Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΕΚΕΙ..ΣΤΟΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΙΡΝΩ ΙΔΕΕΣ...ΛΟΥΣΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ..

Συνιστώ και πάλι sposa moda. Ρίξε μια ματιά στο google...

Δεν θέλω γιατρούς!!!!!!:?:?:?:?:?:?

ζεστές κομπρέσες κάνε!!!!! είναι και κόκκινο εκεί που πονάει? βάλε και κανένα θερμόμετρο! αν κι εμένα ο πυρετός είχε ανέβει σε πολύ λίγη ωρα! χαμπάρι δεν πήρα, μέχρι που μ'επιασε ρίγος...

Έκανα ζεστό μπάνιο, αλλά τίποτα... οχι δεν έχω πυρετό, αλλά μάλλον μαστίτιδα παθαίνω... Το είχα ξαναπάθει τον πρώτο μήνα, πάλι στο ίδιο στήθος, αλλά τότε το πέτρωμα ήταν παντού και είχα και εγώ ρίγη και πυρετό για 1 μέρα. Πέρασε μόνο του μόνο με ντεπόν.

Τώρα έχω βγάλει ένα γρομπαλάκι σαν πέτρα πάνω από τη θηλή (ενώ το υπόλοιπο στήθος είναι μαλακό) που πονάει έντονα.. Κόκκινο δεν είναι...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ΦΑΜούλα μου,μού αρέσουν πάρα πολύ!!!Και αφού κανείς δε μου φέρνει κόλυβα,κάνω μόνη μου σιταράκι,και είναι και νόστιμο και υγιεινό και με βοηθάει με το θέμα της τουαλέτας ΑΛΛΑ δε μου φτάνει.....

oCxsp2.png

Α ΦΑΜούλα μου,μού αρέσουν πάρα πολύ!!!Και αφού κανείς δε μου φέρνει κόλυβα,κάνω μόνη μου σιταράκι,και είναι και νόστιμο και υγιεινό και με βοηθάει με το θέμα της τουαλέτας ΑΛΛΑ δε μου φτάνει.....

ε αν ειναι ετσι να σου βγαλουμε ενα διαρκειας για μνημοσυνα κηδειες κλπ να γουσταρεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Έκανα ζεστό μπάνιο, αλλά τίποτα... οχι δεν έχω πυρετό, αλλά μάλλον μαστίτιδα παθαίνω... Το είχα ξαναπάθει τον πρώτο μήνα, πάλι στο ίδιο στήθος, αλλά τότε το πέτρωμα ήταν παντού και είχα και εγώ ρίγη και πυρετό για 1 μέρα. Πέρασε μόνο του μόνο με ντεπόν.

Τώρα έχω βγάλει ένα γρομπαλάκι σαν πέτρα πάνω από τη θηλή (ενώ το υπόλοιπο στήθος είναι μαλακό) που πονάει έντονα.. Κόκκινο δεν είναι...

κομπρέσες, κομπρέσες!!! να έχεις συνέχεια ζεστό πανί πάνω! εγώ μετά από 2 μέρες πυρετό πήρα αντιβίωση augmentin 1000άρι. ο παιδίατρος μου το είπε (δεν πειράζει στο θηλασμό) γιατί ο γυναικολόγος μου ήταν στο εξωτερικό και δεν είχε μαζί του το τηλ του.

αχ, doraki μου!!! δε φορούσες τα γυαλιά σου??? :-D:-D:-D ΦΑΜούλα με βλέπεις???:D:D:tongue::tongue:

πάντως, κι εμένα μου αρέσουν!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ μωρε κοριτσια σημερα ειμαι πολυ κακοδιαθετη εγω που συνηθως κραταω την ψυχραιμια μου...ο μπουνιτσας ο καημενος δε μου φταιει σε τιποτα απλα θελει συνεχεια να του μιλαω,ψιλοκαθεται για λιγο στο ριλαξ κτλ.αλλα θελει πολυ κουβεντα κι εγω του μιλαω συνεχεια κ ο γλυκος μου γελαει.αν με δειτε πως μαγειρευω κ εχω κ τον μπεμπη που του κανω τον καραγκιοζη για να μην κλαψει θα γελατε...

παντως βλεπω οτι τωρα μεγαλωνει κ βαριεται θελει να βλεπει διαφορα να απασχολειται.πρεπει να αγορασω κιαλλα παιχνιδακια κ διαφορα μπλιμπλικια...κατα τα αλλα εχει μια νευρικοτητα λογω της αλλεργιας κ αυτο με αγχωνει εμενα γιατι δεν ξερω αν ποναει.περασε τοσο δυσκολες μερες με κεινους τους κολικους τοτε που δεν θελω να τον ξαναδω ετσι να υποφερει...τι να πω σημερα ειμαι στραβη κ αναποδη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κομπρέσες, κομπρέσες!!! να έχεις συνέχεια ζεστό πανί πάνω! εγώ μετά από 2 μέρες πυρετό πήρα αντιβίωση augmentin 1000άρι. ο παιδίατρος μου το είπε (δεν πειράζει στο θηλασμό) γιατί ο γυναικολόγος μου ήταν στο εξωτερικό και δεν είχε μαζί του το τηλ του.

