Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα έτσι ήταν η πρώτη περίοδος μετά τη γέννα και τώρα που ήρθε η δεύτερη γίνεται χαμός από ροή.... Η ανωμαλίες συνεχίζονται προφανώς μέχρι να έρθουμε στα ίσια μας...

...ακριβως τα ιδια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE SPOSA MODA ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ??ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗΓ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

:-D

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE SPOSA MODA ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ??ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗΓ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

annia μου το πρώτο νυφικό το sposa moda το είχε η κολλητη μου που παντρευτηκε τον αυγουστο ηταν ΤΕΛΕΙΟ παραμυθ΄ένιο το πήρε τελικά σε άσπρο γιατί ήθελε να είναι ντυμένη στα λευκά αλλά και το ιβουαρ ήταν καταπληκτικό... το νοικιασε 1500Ε, από θεσ/νικη, εμένα με ξετρελαίνουν τα νυφικά του sposa moda κ του demetrios , κοιτώντας τα περιοδικά ειχα καταλήξει σε ενα sposa moda αλλά τελικά ήταν πολυφορεμένο (αυτο είναι το κακό τους) μετά κατέληξα σε ενα demetrios κ τελικά φόρεσα ένα άλλο δεν θυμαμαι τι!αλλά ήταν εξίσου εντυπωσιακό το νοικιασα απο μια φίλη του άντρα μου που ειχε ανοιξει προσφατα οικο νυφικών κ το φορεσα πρωτη το νοικιασα 1600 Ε! αλλά γενικά για τετοιο στυλ φορτωμένα νυφικά τόσο κυμαίνονται οι τιμές στα 1500

Επεξεργάστηκαν by ca_te_rinaki

Εγω κοριτσια το νυφικο μου το ειχα χρυσοπληρωσει οχι γιατι ηταν το σουπερ ουαου αλλα στην αρχη ειχα διαλεξει ενα αλλο 2 εβδομαδεςς πριν το γαμο δεν μου αρεσε καθολου πολυ τουρτα ηταν και διαλεξα ενα αλλο σου λεει τωρα δεν εχει τρελες επιλογες και με ξεβρακωσε για τονυφικο δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη αλλα το πεπλο μονο μου το χρεωσε 400 και μου εκανε και σκοντο δηθεν γιατι τα πηρα ολα απο εκει απο 650 Ε αλλα απο μακρυ που ηταν μιντι το εκανα απο το σκισιμο το νυφικο η φουστα δηλαδη ηταν τσιγγανικη και ολο δαντελα οταν κατεβηκα τη σκαλα του σπιτιου το πατησα και του εκανα μια τρυπα αλλο πραγμα σκεψου τι εγινε μετα στο μαγαζι περπαταγα και οι δαντελες σερνοταν στις γοβες μου και μετα απο τοοοοοση ταλαιπωρια πηγαμε για πατσα στην Αθηνα σκ@#α σας λεω ντρεπομουν να το γυρισω πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας τσούπρες, πριν λιγο μαζεύτηκα!

παλι η πολυλογία σας έπιασε ε;;; ατιμουλικα!

Ελινα μου ψυχραιμια...και εχει δικιο η Μελινα, οταν κοιμάται να του τα κοβεις τα νύχια, αλλιως δεν παίζει!!

Αννια και mamageor να χαιρεστε τους αντρούληδες!!!

Lucy εκτος απο κομπρεσες την ώρα που θηλάζει να κάνεις μασαζάκι στην περιοχή

Αυτααα...τωρα αν μου ξέφυγε κατι σημαντικό τι να κάνω με τόσα που γράψατε ζαλίστηκα!!! (και δεν εχω μυωπία...αλλα και εγω με τα κοντινά δεν τα πάω πολύ καλα!!!)

Η μικρή πολύ υπνο σήμερα κορίτσια...εκανε κακάκια βλέπετε και το έριξε στον ύπνο...ε αν μου κοιμάται πολλλές ώρες κάθε 3 μέρες να κάνω καμια δουλειά είναι μεγάλη υπόθεση!! για να δουμε θα το συνεχίσει;;;

αχ αυτά τα νυφικά!!! εγώ κατά τον Μάιο θα αρχίσω να ψάχνω. να πέσει και η κοιλιτσα όσο περισσότερο γίνεται! μη σας πω Ιούνιο!!!

ο ζουζούνος μου κοιμήθηκε! πάω κι εγώ... καληνύχτααααααα!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

πω πω τον σκασμο δεν ειχατε τοσες μερες...15 σελιδες διαβασα σε μιαμιση ωρα .....λοιπον γραφω οτι θυμαμαι .....

