Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις γνωριομαστε απο το 1993.... μια ζωη... αχ! τον αγαπαω πολυ τον αντρουλη μου

Πολύ όμορφη η ιστορία σας Μάχη μου :D! Μια ζωή ερωτευμένοι σας εύχομαι να είσαστε!

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙς ΧΤΕς ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2ΩΡΕς...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕς ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κοριτσάκι!

Με το πονεμένο μου στήθος δεν θα μου συμπαρασταθεί καμία???:(:(:(:(:(

Lucy πως είσαι σήμερα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!

Εμείς με το που ξυπνήσαμε οικογενειακώς (7.30 παρακαλώ!) ανακαλύψαμε ότι έχει κοπεί το νερό....πήρα ΕΥΔΑΠ και λέει ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι προβλέπεται η διακοπή να διαρκέσει μέχρι αργά το μεσημέρι...Δηλαδή μπορεί μέχρι τις 5 να μην έχω νερό?!?!?! Θα λιώσουν τα χέρια μου όλη μέρα από το απολυμαντικό...Αφήστε που αν αφοδεύσει ο Κομπόστας, την ΠΑΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

χα για δοκιμαστε να με βρισετε και μετααααα παρτε καραβι εχετε μαλωσει ποτε με τη Μαρινα????Και συγνωμη γιατι τι εκανα βρεκοπελιες

Απαντάς ωραία!!!

φαμουλα το εχω κανει με το σεντονι δεν πιανει το καταλαβαινει γιατι αλλαζει σταση σωματος και ουρλιαζει το τερας

Άρα μήπως του αρέσει η κλίση?? Δοκίμασε με πετσέτες-σεντόνια να δημιουργήσεις κλίση στην κούνια...

Γιασεμί πολύ ωραία σειρά η πολυκατοικία...την παρακολουθούμε φανατικά...το ξέρεις ότι την μικρή Μαργαρίτα έπαιξε ο μπέμπης της Βαρβάρας???

Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τον άντρα σου...πραγματικά προκομένος!!! Και πολύ ρομαντικό αυτό με την καντάδα, αλλά αυτό που έφερε δάκρυα στα μάτια μου (και φυσικά πιτσίλισε τα γυαλιά μου) ήταν ο αρραβώνας στο ξωκκλήσι...Από τα πιο ρομαντικά σκηνικά!!! Μπράβο σας!!! Και καλό ξεκίνημα στην δουλειά!!! Ποιός θα σου κρατάει τα παιδάκια σου????

εμείς εδω και 3 μέρες έχουμε κόψει τον θηλασμό των 2:00 , τί χαρά!!!! (κοιμάται 12 με 4 ) ελπίζω να κρατήσει!!!

καλή σας μέρα!!!

Μπράβο μητσινάκι!!!!!!! εμείς πάλι χτυπήσαμε 8ωρο σερί!!! :)

Καλημεραααα μολις γυρισα ..πηγα κι εκανα εξετασεις αιματος...πρωι πρωι με τη δροσουλα!!

Κι εμενα δεν κοιμηθηκε σημερα...ολο τα χερια στο στομα ειναι...θα παω να του παρω τν mundisal που ειναι για τα ουλα...

Μαράκι, αυτό που λες είναι για τα δοντάκια? αποκλείεται να πεινάει? και ο δικός μου έτσι κάνει όταν πεινάει, αλλά δε γκρινιάζει. όλη τη μπουνιά κοντεύει να βάλει!!! κι εγώ του βάζω ώρες-ώρες και κάτι παιχνιδάκια για δάγκωμα. σιγά-σιγά αρχίζει να τα κρατάει και μόνος του. άσχετο! νομίζω ότι αν δεν του φορούσα γαντάκια τόσο πολύ, θα έπιανε πραγματάκια πιο καλά τώρα...:?:???::?

και να χαίρεσαι τον σύζυγο-ντερέκι!!!

για τις θηλαζουσες μανουλες ....

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

σαϊτ που γραφει ποια φαρμακα ειναι συμβατα με θηλασμο και ποια οχι....

yasemi πολύ ωραία η ιστορία σου! δεν τη στέλνεις κι εσύ στη Μενεγάκη??? ούτε ο δικός μου είναι ρομαντικός, και δε θυμάμαι να έχει κάνει κάτι ρομαντικό πριν τον γάμο. δεν πρόλαβε, βέβαια, να μου κάνει πρόταση γιατί τον πρόλαβε ο μπέμπης, αλλά το μονόπετρο της επίσημης πρότασης το έβαλε πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο... :) κάτι είναι κι αυτό!