Οκ, θα το κάνω... Ελπίζω να μην χρειαστώ αντιβίωση γιατί όλο με περιτριγυρίζει... Μια με το βηχα που ευτυχώς δείχνει να μου πέρασε τώρα, μια με το στήθος... :?

αχ μωρε κοριτσια σημερα ειμαι πολυ κακοδιαθετη εγω που συνηθως κραταω την ψυχραιμια μου...ο μπουνιτσας ο καημενος δε μου φταιει σε τιποτα απλα θελει συνεχεια να του μιλαω,ψιλοκαθεται για λιγο στο ριλαξ κτλ.αλλα θελει πολυ κουβεντα κι εγω του μιλαω συνεχεια κ ο γλυκος μου γελαει.αν με δειτε πως μαγειρευω κ εχω κ τον μπεμπη που του κανω τον καραγκιοζη για να μην κλαψει θα γελατε...

παντως βλεπω οτι τωρα μεγαλωνει κ βαριεται θελει να βλεπει διαφορα να απασχολειται.πρεπει να αγορασω κιαλλα παιχνιδακια κ διαφορα μπλιμπλικια...κατα τα αλλα εχει μια νευρικοτητα λογω της αλλεργιας κ αυτο με αγχωνει εμενα γιατι δεν ξερω αν ποναει.περασε τοσο δυσκολες μερες με κεινους τους κολικους τοτε που δεν θελω να τον ξαναδω ετσι να υποφερει...τι να πω σημερα ειμαι στραβη κ αναποδη...

Και η δικιά μου σήμερα δεν κοιμάται με τίποτα... Κάνα 20λεπτο μόνο εδώ και εκεί...

Βάλτου να βλέπει χρώματα... Της έβαλα και εγώ το γυμναστήριο και φάνηκε να της αρέσει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Οκ, θα το κάνω... Ελπίζω να μην χρειαστώ αντιβίωση γιατί όλο με περιτριγυρίζει... Μια με το βηχα που ευτυχώς δείχνει να μου πέρασε τώρα, μια με το στήθος... :?

Και η δικιά μου σήμερα δεν κοιμάται με τίποτα... Κάνα 20λεπτο μόνο εδώ και εκεί...

Βάλτου να βλέπει χρώματα... Της έβαλα και εγώ το γυμναστήριο και φάνηκε να της αρέσει...

ναι θελω να του αγορασω διαφορα γιατι τον βλεπω βαριεται το παιδι θελει κι αλλα να κανει.ασε που βρηκε καινουρια μοδα καθεται ορθιος παω μου κ κοιταει σαν τον σκοπο στην πυλη...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:κ δωστου κουνημα κ φωνες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ναι θελω να του αγορασω διαφορα γιατι τον βλεπω βαριεται το παιδι θελει κι αλλα να κανει.ασε που βρηκε καινουρια μοδα καθεται ορθιος παω μου κ κοιταει σαν τον σκοπο στην πυλη...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:κ δωστου κουνημα κ φωνες...

:D:D:D:D:D:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Αννια κι ο δικος μου αντρας εχει γενεθλια σημερα...τα 35 κλεινει ο βρωμογερος...να τους χαιρομαστε βρε.

εγω μολις γυρισα απο γυμναστηριο...ψοφησα παλι...

ρε κοριτσια απο προχτες ειναι να μου ρθει περιοδος...εχθες ειχα καφε σημερα ειχα αιμα αλλα πολυ λιγο...μονο στο σκουπισμα.. αφου η σερβιετα δε λερωνεται...υποψιν ειναι η 2η απο τη γεννα...ξερει καμμια τι γινετε?? βασικα πιστευω μην τρωει καμμια κ την αναγουλιασα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μανίτσες τι λογοδιάρροια είναι αυτή???????

κοριτσια ξερετε τι μου λεει π μεγαλος?Μαμα θελω και εγω να γραψω στο παλεντ μου εχει λειψει.Βρε ουστ απο εδω τσογλανακι

Κάτσε καλά Μίμη!!!!

βρε φιλεναδες κατι αλλο τι να κνω με τον Μανωλακο μου?Κοιμαται με τις ωρες δεν εχω προβλημα αλλα μονο στο καροτσι και στο ρηλαξ δεν μπορω να τον βαλω στη κουνια τον μιγιαγγιχτο με τιποτα μολιε τον ακουμπαω ξυπναει και γκριιιιιινια μετα τι κανουμε σε λιγο δεν θα χωραει ασε που δεν πιανετε ολο νυχτα σε μια θεση τι να πω?

Αν από το ρηλάξ-καρότσι τον μεταφέρεις ενώ κοιμάται με το ίδιο σεντόνι στην κούνια του???