βιογραφικο μου: τελειωσα ιεκ τουριστικα και εχω περασει απο αεροδρομιο στη λουφτχανσα στο τσεκ ιν και βασικα εχω δουλεψει συνολικα 4 χρονια σε τουριστικα γραφεια...απο τα 4 τα δυομιση σε τουρ οπερεϊτορδηλ γραφειο που φερναμε κοσμο απεξω με τσαρτερ κλπ και αυτο σημαινει 24 ωρες κινητο ανοικτο τρεχα παρτους απο το αεροδρομιο ,πηγαινε τους στο ξενοδοειο (για τα γκρουπ μιλω) ή να σε παιρνει ο ηλιθιος βελγος στη μια το πρωι απο την αμοργο ..δεν ηρθε ακομη το ταξι μου και το ταξι να ειναι απεξω αλλα δεν ητανε κιτρινο οπως νομιζε αυτος!!!και παρε εσυ ολη την αμοργο βραδυατικα να βρισεις που δεν ηρθε το ταξιακομη....και παραλληλα τρελες ωρες στο γραφειο σκ αργιες διακοπες ουτε συζητηση και μαλιστα να δουλευεις σε ενα αφεντικο που 21/04 επρεπε κανονικα να του λεμε και χρονια πολλα τοσο δικτατορας που ητανε....το ειχε πει οταν το πηραμε τηλ για να του πουμε δευτερα του πασχα να μη παμε στο γραφειο...οχι θα ερθετε γιατι στο βελγιο το γραφειο ειναι ανοικτο και εδω εχουμε δικτατορια και αμα σας αρεσει αλλιως ουδεις αναντικαταστατος...!!!!!!ας οψεται που ηθελα προϋπηρεσια....

καπου εκει ενδιαμεσα στα τουριστικα για ενα χρονο δουλευα στη τουβου σε σιριαλ και διαφημιστικα ως β.ενδυματολογου...ασχετο το ξερω αλλα ηθελα λεφτα....

μετα εμεινα εγκυοας σταματησα απο το χωρο του τουρισμου..περσυ που η μεγαλη ητανε εναμιαση δουλεψα σε παιδοτοπο εδω στη περιοχη μου για χαρτζηλικι για κανα τετραμνο και σταματησα λογω της εγκυμοσυνης...τωρα απο δευτερα γιατι οικονομικα ειμαστε και λιγο στεναχωρα παω για δουλεια ημιαπασχοληση παλι σε ενα γραφειο που υποστηριζει και κατασκευαζει ιστοσελιδες κλπ για γραμματειακη υποστηριξη....ειδωμεν.....

αντρας μου:βασικη του δουλεια ειναι η φωτογραφια και τα τηλεοπτικα ..κανει αυτα τα δυο παραλληλα...δηλ δουλευε μεχρι πριν την κριση περσυ στη τουβου σε σιριαλ,διαφημισεις,ταινιες κλπ στη παραγωγη....εσκασε κριση κοπηκανε παραγωγες σιριαλ κλπ μας εκατσε το εννιαμηνο στο αρεταιειο και δουλεψε εκει...τελειωσε η συμβαση τελος και απο εκει...παραλληλα εδω και χρονια κανει και φωτο γαμουςβαφτισια κλπ κλπ και μονος του και με φωτογραφεια.....παραλληλα κανει οικοδομη (τωρα) ξυλουργικα κλπ πολυτεχνιτης και καθολου ερημοσπιτης ομως...προκομενο αντρα πηρα....

α και μιας και λετε για γνωστους ο μπαμπας μου ειναι σκηνοθετης στη πολυκατοικια ....

λαβ στορυ: ημουνα σχεδον 16 ητανε 18...γνωριμια μεσω κοινων φιλων...ο κολλητος του ητανε αδερφος της κολλητης μου...μια μερα -νυχτα μαλλον- ημουνα με την τοτε κολλητη μου στη καφετερια ηρθανε με τον αδερφο του και τον αδερφο της...καθεται στο τραπεζι και οι υπολοιποι πανε πιο εκει να τα πουνε γιατο που θα πηγαιναμε μετα....ειμασταν απεναντι -μαλλον καθομασταν απεναντι-παυση ...παυση...μεγαλη παυση...δε μιλαει κανεις...κανω εγω το πρωτο βημα...τσιχλα θες ???τσου μου λεει...τι ομαδα εισαι μου λεει (μετα απο λιγο..η ατακα της χρονιας!!!) παο του λεβ εσυ???δε βλεπεις???μου λεει (φοραγε ΜΕΣΑ απο το μπουφαν του το κασκολ της ΑΕΚ που να το εβλεπα εγω μεσα στη νυχτα το ταμενο)...τελος της συζητησης...με τα πολλα πηγαμε ολοι σε ενα αλλο ''κλαμπ'' και εκει λυθηκε η γλώσσα του μετα αφου και η τοτε κολλητη μου το ειχε βαλει αμετι μου χαμετι μου να μας τα φτιαξει....απο τοτε μετραμε δεκατριαμιση χρονια..περασαμε φανταριλικια,σπουδες μου και πολλα αλλα....παντρευτηκαμε τη μερα που κλειναμε 8 χρονια...α και η προταση του ειχε πλακα....για αυτον βεβαια...δεν ειναι του πολυ ρομαντικου αλλα ωρες ωρες κανει κατι κουφα και με τρελαινει....ετοιμαζομασταν να συζησουμε και μου λεει παμε να δες στο χαρτη καπου στο μαρουσι να παρουμε κατι..τι ειναι εκει του λεω???κατι με στρωματα θα δεις εκπληξη θα τα παρουμε μισοτιμης...(ωχ λεω τον επιασε η τσιγκουνια του )...παμε με το χαρτη οδηγο,φτανουμε σε κατι χωραφια περναμε και ενα νεκροταφειο..που με πας καλε του λεω???εκει να μη μιλαει...ε..φτανουμε καπου και παρκαρω και μου λεει ..το βλεπεις αυτο το σπιτομαγαζο??ναι λεω ..ε ειναι ο χρυσοχοος να παρουμε τις βερες...τις ποιες λεω???δε στο ειπα\???εαν θες να μεινουμε μαζι θα παντρευτουεμ κιολας....και διαφορα αλλα γλυκα (που δε τα θυμαμαι η αληθεια ειναι ντροπη μου αλλα απο τη ταραχη μου δε τα θυμαμαι).αφου οταν μπηκαμε μεσα (εργαστηρι ητανε) τα χερια μου που επινα νερο τρεμαμε μου πεφτανε τσιγαρα (τοτε καπνιζα ακομη) κατω και το ταμενο γελαγε κιολας....το πιο ωραιο ητανε οταν της πειραμε μετα απο μια βδομαδα περναγαμε απο μια εκκλησια μικρη ξωκλησι σε ενα βουνο και σταματαμε παμε μεσα αγιαζουμε μονοι τις βερες και αρραβωνιαστηκαμε μονοι μας εκει....