σ' αυτό το site μήπως δεν έχει τα δικά μας φάρμακα? κοίταξα, ας πούμε, για την daktarin, αλλά δεν υπάρχει...

15y6xxxv0qx3picm.png

TI EINAI TO SPOSA MODA??:oops::mrgreen:

Εχει νυφικα σε "φουσκωτη" γραμμη οπως λεω εγω αλλα ειναι τελεια..

Εχει και σιτε στο ιντερνετ... και γενικα δεν ειναι πολυ ακριβα, απο 1200 νομιζω ξεκινανε οι ενοικιασεις... αναλογα και ποσες φορες εχει φορεθει...

πω πω τον σκασμο δεν ειχατε τοσες μερες...15 σελιδες διαβασα σε μιαμιση ωρα .....λοιπον γραφω οτι θυμαμαι .....

αντρας μου:βασικη του δουλεια ειναι η φωτογραφια και τα τηλεοπτικα ..κανει αυτα τα δυο παραλληλα...δηλ δουλευε μεχρι πριν την κριση περσυ στη τουβου σε σιριαλ,διαφημισεις,ταινιες κλπ στη παραγωγη....εσκασε κριση κοπηκανε παραγωγες σιριαλ κλπ μας εκατσε το εννιαμηνο στο αρεταιειο και δουλεψε εκει...τελειωσε η συμβαση τελος και απο εκει...παραλληλα εδω και χρονια κανει και φωτο γαμουςβαφτισια κλπ κλπ και μονος του και με φωτογραφεια.....παραλληλα κανει οικοδομη (τωρα) ξυλουργικα κλπ πολυτεχνιτης και καθολου ερημοσπιτης ομως...προκομενο αντρα πηρα....

καληνυστααααααααααα

Με το καλο γιασεμι μου να ξεκινησεις δουλιτσα και σου ευχομαι ολα καλα να πανε...

Καλε γιατι δεν λες οτι εχεις αντρα φωτογραφο? εγω ενδιαφερομαι για τα βαφτισια αν ερθετε καστορια....

Και τελεια η κανταδα.... θυμιζει αλλες εποχες... ιπποτης ο αντρας σου...

εμεις εδω κοριτσια χιονι χιονι... εχουμε θαφτει στο χιονι... δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ χιονι... και συνεχιζει να χιονιζει, πρεπει να παω σουπερ και δεν μπορω να βγω απο την πορτα...

Σημερα ο μπουρμπουληθρας μου τρωει κανονικα, τι παθαινει βρε ο καημενος? παιζει που τον αφησα στην μαμα μου το Σαββατο λιγες ωρες να κρυωσε εκει? γιατι απο κυριακη και μετα εκλαιγε στο φαγητο... ας ελπισω να συνεχισει ετσι..

σημερα εκανα νηστησιμο κεικ για τον αντρουλη σε 5' ουτε μιξερ δεν ηθελε και εγινε τελειο... καλυτερο απο τα αλλα.... κανω και πεινιρλι νηστησιμα να παρει στην δουλιτσα του...

αααααα δεν σας ειπα τι δουλεις κανουμε..

ο αντρουλης αστυνομικος και εγω δουλευα σε μια εταιρεια και εκανα τα παντα... απο γραμματειακη υποστηριξη, παραγγελιες, μισθοδοσια, φορολογικα, υπευθυνος στο iso, περιββαλοντικες μελετες, καθαριστρια :mrgreen: και οτι μπορει να χρειαζεται μια επιχειρηση... την επομενη φορα που θα ξαναδουλεψω περα απο τα καθηκοντα μου δεν κανω τιποτα αλλο... οσο περισσοτερα λες οτι ξερεις την πατας... ημουνα μια υπαλληλος και εβγαζα δουλεια και 5 :evil:...

a84026bdda.png

daktarin εχει ...

νατο

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

ψαχνεις με το Product ή το group??καμια φορα πρεπει να ψαξεις με την ουσια...πχ αν βαλεις ντεπον δεν το εχει αν βαλεις ομως παναντολ εχει ολα της παρακεταμολης....επισης εαν δε βρισκεις ενα φαρμακο με την ονομασια του το βρισκεις με την φαρμακευτικη του ονομασια (την εχουν διπλα απο την επωνυμια ολα τα φαρμακα)....