..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΝ Ε?ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟ Κ@Λ@ΠΑΙΔΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ..

ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον παντρευτηκε πριν απο 4 χρονια μια κοπελα που ηταν μαζι 10 χρονια και ειχε ερθει και αυτη στη Σινα μπορει και να τη ξερεις τη ντινα και χωρισαν μετα απο 3 μηνες γιατι αυτος δεν μπορουσε να τη δει ερωτικα και τον ενοχλουσε που οποτε ηθελε να ειναι μονος του ηταν και αυτη στο σπιτι:shock::shock:

Έξυπνο παιδί αυτό! Κάνετε παρέα???

καλε δεν θα ηταν ωραιο αν ηθελε το Αννια να πηγαιναμε οοοολες χωρις μωρα σε μια προβα νυφικου

Και μετά για ούζα!!!

...ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΤΙ ΝΑΠΩ...(ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΘΝΗΘΩ)ΧΑΧΑ

Πες της ότι είναι παράδοση να έρχεται αυτός που πληρώνει!!! Αν θέλει να πληρώσει ας έρθει!!!

Γεια σου Μαρινάκι!!

Μόλις έφυγε το Ινάκι και το Μητσινάκι!!!! Αχ τι γλυκιά παρέα!!! Τί καλά που θα ήταν να μέναμε πιο πολλές κοντά...

Απρίλιο του 1976!!!

και εγω !! τι ημερομηνια?

Angie εννοείς κάτι???:confused::confused::confused:

μα εχω εκνευριστει σημερα,κανω υπομονη αλλα ωρες ωρες φρικαρω ποναω πια παντου στενα

χωριεμαι κ που κλαιει,πειναω κιολας κ τρωω ολο τα ιδια κ τα ιδια ε καποια στιγμη νευριαζει ο ανθρωπος...

Και πάλι έχεις δείξει πολλή υπομονή με τόσες δυσκολίες, ξενύχτια και λοιπά!!! Και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να νευριάσεις!!! Αλλά γι αυτό είμαστε εδώ!!! Βρίσε την Μαρίνα να ξεσπάσεις κι εμείς θα σιγοντάρουμε για να νιώσεις εσύ καλύτερα!!!!

Με το πονεμένο μου στήθος δεν θα μου συμπαρασταθεί καμία???:(:(:(:(:(

Την έβαλα τελικά και θήλασε μισή ώρα από εκεί, αλλά δεν είδα διαφορά... Με πονάει πολυ διαρκώς (στο πάνω μέρος) και έχει γίνει σκληρό σαν πέτρα (πάλι στο πάνω μέρος)... Τί είναι πάλι τούτο? Μαστίτιδα? Έχω ξαναπάθει κάτι παρόμοιο, αλλά ήταν όλο σκληρό και ψιλοανακουφιζόμουν με το θηλασμό... Τώρα όσο περνάει η ώρα γίνεται χειρότερα...:?

Ζεστές κομπρεσούλες, ζεστό νεράκι στο ντους και μασαζάκι...και το γνωστό χιλιοειπωμένο..."ΥΠΟΜΟΝΗ"...

Χαχαχα! Η Μελίνα στο είπε, όχι εγώ!!! Ταχίνι δοκίμασες??? Αν δεν σου αρέσει βγαίνει και με μέλι και με κακάο...

ε αν ειναι ετσι να σου βγαλουμε ενα διαρκειας για μνημοσυνα κηδειες κλπ να γουσταρεις

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ελινάκι εξοπλίσου με κρεμαστά διάφορα, χρωματιστά, με μουσικούλες, μόμπιλα και λοιπά...Θα βρεις την υγειά σου!!!

Δες εδώ http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=0&pg=1&pid=51&la=1&title=%F1%E7%EB%E1%EE&itmConID=0&itmPromID=0&itmPrice=&itmPrice2=&itmCat=0

Αννια κι ο δικος μου αντρας εχει γενεθλια σημερα...τα 35 κλεινει ο βρωμογερος...να τους χαιρομαστε βρε.

εγω μολις γυρισα απο γυμναστηριο...ψοφησα παλι...

ρε κοριτσια απο προχτες ειναι να μου ρθει περιοδος...εχθες ειχα καφε σημερα ειχα αιμα αλλα πολυ λιγο...μονο στο σκουπισμα.. αφου η σερβιετα δε λερωνεται...υποψιν ειναι η 2η απο τη γεννα...ξερει καμμια τι γινετε?? βασικα πιστευω μην τρωει καμμια κ την αναγουλιασα!!

Να τον χαίρεσαι κοπελάρα μου!!!

Αλλά όχι και βρωμόγερος...γιατί τότε του χρόνου θα είμαι βρωμόγρια????!!!!!

Εμένα έτσι ήταν η πρώτη περίοδος μετά τη γέννα και τώρα που ήρθε η δεύτερη γίνεται χαμός από ροή.... Η ανωμαλίες συνεχίζονται προφανώς μέχρι να έρθουμε στα ίσια μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...