μπορει να μην ειναι του πολυ ρομαντικου και να παρει δωρα κλπ αλλα ενα τρελο που ειχε κανει ακομη ανευ μωρου ημασταν μεναμε φιλαδελφεια,παραμονη χριστουγεννων και με παιρνει στο κινητο -ητανε εξω-''βγες στο μπαλκονι ΤΩΡΑ!!!!-...βγαινω και σκαει απο κατω με τη μπαντα του δημου να μου κανει κανταδα ...περιττο ολες οι κουτσομπολες της γειτονιας εξω βγηκανε και γιναμε θεμα για μια βδομαδα.....

τα νεα μου ...εκτος του οτι ξεκιναω δουλεια (γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ) το ταλιμπανακι το μικρο εχει βαλθει τις τελευταιες μερες και ξυπναει το βραδυ...ανα τρεις ωρες...ας το καλο ειχα καλομαθει απο τοτε που σαραντησε και κοιμοτανε σερι αρκετες ωρες...εχει και μια γκρινια...και η μπουνια ολη μεσα στο στομα....οποτε το πρωι τωρα σερνομαι...γιατι αργει να με παρει και ο υπνος μετα...

το σεισμο και εγω το δευτερο το καταλαβα στις 5 το πρωι...

εχει πλακα το μικρο ομως γιατι στο γυμναστηριο που εχει και καθρεφτακι καθεται και μιλαει στον εαυτο της....αγουυυυυυυυυυ αγιιιιιιιιιιιι αγεεεεεεεεεεεε....κουναει και τα χερακια της και τα πιανει τα πραγματα συνειδητα....αχουυυυυ το σκατουλι πως θα το αφηνω 4 ωρες ε???

αυτα τα νεα μας παω για τουφες....και μη σας πιασει παλι η λογοδιαρροια...ελινα κρατα γερα με τη διατροφη...θα χασεις και κιλα ετσι (εαν εχεις να χασεις)..αννια ωραιο το προσκλητηριο σου τελειο κειμενακι.....ασχετο ποια παιδιατρο εχεις???

καληνυστααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα!!ε καλα θα με τρελανουν...και οι δυο ξυπνιες ειναι!!!ελεος πρωι πρωι....θα γινω μουτζαχεντιν μου φαινεται....αντε ξυπνατε κοπελιεςςςςςςςςςς...εγω το εκλεισα χτες εγω το ανοιγω σημερα....αντεεεεεεεεεεεεεεε κανα καφεεεεεεεεεεεεε:D

ελινα που εβαλες καλη μου τις φωτο να δω και εγω???πρεπει να βαλω και εγω γμτ να δω ποτε ....απο τη συναντηση μας ακομη να τις δω η ανεπροκοπη....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τραβάει χρόνια αυτή η κολώνια yasemi!! αλλα πηρες χρυσοχέρη άντρα, φτού φτού!!!

εμείς εδω και 3 μέρες έχουμε κόψει τον θηλασμό των 2:00 , τί χαρά!!!! (κοιμάται 12 με 4 ) ελπίζω να κρατήσει!!!

καλή σας μέρα!!!

Καλημεραααα μολις γυρισα ..πηγα κι εκανα εξετασεις αιματος...πρωι πρωι με τη δροσουλα!!

Κι εμενα δεν κοιμηθηκε σημερα...ολο τα χερια στο στομα ειναι...θα παω να του παρω τν mundisal που ειναι για τα ουλα...

Μαρινα θελω διευθυνσηηηη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...