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια...ειναι ο ατιμουλης ΑΤΙΜΟΣ....φαμ μου μερσι και για τις ευχες για τη νεα δουλεια...θα ερχετε η μανα μου και εαν δε δουλευει ο αντρας μου θα καθεται αυτος (χαχχαχαα αρνειται βεβαια αλλα ξερω οτι θα το κανει.....φοβαται μονος και με τα δυο οτι δε θα τα καταφερει...)..ποια ειναι η βαρβαρα φαμ???

ινακι χρονια η κολωνια οντως...2/04 κλεινουμε 13μιση χρονια τζαστ και 5μιση παντρεμενοι....πω πωωωωωωωω ειναι οντως πολλα αλλα δε φανηκανε καθολου....

ασχετο ....αλλα τωρα πρεπει να αρχισω και τις αντλησεις η ''αγελαδιτσα'''...αντε να δουμε θα βγαλω τιποτα γιατι εγω και το θηλαστρο το ειπαμε...ορκισμενοι εχτροι.....αχ αχ αχ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εχει και σιτε στο ιντερνετ... και γενικα δεν ειναι πολυ ακριβα, απο 1200 νομιζω ξεκινανε οι ενοικιασεις... αναλογα και ποσες φορες εχει φορεθει...

Με το καλο γιασεμι μου να ξεκινησεις δουλιτσα και σου ευχομαι ολα καλα να πανε...

Καλε γιατι δεν λες οτι εχεις αντρα φωτογραφο? εγω ενδιαφερομαι για τα βαφτισια αν ερθετε καστορια....

εμεις εδω κοριτσια χιονι χιονι... εχουμε θαφτει στο χιονι... δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ χιονι... και συνεχιζει να χιονιζει, πρεπει να παω σουπερ και δεν μπορω να βγω απο την πορτα...

Σημερα ο μπουρμπουληθρας μου τρωει κανονικα, τι παθαινει βρε ο καημενος? παιζει που τον αφησα στην μαμα μου το Σαββατο λιγες ωρες να κρυωσε εκει? γιατι απο κυριακη και μετα εκλαιγε στο φαγητο... ας ελπισω να συνεχισει ετσι..

σημερα εκανα νηστησιμο κεικ για τον αντρουλη σε 5' ουτε μιξερ δεν ηθελε και εγινε τελειο... καλυτερο απο τα αλλα.... κανω και πεινιρλι νηστησιμα να παρει στην δουλιτσα του...

ο αντρουλης αστυνομικος και εγω δουλευα σε μια εταιρεια και εκανα τα παντα... απο γραμματειακη υποστηριξη, παραγγελιες, μισθοδοσια, φορολογικα, υπευθυνος στο iso, περιββαλοντικες μελετες, καθαριστρια :mrgreen: και οτι μπορει να χρειαζεται μια επιχειρηση... την επομενη φορα που θα ξαναδουλεψω περα απο τα καθηκοντα μου δεν κανω τιποτα αλλο... οσο περισσοτερα λες οτι ξερεις την πατας... ημουνα μια υπαλληλος και εβγαζα δουλεια και 5 :evil:...

καστορια ε???ευκαιρια για εκδρομη ;Ρ

καλα και εγω τοτε στο γραφειο αστα ...2 υπαλληλοι και καναμε δουλεια για 5....απαπαπαππαπ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

οπ δε μου εβγαλε το σωστο λινκ...παντως ειναι συμβατο το ντακταριν

ναι, το είδα! έχουν ίδια διεύθυνση, γι'αυτο! έψαξα by product αλλά δεν είχα δει ότι μπορείς να βάλεις αναζήτηση προϊόντος!

πολύ καλό site, όντως!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Μαχουλα και εγω στο γραφειοα αυτα κανω...τα παντα....Απο καφεδες μεχρι υπογραφες χαχα ...

Νυφικα εμενα μου αρεσουν τα φουσκωτα...αρκει να πηγαινουν στη νυφη. Εγω εβαλα σε γραμμη αλφα γιατι με φουσκωτο θα ημουν σαν τη μπαλαρινα στο λουνα παρκ :tongue: (τη θυμοσαστε ? Νταβραντισμενη ηταν).

