν τω μεταξυ εμεις δεν κάναμε ακόμα το εμβολιο του 3ου μηνα!

Ελινάκι καλημέρα!

Πώς το αντιμετώπισες?

χαχα...υπομονη κ...κουνουπιερα...:Pεγω του χω κουνουπιεραστο λικνο κ στην καλαθουνα η οποια βγαινει κ αν δω πολυ κουνουπι του τη βαζω κ οπου αλλου κατσει στο ριλαξ κτλ...τι να κανω...ασε ειμαστε φυσικα με σιτες παντου αλλα λιγο να ανοιξεις την πορτα καραδοκουν τα χαμενα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελινάκι καλημέρα!

Πώς το αντιμετώπισες?

καλέ ναι! κι εδώ έχουμε κουνούπια!!! τι κουλαμάρα κι αυτή??? ένα σκότωσα πριν 3 μερες και ένα χθες!!!

καλημέρα κοριτσια!!!!

μα καλά τι διαφορά που έχουν τα μωράκια μας από τη μια μερα στην άλλη? μέχρι χθες ίσα που έπιανε μερικά αντικείμενα, σήμερα απλώνει τα ΄χέρια του, έβαλε κ μια φορά την πιπίλα στο στωμα (κατα τυχη) και τωρα τον βάζω στο ρηλάξ και σηκώνει κεφάλι και πλάτη για να σηκωθεί!!!! θα τον φάω!!!

σκέτη τρέλα τα μωράκια μας!!! τον δικό μου τον κρατούσε ο αντρας μου πριν 3 εβδομάδες αγκαλιά, με λίγη κλίση. σηκώθηκε μόνος του και έγειρε μπροστά το τσ@γλανάκι!!! άρχισε να κάθεται και μόνος του...

15y6xxxv0qx3picm.png

χχαχχαχα εγω γιατι νομιζετε οτι τον φωναζω μπουνιτσα??μονιμα το χερι μπουνια το κοιταει,αλλοιθωριζει κ σιγα σιγα το φερνει στο στομα οπου το χωνει ολο μεσα..μιλαμε για αφασια...:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κορίτσια ... εχω φρικαρει ... δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω ...

μολις μου ειπε ο αντρας οτι θα λειψει για μια εβδομαδα ταξιδι με την δουλεια στο εξωτερικο σε τελειο μερος που παντα ηθελα να παω ....

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

εκεινος θα ειναι σε βολτες και σε συναντησεις με ατομα που δεν ξερω, σε ξεναγησεις και λιγο τουρισμο και εγω θα ξεσκατιζω, θα ταιζω και δεν θα κοιμαμαι ....... μου ερχεται να βαλω τα κλαματα ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ANGIE μου πραγματικά είναι φρίκη αυτό που λες,αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Εμάς οι φίλοι μας είχαν πάει ΠΣΚΔ στη Ρώμη που ήταν πάντα από τους αγαπημένους μου προορισμούς και είχα σκάσει.Αλλά τελικά πέρασαν χάλια,το ξενοδοχείο βρώμικο και μια ώρα έξω από τη Ρώμη,το φαγητό δεν τους άρεσε κι έτσι ψιλοχάρηκα η βρώμα!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...