Το ειχα νοικιασει 1200 ευρω πριν 7 χρονια, ήμουν η πρωτη που το ειχε φορεσει και ηταν επώνυμο αλλα δε θυμαμαι τι :oops::oops::tongue::P....

καλημεεερεεες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE SPOSA MODA ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ??ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗΓ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Νομίζω οι τιμές ξεκινούν από 1500 ? περίπου, ίσως και λίγο παρπάνω τώρα... Είναι όμως υπέροχα νυφικά!!!

Lucy εκτος απο κομπρεσες την ώρα που θηλάζει να κάνεις μασαζάκι στην περιοχή

Lucy πως είσαι σήμερα?

Ευχαριστώ κορίτσια... Χτες έκανα και μασαζάκι, την έβαλα 50 φορές να θηλάσει από εκεί, έβαλα θερμοφόρα και πήρα και 1 ντεπόν τελικά.. Σήμερα πονάω μόνο αν πιέζω την περιοχή, αλλά παραμένει σκληρό το σημείο... Πάω καλύτερα όμως... Χτες δεν άντεχα ούτε ύφασμα να με ακουμπάει από τον πόνο...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Yasemi μου αρέσει πολύ η Πολυκατοικία και αρέσει και στην κόρη μου, η οποία γενικά δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση!!! Δεν ξέρω τι την τραβάει στο συγκεκριμένο σήριαλ γιατί είναι πολύ μικρή για να καταλάβει το χιούμορ... Τρελαίνεται και για το τραγούδι! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κοριτσάκια καλημέρα!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 6:30 και είχαμε όρεξη για παιχνίδια αλλά η μαμά καμία όρεξη,νευρίασα,την έβαλα στην κούνια,ξάπλωσα κι εγώ στον καναπέ και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10!!!Τώρα χαζολογάει στην αγκαλιά μου...

Αχ ΦΑΜούλα πραγματικά δεν βλέπω!!!!!!!!

Μελινάκι τρελαίνομαι για τα κόλυβα,ειδικά για αυτό το ασημένιο κουφετάκι και όποια το είπε να μου κόψετε διαρκείας για μνημόσυνα...χαχαχαχα!!!! :)

yasemi μου πόσο μπορώ να σε καταλάβω δε γίνεται!!!!!!!Γιατί εγώ έκανα αυτή τη δουλειά αλλά από την Αθήνα,δε μεταφέραμε τους τουρίστες αλλά κανονίζαμε με τους πράκτορες σε όλη την Ελλάδα να γίνει το καθετί που ζητούσε ο κάθε ηλίθιος κα-τουρίστας.....ΠΙΚΡΑ.....Μες στη νύχτα να ψάχνεις τους Τούρκους που χάθηκαν κάπου στην Εγνατία ή τους Άγγλους που πέρασαν από το νοσοκομείο Ζακύνθου για ένα ράμμα να δεις ποιος γιατρός τους το έκανε κλπ κλπ κλπ κλπ

oCxsp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια... Χτες έκανα και μασαζάκι, την έβαλα 50 φορές να θηλάσει από εκεί, έβαλα θερμοφόρα και πήρα και 1 ντεπόν τελικά.. Σήμερα πονάω μόνο αν πιέζω την περιοχή, αλλά παραμένει σκληρό το σημείο... Πάω καλύτερα όμως... Χτες δεν άντεχα ούτε ύφασμα να με ακουμπάει από τον πόνο...:(

μπράβο! φεύγει σιγά-σιγά!

15y6xxxv0qx3picm.png

Μελινα μου την πηρα την αλοιφουλα αλλα θα τν βαζω μονο οταν εχει πολυ γκρινια...το βραδι δεν κοιμηθηκε και ειχε ολο τα χερια στο στομα και μολις ειχε φαει...ξερω γω τι να πω...επειδη και η μεγαλη μου εβγαλε 4 μηνων δοντι λεω μηπως βγαλει κι αυτος νωρις....παντως και στη μεγαλη που την χρησιμοποιησα τη κρεμα αυτη μεγαλη διαφορα δεν ειδα...αντε κανενα μισαωρο μονο αφου την εβαλα..

Αλεκα νομιζω οτι σε ολους λενε οτι το εβαλαν το νυφικο 1η φορα....και μενα ετσι μου ειπαν...και την κουμπαρα μου και την ξαδερφη μου...τι σκατα ολες τοσο τυχερες ειμασταν??? οποτε νομιζω το λενε ετσι σ ολες!!!!! :):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...